woho

jävla fint med två segrar igår. bra jobbat pojkar & flickor! nu lär jag skynda mig. match mot bromma idag!

8 - alla tänker vi olika

Finsk sisu?
Pekka gick till doktorn.
- Doktorn, jak e så jävla trött jämt. Senner mej uttmattad varje dak.
- Beskriv en dag så ska vi se vad vi kan göra, svarade doktorn.
- Vaknar klockan suu och nullar särringen. Äter frukost och nullar särringen. Åker till joppet och joppar. Åker hem på lunchrast och nullar särringen. Joppar, åker hem, nullar särringen, äter mittak, nullar särringen, tittar tefe, lägger mig o nullar särringen tre gånger. Doktorn små log och sa:
- Du kanske själv har någon idé om varför du är så trött om dagarna?
- Jak vet inte, doktorn. Tance det kan pero på allt småronkande på joppet?


2010-10-30

yesees. så vare dags igen med en fullspäckad dag med volleyboll! då jag även ska få sitta och trycka med data volleyn på herrarnas. woooho spännande!

tierp dam - jomala 12.30
tierp herr - hylte 17.00

let´s kick some aaaaaas!

7 - storleken har betydelse.. ibland

Fruktlöst
En norrman och en svensk blev tillfångatagna av kannibaler på en söderhavsö. Eftersom herrarna förstod att dom låg risligt till frågade dom kannibalerna:
- Är det någonting vi kan göra för att ni ska släppa oss fria?
En av kannibalerna svarade:
- Gå in i djungeln och plocka hundra frukter av samma sort.
Efter en timme kom svensken tillbaka med 100 vindruvor. Då sa kannibalen:
- Om du undviker att göra ett enda ljud under tiden jag stoppar in dessa druvor i rövhålet på dig, är du en fri man, annars äter vi upp dig!
Kannibalen satte igång.
- 1, 2, 3, 4, … 96, 97, 98, 99…
Då brast svensken ut i skratt.
Kannibalen frågade:
- Varför skrattar du när du bara har en enda vindruva kvar?
- Olle kommer med kokosnötter!


SKÄGG

cheack this out!

http://tierpvolleydam.blogg.se/ 


va saruuu????hoho, varit ute på frilufsdag och traskat en mil med klassen och sören idag. fifan kändes fint i ljumskarna.. men  kul vare, trots att barret och jag hade fel skor? haha och nu äre lov. pyttipanna vad skönt! så nu ska jag packa och dra vidare till farsan baloo och mitt lilla hjärta.
fan vad det finns tappra människor det finns som måste genomlida något så hemskt som cancer.
 jag stödjer rosa bandet!


jag räknar varje liten del, som en stor del.

jag hatar verkligen att vara förkyld. och en sjuk marina funkar helt enkelt inte i min vardag. allt som jag annars brukar göra, får jag nu ställa åt sidan för mitt "eget bästa". nej fifan. det är svårt att sitta still när man inte får röra på sig.

annars då? jo tack, drog ett mvg i rättskunskap igår. score! sen är det fantastiskt skönt att få le lite också. trots att livet ibland kan känns mer som en katastrof, så finns det alltid människor som ger en ett leende på läpparna. wünderbart!

thanks.


dra mig baklänges

går det inte att laga med silvertejp är det trasigt..


Any other day, any other time and place, you'd still be on my mind, but now I'm letting go, won't be taking this no more, I'd just be wasting my time.Tell me am I ever gonna find my Angel This life.
I've got him on my mind again (hey) and though I search I never win. I'm told that if you seek you shall find your Angel though I'm, I'm throwing most of my hope aside, but still praying I'll be found in time (im im im im)

så sjukt bra låt! tackar verkligen för tipset.

If you could take all my pain away, My tears are streaming oceans on my face, No more dreaming yesterday is yesterday. Yeah Yeah Yeahtryck - du som vandrar genom livet

we all need someone to makes us feel alive

citerar jenny karlsson; Seriens bästa och roligaste lag fortsätter att dominera!!! :) jajemen, drog hem tre sköna poäng igår med. var själv med och lira lite i tredje set, vilken var väldigt kul! hälsa på marcus och sedan åkte vi hemåt igen. träffa en skön snubbe inne på donken men haha.

idag for jag och erika till hallen en stund och kolla när det var korpen volleyboll. träffa lite trevligt folk, och visst var dom duktiga! nej nu ska jag sätta mig och plugga ett tag.

fan jag orkar inte med det här längre.. att bli rädd varje gång jag hoppar vid nätet är inte okej! och klaga orkar jag inte heller göra, för inte fan blire bättre för det. gud.. hjälp mig?


game day

yeeeaaah
idag far man neråt i landet med snyggbrudarna. linköping - tierp klockan 16.00!
håller tummarna att knät inte sviker mig bara..
sen får vi se om marcus orkar pallra sig ner och titta. men det återstår att se :)

nej nu jävlar kööör vi!

for the first time

umgåtts med mormor & morfar idag. mysigt värre! världens bästa ♥ 
och dom bjöd mig och madde på mat igen, då morsan är på vift med perra.
blir en lugn kväll för mig idag. känner mig allmänt slut som människa.. så nu vet ni!


2010-10-21


Från vänster Marina Blom, Felice Alm, Helen Kjellman, Evelina Stenmark, Madeleine Blom. Jenny Karlsson, Veronika Beronius, Erika Johansson. Saknas på bilden gör Lisa Westby och Evelina Frank.

Tierp går som tåget i damettan


yeeah, snyggaste bilden artikeln i tidningen idag. tur att man fick stå på sin bästa sida med (Y)haha fifan.. men nu tycker jag att ni ska läsa artikeln här! så ska jag fortsätta min långa dag i skolan. see yah 


bortglömd eller bara ointressant?

fram och tillbaka. upp och ner. ja det är bara att gilla läget.. skrattig dag i skolan idag, de gillas. sedan umgicks jag ett tag med barret innan jag for vidare till frissan. så nu är man fin i skallen igen. sköön t. nej nu ska jag återgå till pluggandet, och tv kvällen.dagens outfit. dock före frissan. så ja, ni ser ju den jävligt fina utväxten. men nu är den borta!

upp över mina öron

det där lilla extra, som man inte riktigt kan sätta fingret på.


som om du bryr dig

ber just nu till gud och hoppas att han hör min önskan. det funkar fan inte längre.. menmen, på träningen idag så kändes det mer som om att man var i en sjukstuga. var på jag säger; fan tror vi får åka ambuland ner till linköping i helgen! hahah den kändes så klockren. och jenny (morfin karlsson) skulle fixa de starka imorgon. haha och så hoppas jag erika blir bättre i sina knän med. fan gåre troll i vårat lag eller???

tisdag; fotografering med laget + träning
onsdag; tid hos frissan, klippning och färgning som gäller
torsdag; träning

sedan blire, som alltid massa plugg..


ta daaah

några bilder sen beach touren i uppsala i sommras. barret som tagit bilderna. och visst är dom klockrena? hahaha gillarom.


jobba jobba jooobbaaa

fyfan vad sköööööön T! två grymma segrar idag när både damerna och herrarna visade linköping vad skåpet skulle stå. 3-0 i båda matcherna och de var dom värda! och det är just i såna här lägen som det är jobbigt att sitta i sekitariatet.. hahah det bara kliar i fingrarna att man vill klappa händerna och ba skrika YEEEEES! menmen gick ju bra ändå det där :)


söndagen den 17 oktober

ojojoj, nu äre snabba puckar som gäller. b-ruttan min fixar håret på mig just nu. och därefter far jag till hallen för att sitta i sekitariatet. japp, missar ännu en match. men tror att de blir andra bullar nästa vecka.

tierp dam - linköping 14.00
tierp herr - linköping 17.00

nu jävlar kör vi!

tillsammans blir vi starkare

lycka ♥


det blååååser

fifan, var hårt att gå upp fem i morse. men till örebro kom vi, och där lärde sig mia och jag oss om data volley. jävlar säger jag bara om man inte är med i spelet! haha och dagens ord får bli "kill" 
hoppas jag inte har tröttnat ut mia allt för mycket bara, kände mig inte så jävla pigg i dag. sa ju till och med fel när jag kolla på kartan i morse! men skyllde på att jag inte var så pigg där vid sex tiden... men trevligt vare :))

drog sedan till barret och hade en go lördagkväll. man kan ju undra vart den energin kom ifrån??

Time keeps running away, no matter what's left behind. It keeps on moving, tomorrow is not in today. And all of your yesterdays, are only a matter of, time.. time..


 I try to fly away but it's impossible
And every breath I take gives birth to deeper sighsis (hockey) kallt

hell yeah, nu har man fixat praktik också! skönt. umgicks med bästabarret ett tag efter skolan. och ikväll har jag tillbringat lite tid på vegavallen. drog på hockey med några brudar, och så kom kusin amanda hem från leksand och kom dit och titta med mig sen! den kvinnan är saaaaknad. glad blev jag :) och mindre glada blev killarna som spela, haha fyfan vilken jävla match..

imorgon far jag och mia till örebro för att lära oss lite data volley. 9-16, man ba tjolahopp! men har iallfalla trevligt sällskap med mig :D haha pusspåsötmia!


de ekar i mitt huvud

jag blev så glad när jag bläddrade upp tidningen i morse och läste om evelina. så grymt stolt, och glad för hennes skull! du kommer klara det där galant snygging ♥ och så sken jag upp när caroline skicka och sa att hon hade fått praktik! håller även tummarna för sp som nyss lämnade in sitt cv till en butik!
finns inget bättre av att höra när andra glädje. då känner jag en gnutta glädje i all den skit som är just nu. och när jag själv kommer känna lycka igen.. ja det återstår att se.

kan man enbart leva på andras glädje? och låta sin egen försvinna bort för ett tag?

x och y människor

vilka pangbrudar! sp och louise bjuder alla i klassen på fika nu :) mmmmm så gott!

nu ska jag fortsätta deppa sönder för mitt knä.... så sjuuuukt less, och ångest så ända in i helvete. och jag kan fan inte skylla det på mig själv. för det var inte mitt fel! och nu har jag mobil igen, fick låna sp´s :) thanks

feliceee, bli frisk nu stumpan ♥

2010-10-10

jävligt kul att tjejerna plockade hem tre poäng idag med. mindre kul var väl att man inte ens var med??? får hoppas på att man får spela lite i helgen som kommer då. hade iallafall en trevlig dag hos farmor idag. massa gott att äta, men skönt att man får träna imorgon!! och så vare trevligt att hälsa på jennifer med :)

nej nu blire parlamentet, sen åter till pluggandet...


du ger mig ingen ärlig chans

spenderar min lördag på gävlevägen med snyggbrudarna. jag diggare! och imorgon.. ingen match för mig då................ åker istället och firar farfar med min älskade släkt ♥

lycka till imorgon brudar, håller tummarna här hemma!

6 höhö

Ren kärlek
Krypi skulle upp på fjället och räkna sina renar. När han kom upp till kåtan upptäcker han sin kollega Sampo stå med neddragna byxor bakom en vaja.
- Vo gör tu Sampo? Frågade Krypi
- Jo, je va te toktorn ikår o sa att je hatte sån värk. Tå sa toktorn att volta-ren purka hjälpa. 

Finstilt
”vad heter Finlands längsta man?”
”Enoch Nitti”

”Vad heter hans fru?”
” Sirka Nitti.”


Vad är egentligen normalt?

hoho, det där gick ju finte! grabbarna körde fem set och tierp vann fyra. inte illa pinkat de eller. riktigt kul vare att titta. och så fick man ju se en trevlig liten figur igen, DK! vi pratade lite, och han hälsade så mycket till alla i CE2, och så sa han att han skulle komma och hälsa på oss nån gång :) så snäll han är!
juste, har ju köpt mig ett armband av ett UF företag här i tierp. sjukt nöjd är jag, var precis i min smak! det står; lev för att älska, älska för att leva! föreslår att ni själva beställer ett sött armband  här.


bild tagen av http://nischuf.blogg.se/.

don´t worry

mohahah, det spåra på sörens lektion idag. eller aaah, han var hos tandläkaren och vi hade en rolig timme. hög musik och rulltårtor som slängs på bussar. jaa ni anar inte vad jag och barret kan hitta på när vi är på bushumör. hahaha! men vi är ju en bra gó klass vi, CE2. PUSS på er!

nej nu ska jag tvätta håret och firra mig lite, ska kolla på när tjejerna tränar. sen ska jag sitta i seketariatet på killarnas träningsmatch. HURRY HURRY

If I could, I would bring you home

andas in, andas ut..
torsdag idag, kanske känns lite bättre än igår. men visst sitter ågrenen i fortfarande.. tur att det finns saker som gör en glad för stunden iaf! först så var ju våran sötunge hardy på förstasidan idag! var med han på förra praktiken, finns ingen sötare unge fan! :) och så fyller min kära vän oskar år idag! så skickar en stor grattiskram till dig min gosse :)
tara and me.
so sweeeeet

det är bara en tidsfråga innan jag bryter ihop

vilken jävla dag det har varit!
jackan gick sönder
mobilen DOG
vi åkte hiss med en mossad hamburgare = hamburgarexpress??
sp och jag insåg att vi hade sjuuuukt mycket att göra - provpluggochpraktik
ÅNGEST på det..

men lite bra/roliga saker är väl att:
barret kom hem från turiket!
jenny karlsson fyller år och har namndsag idag och så fyller även veronika år
mina snälla klasskamrater som hjälper mig när jag är lite smått handikappad
och att jag fick mig en cykeltur med mina favvobrudar och träffa på lite trevligt folk

men imorgon är det en lång dag, mycket som ska fixas och donas. och ett plus är väl att mitt knä börjar bli bättre! så nästa vecka, dååå jääävlar! 

- nu stänger varuhuset, men våra konkurrenter på andra sidan har öppet en timme till ;)


tisdag vare jaaa

de är ju tur att man har snälla klasskamrater som tog han om mig i skolan, vad skulle jag göra utan er b-ruttor :) sen när man kommer till tierp så kommer taxi amanda för att hämta upp mig. och tro fan att jag ramlar då... hahaha knät vek sig och där låg jag på löven och skratta. men nu har jag bjudit sötnöten på fika iallafall :) ska umgåsa lite med henne nu innan jag tar och pluggar lite. sen kanske man tar sig en sväng ner till hallen.

tomma ord


Like today never happened

det här är inte roligt längre.. de ända jag känner just nu är ångest. vill bara kasta kryckorna åt helvete, bara ignorera att det gör ont varje gång jag försöker stödja på benet. men vem fan bryr sig om man svimmar några gånger på en dag? skit samma liksom, jag orkar inte bry mig iallafall.

allt blir bara så jävla jobbigt när man börja inse saker och ting. att man inte längre kan leva i sin egna lilla fantasivärld. du lånade min luft, men lämnade aldrig tillbaka den.


if you believe

yes, kom hem från sjukan för ett tag sen. och dom såg inget fel på rönkenbilderna. så nu ska jag bara vila och röra lite på knät.. hoppas det går snabbt bara, för jag har redan lessnat! aja nu blire till att plugga, och ikväll åker jag ner och tittar på tjejerna. 

på återseende folk.

olycksfågel number one

åååh så jävla skönt med tre poäng. så sjukt stolt över mina tjejer! ni kämpade på bra :) dock spelade jag bara fem min idag.... seeen fick jag en härlig smäll av en i uppsala så mitt knä sa tack och hej. låg och hejade på mina brudar innan jag for till akuten där dom sa att det var nått fel med ledbandet. blev till att hoppa på kryckor hem. så imorgon blire ingen skola :( ska in på rönken imorgon och kika satt det inte är nått mer fel. men fuck så less jag blir.. undra när man kan träna igen... :(

ett stort tack till alla som bryr sig om mitt lilla knä. ni är guld värda. ♥

7#

Seriepremiär hemma mot uppsala idag klockan fem!


I'm gonna jump, jump higher than I've ever done. I'll beat, beat better than what I usually do. and I will defend myself and my team until I am no longer able to stand on my legs.I'm ready..


"det är jag som har tränat upp dom där bollarna"

drog med mig morsan ut till heden för att skåda strömsbergs sista match för säsongen. trevligt att träffa på lite folk. och matchen vann dom med 2-1. så grattis "gubbar" hahah hm.. vad händer ikväll då? jaa, det återstår att se helt enkelt!


med dig blir jag mindre

oväntad lycka glädjer mest.


2010-10-01

fredag, plugga lite i morse. gick till mormor och umgicks med henne innan jag tog min byracka ut på en promenad i solskenet. sedan bjöd mormor & morfar mig och madde på mat. satt ju för jävla bra i kistan de. nejjjjjj,nu börjar jag bli rastlös igen fan. inte bra..


RSS 2.0