i want you to know

men baaah, orkar fuck inte med mig själv längre..
vart en satans lång dag idag må jag säga! först praktik sen träning på de ba. men de är grejer de också. fast nu ska jag och mina fötter sova. väntas lång dag imorgon med. ba upp å kottaaaa

HÖRS RÅ ELLER??

du har förlorat, glöm allt det där jag sa

så nära men ändå så långt bort.. tråkig förlust för grabbarna må jag säga :( men jag hade de bra i sekro med illern jaah! åååh grrr, heeeting. eller vad säger du babe?? ;)

imorgon och dom kommande fem veckorna så vänder jag om, och styr uppåt i landet. närmare sagt till gävle. första praktikdagen imorgon. lite nervös är jag! fast, de får man väl vara såhär dagen innan.. :) hoppas man får en bra början. vet dock inga tider så få se hur det blir med träningen imorgon! kommer förmodligen komma lite sent, men vafan. kommer ju iaf.. :)

godnatt

var nöjd med allt som livet ger. och allt det som du kring dig ser. glöm bort bekymmer, sorger och besvär!

hm.. känns inte som om att det här är min dag riktigt. allt blir sådär lite extra jobbigt, och det spelar ingen roll hur eller vad det är.. meeen det ska väl gå de med antar jag?

gårdagen vart en lugn vistelse på gävlevägen med två underbara vänner iallafall. och nu ska jag snart ta och göra mig i ordning för att sen dra mig ner till hallen och titta på herrarnas match. hoppas de kommer lite mer folk idag.

tierp - falkenberg 17.00!

"One day, hard as it is to believe, each and every one of us is going to stop breathing, turn cold, and die."

yeeah, igår spelade som sagt tierp mot sollentuna och förlorade tråkigt nog med 1-3. men kul var att jag fick träffa dk! och han sa att han skulle komma och hälsa på oss ce2 efter praktiken :) du är go du grabben!

helg nu med fan. och så är vi spel lediga också. så sheet vad ska man göra nu??? no life liksom haha.. så öppen för förslag vad det gäller lördagen iaf.

men dagen idag har varit massa åkande fram och tillbaka. först en snabbis till skolan, sen bar jag över till barret en stund och hon bjöd på massa gottigott :) sen åkte jag till gävle för att checka av praktiken! amanda var gullig och sällskapa mig :) därefter tog jag mitt pick och pack och for till morsan. sen har jag vara varit iväg och tränat nu på kvällen. sen tog jag mig tid och plugga lite. fast må göra de imorgon med.. ååh fan sug vad tråkigt. hatar att vara sämst, osmart och ful. baha patetiskt.


sp & jag i tisdags! bild tagen av maddz :) mblom.blogg.se!


tycker om dig flicka lilla! ♥


du kan aldrig få för många bra vänner

de är tur att man har vänner som får en att tänka på andra saker när allt annat känns helt upp och ner. så fick mig ett härligt skratt igår när jag och erajka gick hem från träningen: "happ, nu gick blindtarmen sönder. säkert så åker den in i ändtarmen också satt man blir förstoppad i flera dagar.." HAHA tar tusen år för oss att komma hem nu för tiden! så jäla roligt :) ska börja kalla henne dansande laserturken nu ocks! helt crazy vad hon är bra på att dansa!!

det är nånting som stör mig.
nånting som inte känns rätt.
jag blir ur balans.
tappar greppet.
ger upp

fucking onion!!!



ful dag. bad dag..
sandra kom och sa hej!
jobbar flitigt med sp och louise.
barret e suuk.

jag vill vara bra idag på träningen.
jag vill vara glad.
jag vill att du hör av dig..


amen tjena! läget då?

Helgen gick väldigt snabbt må jag säga. I fredags gjorde damlaget i ordning tacos och bjöd a-lags grabbarna. Succé eller vadå? Jag tyckte de var jättegott och vi hade det trevligt. Därefter drog vi vidare till mias place. Där spelade vi spel, körde limbo med en damsugare, stoppa in en pipande brandvarnare i frysern, prata lite och så bjöd jag själv in grannen. Hihih rolig ja eee. Fortsatte sedan med en nattfilm hos karlsson – levande begravd. Jenny, jocko, erajka och madde satt och gömde sig i soffan medan jag satt och mös på min egna lilla stol. Haha skön kväll, tack för de!

På söndagen spelade vi som sagt match, och drog då hem 18; de raka segern! Är vi grymma eller är vi?!? Så Falköping fick glatt åka hem med en 3-1 förlust i bagarget. Känns skapligt skönt att få slå dom. Ångrar mig inte en sekund att jag inte började på volleybollgymnasiet där nere. Dock sjukt ledsen över mitt dåliga spel. Kunde liksom inte slappna av, och de gjorde att vi förlora första sett. Hårt men sant, då vi kunde ha vunnit matchen med 3-0 om Jag stått på sidan.. meeen ska inte klaga, för det var väldigt kul att få börja på plan! Kanske var första och sista gången för i år.
firade sedan hela vinsten med en skidrunda i spåret med barret, och det var verkligen skitkul! Så på onsdag drar vi ut på´t igen! :)

Nej nu ska jag fortsätta min skoldag här på thorén. sitter för tillfället med sp och louise och myser. och ikväll vankas det som sagt träning.  


the day after tomorrow


jag vill att du ska minnas mig, så som jag minns dig

I want it all I want it all I want it all and I want it now

glöm
fokusera
lev


det finns minnen och det finns stunder som kan få oss att le varje dag. men som vi ibland kan glömma bort.

hitta en gammal ritbok från skolan med årgången 03 i en låda. hade en jäla ball vikarie då som jag bara var tvungen att be om hans autograf! haha skön man har varit. faaaast, skulle nog kunna göra det nu med så haha :))

dragentjejmedHUNDMÖSSA



marina #7

I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

tog mig lite tid att titta på idrotts galan som var nu ikväll. och jag måste ju säga att man blir ju lite tårögd av att se allas framgångar. det är så häftigt, att se vad en person har gjort för val här i livet. att verkligen lägg ner all sin tid och energi på att bli bäst på nånting som man verkligen tycker om! och så vinner man ett pris för allt jobb, glädje och alla upplevelser som man fått varit med om. det är verkligen mäktigt. och det fick mig att inse att man aldrig ska ge upp hoppet om de man älskar. för det finns dom som råkar ut för hemska olyckor och ändå så orkar dom kämpar vidare, för att sedan bli bäst. ni är otroliga!

"Jag är grymt stolt över alla tjejerna. Helen som fick en besvärlig nackspärr på lördagen men spelade trots smärta på söndagen. Men allra stolt är jag över tre tjejer. Marina, Erika och Félice. De var de tjejer som stod på sidan mesta dels av matchen och hejade fram oss till seger. Jag vet precis hur det känns att åka ca 70 mil och inte knappt få spela någonting. Ni ska veta att ni gör ett grymt jobb i alla fall. Vi är ett lag, utan er så vore vi inget lag!" // evelina coachen stenmarck

(jag var inte med och spelade den matchen, vilket jag är full förstående för!)
men dom där orden värmde mig ända in i hjärtat. ett lag är inte helt utan alla sina spelare. och då spelar det ingen roll om dom är på eller utanför plan. så kanske är det därför jag älskar att sporta/tävla. kanske är det därför jag aldrig kommer vilja ge upp hoppet om att bli bra. då man får en chans att glänsa tillsammans, och känna sig värd nånting.

a kind of magic

yeeah, ny vecka igen då! måste säga att jag rå diggade första veckan av det här året. och veckan som var börja bajs men slutade super :) så nu håller jag tummen för att den här veckan kan bli bra de å!

dagen idag har varit rätt så bra må jag säga. haft några happy moments som verkligen har lyft min dag! och en utav dom sakerna var att jag fått en praktikplats, score! för nu jävlar ska jag lägga ett kol på skolan så jag slipper gå med värsta ångesten varje dag att jag måste bli klar med allting..



norrlands tripp

jajemen, helgen har varit mycket bra om jag får säga det själv! efter en mycket god frukost på hotellet i skellefteå så begav vi oss yttligare 8 mil bort till norsjö. där åkte dom på fetaste dängen, och vi vann klart med 0-3! kan knappt fatta att vi har vunnit 17 raka matcher, var av tre i allsvenskan då vi inte förlorat ett enda sett. de är fan sjuuuukt BRA! laget i ♥.
efter den sköna vinsten väntade den långa resan hem. ohja, mysigt hade vi med film och massa gött. och hem kom vi sisådär vid halv tre! dagens ros får helen som körde hela bilresan på över 140 mil :)







ett extra hjärta till erajka och illern för att de är ni värda. ♥

tierpsbrudar

sitter på hotellet nu och har precis utnyttjat poolen lite! blev till att spela lite vattenvolleyboll, och med oss fick vi några curling killar haha.. nu har vi massage i vårat rum och ute nånstans sitter några och spelar kort. tror jag går och joinar dom snart.

tycker det är lite häftigt att vi är i skellefteå nu. nog för att det är skapligt kallt (-29 grader ba tjena!) så tycker jag det är fint här :) de är ändå rätt långt upp i landet satte. och så gillar jag verkligen dialekten här uppe! så sköön

nej men nu ska jag fortsätta min roliga vistelse här så hörs vi senare!

nu drar vi ut på tiger jakt

jiihaa idag klockan 10.00 far vi 72 mil uppåt i landet, närmare sagt till norsjö. ungefär 10 timmars resa, kommer kännas fint i baken! haha där ska vi iallafall sova på hotell, och sen på söndagen blire till att spela match mot självaste norsjö! spännande värre, då det blir min första bortamatch i allsvenskan! håller tummarna för att det blir en trevlig vistelse där borta. ska ju bli rätt skönt att få komma bort lite om jag får säga det själv! 

norsjö - tierp 13.00
taggaa rååå!


tyck inte synd om mig, för jag förtjänar inte ett piss

jag har nu insett vilken dålig människa jag egentligen är. sämst.. allt blir bara fel när jag ska försöka med nånting. ni måste vara riktigt less på mig vid det här laget! stackars jocke fick sin snusdosa trakaserad av mig idag fast det inte var meningen.. haha besviken är ordet.

jag borde börja inse att man faktiskt måste släppa taget nån gång. fasten jag egentligen inte kan. det blir som ett ärr för livet.

det är inte längre samma sak

åkte som sagt in och hade lite matte idag med sören och några andra brudar. och jag kan faktiskt tycka att matte är lite roligt, men just nu känns det åt helvete. varför ska det vara så svårt att fatta hur man ska göra?? gaaaah, blir tokig!! menmen, var sak tar sin tid. och det här lär ju ta en jävla tid att få in. synd bara att man har slut prov i det på måndag.. hehe. wellwell.

nej nu jävlar ska jag äta tacos innan jag far på träning! sen ska jag hem och se hjalmar på tv innan jag börjar packa inför morgondagens resa! muy bien.

When you want it the most there's no easy way out

idag har det varit en rätt så bra dag. skolan gick fort, och jag hade kul på idrotten. taggad på att göra en egen dans nu! mohah
efter skolan tog jag mig vidare till mehedeby och gratta sötnosen evelina som fyller hela 17 bast idag :) grattis på dig, och tack för en trevlig kväll! :) ♥

nu blire sängen, för imorgon vankas det matte med sir N!


titta vad jag hitta..



min sötafinaälskadenalle! haha ja den har varit med om mycket den ska jag säga.
ibland skulle jag bara vilja vara liten igen..


I'm on my way to better days. and so are you

ohja, ska man vara bäst så gäller det att man ligger på topp alltså! känner mig rätt mör i kroppen nu efter två grymma träningar! (oh yes, träningsvärk har jag med!)  men på ett sånt där härligt sätt, så man nästan blir glad av att man känner lite smärta. haha 

men blev bra jävla sugen på att åka lite skidor nu också. sören ligger ett helt åk före mig nu! så kanske tar mig ett varv nån dag :) barret må följa med då hon å! hihi


bästa hasse (& anna), ni gör mig såå glad!


pocahontas - färger i en vind

Du tror att dom som du vill kalla människor
Ska se ut och alltid tänka just som du
Men om du följer spår du aldrig sett för
Kan du lära med ditt hjärta här och nu


varför pratar inte du svenska för?

jihaa, 3-0 vinst mot ljunby! segertåget fortsätter mina damer och herrar! och ett stort grattis till grabbarna som idag också tog hem en skön seger mot örkelljunga med 3-1. fick träffa bästajonas idag igen :) my hero! synd bara att inte hela familjen var med, saknar lilla max (spindelmannen), saga, och så helen! :(

jäla mycket volleyboll det har blivit den här veckan, men inte ska man klaga. för jag har gillat det starkt! 

jag drömmer mig bort. och glömmer bort att leva.


resan har bara börjat!

åååååååh så jävla gött! 3-0 vinst mot malmö idag och jag gjorde en härlig come back efter min knäskada! vilken känsla, hel nöjd! kul att det var så många som kom och kolla med, tackar för stödet! :)

nu ska jag ladda om tills imorgon då vi som sagt möter ljungby hemma 13.00. därefter spelat gubbarna mot örkeljunga, vinst där med? ja det hoppas vi på!

jag känner mig glad i hela kroppen!

volleyboll helg

lördag: damer tierp - malmö 19.30

söndag: damer tierp - ljungby 13.00
            herrar tierp - örkelljunga 17.00

nu jävlar kör vi!


7 januari 2011

katrineholmresan vad grym. tierp tog en tredjeplats och jag hade väldigt roligt med mia, sara, irina och backström. haha skööna människor alltså! träffa även på lite andra bekanta, så som DK, niclas, oskar och jonas :) men ska skriva lite mer om det här en annan gång. hehe

imorgon är det seriepremiär för allsvenskan! taggataggatagga

men först.. träning! :)

åååterkommer mer om mina filuriga tankar. hihihi

grand prix

yeaah, imorgon far jag och tre andra snygga brudar ner till katrineholm för att skåda lite volleyboll! :) hoppas på att få träffa lite skönt folk och se några grymma matcher!

jaa, tummen upp än så länge!


party in the u.s.a

ohja, hade det väldigt kul med tjejerna på fyrishov idag! skönt värrre var det. sen blev det en sallad på stan!
och nu sitter jag och chillar lite, ska strax måla naglarna. mohahah. blågrönt denna gång! kommer bli förjävlasnyggt.

nej nu ser det jävligt dystert ut för sveriges jvm killar. 1-3 till usa nu.. synssynd.


sverige förlorade med 2-4-. riktigt surt med en fjärdeplats. slashasar, ni skulle ju ta hem hela skiten iår!

Så står jag här igen. rädd och förvirrad. utan att säga ett enda ord, så går jag därifrån med vetskapen om att jag just förlorat något jag aldrig haft


åker en sväng till uppsala idag för lite äventyr med brudarna! kommer ju bli jäla finte

håller tummarna. för fifan så glad jag skulle bli!

alla ord på en och samma gång

jajamen.. så äre ibland!
vart en sväng till bästamormor med syrran idag på dan. sen vare dags att röra lite på fläsket!
oh yeeah dirty bit!


dagens sanning: kommit på mig själv att jag nu har blivit beroende av nagellack. töntigt!? nej men sant äre! hahah

"Tandlösa jävlen kan ju inte ens engelska!"

sverige - ryssland 3-4 (hånades efter rysarmatchen..)

men VAFAN... helvetesjävlaäckelryssar! var dom tvungna att vinna på straffar?? så sjukt tråkigt när sverige hade gått så långt redan.. :( hoppas dom kan få vinna brons i alla fall!

ung och vild

ny tränad - ny duschad - ny bäddat i sängen. äre gött eller äre gött?

sitter och kollar på sverige - ryssland på tv nu och håller tummarna för en vinst där med. står nu 1-2 efter att sverige fick in ett snyggt mål! nej nu ska jag fortsätta mitt dirty talk with my horny friend erikaaaa! ;)

thorén galan 2010

bättre sent än aldrig gott folk!





en salig blandning






nytt i garderoben! och så lite nya smycken från snö of sweden! halsband och örhängena fick jag i julklapp, så köpte jag armbandet till sen :)

high five!


hold my hand - 2011

så skrivs dom första orden för 2011. skapligt ballt!

hade iallfall en rätt så lugn kväll igår. var först hemma med madde och hennes kompis fanny. vi åt mat och spela massa spel! sen vid tolvslaget gick vi över till grannarna och titta på fyverkerierna. jag stanna sen kvar och umgick lite med folken! spela lite wii med moa gjorde jag också :) men allt som allt så vare väldigt trevligt! tog mig hem vid tre tiden.

fint att man glömde mössan inne så alla lockar försvann sen då :( haha poooooor meee..

RSS 2.0