tjillivippen!

godkväll på er. tog mig en skön sovmorgon till tio innan jag masade mig upp och knäppte till tv4 film. en mycket bra kanal må jag säga. bra filmer där! sen så begav jag mig ut på köpingen och mötte upp ronja och amanda. vi tog en pizza och sen så gick vi och va lite social med agnes som jobbade. väldigt trevligt att träffa henne :) sen fortsatte våran tur till kyrkbyn där det blev film och massa annat trevligt :)) älsk på er flickor! <3



pappas jobbarkläder passade visst mig fint, haha!
jag ska snickra ihop mig ett hjärta

vilken jävla smäll

sitter här och glor på jönssonligan. stora som små, det spelar ingen roll. du bara älskar dom! 


stugan i mitt hjärta

hemma igen efter några dagar i stugan. sommarfesten blev riktigt bra ändå. det regna lite i början men vafan, det blev uppehåll sen ju :) trevlig kväll helt enkelt!
i söndags hälsade jag på ronja och ida som var i en stuga i närheten. vi tog båten och rodde ut oss på ett litet äventyr! sen blev det skräckfilm innan vi rodde hem mig igen. haha härliga brudar det där :) och idag kännde jag för att köra ett litet träningspass, en lång spring/promenad och sedan lite fysövningar på det. finte (y)
 
sommarfesten                     ronja & ida 



det som känns långt borta, kan plötsligt kännas väldigt nära


klant nr 1

jag blir tokig! tappade nyss mobilen i astfalten, vilket blev en fin spricka över hela skärmen. lyckat marre....... kommer vara arg över det hela dagen nu också. fan klantarsle! nej nu åker jag till snatra och hoppas på att solen håller i sig till sommarfesten. HEJDÅ

kasta macka

jovars, hem kommen från sundsvall och bilderna kommer inom kort!
när jag kom hem vid nio tiden så var det bara att packa om så drog jag vidare till min andra stuga. myspys blidde det där! åkte även och hälsa på lite släktingar i fågelsundet igår, trevligt :)
sen blev det hemgång idag, men vi kanske åker tillbaka imorgon då det är sommarfest där nere. hoppas bara att solen kan kika fram då :)



jaa det blidde en jeans kjol i sundsvall. riktigt rea kap!
see you later!

staden med stort s

jajemen, nu är det bara några timmar kvar innan jag och caroline sätter oss på tåget mot sundsvall. och den där krillekrolle får ta och friskna till snabbt så du också får komma till oss, vi väntar på dig :)



nej bruttan, nu drar vi. och kommer hem på onsdag! ♥

babelsin då gubbjävel

ja ni det verkar som att jag har fått cykelnojja tror jag! i går så tvingade jag min syster att cykla till våran stuga. haha kul var det, och sträckan var lite mer än 2 mil. och så blåste det motvind så det var grymt skänt att komma fram. sen blev det till att grilla med mormor och morfar innan vi på kvällningen tog bilen hem och satte på picture this. som var väldigt bra :))



robbie amell, grr vilken heting!

17/7-09

vi klarade det, vi cyklade 4,6 mil till stugan i hållnäs, då vi skulle hälsa på carolines kusin oliver :) och vi har haft så roooooooligt! har inte haft en lugn stund kan jag säga :) idag tog vi iallafall båten ut till en ö och chilla :) bilder kommer sen då min vän har frisknat till sig lite, hon blidde lite sjuk när vi var där vilket var synd. men det gick ju fint ändå :)

kom hem och gick över till danbergs och åt mat sen blev det film hemma med syrran, bröllops duellen, och den var bra :)



ibland känns det lite upp & ner helt enkelt


hug

fifan vad jag kan ibland. bakade mina favoritmuffinsar (kanel och äpple) för en stund sen. och jag har bara ett ord för dom; UNDERBARA! haha
i vilket fall såååå, i morgon bär det av med cykel till hållnäs. fina grejer de, då c kommer runt mig vid nio (y) och resan är väl på ungefär.. 5 mil? härlig runda eller vad säger ni? :)



du kan fånga mina dagar,
och göra dom hur perfekta som helst.

movie

jajemensan, då är man hemma efter en mysig kväll i gävle. jag, mamma, syrran och pia gick till churt street och åt. mycket gott må jag säga! sedan gick vi och tog oss en glass innan filmen började. och jag måste ju bara rekomendera den, the proposal! den var både rolig och romantisk. helt klart en film man måste se :)



det behöver inte vara mycket för att det ska kännas

hold on

hallåjaa
vad är det egentligen för väder vi har nu? först så skiner solen och sen så kommer den dagliga regnskuren, suuuck. kan det inte bara få vara soligt och varmt? ajaa, gick över till mormor och morfar och fikade en stund. sen begav jag mig hem och fixa undan lite grejer på rummet mitt. ska snart åka in till gävle med mamma, syster och pia. då vi ska äta gott och kolla på någon bio :)

såå höres i kväääll (y)

välkommen till keno

tjenixen på dixen!
nu ska jag äntligen skriva om mina veckor i sundsvall, så enjoy!

den första veckan blev till att spendera med kusinerna. och jag kan ju säga att vi inte hade en lugn dag. massa bad och lek, vi är otroliga på att leka! sen blev det stan och lite så. blidde mycket korstpel också.  haha men jag kan inget annat säga än att jag bara älskar min släkt! massa annat ruuuligt hände men det blir mycket att skriva då :)
och så kom mina polare amanda och caroline upp en dag, och vi möttes på stan och dom stanna kvar för att festa till lite på gatufesten!

jag, johan, elise, mattias, amanda, madeleine


bild på kusinerna. haha vilka videor vi gjorde, sjuuuka!
älskar er

andra veckan, ja kusinerna åkte hem. och då blev det till att umgås med vår vän kristina! vi åkte till stan och kolla på beachen, chilla hemma hos henne. kortspel i lillstugan med massa prat och så blev det en grillkväll också! mysigt värre :)

hattens kväll - muy bien!


körde alfapet, och de sa att det där ordet fanns! :D
jag lekte mr.x och vann klart det spelet!
grilningen var frääään!

hahaha, satan så man har skrattat. det bugar och bokar vi för! vem är på nästa år? faaaaast, på måndag drar jag till sundsvall igen. då endast tre dagar med caroline och christoffer. kommer bli bäst :)
puss!

RSS 2.0