Göteborg SM

Då är man hemma i Tierp igen efter en helg i Göteborg. Och jag ska inte klaga inte, för det var jäkligt skönt att få komma bort. Vi kommer fram vid sju och då åker vi till skolan och packar upp lite innan vi drog ut på en pizza. Det var mums! Sedan fortsatte vi och tog oss en promenad innan vi gick tillbaka för att sova.
Lördagen började med frukost, sedan var det dags för matcherna. Vi hade Gislaved och Westarn i våran grupp. Där vi också fick spela mot lagen två gånger för att örkeljunga dragit sig ur. Och det gick ju super, vinst på alla fyra matcherna och vi var vidare till semifinal! Efter alla matcher drog vi upp och slappade på rummet, innan det var dags att gå ut och äta. Gick runt och kollade lite innan vi gick tillbaka. Men inte var det samma drag som det var förra året inte nejnej..

Var lite social där på kvällen också, och det var kul de! Söndagen började rätt tidig den med, packade och gjorde sig i ordning så var det dags för semifinalen. Som vi tyvärr förlorade, men varför deppa? Vi kom ju fan trea :) grymt stolt över våran insatts. Men även min också. Efter det blev det till att kolla på finalen, Som vanns av Tjejerna; Svedala och  Killarna; Vingåker. Grymt bra matcher där. Och sedan var det raka vägen hem som gällde. Och det känndes at man hade vart igång hela helgen när man kom hem där vid halv ett i söndags. ;)

Och dagen har väl varit jävligt trött, skola hem och träning. Vanlig dag liksom. Tänkte kanske lägga in lite bilder från helgen också, men det får bli i morgon!

skratta är livet, och det är det som får en att vilja skratta mer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0