over my head

det var sjukt skönt att få springa av sig lite igår. men inte lika skönt att vakna upp med lite halsont. nej nu blire till att kurrera sig tills på torsdag. yeaah

och dagen har bara börjat bra, baka och hjälp dom små sötnosarna i skolan. satan så duktiga dom är! och sen så fick jag ett sms från jenny vilket fick mig att hoppa i taket. spårvägen hade tackat nej till sm platsen. tack och bock sa vi och är nu med i tävlingen igen! hur bra känns inte derå! nej nu jävlar blire HÅRDträning för hela slanten.

enklare sagt än gjort.


jag bryr mig inte längre

efter att ha fått lite besök i fredags så hade jag och elise myslördag igår. blev till att kolla på vintergatan, vilket väckte gamla minnen! femfemfem haha. släckte hela huset gjorde jag också för att de var earth hour! myste till med massa ljus.

drog en sväng till farmor och farfar på dan och blev bjudna på lunch. bra jäla gott de. sen blire hemlagad pirva ikväll. hihi


I never stop believing

nu jävlar är man expert på att göra bobokycklingar iallafall! haha blev massa påskpyssel med ungarna idag vilket var väldigt roligt. nu ska jag ta och packa om min väska till farsan! så trevlig fredag

jag är arg, jätte jätte arg som en varg. som är suuur
jag är sur som ett djur som har ätit citrooon
jag är arg, som en explotion!
men när jag nynnat min melodi, har oskan i mig dragit förbi..

  åh lesssss.


de har sina stunder

full rulle på praktiken idag, städade ut ett rum, spelade spel, och gjorde görsnygga kycklingar! och imorgon blir det till att vara lite sylärare, inte illa de heller! fick våfflor hos mormor (rågoda!) sen for jag vidare ner till hallen för att bränna lite fet. och de har ju sina upp och nergångar. men stannade kvar en stund med några och då gick humöret upp lite.

tror jag har ett troll i min kropp. den funkar inte riktigt som den ska känner jag. ontttt. men jag tänker inte klaga. har värre saker i huvudet. eller mindre kanske jag ska säga? förlorade några hjärnceller idag då jag använde huvudet som skydd. heheh ajj lm..

nu ska jag snart hoppa i säng. så Gnatt på er.



- mina polers tycker tydligen att jag tycker allt är så coolt. eller ah, prylgalen hahah

The sun is rising on east side and every former life is waking up

It's gonna take a lot to drag me away from you..

våffeldagen imorgon, glöm förfan inte bort de!

tripping

pröva på core idag med erika, och mia var också där och byggde upp lite muskler. tikkte de var jävla roligt att köra faktiskt. tror nog att det kan bli flera besök där! sitter och glor hv71-timrå (2-0) på tven, och så har man djurgården - brynäs på webben (2-1) kom igen nu brynäs forfaaaaan!

men tänker svika hockeyn och knäppa över till grey´s anatomy! så drar jag andra avenyn när jag kommer hem imorgon. hihih

barrrret


You rock my world

fick sig ett par sköna skratt på praktiken idag. ni små kan få till det rätt bra ibland haha! fick även med mig ett sällskap hem vilket var väldigt trevligt. sen fick jag nå dampryck när jenny hade skrivit att hon skulle åka och träna. wtf tänkte jag och skicka snabbt iväg ett mess och vidare mot hallen. bra jävla skönt det var att få springa av sig lite. så hoppas man somnar gott nu!


jag ler och hoppas att du ska förstår varför, men tydligen inte..


jag hoppas du kan förstå mig nångång



första praktiksdagen imorgon och det ska bli kul att leka med kidsen lite. hihi
caroline barret forsberg, var vore världen utan dig ♥


you found me

äntligen firrat praktik nu! bäst att vara ute i god tid vill säga ;) hehe tur att man var snäll som barn! solen lös underbart skönt idag, nu jävlar kan väl snön få försvinna tycker jag. men nu sitter jag bra jävla skönt i barrets soffa och följer brynäs matchen mot djurgården. kom igen nu då grabbar! kötta på lite nu förfan


världen utanför

amanda lindberg, är min hockeystjärna! ♥

tänk om alla bollar var lika bra som den bästa? hur bra skulle inte det vara.. kom hem efter en lång dag med volleyboll, hoppa därefter till tv där det var dags för bandy final. och grattis hammarby till sm-guldet. synd bara att jag inte kunde skriva bollnäs, men dom fick ju trots allt silver. inte illa pinkat de heller. nej nu ska jag ut med racer cykeln. eller går det ens? fukk de snöade ju bra fint idag också haha får la se hur jag tar mig ut detta hus men ut ska jag och sen blir det johan falk klockan nio.

skulle inte sitta helt fel med lite massage nu heller..


jag ska fortsätta gå tills du inser varför jag inte stannar

att så små enkla saker kan göra mig glad. det är ju bra sjukt egentligen.. *ler*

nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa cosmopolitan som jag fått av månkan! åka halv sju imorgon, skön T de♣


du ska döden dö karlsson



mr. x är här för att ta hem segern
hejdå.


bästa DK

Tack och hej från mej!

HEJ! Imorgon fredag är min sista dag TBS UPPSALA. Jag vill passa på och tacka alla kollegor och elever för nästan två grymma år tillsammans. Det har varit superkul och lärorikt att lära känna alla er elever och kollegor, ni är framför allt det som jag kommer att sakna mest från skolan. Ni har gett mig minnen för livet och jag ärs äker på att jag gett er några med.

Jag tittar in och säger hej när jag har tid på skolan!

Tack för allt!

MVH DK

- jag kommer sakna dig på skolan!


kvar i nånting som inte fanns förut

blidde en dag i muppsala med bästa en sväng. får se om jag lägger upp nån bild på de som köptes. sedan hem och vidare mot muppsala igen då det var dags att träffa på lite gamla bruds och fira mixi. hihi trevligt. och imorgon åker jag på sm-kval med volleybrudarna. så vi hörs la senare!
pusss.



2 cool 4 u


plötsligt händer det

då var den tema veckan över. tycker faktiskt det har varit riktigt kul, fått lära känna lite nya polers och lärt sig en massa. ja jag gillar det där med tema veckor. fast det enda som var tråkigt var att det var DK´s sista dag :( kommer sakna han på skolan.. bästa idrottsläraren man kunde ha på gymnasiumet? svar; JAAA! hoppas bara att han får det bra där på jensen :)

nu ska jag hoppa i säng med en snygg brud och så blir det en uppsala dag imorgon.

skönt att man kan få må bra för en stund. det känns så skönt i kroppen. och du gjorde det nästan lite bättre. men bara nästan..

18-mar-2010



må ju gratulera kusin anton på sin 18-års dag! hoppas du haft en bra dag idag, miss you..♥
och så ett grattis till LM. din gamla gubbe hihi

caroline forsberg

justprecis, caroline forbserg gästbloggar för tillfället. marina har blivit bjuden på lax & potatis och nnu sitter vi och snaskar godis och marina tittar på greys.. (inte jag), hon vilar antagligen upp sig inför träningen!

nej nu ska jag skaffa mig ett liv utanför datorn. kisses


jag ljuger så bra

tillbringa lite tid med en riktigt tuff brud. och vi löste ett helt korsord, de ni! sitter och tittar på greys nu, gud så jag älskar det. kvällens höjdpunkt på onsdagar! (nej nu är jag förstör, varför tar man bort dom bästa skådespelarna i en serie?! ååh blev ledsen nu..)



utöver de andra, i en annan kategori. helt..

upp över mina öron

förlusten känndes tungt i hjärtat igår. så tråkigt att det är slut nu.. ÅH!

afrodansen på friskis var ju bra rolig. kan ju inte säga att man fick sig ett skratt ibland. haha fortsatte dagen med grupparbete om alkohol. rätt intressant det där ändå.

(hur lång tid det tar innan alkoholen försvunnit ut ur kroppen)



kanske något man borde tänka på innan man tar sig en drink? hehe
nej nu tar jag min racer cykel bort härifrån.

i´m back on my feet

det känns bra kul när man kommer hem och är nöjd efter en träning. ovanligt att jag sa det! men så känndes det igår.

blidde ett jympa pass på friskis och svettis idag. bra jobbigt men sjukt kul! bra taggad till afro dansen imorgon. få shaka lite asss sådär, me like! nej nu ska jag ta och göra mig iordning inför dagens match i aspenhallen. tierp-sollentuna, så nu jälar tikker jag ni ska komma och glo på den faktiskt!

 


eye of the tiger

en liten blick det fick jag sen gick jag

efter ett spinnings pass i morse med skolan så höll jag nästan på att tuppa av. jävla knän att göra ont ;( menmen, efter det blev det en tre timmars lång föreläsning om hälsa med DK. och jag fick banemej en tankeställare där! måste verkligen se efter min hälsa nu, vad jag stoppar i mig och gör av med. fybublan.. tur att man ska åka på träning snart så man får springa bort liteee skit.



bäst att ni passar er, annars kommer biff 1 och biff 2 att brotta ner er!

i dag och i morgon och från och med nu..

klar med uppsatsen, och det lättade en sten från hjärtat. sen så kom stenen tillbaka när tierp förlorade mot sollentuna :( men visst vann vi hejaklack idag igen. den slår ingen! får la hoppas att dem kan tagga till lite mer tills på tisdag helt enkelt!

hade bra kul med mina bilbrudar iallafall hihi. blåsa sugrörs papper är liksom grejen (y)

imorgon börjar temaveckan, så hoppas på ett roligt pass på friskis och svettis imorgon!

vågar du vågar jag

hade grymt kul idag. trots våra förluster så känns våra två vinster grymt sköna! och med lite hjälp från anna och hasse så gick humöret upp ett snäpp extra! sitter i soffan och glor melodifestivalen nu och visst har det blivit en grym avslutning på det hela? jag gillare iallafall. sen ska jag sitte uppe och skriva på min uppsats. klänner mig så taggad.. suck



fysatan, beach i uppsala i år? LÄTTT
träffa på johan (till vänster på bild) i torsdags vilket var väldigt trevligt. och så träffa jag på patrik (till höger) samt pelle idag (dock inte med på bild). bra kul att träffa på folk sådär tyckler jag!
barret som knäppt picsen! hihi

försök inte ens få mig glad igen

nu åker jag och spelar lite volleyboll med ett par sköna människor i uppsala. (en renjävel med korta ben,orkar inte vara seriöööös nu heller. hahah hur i helvete ska jag orka med mig sjäv idag? åååh sket ruligt inlägg..)

nej hörs ikväll

I hurt myself today
to see if i still feel.
I focus on the pain,
the only thing thats real.



jag försöker inte ta ifrån dig nånting som du redan har



fukk you man

12-mar-2010



idag fyller världenssuperduberbästasteälskade morfar år! så var iväg och gratta han nu lite på kvällen. frågan är ju vad jag skulle göra utan dig. du betyder allt och lite till. TACK för att allt du gör. jag älskar dig gert ♥
och ja.. till alla er som heter viktoria, grattis på namnsdagen!

radio

lyssna på lugna favoriter i morse. och då var det en tjej som ringde in och ville skicka en "flösrt" till någon som hon tyckte om. hon sa då till programledaren att hon var så lycklig och att dom hade träffat varandra när dom båda hade det som dåligast. och hon var så kär. så frågade programledaren om hon trodde han kännde lika dant, och då svarar hon; ja det tror jag han gör!

han ringer sedan upp till mannen som hon ville "flörta" med och läser upp det hon hade sagt tidigare och frågar sedan om han vill ta emot "flörten" och då säger han rakt ut utan någon känsla; nej det vill jag inte. programledaren blir lite paff och säger; nej vad synd.  men det kan ju inte gå bra alla gånger. du känner alltså inte lika för henne? han; nej... och vi pratade om det igår också.

undra hur den där tjejen kännde sig efter det där.. stackarn

vad är en bra egenskap

från att ha känna sig helt jävla off på dagen till att få glad damp på kvällen. då har de hänt nått bra! ska börja med att gratta grabbarna för en sjukt bra insatts igår. höll ju på att hoppa ur stolen ett antal gånger (för att vi inte får heja när vi sitter i sekitariatet) och dååå var det spännande! men med ett bra jävla tryck i hallen fick de till sig ett antal fula svordomar. fyfan, ibland har man ju lust att bara klippa till dom jävlarna. men de ska vi göra på söndag. då jävlar ska dom få känna på tierps POWER! fick mycket beröm för mitt arbete där i sekrot också. och domaren och jag kom bra överens, eller vad säger du felice? ;) hehehehehehhehe

men matchen slutade 3-2,  och nu står det 1-1 i matcher.


säg inget, jag vill inte höra

det har bara varit jobbigt idag. jag känner mig helt off, konstigt nog. tror det är PM;ets fel... menmen nu sitter jag här med några fina brudar och fördriver tideeeeeen. sen ska jag iväg och firra min ring och därefter blire hem och äta tacos. mumsigt värre.

sen blir det till att sitta i sekitariatet på tierp - sollentuna klockan 19.00, kom och titta vetja!


det är upp och ner hela tiden

tänka sig att solen kunde visa sig istort sätt hela dagen idag. bra skönte! snabb skoldag idag då det bara blev att åka in och skriva prov. hoppas det gick bra för thoren på friskolekampen. tror dom andra skolorna åkte på stryk! hehe  och igår var jag social med barret, mitt hjärta!

plugga arslet av mig idag så nu har man lite skallebank. men de går nog över. ska plugga på som satan nu innan helgen så jag slipper det där jävla pm;et nån gång... men nu blire en macka och andra avenyn.

juste, idag fyller en bra snygg brud år. Madeleine blir nämligen 17 bast idag. grattis på dig snygging :)<3

nej hööörs

chilinötter


 

ibland skulle man vilja vara liten igen. bara vara glad och leva livet.
nej, de var fasiken bättre förr.. titta bara på alla godingar på bilderna. grrrr

nu ler barnen i afrika

som SP skulle ha sagt! caroline är äntligen hemma, så nu är det som vanligt igen. Snyggingen sitter här bredvid mig och käkar lakrisal. ingen svenska idag så blir till att sluta tidigare idag, f1.
 


me löööve yooou

kom du hit bara för att hämnas

trevlig lördagkväll hos evelina med volleybrudarna. de borde vi göra flera gånger ♥
igår satte jag, erika, jenny, mia och linda oss i en bil till sollentuna för att kolla på sollentuna-tierp. tråkigt nog så förlora grababrna, men de tar dom igen på torsdag! men vi vann ju helt klart bästa hejaklacken! tieeeeeeeerp *klapp klapp klapp* ni förstår hur vackert de lät. hihi

kom hem och satte mig och kolla på wallander - mastermind. och fyihelvete var bra den var! kunde knappt sova sen! hahah men jag gillade den stark ttttttt.

idag tänker jag träna arslet av mig. bara för att jag tycker det är så jävla kul!

min nya älskling



gissa om jag är kär i min nya ring! hihi takk far! men ska in på måndag och byta storlek.
drar snart till mehedeby med ungdomsbrudarna. trevligttrevligt!


hoppet som hoppade iväg

fredag och solen lyser för fullt ute. fysatan så skön T! lite ändrade planer för idag då min kompis gått och blivit magsjuk.. :( stackarn! nej nu ska jag kolla igenom lite skolarbete, innan jag går ut och rullar mig i snön lite. hihih sen far jag till farsan.


Cause I need more time
Just a few more months and we'll be fine
So say what's on your mind
Cause I can't figure out just what's inside


needtobreath

det var skönt och träna idag. riktigt skönt faktiskt. att bara få släppa allt man hade i huvudet för en stund. och bara göra nått annat. 
har beställt lasse biljett nu också, satans tagg!
ledig imorgon, så blir till att fira gammal god vän på kvällningen.



saknar dig min hönapöna, dags att komma hem nu tror jag. ♥

de ä bar å åk! i helvete heller!

mums med sovmorgon, somna på soffan gjorde jag också innan jag rusa till tåget. men skolan gick snabbt, och  när jag kom hem så fick jag pannkakor hos bästa mormor. ska snart gå och möta erika och elina för att sedan dra på träääning. känns som om jag får ta ut min ilska på bollen idag. de gillas!

då vet ni var jag är ikväll!


jag har trampat på mig själv allt för många gånger nu

jag älskar grey´s. borde tacka gud för den som kom på serien! torsdag imorgon och jag får äntligen liiiite sovmorgon! bra jävla skönt de kommer bli. 

jag vill inte verka nere eller nånting, men ibland tappar man verkligen livsgnistan för saker och ting..

see u at the club

blev en rätt skaplig dag idag ändå. skratta mig igenom matten med SP som satt och gjorde fina rutor istället för att räkna hahah. när jag kom hem fick jag med mig amanda på vägen! bjöd sötnosen på fika och nu sitter vi och dunkar musik. heheh vi fick oss ett antal skrattanfall också, så jag skratta så jag fick ont i magmukklerna (h) hahah

idag är det säsongs premiär av grey´s anatomy. guud så jag har längtat!

du kan kalla mig vad du vill bara du menar det

kan man känna sig såhär less i kroppen? vill bara lägga mig i sängen igen och sova tills i vår.. men de ska jag inte göra idag. sitter just nu och väntar på att naturkunskapen ska börja. sen blir det en jävla lång dag. men ska gå till stadium med sp sen och byta en tröja. sen när jag kommer hem ska jag tvinga amanda att hon ska komma och fika lite med mig :) hihihihi



amanda ♥


jag vet hur det känns att bli lämnad av slumpen

jag ville bara tacka för alla gratulationer idag! jag blir verkligen glad av ett litet ord. så tusen tack allesammans :) ♥

det är vid sånna här tillfällen man verkligen ser vilka som bryr sig. som inte du gjorde.

vad skulle jag göra utan er, mina underbara vänner, och min kära familj? inte så mycket tror (vet) jag.. men jag älskar er! ♥

02-mar-2010



yeaah! 17 bast nu också. känns... knappt nått annorlunda. haha hade en fin skoldag idag då SP bjöd mig på en chokladbit! åh ni tjejer gör mig så glada :) de ända som saknades var barret. men hon gjorde mig glad ändå vi bröt några ord på msn. men på lördag då jälar är hon i sverige igen!

har fått lite främmande nu på kvällen. fina presenter, ohja! jag blev suuuper glad :) och mer blire väl i helgen hihi. blev glad när farmor ringde och sa grattis med. älskar med ett stort ä min slääääääääkt! ♥

ska säga grattis till sarah som fyller idag :) samt grannen nere på gatan! nej nu ska jag vara lite social här, men vi hörs!


1 mars

haha gillar verkligen när mina polers gästbloggar här! jag blir så glad då :) men dagen idag har bara varit stressig. ingen praktik fick jag heller fast sp var snäll och följde med mig uppsala runt! aja, får väl se hur det går med den biten!

kan knappt fatta att det redan är 2 mars imorgon. alltså min födelsedag! rätt fränt de. hoppas att humöret är på topp hela dagen. för idag har de fanimej inte varit riktigt hundra. men tror nog de kommer bli great! nej nu ska jag fixa lite grejer innan jag hoppas i säng och vaknar upp som 17 åring! (fast egentligen är jag inte 17 fören 14.04! hehehe)

det var som om att du släppte en bomb. mitt framför mina ögon.

nej, Gnatt på er mina kycklingar!

MANBOY!

Emma L, Blomstret och jag, SP, sitter och dunkar Manboii i lilla grupprummet.

THERE'S NO HALO ROUND MY HEAD NO!!!

Försöker skriva lite på våra uppsatser som ska in till Mohammed om cirkus två veckor. Jag håller på och få en finne i örat och marinis ska snart tagga till Dea och leta efter Yvonne, halva inne för praktik. Ikväll ska hon träna, det ska jag med. Och kanske MarTina från Hallstavik också. Jävla hurtbullar vi ÄR.

Och hoppsan hejsan, kanske ska reklama min egen blogg också? Vart ni lite förvånade en del kanske, jävlar hade sofflocket blögg? Mmm, heftigt. www.ruthsofia.blogg.se

marina ska åka bussen hem, jävla bonde?

RSS 2.0