beaaach

så vare äntligen lång helg! onsdagen spenderades med caroline och emil, trevligt värre. och idag när man hade tagit sig en skön sovmorgon och kollat in vädret så blir man ju riktigt glader! ska snart bege mig till beachplanen och köra lite boll. ska verkligen bli grymt skönt att få spela på sand igen!

kvällen är inte riktigt planerad än, men det blir väl nått med mina brudar! så ni får ha en riktigt bra valborg idag, så hörs vi!



bild från beachlägret i uppsala, 2008. saaknar´t!

elliott yamin - fight for love



ibland behövs inte mycket för att det ska hända nånting.

kött!

Jaa, gårdagen bjöd på suuper skönt väder då solen kom fram! Iaf så for jag, mamma och syster till valbo. Där vi träffade på lite släkt och då blev det självklart en fika på det! Därefter fortsatte vi och jag hittade lite saker. hoodtjöja, linnen, chinos och ett par blommiga tights! haha, knasigt jag vet.
Sedan for vi hem, och vidare drog jag och mina brudar till Örbyhus. Där det var trevligt sällskap med grabbarna! grymma grabbar måste jag säga, för de här måste vi göra om?! :)

söndag och snart skola igen, fast tre dagar denna vecka. Och det kan man inte klaga på!


det löser dig

Jag har mina vänner, det räcker.
Fredag som fredag, skolan var rätt bra. Tog ju som sagt helg idag ja haha! Kvällen blev fotboll Ullfors - Tierp 2-2 (herr)
massa cykel och annat trevligt! "moving oooooooooooooooon.. "


                 gaaaaaaaaaah, jag älskar er!  btw, skratta ÄR livet.


tider man inte vill glömma

Satt och läste på mia´s blogg för en stund sen, och hon har fan rätt. Det var bättre förr, eller var det? På de flesta matcherna var det fullt i publiken, alla var så peppade på att få ha en trevlig kväll och tillsammans heja fram vårat lag. Men vart har all denna lycka tagit vägen? Borta.. ja om någon kan förklara det så varsågod, ordet är ditt. 

Men nån som fått till det bra är den här mannen, han vet precis vad han snackar om!

  
den tiden, dom stunderna, den lyckan! publiken är med, spelet flyter och livet lekte.
så vill jag ha det, så kom igen nu. visa att det kan vara så bra igen!!

du får en att vilja hoppa högt

Nej det blir inte mycket skrivet här just nu. Men det är som vanligt, tror jag? Kom hem från träningen för en stund sen och visst känns det skönt såhär efteråt! Beachplan ska göras i ordning i helgen sen är det fritt fram! Och jag lovar er, jag kommer bo där snart.. :D haha nej ett längre inlägg får komma senare tror jag.

pollen tar verkligen stryk på kroppen, är så jävlans trött. herregud.


the beginning of something good

Jag blir glad när du mår bra, jag blir glad när jag ser dig skratta och jag blir glad när du säger att du är lycklig, Caroline

Volleyboll avslutning 18/4-2009
Sådär, tillbaka till vardagen. Och jag kan verkligen säga att det här har varit den bästa helgen hittils! :D Lördagen fortsatte som sagt till gästis där det blev mat, dans och underbart sällskap! Dansade och skrattade hela kvällen lååång. Och visst, här kommer ett smakprov! (fler pic hittar du på facebook)
   
  
  
  jaaa, där har vi några bilder från en del som var med på avslutningen. Blir lite tjatit om jag ska ladda upp fler bilder, men det här är något jag och alla vi andra gärna vill göra om! :D love yaaahh

Och igår drog jag och barret till skutskärs crossbana för att kolla på när Christoffer "Krille" Sjölund visade upp sina skills. När vi kom dit blåste det utahelvete och vi var hur otaggade som helst. Men det gick snabbt från 0 till 100 när man hörde start signalen! Gasen i botten och så började det, såg många bra lopp och visst hade vi trevligt sällskap också! :) Bilder kommer sen, så vänta ni bara!!! Nej nu ska jag göra mig i ordning för träning. Skriver mer sen. ;)


grymt jävla bra helg

så jävla bra helg det har varit! men klockan är mycket och det är som sagt läggdags nu, så uppdaterar i morgon!

(och jag blöder näsblod, suck! hatar pollen, kan ju fan inte andas genom näsan. aaaah hjääääälp!!)



 


bara ett ord ifrån

Såå, där kom solen fram igen. Fast det blåser en hel del med, men det gör inget. Sol är sol :)

Gårdagen vart chill, slutade vid halv ett i skolan. Drog till Gävle med barret och vi hade oss. Det är ju alltid trevligt när man blir bjuden på sån fin service, inte sant? haha

Nej dagen idag, började med att volleyboll gänget skulle spela lite brännboll och grilla korv innan kvällen. (och visst blev mattis korvar riktigt brända och goa?) Det inte kan man säga att jag inte har skrattat lite inte. Trots att mitt lag förlorade med ett poäng, så inte var vi bittra för det! Hahah shajses vilket gäng. Men ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällen. Blir äta och underhållning på gästis eller hur det nu var..
Så ni får ha en trevlig lördag, för det ska jag ha!

Marre & Barr1, loooooove!


alla frågor finns kvar

Så var det torsdag och snart helg igen! Dagarna har rullat på, och jag hade förväntat mig sol hela veckan men den försvann i tisdags. Och när man vaknar i dag så snöade det blötsnö?! Men det slutade rätt fort och över gick till mulet och kallt. Får hoppas på bättre väder i helgen!

Skolan började rätt så segt,och då fick jag mig en tankeställare , vilket gymnasium ska jag välja?! Usch svårt det där tycker jag.
Idrotten var chill, en polare höll i egen lektion då det blev lite fotbolls övningar. Grymt kul att köra andra sporter sådär! :) Sedan blev det till att spela upp våran låt på musiken, och det gick fint! Stannade några minuter och då började vi sjunga, och satan. Det är kul att sjunga, verkligen! Så på kvällen blev det till att träna, gryymt skönt och grymt jobbigt känndes det idag. Vet inte varför men, känns som att jag vill komma ut och spela lite beach nu. ;D



Grey´s anatomy, så underbart bra.
Att veta att du inte längre finns vid min sida, att du kanske aldrig kommer tillbaka. Det är hårt, mycket hårt. Du gav mig nått jag aldrig känt eller fått förut. Och inte hann jag förklara mig helt innan du gav dig av. Inte ens säga hejdå.. peace.


sun



På med brillorna gott folk! Solen skiner och det rullar...

du försvann som en vind, tårar föll från min kind

faaan.
jag saknar dig så jävla mycket, fofroredod.

madagaskar 2



jag är fast, så jäkla rolig film! hahah

våga chansa

Har inte blivit så mycket skrivet här, vill ju ta vara på lovet så mycket som hellst, så jaa.
Äääntligen så är man hemma i vårvädret. Eller ja det är iallafall ingen snö kvar här! Dagarna i Sundsvall var skönt, trots vädret så var det roligt! Här kommer lite bilder från det snöiga bergafjärden! :)
     
   
   

sådär ja, väl hemma satte man på madagaskar 2! och fyfan vad rolig den var hahah :) sen for jag över till barret och sov över där :) Och idag är det dagen då man får klä ut sig till påskkärring, så GLAD PÅSK på er!


cinco

min femåriga syster tycker om att prata på spanska, cinco, cinoc.. jag är cinco! Ja här kommer lite uppdateringar från Sundsvall. Vädret här är inte så vakert, snön ligger blöt på marken och det är för det mesta molnigt och duggar. Pappa jobbar hårt och snart har han rivit ner hela huset. ( han håller på och ska bygga om en stuga) och resultatet kommer bli kanon tror jag!

Idag har jag, syrran och farmor åkt ut på stan och shoppat lite. Blev lite grejer som jag kanske kommer ladda upp sen. Men annars äre väl lungt, hjälpte pappa lite idag också. Eller jag slängde några brädor i brasan haha :D

jag vill kunna göra saker för dig.. men vem är du?

Darin - Runaway

drömmer mig bort

Snacka om slapp fredag! Ohjj, skolan ska vi inte tala om, film och massa annat slappt. Som på so lektionen, som blev till att köra hänga gubbe och kasta flygplan! haha grymt.  Solen har ju visat sig idag med, underbart! + att jag har lov nu!!!

Så är det dags att gå över till mormor och morfar, vi skulle beställa pizza. Och allt går bra tills vi ska åka hem med pizzan. Biljäveln får nått fel och stannar, great! Fast jag och morfar fixade det och ringde grannen Henry. Älskar den människan :) Sen for jag över till barret en stund och skratta av mig lite. Och nu sitter jag här och håller på att packa. Ska nämligen till Sundsvall i morgon. Ska bli kul att komma bort lite nu igen.. Känns som att jag aldrig är hemma nu för tiden? Aja skit samma, men jag vet inte riktigt när jag kommer hem. Men det återstår väl att se.

Saknar dig sötnos!
 

åååh, du gör mig så glad! oskaaar.


soooolsken

Torsdag, och nu är det vår känslor! :) Solen lyser och det är gött. Ska snart dra iväg på träning och därefter går jag över till mormor som bjuder på mat. 

Sa att jag skulle ladda upp några bilder från i helgen, och det kommer. Men här har ni iallafall resultatet.
Och visst kan vi krossa? Höreees bääästa.

RSS 2.0