baby i was born this way

fyfan, idag ville jag verkligen inte gå upp ur sängen. men till praktiken kom jag och hade det hur jävla bra som hellst. jobba som en tok. så när dagen äntligen var slut och jag var faktiskt riktigt taggad på att få träna lite. så är tåget inställt. happ, då blire till att åka buss i två timmar. missar träningen dårå. alltså vafan.. så jävla roligt är det inte att åka buss/bil/tåg. kändes ju som om att det räckte med malmö resan liksom. höhö

men sjukt vad deprimerad jag är nu. vart tar all tid vägen? jag har knappt tid att fira min egen födelsedag? det är nästan så man har lust att hoppa över skiten. för min dag räknas inte lika mycket som någon annans.

ge mig plats. låt mig andas. låt mig leva.

hitta nemo

de vart två riktigt tråkiga förluster i helgen.. ljungby vann med 3-0 och malmö med 3-2. men malmömatchen kunde lika gärna blivit en vinst om domaren inte dömt som kyss mig i röven. fucktards.. och jag fick även känna på lite boll i helgen, kändes som jag gjorde en ok insatts ändå. menmen, hotellsängen var guld. och karlsson fick mig att skratta tårar där innan vi skulle sova! hahah

trots den långa resan hem, så hade jag det väldigt bra i bilen med ellis och illern. fina flickor det där!

it's so easy sometimes


jag vill åka bort och aldrig komma tillbaka till mitt förflutna

varför vara hemma när man kan åka bort?
därför tar vi nu vårt pick och pack och drar 54 mil ner i landet för att spela två matcher i helgen! första stoppet blir ljungby där vi har match klockan 17.00. därefter far vi yttligare 18 mil ner för att ta oss till malmö och vårat hotell där vi övernattar. spelar sedan på söndagen klockan 13.00 mot malmö innan vi vänder om och kör hem. ska bli fränt och se hur det är där nere i söder må jag säga!

haft mig ett gott samtal med maddz och ellis ikväll. och de gjorde mig gott! sedan må jag ju säga att jag är riktigt stolt över barret som körde kort vasan idag. du rockar tjejen!

ha nu en trevlig helg mina vänner.

jävla termos

jag är helt tom på ord.. det finns inget mer och säga. bara att du sårade mig. och det gjorde ont. jävligt ont.
jag orkar bara inte mer.

en värld full av meningar

jag önskar jag kunde lägga ner mer tid på att läsa böcker.


tre kullor

det är nånting med leksand som fascinerar mig. kan det vara dalahästarna tro?
nej men min vistelse där uppe var awesome! :) det blev lite av allt möjligt kan man säga...

levt livet med amanda
träffat urgulliga wilma
kollat på leksand-rögle (0-1)
- vilken jävla pajas!
körde studsa penna
fikat
kollat på film
gått i skolan höhö
skrattat åt farmor & farfar
träffat oskar
tagit en isig promenad
shoppat
följde sprinten - fan jag är helt såld på hellner. vilken jävla kämpe, vilken glöd, vilken människa! grymt jobbat av jönsson med. blev lite hett där i soffan ett tag haha!

och massa annat tok som vi inte behöver nämna här! och imorgon väntas en lång dag. mycket som ska hinnas med! så see ya later.


leleleksand

yeah man, drar till leksand idag med farmor och farfar för att hälsa på amanda en sväng! :) ska slå en pling till oskar med, för nu var det alldeles för längesen vi sågs! röjja vare ja! hörs om nån dag eller så, pussen.

bara för att en chipspåse dök upp så fick jag för mig att det var fredag idag??

måste bara börja och säga att mitt hår blev galet bra. nu är jag blond igen! GILLAS
när jag gick hem i från träningen idag, så slog det mig att jag måste ha varit i världens svacka förra veckan. självkänslan var verkligen på cero. noll. den fanns inte alls. och där av den dåliga attetyden jag hade till vissa saker.. men den här veckan har det inte känt så alls. vilket jag tycker är über skönt! känner mig lättat i hela kroppen. kan vara för att jag har spenderat lite tid med dom jag älskar mest av allt i livet. ni gör mitt liv så mycket bättre ska ni veta ♥

liten rolig grej sådär var att när vi kom till örebro så stod det såhär på väggen, och det första jenny k säger är; det där är ju du de marina! hardstyle! haha kändes ju som om att de passa rätt så bra.. eller? :)


du sjunker så lågt i mina ögon

hell yeah, min dag idag rå:
barnvakt
träning
frissan

och så fyller bästa mattias 19 bast idag. grattis på födelsedagen kusse! ♥

amen

jappjapp, lördagen blev ju rätt så awesome ändå. satt och titta på hockey medans vi åt mat (socialt..), sen bliddere massa "minuten" tävlingar! vi tyckte att matte var bra men jakob regerade ju! haha sjukt kul vare iaf :) och idag blev det som sagt till att kolla på lite cup på morgonen, trevligt sällskap på läktaren! hm.. skulle dra några dans moves och barret ´ville hänka men då gjorde hon illa fossingen.. :( stackarn!

tjejerna förlorade mot norsjö också.. synd! men dom kämpa på bra, och jag ger ett extra plus till erika! you rock girl! sen slänger jag en puss till illern å. bara för att jag gillar dig så mycket.

jag ska lägga ner. börja om. och bli bra igen.


min dröm är och förblir endast en dröm

nu drar jag mig ner till hallen för att kika in när syrran och barret lirar cup :) 
sen blire till att skåda tierp-norsjö matchen klockan 15.00. känner mig jävligt taggad på att sitta och svettas på bänken, verkligen.. hade ju vart mer gött om man fått varit nere i falköping istället och hejat fram grabbarna till en seger. men ikke rå. är man sämst så är man :) kan inte visa vad jag egentligen går för längre heller.

inse fakta att det inte bara är jag som är felet i den här sanningen.

you got talent baby

idag äre ferre hemma hos familjen jansson som gäller! släkten är samlad, och amanda är hemkommen från leksand! håller tummarna för en bra kväll nu. hörs hej.

i just want it all

du var den enda som trodde på mig, och du visste att jag kunde bli bättre. det betydde så oerhört mycket för mig. kom tillbaka!

fick en grym start på fredagen må jag säga. praktiken flöt på och jag träffa på tre bekanta snubbar på stan, finte :) tråkigt ba att de var beas sista dag, blir tomt utan henne nu på intersport. sen måste jag ju bara skriva att jag fick en ordinarie tröja idag! blev hur glad som helst när philip kom fram och ba; du, den där tröjan finns det andra som behöver. vad har du för storlek? ;) så fick jag en röd och fin intersporttröja. kändes rätt bra att ha gått från en liten praktikant skylt till en hoodtröja som det står "jag gör praktik" på till ordinarie tröja på tre veckor.. :) nej det var riktigt kul!

men nu har man sportlov i en vecka. gött!


love - hurt - hate - forget - missing - fall


skakar stressen av mig, lämnar alla tunga tankar. känner hur musiken dunkar och mitt hjärta bankar. ingenting kan få mig ur balans, jag tar kontrollen. har aldrig träffat någon annan som kan matcha rollen

utan mina vänner orkar jag inte leva.
tack för att ni finns! ♥

Helt galet, spänningen är total

praktiken idag var ju mer än ok!

- kom fram en kille och börja prata ryska med mig? hm.. tur att han hade sin kines vän med sig som kunde prata lite engelska!
- hjälpte en kund över telefon för första gången. nerverna höll och kunden blev nöjd!
- robert gick in i en låda och jag höll på och dö av skratt
- man kan få fina smeknams så som PJ! "praktikant jävel" HAHA

hahah crazy dag med andra ord! men jag har ju lärt mig massa nytt med, så de är ju positivt :) gillar verkligen männniskorna där! och mina andra praktikantpolers :)

I want to be

14 februari - alla hjärtans dag - puss!
varför ger jag upp innan jag ens försökt?


slut som artist

vinst mot örebro med 1-3
förlust mot falköping med 3-1

hade de jävligt gött i rum 22 med ellis och illern inatt. jag tatuera erika och sen vart de lite crazy time då kameran  for upp, haha finte! och trots den tråkiga förlusten så vill jag säga att mina tjejer kämpade på bra. för fan vilka snygga bollar dom fick till ibland. gal1! nej men vafan, vi avslutar denna rafflande helg med ett "cockhead" tror jag? heheh

skämt å sido.  nu ska jag sova. praktik i morgon 10-18 sen träning 19-22

jag har väntat allt för länge på att du ska förstå

hell yeah, då vare dags att börja tagga för match igen rå! och denna helg är det örebro och falköping som står för motståndet. så vid två tiden idag börjar vi rulla snett neråt i landet och blir borta fram till söndag kväll. och som vanligt så tycker jag att det ska bli kul att få ut och åka lite! min grej liksom. så hörs på söndag!

en gång. förblir tillslut alltid för mig.

Check it Check it out while I'm might do my thing, King of the floor, king of the swing. Play a little beat, I'll be your dancing machine

I've been around the world in the pouring rain
feeling out of place, I'm feeling strange.
Take me to a place where they know my name,
where everyone knows my name.

time to kill

andas marina, andas för fan!
jag har väntat på den här dagen hela jävla fucking veckan. och så händer det här.. jävla snöäckel som ställer in tågen. jag som skulle ha det så kul idag på praktiken. lära mig om skor och allting.. :( menmen, ringde till arbetskamraten robert och han önskade mig en trevlig helg iallafall!

dagen känns helt jävla mongo nu. men den känns lite bättre nu när jag fått umgås med caroline :) och snart kommer louise på besök också! sen tänker jag nog spendera min dag hos mormor.


you only got one life

om jag bara kunde uttrycka mig rätt i ord. då kanske jag skulle kunna berätta för världen hur jag verkligen känner.

endless love to life

You never say hey, or remember my name. It's probably cause, you think you're cooler than me.


18 raka vinster för Tierps damer - en artikel ni borde läsa

me love volleyboll.

tryck här!



I always wanted to be a superstar

thanks.

When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star

praktik 10-18
träning 19-20.30
60-års kalas där nån gång efter träningen.

fullspackad dag med andra ord. så hoppas ni får en bra fredag gott folk!


Take me around the planet. Take me through space and time. Paint me a perfect picture and make sure you cross the line

idag har jag haft en helt ok dag. alla var så snälla mot mig på praktiken (eller??), och det var riktigt kul att hjälpa kunderna. hoppas att följande dagar blir lika bra. och jag må ju säga att jag har nog världens skönaste "chef". hahah ville sätta en cykelflagga på en utav praktikanterna för att hon var så kort. "amen då hittar vi ju henne snabbare!"

gått och blivit med buff dag också. hihih, fett fin är den!


grattis på födelsedagen min stjärna





idag fyller min älskade och mest saknade kusin hela 17år!
jag hoppas du får en super bra dag där uppe i leksand med alla dina nya vänner. och dessa 20 mil i mellan oss känns nu mera som 2000 mil.. jag vill bara stå där utanför din dörr och ge dig världens bamse kram och säga att jag älskar dig. för det gör jag verkligen!
min kusin, min vän, mitt allt. amanda lindberg ♥

när han gick ut genom dörren, höll jag huvudet högt

Man kan bara älska och förlora stort
Det finna alltid saker man inte skulle ha gjort
Att följa sitt hjärta fem ord som jag köpt
Man kan bara förlora och hålla huvudet högt.

huvudet högt - lillbabs

de tar sig

okej, ni skulle ha sett mig i måndags när jag var med på motionvolleyn. hahah galen! men igår var jag nog lite lugnare. men det blir som sagt långa dagar när man går hemifrån halv nio och kommer hem efter tio. men man är väl viking.. :)

lär mig lite nytt varje dag på praktiken. och nu kan jag lite om srtumpor, skor och jackor. lär ju lära mig en hel del med tanken på att jag ska vara där i fyra veckor till! hehe står tamefan aldrig still heller, så nästa vecka ska jag pröva ha easytone skor på mig en hel dag. får vi se om de verkligen fungerar! haha

och idag bjöd madde och jag över caroline på middag! blev en härlig avslutning på dagen :) skrutten min!

RSS 2.0