ingen bryr sig ändå

ville ba slänga upp klänningen jag köpte förra veckan. dålig bild men vem fan bryr sig?



och så hittade jag mig en ny kärlek i fredags, så fucking fin.. dock är bilderna lite miffade, men vem fan bryr sig?

 

1a: Advent

julbord med mor, syster, mormor & morfar idag. finte. fast inte lika fint som eckerös mohah. sen blev det till att röja lite, och av bara farten så blev det julstädat och fint nere i mitt rum. häärligt! han med en liten promenix också.

You give love a bad name

powerade

börja dagen med att städa övervåningen hos farsan. sen åkte jag hem till mor och lagade ihop en fin GI lunch, blev riktigt gott de! därefter åkte jag och mötte upp syrran som skulle in och handla något nytt till helgen. och jag blev kär i en klänning. jobbigt läge, men så jävla snygg. aja, äta mat nu sen blire en fin fredagsträning!

match mot rissne imorgon, sedan hem och fira sister.

Grattis älskling på 6 års dagen! du är bäst ♥

tja fan

ja, igår var vi på en väldigt bra föreläsning med mattias klum. otroligt intressant. fast den som hade roligast var nog den som släpte brakskiten hehehe. men iallafall. åkte hem och fixa sig lite, för syskona blom skulle nämligen gå till roger lööf och fotografera oss. kändes som att det blev bra bilder! sen blev det strömavbrott i halva huset. vilket resulterade i att man fick sitta med ljus och plugga. haha kulkul. engelskan blev klar. och småföretagande med. trodde jag att jag kunde tills vi gjorde provet idag. HAHA skrattretande, vad dåligt det gick ;(
NU; engelska-hem-träning-hem sen är min dag klar.

bild av mattias klum

jag tackar gud för de engelska ordlistorna                                     maddez

*


bitter´t

ojoj, vilket kaos det var på tåget imorse! skulle åka med 7.35 tåget, sen när man kommer dit är det inställt. så då väntar vi till 8.00. försenat yttligare 20 min. shit tänkte vi, vi kommer ju komma sjukt sent till lektionen. istället så fick vi åka med regionaltåget in. så vi kom bara en kvart försent sen. och orsaken till förseningarna var ett annat tåg som hade gått sönder typ? och dom som satt på det tåget hade suttit där i tre timmar innan de tåget vi åkte med kom och hämtade upp dom :O så hemskt. tänk att sitta i ett kolsvart tåg i tre timmar..

väl i skolan så jobbade jag och barret flitigt på våra filmanalyser. blev gått som klara, så vi han med 11.19 tåget. (mycket tåg nu va?) haha hem och göra en fin lunch bestående av lax. sen ska jag packa lite grejer innan jag åker till farsan baloo!

så vi hörs vaa

ge mig en väg att gå

herr div2 tierp  - sundsvall 3-0
herr elit tierp  - habo 3-1

två grymma matcher idag. grattis grabbar, det där gjorde ni bra!

kolla nyss på "vem kan slå filip & fredrik" . och man kan ju fråga sig VEM det är som kan slå dem? för dom är ju nästan helt oslagbara dom två tillsammans!

men slå för i helvete

det gick ju rätt bra i matchen mot jomala idag. förlora dock med 3-1 men vafan, ett poäng är ett poäng! tyckte att alla var bra idag. och jag är jääävligt stolt över att jag var så grymt bra i försvar. det blev PERFEKTA bollar, och
det fick mig verkligen att bli glad. fick köra utan libro idag så därför jag gick ner och tog boll. stackars erika kunde inte spela och ellinor fick bara titta på, men så är det i början.. på hemresan blev det julbord, och det satt ju inte fel det. mumsigt! och plåstret hjälpte till så att jag klarade mig från att bli åksjuk, gud så skönt!

efter maten drog vi till baren, där folk dansade för fullt. vi köpte oss en dricka och satte oss och kolla på alla. och rätt som det var så kommer det fram en 40 årig gubbe och frågar om vi ska dansa?! jag ba men gud.. han var så jävla full så jag visste knappt vad jag skulle säga. men den jäveln gick inte för det. så jag var tvungen att säga; nej, men dansa med evelina! hahah, sen lunkade han äntligen iväg.

och imorgon ska jag och kristin arbeta i sekitariatet för b-killarna. sen har herrarna match mot hylte på kvällen. så späckad söndag där.

i don´t wanna close my eyes again

det känns som att matchen mot jomala förstör hela min lördag... åka klockan 7 på morgonen och komma hem sent på kvällen. great när man hade andra planer. menmen, livet är hårt. och jag hoppas att mitt åksjukeplåster hjälper mig att må lite bättre sen när jag sätter mig på den där jääävla båten.

And everyone I meant has made me what I am today
And every choice I made has left me here today
And every time I see your face
I’ve gotten my way

I thought I´d never find..
Europe - new love in town

halleluja

ja föreläsningen var väldigt intressan. har väl lärt mig en hel del om aktier och sånt som caroline redan visste! haha drog en sväng på stan och köpte min älskade klänning! sen skulle vi ta tåget hem och fick sällskap av johannes! och på tåget fick man stå som packade sillar i hela 20 min! skoja inte om det var svettig efter det. haha
nej men ska snart byta om till träningskläder och åka ner till hallen för att köra ett pass. inte så taggad men det går väl..



The Black Eyed Peas - Let's Get It Started

kille; alla chefer måste hjälpa till här! tobbe: gör du då? jävla kött
HAHAHAHAHAHAHAHA, jag kommer aldrig sluta skratta åt tobbe i köping!

och idag så fyller anton år, så grattis till dig!! (men gå och raka dig gubbe, du ser ju förjävlig ut..) yes hemkommen från tandläkaren. gick ju suuuper det. så nu ska jag cykla till bussen och möta upp caroline! och juste.. jag har namsdag idag. så grattis till alla pontus och marinor idag! evelina stenmarck påminnde mig om det. hihi

nemen ni,  vi hörs!

jag tilltalar mig hela tiden att jag aldrig kommer att få dig



Every little dream I dream about you
Every little thought I think about you
Carlene Carter - Every Little Thing


i can do it

så var torsdagen slut.. dagen rusa förbi och matteprovet gick väl som det gick! hem och träna, känndes helt ok. efter att ha fått lite feedback av far; du får väl träna lite smarschar idag då!! haha. och så var lilla syster där och tränade kidsvolley, guuud så söt hon var! finaste som finns! jaja, imorgon vankas tandläkaren 8.20. great liksom.. sen så drar man in på föreläsning. de ni, frivilligt på en fredag sådär. mohaha. tror att man drar sig en sväng på stan också. har ju spanat in en tröja nu ett bra tag. så hoppas den åker ner i kassen!

juste, stackars erika vricka foten på träningen idag. snälla bli bra tills på lördag unge!!


du släcker min brinnande törst

mattemattematte.. åh prov imorgon. kommer ju gå skiiiit bra. not! tänkte iallafall fortsätta med det innan jag tar kväller framför tv. GREY´S ANATOMY idag ju!

gaaaaah, tidningen idag.. mums!

onsdag

dagens komentar utifrån min egna käft: - du tror att du är så snygg!? hahahhaha! sitter på datakunskapen och skrattar arslet av mig. roligt värre! slutar runt två där och sen blir det till att åka hem och plugga matte, engelska.

vi hörs!

vill ni att jag vänder om, och slåss för den jag är?

har dampat sönder på msn i ungefär 3 timmar? så nu loggade jag in på ebuddy och det funkade ju finte. suck.. aja, ska käka lite glass med syrran sen så blire andra avenyn och sen SÄNGEN. lääääängtar redan!



fan så snygga vi är CE1

fifan vad jag kan ibland, satte mig nyss ner och skrev av en hel låt från engelska till svenska. stolt! nej nu jävlar blir det sängen.

titta ett rådjur! och ett till.. och ett till.. och ett TILL

att springa till tåget är en del i vardagen. sprang som galningar idag, och så när vi kommer fram så vet vi inte vart tåget åker ifrån? så ser vi det åka förbi oss så fint. fuuuck vad surt. tog gris sprutan när jag kom hem och den kändes knappt. är lite öm nu men inget mer. sen gick jag till aspen och heja på håkan och henke. fan så man saknar vissa lärare alltså! och med mig hem fick jag kusin amanda. och vi kom nyss in från en promenad med byrackarn. (där vi stötte på fyra rådjur, haha)hehe mysigt väder!



amanda <3 marina

den eviga längtan av nått som gör så ont

vips så var den måndagen slut! skolan knalla och man fick sluta tidigare från matten, vilket var grymt. hem och käka lite innan man drog på träning. inte så värst sugen men vafan. gick ju bra idag?! vi hade med oss en joker på plan idag, så kanske därför vi tagga till lite extra? haha ( matthias gustavsson från a-laget)

hahahah, ååååh jag blir seriöst deprimerad av mitt korta hår. varför skulle jag klippa av det?!? där har jag lärt mig en riktigt bra läxa. att aldrig klippa av mig håret igen!!!


GULD

Vad vill du? Men kom då. Jag är ju här och väntar på dig...

yeah, 3-0 förlust är ju fint det med. (åh är så sjuukt less på att
förlora nu..) men orkar inte slösa energi på det nu
känner jag. men något som var jävligt kul idag var att TIERP vann
svenska cupen!
grattis grabbar, det var ni värda!


15/11



de är ju lite nice med hundmössa. jag gillar den starkt iallafall!

om jag får bestämma

Phil Collins - On My Way



oskar kan sin sak!

the day after tomorrow

yesyes, drog till uppsala där det vankades svenska cupen. och jag var barnvakt åt magnus östlings ungar julie och jonna medans han spelade matchen. så underbart söta barn! ska även gratta tierp som vann mot örkeljunga med 3-2 efter 2 timmars spel, och är därmed vidare i finalen imorgon. mikkket bra mach, roligt att se!

imorgon är det hemma match klockan 17.00, och den här gången ska dom inte få vinna. för om det är någon som ska kötta så är det jag. eller föresten, jag ska kötta meeer! :D


med handen på hjärtat, så ska jag klara det

fredag

fregad den 13. och hittils så har det väl inte hänt något dåligt? eller jo, missar öppen scen pga träningen........ funfun. men iaf så blev jag mikket nöjd med färgningen idag. rose-marie är bäääst! och syrran håller på att göra tacos, så det ska ju bli muumsigt värre det.



// träningen gick sämst, och humöret åkte ner på noll när du kom. så tack för det.

Med hjärtan som viskar: “gå inte förbi”

den långa skoldagen kändes inte så lång idag. men när man väl kommer hem och tänker; åh träning!, hoppas det blir kul! och så går allt bara piss. hur jääävla kul är inte det då? blir iaf så jävla less på folk som bara ska gnälla hela tiden. varför inte peppa på en så att man får igång ett spel? nej då börjar man bråka med alla istället... suuuck. det här med humörsvängningar är ju bra kul det.

åhåja, imorgon har jag tid hos frissan kl 11. ska äntligen få färga håret! sen får vi se vad den fredagen har att bjuda på.



jag finner ingen väg ut. så varför göra något bra av det dåliga?


när sanden blev till guld

int bra att sitta uppe såhär sent när det är skola imorgon.. men varför gå och lägga sig när man har folk som underhåller en så snällt? :) anton och jag sitter och skrattar åt tobbe i köping, hahaha går inte att sluta skratta! sen så fick jag ääääntligen prata med oskar! var som sagt ett tag sen, så nu pratar vi om allt mellan himmel och jord. han ska föresten åka skridskor med mig, det har han lovat! :) guuud, älskar verkligen den här känslan när man glömmer allt som är då, och tar in all det bra man får höra.

Oskars komentar gjorde min kväll(inlägger 7 oktober);
Nämen vännen! :) tack så jättemycket! :)

Du är inte så dum du heller!:)



det är i dina ord jag finner ro

run bitch run

fasiken, dagen bara rusa förbi! en lektion och ett prov idag, gissar på alla rätt faktiskt! menmen, trevlig resa på tåget med barret. och ni skulle ha sett när vi skulle hoppa av och det avr en liten gumma som skulle skynda sig på tåget. dörrarna är påväg att stängas då hon kör in rullatorn och den fastnar. höll allvarligt på att dö av skratt, hahah. ruuuligt :) chilla hem och gick över till mormor och morfar och fika lite nu på kvällen. och självklart så blev det ett avsnitt av GREY´S ANATOMY <3

yeapp, imorgon väntas en såndär härlig och lång dag! först skola 9.30-17.00 fast vi skulle på studiebesök två timmar också, så det är ju chill. sen hem och dra på träning! sen så tar vi helg, eller?



springa, springa långt ut´a helvete. det skulle man allt vilja göra ibland..


mitt i prick

ÿeaaaaaaah! sitter fortfarande och pluggar med barret. åååh snart klar, men vettefan om det är bra nog :( ajaa, får skylla på att vi inte hade någon lektion och inte kunde ställa frågor till läraren..  helt enkelt! och så är det dataprov imorgon också. ojoj så mikket det blidde nu då



mohaha, vi hade skrattsjukan idag. och jag vet vad caroline ska få av mig i julklapp! en skinkrulle med gurka i!
muuusigt, du ger mig min kroppsvärme

fix

zena mors! helgen har gått väldigt fort må jag säga, i fredags blev det träning. och det gick väl finte! på lördan drog familjen till farmor och åt mat, gott! och så var det dags för bortamatch. denna gång var det solna som fick 3 lätta poäng av oss. men jag tycker själv att jag gjorde en okej insatt. ca 6 poäng fick jag till.

måndaaaag och ledig från skolan. åkte in till muppsala med barret för att träffa liza. gick på stan och hade det trevligt! morsa även på beachjohan! åkte hem och trött som en gris var jag, men ingen vila där inte. åkte på träning och den gick ok. tisdag idag och härligt när man åker in till skolan och får veta att läraren är sjuk. kuuuul... menmen, sitter hos brrrt nu och ska skriva klart arbetet.



haha, fin glugg hon har. drog ut tanden när vi satt och åt mat. hjärtat då!

same shit diffrent name

åååh vad det är jobbigt att gå upp på fredagar.. men duktig som man var så gick man upp och tog nio tåget in för att vara social med josefina! vi gick till coffehouse by george där vi tog oss en fika och satt och prata. sedan skulle hon till skolan, så jag åkte hem. så nu sitter jag och taggar om till träningen ikväll, lät väl rätt bra det? och sedan ska jag åker jag hem till pappa.





lätt den godaste chokladen jag druckit, och tala inte om bollen bredvid. MUMS!
varje dag är en ny dag

step by step

åh satan i gatan, jag fick nog träningsvärk i magen idag. skrattat så käkarna gör ont, men inte ska jag klaga på det? skolan var väldigt TJILL idag, matte utan lärare, småföretagande jobbade man på och engelskan blev det film! men vad som gjorde dagen var ju att när vi skulle gå till våra skåp i morse så satt det en klubba där! kolla in bild på barrets! fick även sluta tidigare, och drog hem och vidare på träning. och fasiken så nöjd jag är, allt liksom flöt på. och jag fick till några bollar som gjorde mig glaaad! haha tjöönt.



ibland behövs det inte mycket för att göra mig glad. sätta på den här låten och under the sea - shaggy så får det mungipan att åka upp igen! OSKAR jag saknar dig polarn, det vet du! :)

hard work, go go

tjenixen på dixen som dom sa på radio guld! ja onsdag, och fan så kallt det är ute. brrr! skolan flöt på och vi fick sluta tidigare. jag och barret drog en sväng på leklust innan vi satte oss på bussen hem! treeevligt de, eller vad sägeru b-ruden? sitter och lyssnar på oskar och min musik mapp i spotify, och det kan bara göra min dag ännu bättre. humöret är uppe och hälsar på i kiruna idag! hihi rolig jag är

nej, min kväll får bli till att kolla på grey´s och läsa book. intressant?


men kan inte håret bara växa ut nångång? åååh..


jag är fast

ska snart ta tag i min bok som jag läser på svenskan, det ska bli ett sant nöje att döda dig - magdalena graaf. riktigt bra faktiskt!


I just can´t stop loving you

This is it - Michael Jackson, hur jäävla grym skulle inte hans konserter ha blivit egentligen? i filmen fick man följa med när han repar och förbereder sig inför hans 50 sista föreställningar. och jag rös mig igenom hela filmen! man blev så glad,och känslan av att vilja dansa och sjunga med, låg ju där och tryckte! allt var perfekt, sångarna, dansarna, scen, ljuset.. ja det kunde fan inte bli en bättre konsert. ett måste att ni ska kolla på den! han sjunger som en kung, han dansar som en kung, han är en KUNG



den mannen, den myten, den LIGENDEN
god bless you

1000 nålar

mot muppsala där det vankas mat och bio med familjen blom & eriksson.
This is it - Michael Jackson!


RSS 2.0