sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory

hej fään. hur står det till? själv jobbar jag på att bli bukt förkylningen. jepp tredje gången på tre månader jag är sjuk nu. gaulet roligt må jag säga. men man ska inte klaga egentligen. skulan rulling på nu och det känns som om att man inte kommer att sitta sysslolös i höst direkt! var iväg och kika på ullfors - film för en stund sen också, tyvärr sluta matchfan 0-2. inte ok. och perra som var med på radio och allt idag..
nej hade väl inget mer kul att komma med för stunden. så det får la återkomma. sänder en extra puss till mina fina klasskompisar iallafall! tänk så roligt vi har det om dagarna :)

it makes me crazy to realize that you was too good to be true


frelör

off sikken tapper jävel man är. halsont och en känning på att man börjar bli förkyld stoppade inte mig från att vara med på frilufsdagen i fredags. var den ända från min klass där också hahah.. klandrar ingen för det! utan det som gjorde mig mest förnannad var att de lag jag fick vara med i på brännbollen inte hade samma inställning som mig. ja, jag ville såklart vinna hela skiten!! meeen de gick som det gick. och på kvälla drog mi famila på kräftskiva med gött sällskap vilket var väldigt trevligt :) och vi åt kräftor så det lukta stjärt om fingrarna.. ja kräftstjärt alltså. höhö buuha för alla dessa snapsar haha.

igår var det månkarbodagen hela långa sköna dagen. vädret kunde man inte direkt klaga på, synd bara att det tog hårt på dom som skulle springa. men de var en fin dag med fotbollstittande, god mat och fina människor :) blidde sen övernattning i månkis. åh, träffa även på ida-marie som är en barndomsvän till mig. fina människa!! go helg fäään.

för er skulle jag offra allt och lite till

oh yeaah, igår beställdes det studentmössor och massa andra roliga saker. satans kul faktiskt! kände att jag sveptes med lite i att näthandla så jag fortsatte sen efter skulan och fick med mig tre kassar hem, mahaah!

sen vare som sagt dags för provträningen med erika och felice för uppsala. nervös kan man inte säga att jag var, mer förväntansfull över vad uppsala hade att erbjuda! vi värmde upp och spela lite och visst kändes det kul igen att få gå på lite boll och träffa alla nya som gamla ansikten. men det kändes ändå lite fel när dom ända rösterna man hörde i hallen var min, felice och erikas. och där dog lite av mina förväntningar direkt. för uppsala för mig är en stor verksamhet, med människor som verkligen brinner för sporten och allt runt om kring. har verkligen gillat att sammarbeta med dom under olika saker, men det var nånting igår som fick mig att tänka om.

det var liksom inte som jag hade tänkt mig att det skulle kännas och vara ändå. och visst inget, verkligen INGET kan slå tierp volleybolls sammanhållning och känslan av att vara tierpsspelare. tack evelina för att du ville vara våran coach säger jag bara!! men den gemenskapen vi delade i tierp var nått alldeles speciellt. och med uppsala så kändes det liksom, platt..? och om det nu skulle bli att man spelar med uppsala till hösten så var det riktigt tråkigt att höra att ingen av dem var sugna på att åka till tierp en gång i veckan för att träna där. känns som om vi offrar lite, vill man att andra ska offra lite tillbaka. men så äre.. kanske blir nån träning till innan man bestämmer sig riktigt.

för det kommer trots allt aldrig bli som förr. inga latshiga fotbollsspel före träningen, inte lika upplägg på träningarna, inte lika folk, inte lika mycket skratt, inget efter häng/mys i hallen för att ingen egentligen ville gå gå därifrån..  nej usch nu kom den där klumpen i halsen.. det skär i hjärtat att veta att ens höst inte kommer bli som den förra :( puss på mina finafina volleybolltjejer. "laget i hjärtat"

men jobba rå för faaan

jajemen, fint att sluta runt tio tiden två dagar i rad. fan så hårt vi går ut alltså.. men that's life you know! hehe drog mig ut på en liten shoppingrunda i tajerp today och hitta på mig en tröja som jag är kär i, mmm! och sen lite annat smått och gott från bästa mia! sen blidde det fotbollstittande med henkibenki och barro, där tierp vann med 2-1 mot skuttunge. wohoo. jobbigt läge för mina två vänner att jag fick värsta kicken och blev dryg. hahah överskottsenergi jappjappjapp! så imorgon efter skuulan så kör jag, erika och felice ett träningspass med uppsala. tänka sig vad tiden kan förändras..

så många gånger nu

Försöker tala till dig
Lyssnar men vill inget säga till mig
Slutar tala till dig
För jag hör inte någonting från dig, nej
Och jag drömmer om dig nästan varje natt
Och varenda gång jag drömmer så är jag fast, i dig
Men jag säger god natt och somnar om
Och ber för att du inte ska dyka upp igen

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker



Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

you made me feel like i´m was the only girl for you

hoho, partyprinsessan här! (hahah elleeer?) kände mig galet snygg i vilket fall som hellst i fredags.. då jag fick lite assistans av sarah med håret och lite förkrök hemma hos barro, tusen tack mina pärlor! sedan bar det vidare till gefle med emma och erika, och jag gjorde premiär på heartbreak. inte helt fel, för det var riktigt roligt där må jag säga, och så lärde jag mig spela 21 haha :) träffa på flera kända som okända människor, och alla var dom snälla på sitt sätt! haha lite roligt när folk ska försöka komma på vem man är: "du är ju den där volleybolltjejen.. marina?!?!" ;) men där kommer man nog spendera sig några rundor känner jag! tack mina fina flickor för att jag fick följa med er, ni är guuuld!



party in my head

tjenatjena, nu är det caroline som gästbloggar här. marina håller på fixar sig för fullt den partyprinsessan!! så ser ni en snygg partybrud i gävle så är det defenetivt marina! nej nu ska jag mysa i marinis sängis :)) simma lugnt!


en andra chans

sikken start det blidde. high five på den. har nu börjat planera ett UF- företag med min fina vän i skolan. lär bli rätt bra tror jag! och för att fira det hela så fick erika mig ännu en gång på fall och jag följde med henne, emma och barrolin ut på krogen. träffa på en gammal bästis på tåget in som jag inte har träffat på sex år också, vafan är oddsen liksom?? helt gaulet säger jag. men glad blev jag :) och idag fick jag nå ryck och köpte på ma tre böcker! dock faila jag med att köpa en bok jag redan hade hemma.. haha



hur mycket tid jag än lägger ner, så kommer jag alltid att fascineras utav ödets riktningar och vägar man får uppleva

nu har jag varit skogsmulle i hela två dagar! morfar var snäll och lät mig följa med tills hans föredetta jobb (han är nu mera pensionär) och röjja undan massa grenar och träd. så vi har slitit som två djur kan jag säga. känns fint med lite extra cash. och igår efter arbetet blidde det fotboll i ullfors och idag i tierp med erika och emma. följde sedan med dom hem och hade lite mys och titta på solsidan :) imorgon är det dags att knata till tåget igen för att börja sin första dag som trea och som sista års elev på thorén. skapligt jävla fort tiden har gått om man tänker efter! och sommaren bara flööög iväg. poff så vare slut.. men helt klart blandade känslor inför starten imorgon. men klara´t, de kommer vi göra!

så spröd som en dröm man glömmer, är den sång jag gömmer uti min själ. den skapar bilder än. en gång för längesen, en sång om oss den som ville vårt väl


jag släpper aldrig en vän som en gång släppt in mig i deras liv

Jag har verkligen världens separations ångest. Helt sick vilken saknad jag kommer känna inom kort.. Och att nu få se tre helt underbara tjejer flytta neråt i landet för att vidga sina vyer och visa vad riktigt tierpspower är känns både i hjärta och själ. Ni anar inte hur GLAD och STOLT jag är för eran skull! Alla våra otroligt roliga minnen och stunder tillsammans, det är inget jag glömmer i första hand! Men så kommer man till den där jobbiga delen när man inser att dessa tjejer, som förut funnits där i din vardag inte längre kommer vara närvarande på samma sätt. Jobbigt.. jag vill absolut inte tappa kontakten med er! Och jag kommer definitivt följa era framsteg med nöje! och vem vet, kanske får ni besök av oss kvarstående nån gång ;)



Evelina Frank, Evelina Stenmarck, Lisa Westby
ni vet, jag tycker om er jätte jätte jättemycket tjejer! PUSS & KRAM och ett stort LYCKA TILL! ♥

party like a rockstar

ohff så rolig kvällen blev! vi spela spel, drog en sväng till uppsala, hälsa på hasse & mange, och skratta satan i gatan mycket!! sen drog jag och sarah på aftergalej och spela lite pingis och prata massa gojja. sen ville jag visa upp mina bil skills på ett tvspel, men då fick man höra att man tydligen gasa för mycket i svängarna.. men vafaaan, man vill ju komma först liksom?? och då var jag den enda som inte hade körkort där.. hahah galet kuuul. men roligt hade jag och lite fräna pics från kvälla kan komma upp senare när jag flirtat lite med sarah ;) nu ska jag tagga om för imorgon äre jag som ska upp och jobba! såhär två dagar före skolan liksom

pussss

helt jävla underbart bra

sitter för tillfället och myser på altan med världens bästa brudar! får la se vad vi hittar på senare, men nå roligt lär de ju bli hoppas jag :) trevlig lördag på er!

-


som en sluten ask har jag låst mitt allt för att aldrig våga öppna mig igen

se på fa-an, nu kan jag visa mig bland folk igen utan att skämmas allt för mycket. jenny hon kan hon :)

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

en sista dans och jag vill aldrig sluta dansa för dig

nyklippt och freeesch i fredags. men nu ska jag ta min bike och köra ner till jenny som får trimma på slingorna lite!


2011-08-08

the most amazing things don't happen on special days in the calendar.
they happen on the most random day,
at the most random time.
ζ

you gave my life an new direction



så lätt att drömma. så lätt att fastna.
men ack så svårt att veta

"ingen annan man, ingen annan människa, kan se mig djup i ögonen, och ge mig allt som jag vill ha"


2 augusti 2011

ett stort grattis till världens bästaste mormor på din födelsedag idag! jag fungerar inte utan dig. du är bäst ♥

mohaha, kunde bara inte hålla mig borta från musiken! så vi kör på´t igen ba




hängde lite i ängskär ba




RSS 2.0