volleyboll

jag ångrar aldrig att jag började ♥

fredag fan

jag diggar smeknamn alltså, markan, marre...malinamedlis! hahahah ja de finns då sköna människor alltså! nu ska jag iallafall ta min cykel mot barrrr1

George Michael – Faith


vilket väljer man?



framtiden kanske inte ser så mörk ut ändå rå! kanske dags att ta tag i sina rötters drag? har ju alltid sagt att jag har hockey och fotboll i blodet. gillar ju att ta i med hårdhanskarna jae! men model och strippa vettefan? hahah sjukt vad kul man kan ha på facebook alltså...


de är texter, som ger mig tårar i ögonen. du vet precis

Lars Winnerbäck – Du hade tid - Live Sentrum Scene Oslo 5 september 08

Du sa du behövde tid, du hade tid..


ett sällsynt exemplar den 28 juni 2010

fifän vad jag är grym på att ro! chockade ju till och med morfar där haha (h) sov i stugan i natt, och de var ju bra härligt. älskar snatra! och kvällen har spenderas i gävle - gasklockorna med lars winnerbäck konsert. massa förband som spelade bra musik. sedan var det dags för kungen själv att komma upp på scen och visa vad skåpet skulle stå. underbar kväll med kanon brudar! och så lite max på de sen. finimang!

the WINNER is BÄCK, and I never forget it..


jag saknar dig



jag får leva med de gamla fjärilskänslorna i magen, i hopp om att dom aldrig kommer att lämna mig.
zsa zsa zsu


ingenting är som de var

igår fyllde mor min år, så ett stort grattis till henne! ♥
är nu i kyrkbyn och umgås med snygga brudar. niggabollar och kortspel. de gillar vi! och imorgon åker jag ut till stugan i snatra och umgås med mormor & morfar.

plump

imorgon bär bilen hem till tierp igen. taggad? yees, om jag var. men nu vill jag bara sjunka ner på havets botten och stanna där i hundra år.


You made me feel alive, for the first time in my life

'hakuna matata - det ordnar sig'


I remember...

dagarna bara rullar på här uppe i det sköna. umgås för det mesta med kristina nu. bra härlig brud de! har sjungit singstar i två dagar nu och min röst är nog nånstans i kiruna.. haha imorgon kommer kristinas kompis johan på besök, så då blire väl stranden för hela femman. hoppas dom är sugna på lite beachspel också (h)

scrubs in my heart

de är så uppenbart, att vi måste mista det en gång innan vi verkligen förstår hur mycket det betyder för oss.

numbers



jag har inga problem att lära känna nya människor. men jag har svårt att släppa dem.
lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta


Juli 19 2010

blev stucken av en geting som jag trodde var en broms i rumpan igår. blev nästan ett besök på sjukhuset då jag fick mig en allergisk reaktion. men behövde inte åka, men blev bra dålig ändå. låg hela kvällen igår, och tur var väl de att alla tog hand om mig, speciellt elise som ville vara min betjänt! haha men nu är jag på benen igen. och idag har vi legat på stranden och badat i kallt vatten. funkar de med! nu ska jag snart göra i ordning tacos till oss alla, finte!

trazan och banarne, är fina grejer de.

en dag som denna

beachvolleyboll är bäst live, så äre bara. damernas final vanns av Karin Lundqvist och Naiana Rodrigues de Arajuo. de var dom värda! och i herrarnas final så vann björn berg och simon dahl mot uppsala grabbarna Kjell Jonsson och Lawrence Montas. och jävlar vilket första set dom gjorde. björn och simon hade fyra matchbollar och de tog kjell och lawrence in och vann med 23-21. men jag tycker ändå att uppsala grabbarna skulle ha vunnit hela matchen. dom kämpade verkligen hela vägen och gav publiken rysningar. nej jag gillar dom bäst! (mer om sbt)

nu ska jag hålla alla tummar jag har att det inte blir regn imorgon, för då blir jag ledsen i ögat.


7-åring dog i tragisk olycka

yeeah, vad jag saknar min kalla källare nere i tierp.. blev lite varmt här i lillstugan så nu har jag vaknat runt fem, och åtta varje dag. känns bra. slog på datorn nu och kolla läget lite, och ska snart slänga i mig lite frulle. kolla in aftonbladet och såg det här.. fyfan vad hemskt. nu mår man ju bara dåligt.



En tragisk olycka inträffade på länsväg 172 i Billingsfors tidigt i morse.
Den 35-årige föraren tappade kontroll över bilen som slungades upp på ett ladugårdstak.
Mannens 7-årige son omkom.
läs mer här


vatten

beachen igår var great. extra roligt vare att heja på evelina som spelade! :) idag blev det en dag på lillstranden. och de var mer än skönte! senare kom halva familjen lindberg upp till oss, och imorgon kommer det fler släktingar. "på lördag kommer det bli fullt hus kan man säga.." haha elise är bra söt hon ;)





imorgon blire beachen i stan igen. de gillar vi!

skön känsla

sitter i lillstugan och har precis klämt i mig två korvar! och bäddat klart sängarna, toppen. och resan upp gick kanon den med! grrrrrrrrr på snyggingen alltså! håller alla tummar jag har på att jag träffar på han på stan sen (h) hihihih 
 
imorgon blire stranden, sen kör vi in mot stan och skådar beachen!


mot stugan i norr

om ett tag sitter jag, madde och johan på tåget mot sundsvall. ska bli jäla skönt att åka upp dit faktiskt. blir väl uppe i dryga två veckor. och imorgon åker vi nog in till stan och kollar swedish beach tour som är i stan. må hoppas att vädret håller i sig, så blire nog att vi tittar alla tre dagarna :)

skriver kanske när vi är framme ikväll, annars hörs vi senare!
puss


whataya want from me

is a good question


i skogen med två brudar

kan det inte bli annat än bra!
ja det blidde en trevlig kväll igår, efter tacosen blev det lite skaka rompa innan vi drog ut på en liten cykeltur på 3,5 mil. jävla sadel säger jag bara...  och så skulle vi köpa glass på donken. ohja, dom andra fick men inte jag för då varen slut. haha! slocknade fint i soffan efter det, och vaknade fly förbannad av att en flyga inte kunde låta bli mig. så nu har jag suttit här ett tag så hoppas mina två tomtar har lust att vakna snart så vi kan hitt på nått! sen må jag hem och packa inför sundsvall. på onsdag smällere.


bregott. ah jo visst. lätta skare va!

sitter i mårtsbo med två görsnygga brudar. de gillar vi! tar och sover över här också så vi hörs lite senare.

de är svårt och veta vad som är rätt


jag gillar pirret i kroppen, men hatar att känna det

oj så trevligt jag hade det igår. bra band som spela och ett skönt dopp där på kvällen. tackar så mycket för det! kanske slänger upp en video senare! idag vaknade jag upp hos familjen lindberg. sedan bar jag och amanda av till söderfors för att bada lite med erik & viktor. hehe nöff nöff!

nej nu ska jag klämma i mig lite paj och kolla på fotbolls finalen och imorgon bär det av till gävle för lite festligheter med mina fina brudar!


de va mig en jävla sadel

jävla fart det har varit på mig idag. upp runt åtta snåret och vidare mot örbyhus med micke, amanda och viktoria. blev lite bad och så var jag ju grym på slagskott. inte illa allas om jag får säga det själv! sedan var det raka vägen hem och vidare mot söderfors för att skåda rörholmsdagen! hem på middag med familjen eriksson & blom. och nu sitter jag här i söderfors igen och har det väldigt trevligt på en altan. får väl se hur denna kväll slutar. men jag ska iallafall ta mitt feta arsle och åka till kyrbyn för att hyra en sovplats.

nej men vafan, ibland mår man bara helt kanon utan anledning. 
mattias jansson, du är bra!

Fiskarna

Ingen är immun mot allt som är frustrerande i livet. Ibland finns inte den där utbetalningen med i posten och telefonen ringer inte när den borde göra det, eller när den gör det, är det fel person i andra änden. Din bekymmerslösa inställning hjälper dig att stå över sådana petitesser och fokusera på allt som fungerar bra i ditt liv – och det är en hel del.

Rasmus Seebach – Natteravn


jag vill inte erkänna det för mig själv

dagen har idag spenderas i beriknge med amanda, caroline, eva, susanne & eddie! och det var väl första gången i mitt liv som jag var först i i vattnet. så ni kan ju tänka er hur skönt de var! haha


when i get older..

nu blire sex and the city! sen ska jag lägga mig i sängen och göra det jag oftast brukar göra innan jag slår ihop ögonen. lyssna på musik och spela mobilspel (L) 


2010-07-07


efter att ha tagit sig en promenad och fått några skavsår, så gick jag över till mormor & morfar. prata med grannarna och blev en gurka rikare! och som plåster på såren som morfar sa, så fick jag 1 liter smulgubbar som jag ska gotta i mig nu!


nu och föralltid

umgås med finfina brudar just nu!

dagar man inte hinner med



korsord och fika på farmor & farfars nya altan!



drog en tur med våran båt. gillar namnet påren, cluck!


broder knull

hoja, ligga ute på gräsmattan är bra finte. speciellt när man har bra sällskap med sig! dagarna bara susar förbi och resor planeras för fulla muggar! de gillar vi starkt (y) inte långt kvar till man far upp till sundsvall nån vecka heller. längtar som en tok!

when i´m good, i´m very good. but when i´m bad, i´m better.






så jävla fränt

de vart ett jävla äventyr kan man säga. men alltid lika kul att träffa på nya människor!
mer av allt det här, vill jag ha


jag bryr mig mer än vad du tror

nej nu jävlar börjar man komma igång. eller? drar iväg på lite äventyr nu i två dagar. så hoppas på sol och värme. och igår drog man ut med farsan baloo på sjön med nya båten, han ta sig ett dopp med vettö. så första doppet för i sommar! och de, om inte annat ska jag göra i sommar, glassa på havet. åh älska'e!

peace!

noll kontroll - stenkoll

gårdagen spenderades i barbo hos farmor och farfar. älskar'e! och planerna idag är rätt många så bäst att man börjar tidigt. säger även grattis till sötaste ronja idag! :) puss


RSS 2.0