dricka vatten ur ett grogglas

jo men säg godag, träningen i fredags var skoj! B-laget var med och tränade för att vi alla var så nåra. OCh visst var det jobbigt, men fan vad kul det var! Och när man kom hem var man helt slut efter en veckas skola och träning. (så sorry c!)

Lördagen började segt, vaknade sisådär vid tio och var trött endå! Lekte lite med syster. Och sedan bar det iväg till aspenhallen för att kolla på Svenska cupen. Första matchen var Örkeljunga - Vingåker, där Örkeljunga lätt vann matchen med 3-0. Var då bollrullare på den matchen och fick lite beröm av Vingåkers tränare. hahah:)
Sedan var det dags för Tierp - Habo. Visst syntes det att tierp var nervösa men inte ska man klaga inte. Vi vann den mathen med 3-1. Och blev då vidare till finalen som går idag!:)  Och så måste jag bara säga en sak, Felice och jag satt på läktaren. Och framför oss satt Örkeljungas lag. Felice skulle fixa med bena och slår då till en spelare på armen. Hon trodde förstås att det var en som talade engelska och sa; oh, sorry! då svarar han glatt; nej, det är lugnt! hahah. Han pratade svenska. Och gud så vi skrattade:D
Jadu, ibland kan jag undra vad vi får lära oss på engelska lektionerna? För om nån frågar nånting så blir man helt borta i huvudet. Och så skäms man ju om man säger fel också så säger man inte riktigt allt man borde säga heller. haha:)

Idag blir det brons match och final match. Habo-Vingåker och Tierp-Örkeljunga. Hoppas på vinst för tierp!:)
Sedan blir det att man ska plugga i hjäl sig ikväll. jippi! aja.
p u s s
Marina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0