sista dagen i september

Grey´s Anatomy, today at kanal5. yeeeees!



yeapp, på bransch- och produktkunskapen idag skulle vi ut och kolla varnings texter på varor. och vi fick design torget, grymma grejer där alltså! fastnade direkt för den affären!



Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv

tisdag

måste ju säga att dagen började bra. kommer till skolan och ska gå upp för den långa trappan. och när det är ungefär två trappsteg kvar så ramlar jag pladask ner på golvet med datorn i famnen! snacka om att det gjorde oooont. och hela händelsen sågs även av två treor! PINSAMT. så nu haltar man som en kärring. good (y)

sitter och försöker förbereda mig inför redovisningen av min tennis artikel. kommer väl blanda ihop alla namn.. federer hit och juan martin del porto dit. ja ni ser! jobbig morgon. men slutar iaf 11.20 idag. sen så far man hem och går nog över till mormor och chillar.

Markan var det ja.. ;)

det finns ingen som kan ta över din plats nu

ja då var det måndag igen mina vänner. skolan gick rätt bra idag. jag och caroline jobbade på bra men vettefan vad som hände på matten? skratta åt ett tal och jaa mer skratt blev det ju! love ya bitch! hihi på bussen hem träffade vi även på erik, den grabben alltså haha. yeapp hemma vid sex tiden och så syndade jag mig som en dåre eftersom jag trodde träningen börja sju, men den började visst halv åtta?! ajaaa, idag gick det hyffsat bra. inget att klaga på tuup. rätt nervös inför seriepremieren på söndag, jomala nu jävlar.. HEHE!!! nää, nu jeklar 
väentar seeengen på maa                               

vi är la góa vi! ♥


dagens måste

ett måste på morgonen är ju helt klart att läsa sporten kolla horoskopet och sist men inte minst.. läsa serierna! :D
HÄLGE


EGON & AFFE


om jag skulle säga att skratta är mitt liv. skulle du då vilja dela det med mig då?

kalles kaviar

idag blev det en heldag i hallen. åkte dit vid tio och kom hem vid sex. och såhär såg spelschemat ut;
Tierp - Sollentuna 3-0, Sollentuna - Säter 3-0, Tierp - Säter 3-0. så vinsten blev klar till tierp!
tierp - säter

sollentuna - tierp

och så lilla max!
marcus tog med sig sin kamera och då kunde jag ju inte hålla mig. var ju bara tvungen att "låna" kameran ett tag och knäppa lite ;)
sweeeeeeet

uuuuuh

oh härliga fredagar, tog sig en fin sovmorgon idag! sedan blev det till att åka till caroline och chilla med glass, mumma. därefter hem och eta innan rasmus & ronja kom och hämta oss. drog till kyrkbyn och spenderade kvällen där. treeeeevligt, får planera lite mer nästa gång va?! hahah ;D

imorgon blir det till att jobba i sekitariatet när herrarna spelar elitcup. hoppas väl på vins där va? så om ni har svängarna förbi så kan ni ju komma och kolla.


yeapp, här är då tröjan jag köpte i tisdag. och jag ska säga er att jag är helt såld på den där kjolen också. titta bara så snygg de passa tillsammans. ja nästa gång åker kjolen ner i min kasse också!
titta, jag såg dig i min dröm. och gissa om du var perfekt..


burnin' - cue



elise släpade fram massa gammla skivor här om dagen. och det var alltifrån 80 till 90-talet. riktigt sköna låtar må jag säga! speciellt så fastnade jag för den här låten!
orden som ingen får höra

yo mannen

sådär ja, igår var jag som sagt på stan. införskaffade mig då en tröja som jag sen kommer ladda upp en bild på. och träningsmatchen gick helt okej, vi vann iallafall tre av fyra sett. dagen idag har varit chill, sitter nu här hos sarah & caroline och har ätit kladdkaka, mums! nej men nu blir det idol va?
morgondagen ser ut på det här viset; skola 9.25-17.00 sen träning 18.00-20.00 sen hem och ta helg!

oskar min vän är skön han; "nu får du bli medlem här så jag får mina mentos nångång! :D" haha snygging då ;)


(carzy pic, ohja! saknar håret!)

ååh, bara du..

p-p-p-perfekt

tillbaka till verkligheten, slutar tidigt idag och då blir det till att gå på stan innan man far hem. helgen bestod av mycket sport tittande. i lördags blev det fotboll med barret, strömsberg-rex 1-1. så nu är det spännande om vem som vinner serien där! och i söndags åkte vi en sväng till farmor och farfar, och dom ville att jag och syster skulle följa med och kolla på när amanda våran kusin spela match i läkerol arena. vi fick även med oss mattias på resan. trevligt! :D det blev iallafall 3-4 till segeltorp efter en mycket jämn match.

och ikväll är det träningsmatch mot sätra. så nu kör vi brudar..

gnegg

sikken skoldag, har nog skrattat mig igenom hela dagen. och det tackar vi för pojkar och flickor! ;D sedan blev det till att springa som två mongosar till bussen, och den han vi ju såklart med! trots att vi ställde till lite i trafiken, TUT TUT! haha,  väl hemma i tierp så var det raka vägen till hallen för träning. körde ihop med b-killarna, och jaa. gick väl helt okej! lite rörig träning om jag får säga så, men den funka.

och imorgon har jag som sagt helg, otroligt skönt att vara ledig på redagar. MUMS! tittar just nu på nöjespokalen, verkar vara ett grymt bra program! :)



hösten närma sig med små korta steg,
kylan tränger sig längre och längre in.
och tanken av dig förblir en vardag.
lika så, blir känslan av att känna såhär större.
.


du vände något dåligt till något bra

hoffmaestro - highway man, sen har vi då seize the day. där har ni grejer!



håll stunden vid liv

tänka sig, att ett ögonblick kan få ens leende att sitta kvar i flera dagar

chill skola idag, endast två lektioner. och som grädde på mossen så blev jag polare med en tvåa på bransh -och produktkunskapen! grymt gó tjej :)) jaa, kom väl hem vid tre tiden och då började det självklart att regna. häärligt! nej ska gå och göra mig iordning snart, för ikväll väntas kick off med laget på brorsan. och just det, jag har blivit en riktig  hejare på power point! :D


"time of my life"

yeaH! fick en tågdejt imorse med maria! haha vi är fan bäst ;D och svenskan idag gick bra, jobbade på mycket så det blir till att chilla nästa tisdag typ. och när jag skulle åka hem så möts jag av att caroline är på skolan, och gissa vad? och ska byta tillbaka, YES YES YES! efter det så blev det lunch på stan med caroline och hennes far. mums! sen åkte jag hem med dom. väl hemma lag jag mig på soffan och chilla. huvudvärken kom och jag somna till i några timmar. och ikväll blir det till att kolla idol!

R.I.P Patrick Swayzes, dirty dancing kungen!



jag har en väldigt bra magkänsla. kan detta vara möjligt?

Have I lost my mind

sådär ja, äntligen hemma efter än låång dag! börja med två långa lektioner i skolan. kommer hem vid halv sex och går då direkt till hallen där det väntatdes fys och boll. och jag ska säga er, att idag gick det rätt bra att spela boll! fysen gick väl sådär, kände mig inte riktigt hundra där.. menmen allt kan väl inte funka helt enkelt! och imorgon väntar en kort dag. får se om det blir en runda på stan eller om man drar hem på dirren..

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

Would you swear
That you'll always be mine?
Would you lie?
Would you run and hide?
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
I don't care, you're here tonight.

enrique iglesias - hero

radioguld.nu

radio guld, som spelar musik från 50, 60, 70 och 80-talet! det är grejer det ska ni vet!

lyssna här


bloggen är under "renovering" så ni alla vet.

friday

onödig skoldag idag? hehe jorå, börja tio och sluta kvart i elva. men det var ju bara mentorstid typ! men iallafall, när jag kom hem så drog jag till mormor. där blev det fika och prat :) sen gick jag hem och ska väl göra mig iordning till träningen senare. får hoppas det går bättre idag!

och idag har jag även gått runt och nynnat på beonceys låt, sweet dreams. den satte sig i huvudet imorse då jag satt och kolla på vakna med the voice! (och till den som komentera anonymt i de näst senaste inlägget, ibland så får man använda dom fina orden lite mer än vanligt!)


jag blir less, jävligt less. varför ska det vara så svårt att utvecklas i det man ibland tycker är kul? ja för mig verkar det ju omöjligt. ingenting funkar som det ska nu. bollen lever liksom sitt egna liv.. och försök inte ens passa in, du är så ute ur leken! jag funderar på om jag verkligen ska fortsätta med det här. och varje gång försöker jag göra mitt allra bästa. men vad tjänar det till när inget händer? jag trycker mig då långsamt ner och plågar mig själv med hårda ord. riktigt hårda ord! ord som får en att bara vilja hoppa av och aldrig mer röra en boll. varför ska det vara så jobbigt för? jag orkar inte..


pyttipanna

ja dagen började som sagt inge bra.. men vi fick sluta tidigare på engelskan så jag kom in till tierp 16.25, grymt skönt. och då var jag faktiskt glad. riktigt glad! och det satt i tills träningen började. då började humöret vajjade upp och ner. tills det verkligen inte funkade. allt gick liksom snett? jobbigt, jorååå! men jag får väl ta igen den dåliga tiden och göra den bättre imorgon. friday tomorrow!



fan så bra han har blivit den grabben! idol är ju det som gäller nu alltså

stressad, faaaaaan

vilken morgon! stressa till bussen då jag hade glömde den där jävla fotolappen hemma. men visst han jag med bussfan tillslut. har två lektioner idag + fotografering vilket jag inte är sugen på idag.. sen så slutar jag klockan fem idag också, hemma 17.55 och sen har jag träning 18.00 woho säger jag bara (y) ååååååh mår inge bra nu alltså ;( men har iallafall köpt mig fyra bananer som jag sen ska trycka i mig.
faaaaan, nu fick jag ont i huvudet också... jippi, hur fan kommer den här dagen att sluta?!

090909

today 090909!
jajemen, dagen fortsatte och vi fick sluta vid ett så då han jag precis med tåget! hade då cykel race med syrran och juliorna, tror jag vann den tävlingen?! ;D aja på kvällningen så for jag över till barret och kollade fotboll. malta-sverige, och visst kamade vi hem vinsten i de sista minutrarna! 0-1. och just nu så står det 1-1,  albanien-danmark. heja albanien!!
imorgon börjar man 11.45 dåråå, eftersom det inte blir någon matte. slutar dock 17.00 så då blir det till att ta tåget hem och direkt vidare till träningen (y)


 
grrrr, snyggingar. älskar dig syster! ♥

skulan

*jäsp* tröttheten sitter kvar sen i måndags då jag och barret endast sov i tre och en halv timme. det måste ha varit den där moussen jag gjorde som gjorde oss så hyper! hahah guuuud! iallafall, vanlig dag i skolan igår. slutade vid elva och åkte hem. har nu bransch - och produktkunskap, rätt chill. förutom att jag inte hade med mig min bok då jag inte kan koden till andra huset där jag har mitt skåp.. :( haha bra va (y) men nu kom läraren in och vi ska börja igen, så vi hörs!

du hittar mig där du lämnade mig

ohh sikken dag. skolan började 11.45 och slutade 16.25 drog då hem med tåget för att käka lite. därefter fick jag skjuts till träningen, som gick bra idag? jag hade iaf kul haha. sitter nu hos barret, som ville ha lite sällskap inatt. så varför inte liksom! åt nyss lite våfflor, vilket var grymt gott. sen blir det väl sängen snart! och tisdag imorgon då, kort dag. börjar 8.30 slutar 11.20 (y)


baaaaaaaarret <3


det är lätt att låta sig drömma iväg bland molnen

smallville - save me

det enda som finns i mitt huvud just nu är du. tanken på hur perfekt du är gör mig pirrig i hela kroppen. ditt leende får mig själv att vilja le stort. och hoppet förblir större, eller mindre?


olalala jag vill ha dig

nästa station åland. ja i fredags så fick jag följa med caroline till åland. det gungade rätt bra i början och de resulterade i att jag spydde! haha fyy, men efter det så blev det hyffsat bra. gick runt och kolla lite, lyssna på grym underhållning och träffa på en härlig gubbe "men knäpp på mig då!?" haha sen på kvällen var det dags för träning.

igår spenderade jag hela dagen med siri & barret. vi drog oss ut på heden och kollade när strömsberg krossade norrtälje med 3-0 och därmed gick dom upp i tvåan, grattis! sedan kollade vi på juniorerna när dom mötte wattholma och där blev det 3-4. sen blev det en slapp kväll hemma hos barret.



barret & markan you know

blå blå ögon

satan så skönt det är med korta dagar. idag börja vi 9.30 och sluta 11.35! det gillas (y) drog på en snabb lunch innan jag och barret sprang till bussen, igen! haha jaja väl hemma så satte vi igång och börja träna. men vart vi träna behöver ni inte få veta. för övrigt så sitter jag hos barret igeeeeeeen. och vi kör en repris nu också. och denna gången blev det mormors godaste!

torsdag imorgon, och dagen börjar med två lektioner och sen så blire träning på kvällen. så vi hörs la senare! tjarååå

Meet me here

jajemen, efter en hel dag med beach och sen tre timmars träning på kvällen, så sov man ju rätt skönt! tisdag idag, då vi endast hade svenska i tre timmar. men det gick fort då mohammed (läraren) livade upp oss. ja för övrigt så sitter jag hos barret och har nyss tryckt i mig en glass. den satt ju fint.




vi är la snygg vi!

RSS 2.0