sundsvall

ååååh, i morgon bär det av till sundsvall i två veckor! och veckorna är som fullsmackade med händelser!
* kusinerna kommer upp i en vecka med farmor och farfar :D
* gatufesten ( c&a kommer upp över en dag!!)
* swedish beach tour kommer till stan


och sen blire väl massa annat ruligt :) bara att höra av sig. byeeeeee ♥



lill straaanden, här kommer jag!

relalalaxa

nya tag nu.
fina fisken, drog på beach time i lördags. härligt väder och bra motståndare. vi var bra, men vi skyller ändå på att det var första gången!  men det var super kul att få spela lite, det gör vi gärna om! för det är jäävligt kul att spela beach, ni borde prova!!
efter det så drog vi hem och jag cyklade och chillade med barr1. och det blidde en en promenad där på kvällningen.

idag for jag till stugan i snatra. älskar stället. var där med mamma, syster och så mormor och morfar! häärligt.
gjorde mig en fin sommarkrans som ni ser på bilden!

och sen så ser ni ju hur taggade vi var i lördags! marre & barr1
- jag måste kolla på matchen säger dom!!

freeedag

nej nu har jag varit snäll i tre dagar! hjälpte till i kiosken idag igen. och det gick ju fint :) sen efter några timmar där drog jag mig hem. och somnade på soffan! hehe fint de.
och fotbollen, sverige- england. satan vilket jobb dom gjorde. första halvleken 0-3. och sedan fick sverige till 3-3 och det var straffarna som avgjorde det hela. 7-8 och england gick till final. bra jobbat sverige, men det häll tyvärr inte hela vägen.

och i morgon drar jag på beachtävling! kommer bli riktigt kul att få KROSSA dom jävlarna ;) mohaha. och pappa var tvungen att säga åt mig att dricka och äta mycket! han ska vara så noga noga när det gäller sporter och äta och så :)

nää nu ska jag kurrera mig lite, nattinatt :)

-

 R.I.P michael jackson.
låt dina låtar leva vidare. för du var nog en bra människa trots allt.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab

solsken

ja ni, solen hänger sig kvar. och det tror jag det skulle göra ett bra tag till! igår så vart det bad och sol men caroline, sen så hjälpte vi till i kiosken i ca 4 h. och jädrar vad man får öva huvudräkning. kanske blev en tia fel sådär i början men det blir nog bättre sen :) efter det så åkte jag hem och sen tog jag och caroline oss en härlig cykeltur.

dagen i dag, jaa. åkte till aspenbadet för att hjälpa till i kiosken igen. och det bara för att jag är så snäll (a) och hasse och ann-marie är det ju inge fel att umgås med heller. hahah fick mig ett gott skratt där. och så underhöll ju oskar och johan mig med lite sms ;) snyggingar!
 så efter ungefär två och en halv timme begav jag mig hem.  chilla och satte på "i taket lyser stjärnorna"  jag vet att den är rätt gammal men det var först nu jag hade tid att se den. och den var ju riktigt bra. sen hare bara blivit till att vila. är nämligen förkyld och har varit det nu i ungefär 14 dagar. vilken suger eftersom jag ska på beachspel i helgen. hostar nu mera som en gubbe! haha



känn en doft, av kärleken. den smeker tyst förbi. lejon kungen

bal 2009

nu kommer äntligen bilderna från balen den 11 juni 2009, se och njuuut!
duuuuu..
  

  
  
  
 ♥

här var ett fåtal bilder av den underhållande kvällen! vill tacka alla för en lyckad bal, med trevligt sällskap och kubbspel på kvällen! ocn nu när det är över så måste vi hålla kontakten vid liv. kommer sakna er! ♥
good byee 9a:4

solfaaan

solen är la framme, och då bliddere till att steka hela dagen med syrran och caroline! såg att vädret skulle hålla i sig så då blir det nog bad i morgon. häääääärligt äntligen är sommaren här.
och nu har jag äntligen alla bilder från balen, så i morgon kommer dom upp :)

dagens; tröja - gina
               shorts - jc
              och bikini från h&m


you sexy thing - hot chocolate

monday

aaaaaaaaaah! just nu är jag jävligt förbannad.... jävla bil spel! jag och en grabb satt och snacka och då kom vi på tal om ett spel som han körde, och då var jag bara tvungen att prova. vilket ledde till att vi började tävla om vem som kunde på mest poäng. ( en mycket dålig ide!!) jaa så nu sitter jag här och försöker slå hans rekord, efter att han slagit mitt. suuurt. men i morgon då jävlar!!!

idag har faktiskt solen varit framme hela dagen! och vad passar inte bättre om inte lite beach då! vi körde ett antal sett innan vi gav upp. och då började jag spela det där jävla " crazy taxi " som är beroende framkallande, enligt oss... hahahah fyihelvete. men efter att ha suttis stilla en stund så blidde det en promenad för mig och en springrunda på caroline. jag är som sagt inte frisk än så ingen hårdkörning här inte. sen blev det en fin cykel tur, härligt såhär på sommarlovet. hihi


här har vi de vinnande laget i swedish beach tour, herr.
Casey Patterson  (håkan berg)   Hans Stolfus  
och jag säger bara rawrrrrrrrr!
jaa, håkan min gamla lärare var förstås inte med i laget.

a drop in the ocean - Ron Pope



kvällen

såå kvällen blev till att åka till familjen westergren allin. vi hade trevligt med singstar och korvgrillning. en lugn kväll helt enkelt.

du är så underbart bra. tack för att du bryr dig, O.

det kommer och det går

shoehoo på er! det var ett tag sen jag skrev men här kommer dagarna. i onsdags var jag först på lägret och efter det så begav jag och carro oss mot våran beachvän liza. vi drog sedan på korvkalas, och sen blev det bio med härligt folk . " baksmällan"  vilket var en jäkligt bra film! sen var vi ute och hade oss innan det var dags bäddsoffan!  sen var det dags för sista träningsdagen. vi körde en lien turnering och mitt lag vann! yeeah! sen blev det bad på fyris :) och där efter var det dags att säga farväl till alla vänner, vilket är lika jobbigt varje gång!


hannes blev en av våra nya polare! sötnoseeeen

och gårdagen, GLAD MIDSOMMAR! hoppas alla hade en trevlig dag igår :) jag hade en mysig dag med familjen och våra grannar lite längre bort! hade tävling och lite så. sen blidde det fotboll. och självklart så vann  mitt lag! :D god mat blev det också, sen blidde det  film " vi hade iallafall tur med vädret, igen" fast den var inte lika rolig som den första. men skit samma. nu sitter jag här och har varit och fikat hos mormor och morfar. näää nu får vi se vad denna dag har att bjuda på! 

  liza och carro i väntan på bion
  uppsala
 en snygg beachplan byggd av lag " hot"

beaaaach

under beach touren så stod lätta där och delade ut frukost. och visst blev det några frukostar per dag. typ tre kankse?
haha göttgött :)


och så dagens. vädret var ju toppen. välkommen tillbaka solen! lägret rullar på och det gick bättre idag. fast jag känner fortfarande att kroppen inte är hundra. förkylningen sitter i, men jag kör på ändå!
 Liza
 Kristin, Erika & Caroline
 Leo
sikka snyggingar va, ni måste vara riktigt avundsjuka på mig nu (a)

och grattis Sverige till 5-1 mot Vitryssland! nu kör  vi :D
pusss

oh!

satan i gatan hörreni, dagarna bara rusar fram. för det var ju nästan nyss som jag slutade nian, sjukt åt det! men iallafall så har helgen spenderats åt swedish beach tour som jag skrev i förra inlägget. och vädret har väl inte varit det bästa. det har regnat hela tiden, och då menar jag hela tiden. men det var bara att försöka göra det bästa av det. var bollrullare och fick stå utan regnkläder i finalen bara för att det skulle filmas i tv. (hehe jag fick vara med i tv, tufft) och inte klagar jag på att jag var med, för man har fått sätt nå helt otroliga matcher. fifasiken så spännande det har varit. och tala inte om vilka läckerbitar, grr! :D

ja tidiga mornar och sena kvällar, det tar på en. så nu är man typ snorig och halsen värker. men vafan, det är ju läger i beach denna vecka så det är bara att bita ihop. första passet var idag och sen så slutar det på torsdag. haha och det märktes ju att jag var lite slut efter helgen sådär, shit vad jag skratta och hade mig. men ska tagga till lite till de som är kvar. :)


nej bilder och så från balen kommer lite senare, har inte riktigt haft tid :)

den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge..


så äre ibland

fullt ös!!! ja det var de rätta orden. tänkte berätta om avslutningen och balen, men inte idag. för idag har jag varit på nestea swedish beach tour och jobbat i regnet. hehe var ju rätt kul sådär. men eftersom det börjar redan åtta i morgon så blire sängen nu. skriver om helgens bravader senare!! finns på mobelibilen.

vissa tider är hårdare än andra

näst sista dagen på aspenskolan, det känns lite konstigt det göre. man har ju som sagt spenderat sina 11 år där i skolan, såååå! och för det andra så blir vi den första klassen på aspen som har gått där ifrån förskolan till nian. det är rätt coolt. av de 12 eleverna som gick i min klass i förskolan återstår endast tre tjejer och tre killar.

men i vilket fall så var det skitväder idag, så ingen brännbol blev det. träning i kyrkan som gick bra, vi tjejer låter fortfarande högst! haha sen drog jag hem, och vidare på möte i uppsala om helgens jobbande. fick tuffa kläder so vi skulle ha på oss, hehe. och nu ber jag till gud att det kan bli fint väder!!!

jag är lite nervös inför morgon dagen det måste jag säga.. blir alltid lite nervös när det ska hända sånnahär saker, och det är ju inte kul om man gör bort sig på sin egen bal! men man får hoppas på att det går bra. börjar dagen med att;
 *gå till skolan och typ kolla på film
* hem och fixa sig
* fissan
* hem igen och fixa lite till
* sen kyrkan
* mat på tp´s
* dansen på möbeln

stressig dag, ah jo det måste jag säga! och juste, grattis sverige som tog malta på plats. 4-0 och det tackar vi för.



yeeeaah, jag klarade mig igenom hela skiten! i morgon blire bal

radio nowhere

seenamors! dagen idag har varit väldigt slapp, tog en fin liten sovmorgon och kom till skolan vid nio. städade ut skåpet och kollade på one night at the roxbury, gammal men ändå bra. sedan var det lunch och därefter så cyklade jag hem, onödig dag eller vad? väl hemma blev det en tupplur. sedan gick jag och josefine och solade, huhu läskig apparat kändes ju som att man inte skulle bli fast i den! haha sen tog vi en efterlängtad promenad! var verkligen länge sen vi pratade så där mycket nu, men det var trevligt :))



jag vet att du bryr dig, och det är det som gör att dina ord värmer längst.


8 juni

idag var det det som sagt skolansdag, då klasserna tävlar mot varandra. och som vanligt så var bara hälften av alla i våran klass där. men det gick ju bra ändå, gjorde ungefär tio stationer. och det var allt ifrån att springa, snurra och klämma in massa kort i mellan varandra! haha men roligt vare. sedan var det dags för att träna i kyrkan inför balen. men innan det så hade vi rast, och självklart så ska dom kasta vatten på en! jippi liksom, fick stå halvblöt i kyrkan och öva. men ilsken som man är så fick dom allt tillbaka, hehe.. och sjungandet gick bra, fick sluta redan klockan ett! så nu har man fått 'sommar tider hey hey' på hjärnan! haha

du är en sån människa man inte kan få nog av, trots att du är nån annans.

the turtles - happy together

Imagine me and you,                                
I do                                                               
I think about you day and night               
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together
If I should call you up (call you up)
Invest a dime
And you say you belong to me
And ease my mind (ease my mind)
Imagine how the world could be
So very fine (very fine)
So happy together

det är inte alltid lätt

dagen började på en loppis, då jag införskaffade mig en kjol (på bilden) och en fin väska. sedan skulle jag och min vän åka till valbo. missar tåget, tänker ta nästa men det går bara till skutskär så det blev uppsala. och det var ju som sagt sveriges nationaldag idag, och det missade vi. så vi åkte in och affärerna stänger fyra. hinner köpa lösnaglar. och min vänn införskaffar sig några tröjor (y) sedan beger vi oss hem för att kolla på sverige - danmark. slutar 0-1, suuurt!
men före det så tog vi oss en fotorunda, några få smakprov på våra mästerverk kommer här. sååå, tack för mig.




 fotofilurarna är ute, så passa er noga.

trots detta som skett så får du konstigt nog mig på bra humör. jag ler och är glad för din skull, O!


back to were i was

så var det fredag, me like! och ckolan idag har ju varit väldigt aktiv (y) lektionerna har bestått av kortspel och lek. och visst vare skönt men det blev lite långtråkigt. så jag och ronja gick till biblan och sedan tog vi oss en promenad runt tierp. och snälla ronja bjöd på en mjukglass! vem tackar nej til det? hehe inte jag iallafall, så där satt vi i blåsvädret och ronjas glass höll på att flyga iväg! haha :)) sedan begav vi oss till skolan igen för att prata EU med henrik. blev väldigt mycket prat om det ( eller inte!) men det var trevligt trots allt.

kom hem och slocknade på soffan. sen tog jag min racer cykel över till carro, och vi var lite sociala sädår.
ronja med min och hennes glass!
  och ja, henrik (svenska lärare) känner sig mäktig med världskartan nerdragen!

och jag som hoppades på att få träffa dig i sommar. men ska man tro nu? aaaah, vafan är det som är felet med mig egentligen? kan du vara snäll och berätta det..
 'back to were i was - eric hutchinson'


det bara öser ner

men usch vilket äckel väder det är! det har regnat precis hela dagen. vart tog solen vägen? :( humöret sjunker sakta ner till noll när det är såhär. och jag har inget att säga. fredag i morgon och man får hoppas på att det kan bli LITE uppbehåll iallafall.



jag gillar min cykel, den är bra.

give me the night

tjenixen. dagen idag började med ett deppigt humör. fråga mig inte varför men det känndes bara åt helvete. men efter man kommit hem och lagt sig på soffan och man inser att det är dags för träning så blir man lite gladare.

jag, carro, marcus, helene, erika och kristin körde minispel. först till åtta. och det gick väl bra. haha jag och min kompanjon carro hade det roligast. och bra var vi också, det går bara framåt! :)

vi planerar våran framtid så som vi hoppas och vill att den ska bli. men när vi väl kommer till kritan så försvinner allt hopp igen. och man får börja om på nytt.

sol vind och vatten

soooooooool!
kanonväder och snart far man till beachplanen för att svettas lite extra.
och det gillar vi.

det var du som fick mig att orka gå vidare..

visst gillar jag att cykla. men inte såg den där sadeln så skön ut precis!

jaa efter att vi spelat lite så tog jag, felice, kristin, hampus, josef, johannes, emil, tommy och anton oss ett dopp i den nygjorda viken. (eller vad man ska kalla de, typ stengrejset?! haha ja ni fattar iaf) visst var det skönt att doppa sig, men inte så jävla skönt att bada länge eller! ugah, blev kallad badkruka på det viset också! hehe men det ver trevligt och huvudsaken det. nej nu ska jag krypa i sängs. byeeee

RSS 2.0