valborg 2011

det vart myspys med brudarna igår. och jag blev en aning blondare av bästasarah!! gött de. nu sitter vi ännu en gång hemma hos sarah och har nyss ätit frukost. snart beger vi oss mot tåget till uppsala! så trevlig valborg på er.. :)

you'll never be what is in your heart

jag skulle kunna skriva hur mycket som hells om de dagar som varit. älskar verkligen när de är fullproppade med planer. eller varför inte bara dra en spontanare? så härligt! men de får bli en annan saga de.. dags att ladda om batterierna. så hare gött.

party like a rockstar.

all across the world

jag älskar er, mina fina underbara vänner!

skönt sommarminne

- dagen då ambulansen tappa navkapseln i en utryckning. -

tur säger jag bara att jag och erika var där och kunde lämna över den till brandmännen som fick åka ut och leta efter den.. hahahah guud, de var grejer de!! ;)


som en trasig medalj

Jag har förstått nu, polletten har trillat ner.
Men åt helvete för sent.

tänt vare här





solen är här idag igen, wünderbart! så nu ska jag ha grillmys med några snygga brudar vettni! inväntar sen några andra coolingar också, om dom nu dyker upp vill sägaaa. höhö

smile like you mean it

alåha, after the promme med ellis igår så mös vi till det riktigt på hennes uteplats på kvällen. blev lite grillning och prat med felice & daniel :) fin kväll men underbara människor! och nu steker solen på riktigt ordentligt med, bra jääävla fint! så jag drog ma ut och kolla på månkarbo/ullfors-tärnsjö med bästabarret :) dags att börja leva upp till dagens dag - låååångfredag! får la se hur lång den blir tillslut ;)

my love is my drug

I have too much energy to give up the dream

people cry, not beacuse they're weak. It's beacuse they 've been strong for too long.


ibland kan jag inget annat göra en att le

vid elvasnåret i dag drog jag och snyggerika ut på en skön promenad i solen. det verkligen steeekte! därefter har jag varit social med mormor och plockat lite här hemma. så vid fem tiden drar mor, madde, pia och jag till uppsala för att äta ute och ha oss. gött!

19/4

erika och jag tog oss en sväng till bergstäckten igår och chill out´a lite! sen for jag vidare till farmor och farfar med amanda! och nu ska jag bege mig ut på en promme med vovven våran.
njuter av lovets underbara väder.


kom och gör mig lycklig kom och gör mig hel, kom och gör mig galen

senare idag ska frillan trimmas lite, vilket jag nästan hade glömt bort! men först ska jag försöka vara lite social ba, hejtjenamittbena. btw, diggar faktiskt hur grymt jävla balla naglar jag fick till i lördags. och de bästa är att dom ser exakt lika ut idag. mohah


nu lägger jag allt bakom mig för ett tag

det var avslutningsfest för volleybollen igår. jag och tre andra brudar fick diplom för att ha varit så bra supporter för grabarna på bortamatcher. hell yeaah och erika fick sa en fin svordomslåda. de va la ruuligt. så jag tackar alla för en bra och rolig kväll! fast aah, lite bättre kunde den nog ha slutat för min del. hehe men nu ska jag iallafall bege mig ut i solen och träffa några solstrålar.

(mer bilder från avslutningen hittar ni på facebook)


to try to finish something who never really even has starting, is like to say you has won the game even though you never played it

ojoj, kvällen igår vart ju lite galeeen. HEHE men i morse så rännde jag runt hela köpingen för att försöka få ihop en outfit för kvällen. och om jag är nöjd vet jag inte riktigt än.. men köpte me ma lite nytt smink också, så de tror jag kommer bli galet bra iallafall! jopjop, tiden rullar och snart kommer brudarna hit för att umgåsa lite innan vi far vidare. hallelujaa

jag vet inte ja


saturday

hepphepp, igår lagade madde världens goaste middag. klyftoptatis och inbakad fläskfilé. satt som en smäck de! & nu lär jag lägga på ett kol om jag ska hinna med allt innan folket kommer.

hejdå från busflickan

hello africaaaa

när erika och jag var ute och traska en dag så kom vi konstigt nog till afrika! eller aah.. de likna afrika och det var lika tufftr som de är i afrika. mycket svett och tårar blev det under resans gång. men de vare värt! hihihi



http://publishme.se/54847/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body





i den där vattnet kan det finnas älgar. bara så ni vet liksom
hejdå afrika.

guld

woho, igår tog falkenberg hem sm-guldet i volleyboll! matchen slutade 3-1 mot sollentuna, och DK blev matchens lirare i sollentuna. grymt bra om jag får säga det själv! lite roligt vare ju också att svettlöken (martin yngveskog) blev avstäng inför finalen.. hehehe

jepp, skola snart rå. ba tråk, ba galet bra tjejer, ba idrott, ba samhällskunskap, ba slut.

2011-04-12

glad, men whatever.

livet har sina ljusa stunder, så ge fan i att förstöra dom för mig.



everything changes

"Even though that I've just met you
And we've only said hello
I can tell that you are special
Don't ask me how I know

It may sound strange but, to me it seems
You were always here
Living in my dreams"

om du bara kunde

"Om du bara kunde känna hur jag mår
Om du bara kunde läka mina sår
Om du bara kunna veta hur det går
Då skulle du förstå"

8 april

nu far jag till farsan balo, & ikväll blire tjejkväll!

see yaa!

Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är

"Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring"

tänk utanför boxen

ooh, i'm happy right now.

råka försova mig i morse, vilket aldrig bruka hända. eller ah, de har hänt några gånger när jag ska göra nått speciellt.. men upp kom jag efter att mor ringt och väckt ma! haha gjorde iaf en grym redovisning med caroline, och sen drog vi en runda på stan! mycket trevligt, har verkligen saknat min vän när hon har varit borta :) drog sen en snabbis till min kära mormor innan jag gick hem för att plugga.. kändes riktigt jävla pain och säga nej till erikas promme idag, men måste verkligen plugga tills imorgon.. och hon som hade sån abstines över att få träffa ma, hihi söt! hoppas istället på att hon vill ta en imorgon :)

nu ska jag gå och dränka mig i samhällskunskapsboken..

you had me at hello

you will always have a place in my heart. no matter what.


Vad gör man?

Jag har ljugit för mig själv allt för många gånger nu.

att dölja svagheten i sig själv

i söndags blev det en liten tripp till stan, och sen avslutade vi dagen med en promme & film mys med erika, again. fiiinte "men geejrreee rå, geejrrre!!" hahah
och idag var det
sista träningen för den här säsongen, körde på i hela tre timmar. höhö. tråkigt att behöva göra ett uppehåll för nånting som förut har varit ens vardag. ens liv. men nu blire väl till att lire lite beach i sommar! taggisch.

under de senaste dagarna har jag funderat lite på hur min framtid kommer att se ut. och den skrämmer mig. riktigt jävla ordentligt. jag hade en gång en dröm om hur den skulle kunna bli. men nu efter bara 18 år, så inser jag att ingenting blir som man tänkt sig.. - kommer jag någonsin att lyckas med bara en chans?

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd. hur högt ska jag skrika, varje gång jag vill bli hörd


"jag har bara svårt att jobba när det inte är en riktig arn häst

hej. idag har jag gått i skolan och jobbat flitigt. jajemen, ibland så går de med sörru. sen har jag tagit mig en sju jävla lång promenad med erik A! sedan gick vi hem till henne och hon gjorde i ordning en smoothie. därefter tog vi med oss björn gustavsson och gick hem till mig. så nu har magmusklerna fått jobbat riktigt ordentligt. hahah, guuud ;) men trevlans vare!

RSS 2.0