det är i sången jag finner meningen

Det är när man hittar en låt som man börjar tänka. Då man börjar drömma sig bort i texten, som flyger förbi. Drömma får man, om man inte drömmer högt. Så vad jag drömmer får ingen veta. Förutom dom roliga drömmarna då!

c a r p e  d i e m
Marina


man kan inte sakna något man aldrig haft

Ja ni får ursäkta mig. För just nu hatar jag mig själv. Så äre. Och då kan jag bli lite töntig. ( eller mer töntig än vad jag brukar vara.) Ingenting fungerar längre. Åhhej så skoj. Men ska inte klag. Det är väl så det ska vara.

- Träna är grejen - Det enda som får mig på gått humör nu är vänner och träning. Fast om det går skit på en träning så  blir det sammma visa som jämt. " Åh nu lägger jag av med det här skiten. Det går ju aldrig"

c a r p e  d i e m
Marina

I don't know why I can't keep my eyes off you

Idag vaknade jag som sagt upp hos Caroline. Och där efter var det träning. Som gick skit. Jag skrattade mest? Men i morgon är det skärpning som gäller! Sedan hem och slappa framför tv, så var det dags igen för träning. Den här gången med damerna och b-laget. Gick hufsat så. Smått nöjd.
I morgon blir det träning på dan sen vet jag ikke vad som händer.

Jag minns de stunder jag vill minnas. Och även de stunder jag inte vill minnas. Att ett sms kan väcka ens sinne är nästan svårt att förstå. Du går in på inkorgen läser ett sms och sedan faller allt på plats. Du gillade aldrig mig. Och nu har jag kommit på mig själv; det sista jag vill fråga dig är om du verkligen gillade mig? Sen är jag klar med dig...


c a r p e  d i e m
Marina

you and me

Ja men visst blev det vinst i går mot Rissne med siffrorna 3-2! Jag fick även spela lite också. Och det var något som var väldigt kul:) Kristin och Evelina fick också spela, och det gick ju som det gick! Sedan var det raka vägen hem som gällde.

Och dagen i dag började segt. Vaknade sisådär nio? huhu. Och sedan var det dags för veckans tränings timmar. Varje dag mellan 13-15 i aspen hallen. Bara att komma om du är sugen att spela. Tränare är då Jonas Svantesson. (a-lags tränare) Och någon mer från a.laget(; idag var det raffa och L-M! Men min insatts idag avr väl väldigt stel? Så i morgon är det bara att bita ihop och komma igen.

Efter träningen var jag med Sarah och Carro en stund. Men som sagt så sitter jag hos Carro och myser!:D Men när vi skulle välja film så blev det väl lite fel?! 
- Men den här då? " carolines dop" (m)
- Är den bra då? (c)
- HAHAHAH


Det är som när du skriver och undrar som jag blir glad. Det är som när jag svarar som du lägger av.
Ibland blir man bara så less på allt. Inte sant?


c a r p e  d i e m
Marina

sluta tänk och börja prata

Det är just vid sånna här tillfällern jag undrar hur jag tänker? Det är nästan självklart, jag drömmer mig ihop en verklighet.

TAGGA, TAGGA, TAGGA.
Snart ska jag rusa iväg till ica och handla mig ett par bananer. Och sedan är det raka vägen till hallen. Och nu gäller det att tagga tjejer. Efter herrarnas förlust i går så måste vi verkligen ta i! Så nu jävlar. Tierp i hjärtat?
det är lika bra att säga som det är.

c a r p e  d i e m
Marina


en dröm, förvandlas till en verklighet

Allment slut, ja.
Idag var jag till valbo en sväng. Och införskaffade mig lite saker. Bland annat en jacka, kofta och tröja. Tänkte åka in till Uppsala nån dag och kika på skor också. Så om nån har lust att följa med så hö av er.
I morgon är det som sagt borta match så då blir det inte så mycket skrivet. Åker vid ett och matchen börjar fyra. Har utöver inte haft så ont i ryggen, så det är ju bra. Annars rullar väl allt på. Det är ju som sagt höstlov så man vet ju aldrig vad man hittar på!;D

Och här kommer en bild från kiruna idag! haha Matti´as skickade. Och jag tyckte det skulle visas upp!


c a r p e  d i e m
Marina

if i were a boy

Ja men se så, fredag igen och fyfan vad skönt!

Efter en lång vecka har vi äntligen fått fredag. Och på måndag börjar höstlovet! Mer en efterlängtat! Aja, dagen i säg var väl helt skit. Engelska prov i dag och ja. Orkade eller han man plugga inför det? Nej. Åh man suckar högt för sig själv när man ser på böckerna. Och inte nog med det så har man ändå tagit hem en massa skit som man ska göra på lovet. Helt sjukt. Efter skolan så hämtade jag syster på dagis och vi gick hem och fikade och mös lite innan jag stack på träning. På Söndag är det nämligen bortamatch och då ska man med och vara bänkvärmare. Matchen är mot Rissne. ( titta även in på http://www.tierpvolley.se/index.php?colorstyle=orange Om du vill veta nått mer.)  Träningen isäg gick väl helt okej. Tyckte det gick bättre i går men. Och nu ska jag nog ta och kila i säng.

I morgon blir det av till Valbo för att stor handla. Behövs ska jag säga!
Det är klart jag undrar hur du mår. Långa dagar blir det, och det var som sagt  6 månader sist. Det känns. Det ska göra det göra. Det måste det.

c a r p e  d i e m
Marina

en dag i taget

Nemen säg godag!
Jag som trodde att jag inte skulle hinna skriva här men nu blev det så endå. Dagarna går fort nu tycker jag, det enda man gör är nästan att plugga och träna. Men iallafall. Första lektionen idag var drama. Helt okej vare. Men fysatan så ont i ryggen jag hade! Efter träningen i tisdag så känndes det inte riktigt hundra. Men jag trodde det var det gamla vanliga men ikke sa nike! Gick iaf hem på lunchen. Och åkte vidare till Carro för att plugga lite.<3  Sedan snabbt hem och sedan var det dags för utvecklingssamtal. Det gick super det. Sedan åkte jag och mamma till torsten. Och han fixade till min onda rygg! Fast det var inte ryggen det var fel på utan beckenet. Och herregud så äckligt, jag var helt sne!? Men Torsten han kan han!:D Så tack tack!

Kvällen blir till att plugga. För imorgon har jag fullspäckat schema!
Skolan - frissan - träning (ungdom) - hem - träning (dam) Sedan bums i säng

Och på köpet så har vi engelska prov på fredag. Som kommer gå piss! Hatar verkligen engelska nu för tiden. USCH.
Men inget mer klagande här nu. Fy skäms! Men nu blir det nog inte förs på fredag jag skriver. Så skät om er!

jag kan inte bara släppa dig. det går bara inte. vi går vidare men på nått ställe står jag kvar. miss you


c a r p e  d i e m
Marina

ett glädjeskutt skulle inte sitta fel

Din doft väckte minnen som jag trodde jag hade glömt. miss you.

Snabba puckar här, gårdagen var inte så lyckad som hoppas. Vingåker förlorade mot Habo med 0-3. Efter mycket trassel. Habo kom då på tredje plats och Vingåker fyra. Sedan var det dags för final. Tierp-Örkeljunga. Och efter många hårda och jämna sett så vann Örkeljunga med 0-3. Mer än surt känndes det. Och efter det var det bara att traska hemmåt för att plugga.

Dagen idag har väl varit rätt okej. Skola som vanligt, och man tröttnar ju inte. Nejnej! Hem och plugga lite. Sedan blir det en lugn kväll framöver. Kommer mog inte orka uppdatera mig under några dagar så skriver lite lätt vad jag kommer göra;
Tisdag; plugg och träning.
Onsdag; nånting. förmodligen plugg.
Torsdag; frissan (äntligen!) sedan träning.
Fredag; hem till moder, sedan träning på kvällen


c a r p e  d i e m
Marina

dricka vatten ur ett grogglas

jo men säg godag, träningen i fredags var skoj! B-laget var med och tränade för att vi alla var så nåra. OCh visst var det jobbigt, men fan vad kul det var! Och när man kom hem var man helt slut efter en veckas skola och träning. (så sorry c!)

Lördagen började segt, vaknade sisådär vid tio och var trött endå! Lekte lite med syster. Och sedan bar det iväg till aspenhallen för att kolla på Svenska cupen. Första matchen var Örkeljunga - Vingåker, där Örkeljunga lätt vann matchen med 3-0. Var då bollrullare på den matchen och fick lite beröm av Vingåkers tränare. hahah:)
Sedan var det dags för Tierp - Habo. Visst syntes det att tierp var nervösa men inte ska man klaga inte. Vi vann den mathen med 3-1. Och blev då vidare till finalen som går idag!:)  Och så måste jag bara säga en sak, Felice och jag satt på läktaren. Och framför oss satt Örkeljungas lag. Felice skulle fixa med bena och slår då till en spelare på armen. Hon trodde förstås att det var en som talade engelska och sa; oh, sorry! då svarar han glatt; nej, det är lugnt! hahah. Han pratade svenska. Och gud så vi skrattade:D
Jadu, ibland kan jag undra vad vi får lära oss på engelska lektionerna? För om nån frågar nånting så blir man helt borta i huvudet. Och så skäms man ju om man säger fel också så säger man inte riktigt allt man borde säga heller. haha:)

Idag blir det brons match och final match. Habo-Vingåker och Tierp-Örkeljunga. Hoppas på vinst för tierp!:)
Sedan blir det att man ska plugga i hjäl sig ikväll. jippi! aja.
p u s s
Marina

no happy ending

Harder, Better, Faster, Stronger!

Oj Fredag igen! Veckan har gått väldigt fort tycker ja. Skolan idag har gått bra. Lämnade in min novell, och ja. Den blev inte lika bra som jag hade tänkt mig menmen! Nästa gång blir den bättre! Fick även tillbaka fysiken där jag blev lite förvånad över resultatet! Alltid något:) Slutade en timme tidigare idag så då drog till mormor & morfar och fikade lite. Ska snart åka till pappa, Sedan blir det träning ikväll. Och jag ska säga er att jag är stel som en gumma, så får se hur det går! :D Och helgen blir som sagt sportig. hihi!:)
Och på tala om mitt humör så börjar det bli bra. Har haft mindre suckiga dagar. Konstigt nog!

Nej nu måste jag packa och fixa lite, vi hörs!
p u s s
Marina



varför så brottom? det löser sig

- Jag har krav jag vill att du uppfyller, och det är inte så svåra att uppnå heller. Men åh andra sidan så finns det ingen som upp når dom heller. Så jag är nöjd med det jag har.

Ja så sitter man här och försöker skriva en novell. Och det går ju som det går!  Och knarkar låtar från Gavin Degraw. haha. Men träningen gick iallafall helt okej! Men visst kunde det gått bättre. Äntligen Fredag imorgon, och det ska bli så jäkla skönt. Helgen blir nog en sportig helg. Svenska cupen i Tierp. (för herrar den här gången). Får såklart vara bollrullare. Men det får man helt enkelt ta. Det kan ju vara rätt kul ibland, haha! Bara jag som fattar;)

Och ja.. Carro. Hon kan ju sin grej, eller hur?:D
hej och hå, jag skriker så fort jag ser en snygging. "MARINA, *bank bank på axeln* TITTA ":D

p u s s
Marina


Snabba puckar

Bilden säger; hej jag är tönt vad ska jag göra åt saken?
Sådär ja, jag känner mig helt konstig i huvudet. Jag vet inte vad jag vill längre. Och så orkar jag defenitift inte plugga i kväll heller! åååh, fyfan. Nej nu ska kila på träning snart. Hoppas på det bästa. Uppdatering ikväll.
p u s s
Marina


beyond belief

Vad hade jag väntat med livet som varit? Jag borde satt gränser, det vet jag så väl.

tjoho,  sega marina här!
 jamen visst, skolan idag gick snabbt men inget nytt hände. Eller jo, jag tycker inte om våran syslöjds lärare. Hon kan ta trycka upp nått i röven! ååh. haha. Men när jag kom hem slängde jag mig på soffan och kollade på "21". Mycket bra film! Efter det blev det lite plugg innan jag drog på träning, som ja. Det gick väl helt okej.
Åh ja juste. Morfar hade skjutit ett vildsvin idag! Den vägde mer än 100kg. fyfan säger jag bara!:D haha.

Imorgon tror jag det står Caroline i min kalender?! :) Och jag hoppas på det med. "svullbulle" mattias ord!


Wake Me Up Before You Go Go - Wham - 1984
http://www.youtube.com/watch?v=6wsCZ7Ft_Z8 
hahah där har ni en gamal låt från mammis tid;)

Nej nu ska jag titta lite på min skräckis, och sen blir det raka vägen i säng! Eller nej.. jag måste läsa bok först. *suck*
p u s s
Marina

ragge rigge

Ja mörka dagar har det ju blivit nu också! Men lite mysigt är det ju:) Dagen i säg har gått väldigt fort. Styrka på gympan och sen var det raka vägen hem. Väl hemma satte jag mig och skrev på svenska. Måste läsa idag också, typ 400 sidor kvar tills på fredag! Jippi, ibland kan du planera marina!

Tog en liten tur ut ikväll också! Skönt vare.
Och idag har jag bestämt mig för att lägga mig tidigt. Men som sagt så måste jag ju läsa lite bok innan jag somnar!
"Äscccch, sånt där gör ju alla!" hahah.

p u s s
Marina

Lyckliga gatan den finns inte mer

Söndag igen.
Och jag tror du log åt mig idag...

Idag for jag en snabbis till ica maxi och kollade lite.
Hem och fixa om sig så var det dags för hockey. Gick med Amanda, Hannah
och Viktoria! hehe :) Tierp vann med 4-2. Bra jobbat.

Mormor & Morfar,
tänk om man kunde leva lika lycklig som ni gör
tillsammans. det finns inget som kan sluta så lyckligt.
Jag älskar er.


Marina


när man hoppas, hoppas man mycket.

Ja, efter många små moment så kan jag skriva om min helg.

Lördagen börjar med att jag går till aspenhallen för att spela
match mot Jormala (Åland)
Men först så tittade jag och Erika på B-lagets match mot Uppsala,
och den vann dom. Sedan var det dags för våran tur, jag byter om och är med
på uppvärmningen och så. Men senare så blir det bara bänken.
Spela nästa gång? Vem vet.. Aja vi förlorade den matchen.
Med 3-2 i sett. Efter det så duchar jag och tar bussen till skärplinge.
Där mamma hämtar mig och vi beställer pizza. Äter med mormor
och morfar i Orsbo, Sen blir det raka vägen hem.

Väl hemma lire soffan. Och när man ska gå och lägga sig så
börjar man blöda näsblod! Och ja, det slutade aldrig! men tillslut
så. Gick och lag mig, men vid sisådär tre så började jag blöda näsblod igen!
huhu. Jobbigt må jag säga. Aja somnade om och sov till halv tio iaf..

Marina


Ett nytt kapitel

Ja nu är jag hemma från två intensiva tränings timmar.
Kul vare iallafall. Men när jag ska cykla hem så är min cykel förstörd?!
Ja, någon har tagit bort hela pluppen liksom, så nu kan man
inte ens pumpa skiten! ÅÅH blir så jäkla arg på er cykelligister.....
DAGENS RIS: till dig som var så trevlig och hade sönder min cykel!

Men nya tag i morgon! Klockan tre är det dam match i aspenhallen,
om någon är intresserad? Aja, vi får väl se!

En bild säger så mycket mer än ord, det har ett minne.
Ett minne om hur bra det kan vara! peace.

Belief - Gavin Degraw.
Marina Blom.


en sista kyss farväl, och du sa inte hejdå.

FREDAG!
Ja
herregud så fort denna vecka har gått! Och vilken skön vecka
då, utan killar. Men på måndag drar det igång igen.
Soft dag i skolan idag iaf! Det gillar vi.
När jag kom hem så kollade jag på tv och somnade i soffan,
missa oth!;(

Nej men nu måste jag skynda mig iväg om jag ska hinna till träningen.
Ska bli riktigt skönt att köra lite nu! Eftersom nästan allt är klart i hallen
och så! Fin fint blir de!:)

Belief makes things real
Makes things feel
Feel alright..

Marina

Att kunna kartan kan vara bra ibland.

hallå hallå!
Torsdagen börjar med hemkunskap, som blir massa av bak.
Pizzabullar, tekakor, bullar och jag gjorde baugette. Fast baugetterna
ska vi ha till en annan gång.

Stack över till marknaden, fast samma skit som alltid. Fast visst förstår
jag de små som vill gå, men nu är det inge roligt längre.
Sista lektionen blev origentering! Och jag må säga att jag, Caroline och
amanda ägde i skogen! haha, och ibland kan jag faktiskt vara duktig.
Carro tappade nypan i skogen.. och jag hittade den! hehe:)

Sedan hem blöt och fin, gick över till mormor och sen var det träning,
blev en kort träning, menmen!

Visst skillde det några år, men det funkade endå. Men problem
uppstår och så är det.

Marina

vissa dagar är som det alltid har varit, tyst.

Fever, huh! (hehehehe)
Redan Onsdag, ja.. Tisdagen rann på den så jag orkade inte skriva
nått igår! Men iaf så var jag med Carro en stund och ja, vi skrattade
och hade oss. Bilder på fina hösten blev det också. Tränade på
kvällen, vi var inte så många men kul vare!

...Let's twist again! 

Min onsdag har börjat rätt bra, slappt i skolan trots att det
är mycket som ska göras. Efter skolan tog jag och hälsade på min mormor!
Sedan ska jag nog ta och plugga lite. Not fun.

Jag har inget att känna längre, det är så. Visst har livet  sina
vägar, men just min väg har jag valt alldeles själv. Och jag vet inte
om jag gillar det, eller rent ut sagt hatar det.

.
Marina

tiden läker inga sår

Jag är lite trött nu. Kom precis hem från grannen där jag har varit
barnvakt! Och jag säger det, det är lättare med ens egna. Speciellt när dom
är arga! haha:) men med lite köttbullar och makaroner blev det bra igen!

Fast dom är bra söta, Jenny, Stina och minstingen Sara!

skolan idag var skön eftersom killarna är på prao. Och så hade
vi även drama idag som vi ska ha nio gånger till, rätt kul är det.:)

Men nu ska jag ta och vila min förkylning tills i morgon!
Och föresten.. Grattis Oskar Östlund som blir 15år i morgon!:)

Jag känner ingenting längre, för på nått konstigt sätt så
är allt helt okej. Visst finns det svackor, men det går
att leva med.

Marina Blom


förs jag ser dig igen. det vill jag aldrig göra.

Söndag, tog en regäl sovmorgon! Sedan blev dagen till att leka med
lilla syrrorna. Och jag tvekar inte om att jag har skrattat idag. haha:)

Skola i morgon, och sedan ska jag vara barnvakt åt Jenny, Stina och Sara!
hihih, resten av veckan blir väl plugg och försöka bli frisk!

Den dagen du kommer tillbaka, ska jag bara försvinna.
Du är inte längre den jag trodde du var.

Marina Blom


jag älskar att få skrika högt, att jag slog dig.

Vallentuna - Tellushallen - volleyboll cup.

Ja, dagen börjar vid sex. Duscha och äter frukost innan samlingen
vid aspen, kvart över sju.
Åker bil till vallentuna där vi ska spela om vilken grupp vi ska köra i.
Och då ska jag säga att jag inte mådde sä jävla bra!
I Torsdags sov jag över hos Carro! Efterlängtat, JA! Mådde inte så
jävla bra på kvällen där men. Fredag morgon var det samma, men upp
och jobba, sista praodagen! Och klara det galant!
Trots ett halv rangligt lag sp gick det rätt bra, placering sju av fjorton lag.
Var nära i alla matcher vi förlora men sånt händer. Nästa gång tar vi dom.

Åkte där ifårn till uppsala och åt på city garden, och jag lovar! fyfan vad trött jag var.
Och killen lite längre bort...
- det där var väl ändå din fjärde portion?! haha, herregud!

När man kommer hem möts man i hallen av en söt liten kvadrat!
- har du klippt håret? elise
- nej, vadårå? jag
- men.. du ser ut... du ser ut som.. du ser ut som en kamel! elise
jag höll på att dö av skratt där!:D älskar dig syster!:)

höll igång lite med henne innan jag somnade bums i sängen efter en lång dag.
Marina blom

Prao vecka 40.

jag tänkte köra ett kort inlägg om praon jag har haft i veckan.

T&P´s kök och bar var det.
Amanda och jag harsprungit som galningar! Diskat, städat, servera, dukat och
massa annat! Man hade inte förväntat sig den stressen
som dom verkligen har där!
huga! Men aja, det har iallafall varit riktigt kul!:D
Man skrttade ju lite då och då också, och inge fel på de inte!

Marina

Grey's Anatomy

Ni kanske trodde jag lurade er när jag pratat om min dröm
prins. Att allt jag sa var falskt, att jag bara fantiserade. Och det
gjorde jag nog. Jag ville tro att det var sant men det var som sagt
bara en dröm.. Jag ritade mig en bild i huvudet om hur det skulle kunnat
blivit. Men bilden försvann lika fort som den kom upp.
Och för att inte förlora hela hoppet så lurade jag mig själv.
Jag blundade för sanningen, jag ville inte veta. Och nu står jag här, och kisar.

Ibland kan höstkvällar framför tven, med en kopp te vara speciell.
Marina

more than anyone

Du är inte värd att förbruka min tid på jorden. Du bara slösar på den.
Ja, mina dagar den här veckan är prao på T&P´s kök och bar.
Börjar åtta och slutar ungefär vid halv kavrt i tre.
Softa dagar må jag säga! 
Men det är verkligen roligt att servera och så, trotts att det kan bli lite
pinsamt när man ger fel?! haha:)

Aja, måste rusa! ska till mormor och äta pannkakor. muma!
Sen blir det upp på vega och kolla på lilla syster som spinger  poängtävling.

vi hörs! puss&kram
Marina

RSS 2.0