efter toppen kommer botten



idag fyller mitt hjärta barret 17 år! stort grattis till dig! looove ♥
spelarmöte ikväll. får la se vad som sägs där.
de är botten. och jag har svårt att komma upp till toppen..

sånt är livet

erika och jag var riktigt hurtiga imorse då vi tog oss en två timmars lång promenix. sköönt! sedan var det dags för att fira mors dag. GRATTIS PÅ MORS DAG MAMMA! (mormor, farmor) <3
så åkte till farmor och träffade en hel del av min älskade släkt. finns ingen bättre eller skönare personer än er! all kärlek till er ♥  blev massa sommar prat, må hoppas vi hittar på nått fan!

nej nu ska jag ta tag i lite skolarbete.
och vinnarlåten i går då? helt okej faktiskt, diggaren fint!

jonglera med stenar. då har man stenkoll ;)


de vore så skönt att få känna såhär varje dag

barnvakt med snyggerikaaaa! barnen sover och vi glor eurovison på tv. jävligt svårt och säga vem som vinner där faktiskt. många bra låtar. allez olla olé satte sig fint på hjärnan. ni kan ju tänka er vilket jävla pass jag och erika hade med den dansen! ololaaa (h)
åh mitt nya blåa nagellack är über frääänt!
nä, vi hörs imorgon folk

in a moment like thiiiis

carry on wayward son (Y)

yes, drog till muppsala med mor och såg henne shoppa loss riktigt rejält. haha lunchade med mor och sen var det dags för kvartsamtal. åke den jäkeln sa att jag hade varit olydig men inte då! var klar på nån min bara. träffa även på sp en snabbis. och madde! hoppas du blev nöjd för du vet vad ;D hihih nu ska jag packa lite sen far jag till farsan.



fick med mig en söt lite bok och ett gööörsnyggt nagelack! mumaa

jag bara gillar´t





ja de är nå fel på ljudet på den andra så om ni vill se den med ljud så får ni säga till mig så kanske jag kan skickare. hihihi
vi är så busiga vi två

och matte, nu jävlar ska vi dansa i sommar ;)

du är bäst pappa

igår fyllde min älskade far 41 år. hihi så gammal du håller på att bli gosse! :)


jag borde ha förstått att när du tittade bort. att allting har ett slut, att allt det vackra är kort. nu sitter jag och fryser på en regnig balkong. åh här kommer alla känslorna på en och samma gång.

ibland så mår man faktiskt helt ok.


vågar du köra en match?



jag säger det bara en gång.
- jag är KUNG på sten, sax, påse!


lite roligt sådär

-Värst vad ditt hår växer fort?
-Ja, jag har trimmat det!

Om huvudstaden i Slovakien heter Bratislava så borde ju Islands huvudstad heta Gratis-lava

Denna sko saknar klack, de gör djurgården också.

Vad gör du om en blondin kastar en granat mot dig?
- Drar ur säkringen och kastar tillbaka den.



olala

fifän, korta dagar gillar vi starkt (Y) solchillat hos barret efter skolan, inte helt fel de! och vad händer imorgon då... ja vafan om man går på thoren och i klassen ce1 så är man ledig imorgon (H) göööör skönt! men nu ska jag ta min racercykel hem till middagen och sen får vi la se vad som händerå.

det är tur att man har sina vänner



de är tur att man har såna snälla och gulliga vänner som tänker på en när man blir sugen på ägg! blev ju så jäla sugen på ägg när mia skrev om de på facebook, så då skulle hon tänka på mig när hon åt sin äggmacka. hahaha ;D sweetie!

sitter och läser om solenergi just nu, skapligt nice faktiskt.


http://www.youtube.com/watch?v=Y3x7LHkU6tU

du tror verkligen inte att du kan såra någon med det du håller på med. och det är så jävla synd att du inte förstår det själv.. men som sagt, det är bara du som förlorar på det här i längden. 

känslor är inget jag leker med.
åh balle
G´natt


Good times never seemed so good

tur att man har coola klasskompisar, bra finte! det blev en lång resa hem idag. slutade tidigare och tar tre tåget hem. och i örbyhus blir det nått fel så då får man hoppa av och vänta på bussen. tränger in 70 pers i en buss, bra mysigt om jag får säga det själv (y)  sen kommer man äntligen hem vid fem, woho! men träffa iaf på en gammal klassis, vilken var nästintill trevligt? drog sen och joina min vän senare på kvällen. gillarejj bjuttan (och min peace ring är köpt från kicks:) )


alla de små delarna, blev till en hel del för mig.


simsalabim



blev lite sugen på att träna nu? hm..  tror jag tar med mig hunden ut på en runda, nu faktiskt.
amen nu blev det ju bara jobbigt..

jag är krossad inombords

baby baby baby, you make me crazy! ja så vare måndag igen. sitter och har disco med sp och jobbar flitigt. tänk så kul man kan haaaa! hahahahahha nu har det kommit några fler till vårat disco så ska väl ta och välkomna dem och sen fortsätta med arbetet




see ya later?

jag fick låna en ängel





fifän vad gott de var med grillat! sedan åkte mungiporna upp lite när grannarna kom på besök. och dom fastnade direkt för webben. dock hade dom lite svårt att sitta still, men tillslut så! haha sedan fick jag skratta loss till parlamentet. satan så bra de är ibland! trots all den glädje så känner jag fortfarande hur hålet blir större och större. hur visar man bäst sina känslor? fråga inte mig, för jag har tydligen visat alla fel man kan göra.

jag är fast i fel mönster.


sånger för ensama älskare

en varsam viskning, i mitt öra
och du vände mig rakt upp och ner.


bara för att de har regnat hela jävla fukking dagen idag så tänker familjen och jag snart tända på grillen. bara för att!


Hey! Hey! you make things difficult, you make it hard livin' on.

madde och jag traska över till johan igår och var lite sociala. 
stekväder idag, så skönt! men skulle ju vara kul om man kunde gå och lira lite beach men de går ju inteeeeeeeee. fan så deprimerad man blir när man inte har någon beachplan i tierp.. ;(

 

I'm going crazy
Livin' this way
I'm giving all my life to you
Maybe I'm crazy
But I'm going insane
I shouldn't love you like I do


jag försöker komma över det, men hur lätt är det när man inte vet bättre

ja ni, skönt att ha nationella gjort nu! tog elva tåget hem och gick och hälsade på mormor som bjöd på lunch. snäll min mormor hihi. ska packa lite snart och sen drar jag min kos till farsan.



bästa kvarteret i tierp, hell yeah!


en annan dag, en annan dag..

satan vilken lång dag. slutade skolan runt tio, sedan drog man en runda på marknaden med barret och träffa på hela tierp kändes det som. trevligt vare! sen blev det en stekig promenad på det! sedan vare dags att kolla på centralskolans show. och nu ligger jag i soffan och är trött.. åker in till skolan imorgon och skriver nationella, sen jävlar tar man helg. good!

onaturligt

åh vad less jag är. gillar fan inte de. men blev lite gladare när jag tog mig ut och köpte glass med mina älsklingar. tur att jag har er, barret och manda! sitter och chillar i soffan nu, och tittar såklart på greys. vad annars liksom? sängen tidigt ikväll..



ge tillbaka mitt hår, min mobil, min livslust, min lycklig.
ge mig lite känsla bara..


stars



grabben är bara för grym, ryser!

14


tikker om min kusin jae ♥

luften liksom bara försvann, och jag har bara mig själv att skylla.


jag har alt under ctrl

..eller kanske inte


jag borde ha förståt, att alla är ni lika dana

blev visst en burn idag igen.. ops! men vafan, den slank i lika fint idag med hahah. de som är värst är väl att dom kommer stå där hela veckan ut och då kan man ju bara inte låta bli att gå in på " one minute disco" och ta sig en dricka.
 mitt humör blev så sjukt bra när jag hörde att vi skulle få lira beach på idrotten idag. dock gick de inge vidare, då de blåste rätt mycket och bollen var en barnboll? ja då gåre ju sket bra att spela. menmen, fick iallafall känna lite på sanden! :) tänkte sticka iväg och plugga lite nu ja, bara för att de är så jävla kul. eeeeh not.


det är nu jag behöver dig

åh fyfan.. aldrig mer säger jag! blev 1 liter energidryck idag efter att ha svept två burkar burn. jag säger att de sitter i en. satan alltså hahaha. pigg som en gris men ändå helt slut i kroppen efter helgens bravader. jobbigt läge om man säger så. kolla in bilden på barrets blogg så förstår ni nog att de gick dricka åt idag! haha fränt. tänk om dom står där imorgon igen, vågar man ta sig en till då?

nej, kanske ska läsa lite engelska bok nu men vettefan om huvudet pallar med det. får la se hur jag gör. men sängen väntar nog fint på mig nu.

"grönt är skönt!"

solen skiner och man får en burn på stan, kanon! ska gå och hämta en till nu med brudarna ;D och ja, vad tycker ni om min nuvarandre mobil? sten kallar jag den. faaast, rätt snygg bakgrundsbild iaf!





jag diggareeeeejjj!

när ska man få gå därifrån och känna att man gjort något bra

ja då var man hemma efter en tripp ner till katrineholm. spelet gick helt okej, och vi kom tillslut på en sjunde plats av sexton lag. bra jobbat tjejer! och guldet tog tjejerna från svedala hem och sollentuna grabbarna. (fast jag höll på falkenberg hos grabbarna men dom förlorade tråkigt finalen) men i allafall så hade jag det väldigt trevligt med mina brudar och roger. mycket skratt blev det, så nu har jag nästan ont i käken? haha hoppas alla har fått sova gott inatt, eftersom jag tydligen hade låtit väldigt mycket med mina knappar på mobilen. och musiken då? hahah inte tusan visste jag att den hördes så bra att jag höll några vaken :D men det var en rolig tripp, gillar ju att åka bort sådär. så nu har jag fått lite mer energi i livet känns det som :)

nu ska jag snart sticka iväg till skolan. undra om åke är i skolan idag då? eller om han är hemma och firar norges nationaldag haha

jag måste komma över det som va

nu är vi äntligen på plats i katrineholm. och vi har inspekterat centrum med lite kina mat. och nu håller alla på och packar upp och chillar runt lite här på skolan där vi ska sover. och jag lånar jennypennys dator hihi. imorgon börjar vi hela skiten, och i våran grupp har vi; kungälv, falkenberg och värnamo. hårt men sant. nå poäng lär vi ju göra iallafall. nej nu ska jag popa vidare här med spotify. så hoppas jag ni håller alla era tummar för oss!

söt

sikta högt


det är sånt där jag går i gång på. tur att jag har underbara människor omkring mig som stöttar och peppar mig i alla lägen. ni är guld värda. nu är jag både stressad och glad. så nu ska jag iväg och KÖTTA sönder allt jag ser

hejpa

SM katrineholm 2010


yeeeeeees! nu jävlar drar vi iväg snart. bilen går vid två tiden så det kanske är bäst att man börjar packa i allt snart. ska hinna iväg på massa ärenden med.
ja blir alltså borta hela helgen, skriver väl kanske nått mer idag men annars hörs vi på söndag.
nu jävlar kör vi brudar, jag vet att vi kan det här. och vi ska visa vad vi tierpsbruttor går för!  

hejpa


bara för att jag rådiggar gamla goda tider





- vare nån som sa ragga?!


i can jive

jag gör inga undantag idag eller, berättar att jag också vakna tidigt idag. 7.45. skapligt? kolla äntligen på sista avsnittet av andra avenyn då. tråkigt att de är slut nu men. chillar sönder här i soffan, så ska väl ta och hoppa här ifrån snart. träning ikväll, sista innan SM. nerverna börjar komma. borde jag vara nervös? njaaa. men de känns nu som om att de här kunde ha varit en annan helg, helt klart. 

vet ni då, jag och mormor har namnsdag idag, linnea! jag är faktiskt femte generationen som heter linnea. lite ballt sådär.




nolla

äntligen har jag fixat en mobil! dock är inte alla nummer med för att jag inte hade kopierat alla till sim-kortet. men vem fan visste att den skulle gå och dö just igår då? jaja, ska lämna in den på fredag och hoppas på att dom kan fixa fram resten, eller fixa hela mobilen. åååh, vill ha tillbaka alla nummer nu bara. och varför dog du just nu när jag behöver den som mest för att överleva helgen? :(

nejjj nu ska jag sluta gnälla och ta mig en tröst macka..


ångest hela långa dagen



ja e bitter nu.. men de går väl över snart antar jag.
nu blire bästa adidaströjan (ever), cosmopolitan och greys innan jag drattar i säng.
tror jag ska ringa torsten imorgon också, känns inte alls bra i ryggen nu. bäckenet sitter nog snett igen. bra skönt de med om jag får säga det själv (y)
nej hejpa

R.I.P stenis

efter ett tragiskt slut igår så somnade han tillslut in i min hand när vi två låg där i sängen. jag försökte rädda den flera gånger, men det var lönlöst.. hur kan du bara lämna mig sådär? jag behöver ju dig.. varje dag. det kommer kännas så tomt utan dig, och det kommer att göra mina dagar framöver väldigt jobbiga. och jag kommer känna mig så off från omvärlden. men ska försöka fixa det här så fort som möjligt. för det går bara inte att leva utan dig.

ja min mobil dog igår.. så jag kommer inte kunna vara så kontaktbar idag eller imorgon. men inom snarast tid!!! så nu ska jag fortsätta tjura hela dagen bara för det..

försök göra mig glad nu då..

16 anledningar till att ha sex med en hockeyspelare

1. Vi skjuter ofta och hårt
2. Vi är duktiga med klubban
3. Vi använder alltid skydd
4. Vi gillar kroppskontakt
5. Vi skriker alltid när den går in
6. Vi kan många olika övningar
7. Ju mer vi kör desto bättre blir vi.
8. Går "klubban" sönder har vi alltid en extra
9. High-stick är bara förnamnet bby
10. köra på bakifrån är mot reglerna men det händer ibland ändå
11. Alla spelare har en förkärlek till att sätta klubban mellan benen
12. Vi älskar att hänga in den!
13. Att skjuta mellan benen eller 5:e hålet är rena drömmen
14. Stor publik ökar tempot
15. Vi avslutar med slagskott i öppen kasse
16. Tackar för en god match med ett skott i ansiktet

HAHAH så jävla braaaa!
snart äre engelska muntliga med barret, kommer gå... vill inte veta! sen är det dags att tagga till idrotten. springa 3 km och sen HOPPAS jag på att vi kör beach. de skulle verkligen ge lite extra poäng för den här dagen! juste, klämde i mig en niggaboll i morse, för det är ju faktiskt den dagen idag!
hejpa

skaka rompa

sp, barret & markan. satans vilket gäng.
tagga till tåget snart?
tagga till träningen ikväll?
svaret är helt klart YES

madde är söt!
viktoria är snyggast!
ce1 är tuffast!

jag försöker träffa andra men det är inte så lätt. jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt.

Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck 


I hear your voice, it's like an angel sighing

finns de nå bättre än grillad mat? tror fan inte de. och de är ju tur att man har en farsa som är kung vid grillen, ohjaaa! sitter och fördriver min tid i soffan och väntar på att man ska börja dra sog mot tåget. inte så jäävla taggad på skolan. men mer taggad på träningen efter skolan, nu jävlar vill jag att de ska gå vägen idag.



When you call my name it's like a little prayer
om du inte redan visste de, så gör du mig ändå glad.


den funka!

lördagen igår började i kyrkbyn, umgicks med ronja och amanda. sedan tog jag med mig amanda till tierp och vi gick till våran kusin johan med madde på kvällen och hade det trevligt. sen somna vi fint i sängen. idag drog vi ut på en springrunda och sedan blev de lite fys på det. fyfan för pollen, kan fan inte andas när jag springer.. men iaf, måndag imorgon och det är endast tre dagar i skolan den här veckan. känns som om man har rätt mycket att göra i arbeten så ska ta och fortsätta i det skiten nu.



satt och garva till virus i bataljonen igår. fifään, de är min humor de. hahah, sheet!


fårskalle

int behöver man göra sig till inte. går bra ändå sö. tycker jag iallfall. och de som jag känner, vet att jag gillar att ge massage, så bjöd barret på lite ikväll. tror fan hon gillare. nej dra mig baklänges. nu ska jag traska hem med ett lite bättre humör, matti är en fin kille de. och lika så c. och era samtal.. finns inget bättre!!






vill du surfa? rör på musen!

blidde en tripp till muppsala med coola barret. drog in till gränby och köpte mig en bikini! ska beställa en sen också för jag måååste bara ha den. intressant å veta? troligen inte. heheh men åkte sen till farsan baloo idag. och visst hade mitt hjärtat saknat mig nå otroligt. många pussar och kramar till mig hihi.

sitter för tillfället och är social med min polare här i soffan. och jag diggarE.

ey men vi hörs
hejpa

Jag minns knappast när ja sist såg dig skratta

okejrå, maten blev godkänd av sister. och träningen gick helt ok. jag hade kul och huvudsaken är de. för jag gillar verkligen inte när allt känns käpprätt åt skogen. då äre illa som satan. drog mig  hem och sedan tog man sig en lugnande promenad, kanske inte orka med mig själv just nu. så de va skönt att komma ut lite tikte jag.

Jag borde frusit till is
Det var som upplagt för krampaktig kris
Men jag reste mig
Så som jag rest mig förut

if it makes you happy, so I'll leave you alone

håller på och lagar lax och ris till mig och syster, må hoppas att hon gillare ba. hehe sen far jag vidare till träningen och hoppas att de går lite bättre den här gången. men de tvivlar jag på när jag väl tänker efter.. men ska inte klaga på att det är fredag imorgon. för de är frääänt.

vem vet rätt eller fel, sant eller falskt? kan inte tänka mer, men jag tar mig ändå fram


i dina blå ögon

life is what you make it to.
with or without you, I'll get through this







































LOVE
you
ALL


ciao!

int hänt så jävla mycket idag eller. känner mig allmänt slut i kroppen.. jävla pollen balle.
jag saknar att inte veta vad jag vill längre.



tycker iallafall om mina brudar ♥

igelkåt


kalla mig inte lillen. kalla mig....



Cheryl Cole – Fight For This Love 

Lycka är överskattat, man får vara nöjd om man är glad lite då och då


sun today

jääävla balle på pollen alltså. täpper igen näsan på mig sådär. inte kul alls! sitter för övrig och arbetar med julia, caroline och sofia. äger vi ut alla eller? OM vi gör. en lektion kvar sen får man åka hem och träna arslet av sig. ska svettas som fan idag har jag bestämt!

handtag, mmm!

hello my name is marina



jag gillar verkligen låtarna i glee. dom är så sjukt bra!
tummen upp för glee (Y)

när ska man inse att det bara är en dröm

söndag.. pluggdag. ohja! bra slut i hjärnan nu fan.



yeaaah, happy feet!

grrr så söt

fyfan, kan man ha söndags ångest på en lördag? int kul elle. men i vilket fall som hellst så fick jag nå damp ryck mitt på dan. drog en lååååång promenad/springrunda för att rensa mina tankar. kändes rätt så bra efteråt. men humöret steg senare mot kvällen när jag begav mig mot barret. massa mys! och må ju säga att hon hade väldigt skön säng idag.. tror jag lånar den inatt hihi.

hejpa

You might never get this moment again

It's never easy and you never know
What leaves you crying
And what makes you whole


There ain't no way that I can hold it down
Fallin' to pieces
Forever in doubt
 


nu ska jag ut i solen fan.

valborg 2010

tänkte börja med att gratta kungen i efterskott! han fyllde ju faktiskt år igår. hihi hoppas han hade en bra dag gubbelubben.

över till de roliga. vädret var det inget att klaga på igår. men att börja dagen med en försovning var ju mindre kul. han iaf med 10 tåget mot muppsala, och där spänderades mesta delen av dagen. lite forsränning han man med. sen blev det till att hälsa på massa folk. otroligt trevligt må jag säga. drog därefter hem till forsberg på grillning med überbra brudar. sen for vi vidare mot söderfors för att faktiskt kolla på kasen! träffa på lite sköna gubbar där med innan man for tillbaka till tierp igen. chillendillen! drog mig förbi erika och kristin med innan jag gick hela vägen hem i mörkret. klagar inte på den dagen! men slänger upp lite pics nu som ni får njuta av!

försöker stå på egna ben, men jag är fortfarande för svag..











- där sprängdes en brevlåda! mohaha
jag älskar er brudar ♥


RSS 2.0