varför skulle jag öppna käften

ville bara önska alla ett sjuuuuuuuukt jävla gott ååååååår!
middag med brudarna
och feeeeeeeeeeeeeeem - ett till sverige mot finland
livet leker hörreni
sup och svälj trevlig helg


snälla stoppa det

och fram men skidan och fram med skidan och sen i backarna opp! yes, drog ut en sväng med bulan i skidspåret. satt alldeles utmärkt förutom att jag hade tagit fel stavar.. fuck. haha kvällen har iaf spenderats med maddz & jullan. söta små flickor de!

det är ju jvm på tv nu, fast har inte alls lust med att slå på den burken så jag sitter för övrigt och läser "live" på aftonbladet om hur det går. skapligt kul ju, och sverige leder med 2-0 i första mot ryssland. så heja på gubbar. (sitter och tittar på svtplay nu, HEHE duktig man är..) det blidde en fin 4-1 seger!



syskonkärlek
dagens låt; please don´t stop the rain - james morrison

flashdance



våga ta klivet. och ramla ner i helvetet
grattis sis. <3


snabba puckar

tiden går bra fort ibland, speciellt när det är lov.. fick följa med caroline på hockey i går. då frölunda gästade brynäs på hemmaplan. rafflande match och brynäs krossade dem med 5-2. härligt!



två tuffa nissar

det är när man förlorar som man verkligen förstår

sitter just nu med papiljotter i håret och ska snart gå och ta ut dom. ska försöka få nån liknande frisyr till de här;




sen så ska jag gå och äta hos mormor & morfar, så vi hörs!
grattis amanda <3


jag bara älskar den här dagen

GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL
jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar just den här dagen. känslan, familjen, vänner ja allt är så sjuukt underbart! haft en mycket bra dag då vi åt först firade hos pappa, sen vidare till farmor & farfar med några kusiner. därefter åkte vi till mormor & morfar för att avsluta juldagen.

jag älskar vintern, jag älskar känslan, jag älskar julen, jag älskar släkten, jag älskar mina vänner. jag bara älskar det!

men jag får önska er än fortsatt trevlig julhelg som snart tar sn början om några min!

om man ändå kunde få dig i julklapp

dagen före julafton, det börjar kännas lite i magen nu! klädde två granar idag och så blev det till att julhandla lite med. sen tog jag och barret en lååång promenad igenom den vita vinterstaden tierp. men nu ska jag umgås lite med barret och anton innan jag åker hem och vaknar upp av en julaftonsmorgon!

så vi hörs i morgon kväll.
men om inte, så önskar jag en riktigt..
GOD JUL!

22 december

dagarna bara flyger iväg, och nu är det endast två dagar kvar till jul. :) igår så blev det till att handla julklappar, dock är jag väldigt sent ute då jag brukar vara den som handlar i tid men inte i år.. sen på kvällen var jag med två snyggingar! idag har dagen endast bestått utav elise, vi har pysslat och åkt skidor och spelat spel. roligt värre! nej ska snart åka iväg till frissan och fixa till min kaluffs. åhååå, det lilla hår jag har på huvudet vill säga.
slänger en tanke till sarah också, vi finns här för dig <3

änglarna ger oss hopp och tro
sjunger om fred på vår jord
den som gud aldrig övergav
en stjärna lyser så klart


don´t break my dreams

thoréngalanvar bra, diggade hela konceptet. blev ingen träning på kvällen, men madde och jag stod och latsha med bollen ett tag innan vi satte oss för att kolla lite nattfotboll. haha ruligt. dagen idag har mest bestått utav städning och sååånt, höhö.

imorgon är det pepparkaks hus som gäller, och sen volleyboll på kvällen. (vinst för grabbarna med 3-0 mot RIG falköping)

utan ord kommer man inte långt. så hur bär man då sig åt för att få dig att prata? jag vet fan inte längre..


I never thought I would feel this feeling again

trött och sliten är vad jag känner mig.. och imorgon blir det sista dagen innan jullovet och då vankas det thoréngala. så vi hörs


my story has not ended yet

vi vet alla hur svårt det är att sluta med ett beroende. jag har själv ett beroende som förföljer mig varje dag. och jag vill inte sluta, jag vill bara kämpa vidare. men när man tänker efter på saken så blir det bara värre. då börjar man fundera på; vad i helvete vill jag egentligen? det är så svårt att förklara med ord. jag kan bara inte sätta allt i en mening utan att jag vill göra om den igen och igen och igen...


du är den som kan få mig att leé i 100 år, och gråta i 1000..

Å re

jag tror på spöken, det gör jag. och igår kväll var någon och hälsa på oss. lampor flyttade på sig och en tomte började gunga.. och det var inte lätt att somna eftersom ingen av oss vågade gå och släcka lamporna. heeelp.

solen sken nyss in i våra skolfönster. och visst blir man sugen på att ta sig en resa till fjället. ba åka slalom och gå på after ski! ååååh så underbart det skulle vara. men måste ju bara säga att vi i tierp har mycket mer snö än dom i uppsala!! ägd

den finaste ängeln på jorden..

två brudar som älskar snö. vad gör man? jo man klär på sig något varm och går ut och utnyttjar snööööön! så otroligt skönt, att bara gå runt och beundra det vita täcket som just nu har lagt sig över tierp. älskar´t sen gick vi in och mös till det med lite ljus och wii spel. de är grejer det!


vill du bli min snögubbe

skönt med två korta skoldagar. igår fick vi åka hem efter provet då sofia fixa så vi inte behövde ha matte. och idag så fick vi sluta efter att vi visat upp våran snygga pjäs. niiiiiiice! sedan drog man till fyris och hälsa på lite innan caroline och jag drog hem. och satan så det har snöat idag, sjuuukt hur glad man kan bli av lite (mycket) snö ;D när man kom hem så var jag snäll att jag skotta våran och mormors gård. så nu har man fått lite mer snömuskler om jag får säga så! haha och så har jag tagit mig en faarlig cykeltur idag. gick ju fan gång fart.. menmen fram kom jag till fars hus för att lämna en blå ljusslinga till elise. snacka om att hon blev glad för den, sötnooos :)

och nu sitter jag och chillar i ccccarolines soffa! sen blir det till att övernatta här också, hihi.

grattis kusin johan, 15 år idag!

3 Advent

idag händer det grejer alltså, först så är det 3 advent. snart jul!! sen så är det ju lucia idag, och visst sjöng lillskrutten nån sång men sen blev det inge mer haha. telefonen ringer och jag blir tvungen att rusa till b-lagets match för att sitta i sekitariatet. hade en kvart på mig innan matchen skulle börja, men det gick fint och grabbarna vann med 3-2! sen var det våran tur att visa solna vart skåpen skulle stål. visst börja nervositeten krypa sig närmare och jag kännde mig helt borta. men när vi sätter bollen i spel så utklassar vi serieledarna, och vinner med otroliga  3-0. YEEEEEEEES! (25-18, 25-17, 25-17) så grymt jävla stolt jag är på laget. undra hur solna känner sig efter att ha förlorat mot bottenlaget? hahah åååh så glad jag är!



sankta lucia, ge mig en tia. inte en femma för den har jag hemma
syrran & jag


Erik Grönwall idol vinnare 2009



jag är helt såld på grabben.

från början till slut, det spelar ingen roll. du ger alltid 200%

rudolf med röda mulen

trött som fan var jag imorse. sjuukt, men drog mig ändå till skolan för att hålla på med värdegrunden. sluta för ungefär  10 min sen och missa precis tåget. kul! tänker nu dra en sväng på stan innan jag fortsätter mot tåget. och vet nu vad, jag tror det snö lite idag i uppsala. fast det var nog endast för stunden.. ;(

du blossar upp mitt hjärta

tell me your story

på vissa saker ger jag mig aldrig. drog nyss ner sidan i exel till 1 miljon. det kallar jag underhållning! sitter och jobbar med caroline och sofia p på engelskan nu. grupparbete om "the perfect party" finfint. sen blire till att pumpa lite innan man åker hem och slaggar. måste nämligen gå i skolan imorgon. jobbigt värre..



don´t stop believing - glee

9 December

kom hem från erika för ett litet tag sen. blev bjuden på nybakta bullar och massa annat gott!
camilla var även där med sötnosen theo, och olivia! trevlig kväll må jag säga :)
nej väntas en lång dag imorgon, så lika bra att man går och lägger sig nu. så natt på er!


I could honestly say you've been on my mind
Since I woke up today, up today..


hold me now

idag är det dag 343, och det innebär att det inte är så många dagar kvar av 2009. sjukt ju! skolan var chilledill idag, då det blev film första lektionen och sen datakunskap. och jag fick mig ett gott skratt idag. då vi gick och prata om en buss som kör i uppsala. sofia säger att det bara är pankisar som åker den. och jag börjar skratta; och när började pannkakor åka buss? caroline; men hon menar ju pankisar.. fattiga!! sofia; nej det gjorde jag inte, jag menade penionärer! jag; HAHA ibland hör man dåligt..." ackta aschlet (häcken)!!"

nej nu måste jag lyfta arslet ur soffan och gå och göra mig lite fin. ska nämligen gå till erika och julfika lite. mums! :) och jag måste ju bara säga att jag älskar allt som hör julen till, men ibland blir det ju liiiiite för mycket gottegott. men vafan, det är bara jul en gång om året ;)

så vi hörzz!

hur ska man älska nån som har älskat nån förut?



"don´t be afraid to take that big step"


Stad i ljus

stad i ljus, i ett land utan namn, ge mig liv, och allting föds på nytt.

nu kom jag på vad jag skulle säga här i förra inlägget, det var ju såklart att min kusin tobias fyllde år. så grattis i efterskott!
söndag; andra advent, mysigt värre. bara 16 dagar kvar till jul! drog en sväng till valbo på dan. sen hem och kolla när tierp torska mot linköping med 3-0. sedan vidare till vegahallen för att titta på hockey med caroline. härlig sport det! man får sig ett jäkligt gott skratt iaf. då en av grabbarna står och ska teka och drämer ner klubban i isen för att det hade varit lite bråk före, så när han gör det så går bladet av. och jag mitt dömhövve tjuter ut i skratt! haha sjukt kul med hockey, verkligen! dock förlora grabbsen med 10-7, men bra kämpat får man väl ändå säga.

sitter nu och jobbar flitigt med caroline och sofia p på administrationen, satan så det går. matte sen och därefter åker jag hem och äter och drar vidare på träning. fin måndag yo.


Baby remember my name - fame



mötte uppsala idag, och det gick ju skapligt bra! nöjd med allas insatts, verkligen! (19-25, 17-25, 23-25) och min egna insatts var fanimig jävligt bra. trots de dåliga bollarna då. men orka dem.. sen blidde de tacos på kvällen vilket satt jäkligt bra.. nej nu ska jag drömma mig bort en stund, och ta tag i lite läxor. de ni!

westlife - what about now



mumsigt värre
erik & calle i finalen, yeees!
gubben på postkodmiljonären klarar alla frågor och vinner!
det var nått mer jag skulle säga.. men inte fan kommer jag ihåg det.

run for your life

yes, hjälpte mormor att baka klart lite julkakor. och dom blev ju gudomligt goda! sen drog man på träning, inte så mycket folk men funkade helt ok. och just nu sitter jag här och är lite (myckeeet) avundsjuk på oskar... åååååååååh fan, jag vill också vara där med han och känna på pulsen. tänk att först vinna två biljetter av att ett sms, och sen höra idolerna sjunga live.. och det är inte slut än, westlife var där också! just nu jag vill bara beställa biljetter till globen eller göteborg.. GE MIG!!

slow down

fredag och visst betyder det en ledig dag. mums! tänkte dra till mormor en sväng nu, sen blir det träning ikväll.. och jag undrar hur oskar har det där nere i göteborg. den jäveln vann två biljetter till diol i scandinavium!! så nu får man kolla noga på publiken om man möjligtvis kan se han :)



träningsbrudar x3. lillskrutten har blivit grym på kids volleyn nu, så stolt man blir!


4 december

nej, men ge oss lite mera snö tack. så vi kan ta oss ett varv på vegavallen, köra ett race i skatberget och åka spark till mormor. så mer snö är vad jag önskar väder guden.

hur förklarar man med egna ord en sån här känsla?

And when i look in your eyes
All of my life feels before me
And I´m not running anymore
couse I already know I´m home

I try to go my own way

fasiken så man träffar folk när man går på ica.. först kom alla på fars sida, anders, anneli och mikael med viktoria! sen kom morfar, och så mammas polare monika. och till sist ida deremar. haha roligt värre ba.

Grey´s Anatomy börjar om ten min så ska bänka mig framför tv nu! sen plugga livet ur sig..

åh jag dör, sista avsnittet av GA för i år. hur faaan ska jag klara mig?! seriöst..

julkalendrar

sitter och snacka julkalendrar på bransch- och produktkunskapen. satans så kul! man glömmer ju aldrig en kalender, och en favorit är ju helt klart albert & herbert, mysteriet på greveholm och med skägget i brevlådan... listan kan göras lång! och här har ni kalendrarna från 1960-2009

1960    Titteliture adventstomte
1961    Julbåten Juliana
1962    Tomtefamiljen i Storskogen
1963    Den tänkande brevbäraren
1964    Lill-Stina på reportage i Storskogen
1965    Farbror Pekkas handelsbod
1966    En småstad vid seklets början
1967    Teskedsgumman
1968    Klart spår till Tomteboda
1969    Herkules Jonssons storverk
1970    Regnbågslandet
1971    Broster, Broster
1972    Barnen i höjden
1973    I Mumindalen
1974    Rulle i Rullseröd
1975    Långtradarchaufförens berättelse
1976    Teskedsgumman - repris från 1967
1977    Fem myror är fler än fyra elefanter
1978    Julius Julskötare
1979    Trolltider
1980    Det blir jul på Möllegården
1981    Stjärnhuset
1982    Albert och Herberts jul
1983    Lille Luj och Änglaljus i Strumpornas hus
1984    Julstrul med Staffan och Bengt
1985    Trolltider - repris från 1979
1986    Julpussar och stjärnsmällar
1987    Marias barn
1988    Liv i luckan med julkalendern
1989    Ture Sventon
1990    Kurt Olssons julkalender
1991    Sunes jul
1992    Klasses julkalender
1993    Tomtemaskinen
1994    Håll huvudet kallt
1995    Jul i Kapernaum
1996    Mysteriet på Greveholm
1997    Pelle Svanslös
1998    När karusellerna sover
1999    Julens hjältar
2000    Ronny & Julia
2001    Kaspar i Nudådalen
2002    Dieselråttor & Sjömansmöss
2003    Håkan Bråkan
2004    Allrams höjdarpaket
2005    En decemberdröm
2006    LasseMajas detektivbyrå
2007    En riktig jul
2008    Med skägget i brevlådan

2009    Superhjältejul


wink wink

yeapp, plugga engelska är väl det som gäller nu va. prov på torsdag, fail direkt.. nämen du, såg precis att oskar hade namsdag idag. hihi gz! nä nu jävlar blir det varm choklad och macka. sen väntas andra avenyn, hell yeah!



sniggaste muggen i stan alltså, fick den av mor!
(vilken skola var nyss på reklam då? jo thoren business school! fina grejer det)

1 december

lite glad man blev när man såg att det var snö ute i morse då. greeat, hoppas det håller i sig ba. yes.. visste ni att i huset bredvid vårat klassrum, så är det varje tisdag en tant som tvättar fönstret. slår aldrig fel, runt nio snåret står hon där med en blå klänning och med en trasa i handen. rätt tufft, måste ha bra rena fönster iaf. haha ruuligt värre ba.
idag fyller morsans kusin tomas år, grattis på dig! och så måste jag säga grattis till pia som fyllde i går, jag glömde inte bort de. hehe och tänka sig, att idag börjar julkalenden med. supersnällasilversara och stålhenrik, tror det blir bra de.




sista november 2009 ba tja

sikta och skjut ba, hur svårt ska det vara? försöker hålla ilskan inne, men vem orkar det egentligen?
farsan kan sin sak, det säger jag bara! efter en diskussion om volleyboll och vårat lag, så vet jag att vi bara kan bli bättre. ett förslag, eller något jag tycker att vi borde börja med är aerobics. fyfan så roligt, det skulle passa oss perfa..

det som var en dröm, förblev en mardröm..

RSS 2.0