Så vem ska jag tro på tro på tro på när tro på när allt är såhär ingenting vi nånsin med nått menar Så vem ska jag tro på tro på tro på när tro på när allt är såhär hoppas ändå på ett lyckligt slut

i vems ord finner jag mest trovärdighet?
i dina fina, eller i dina bittra?


jag önskar jag kunde vara lika bra som er

blev sa en tripp till uppsala nu mot kvällningen. drog en kina med mor, madde och balla pia! för jävla gott var det som ni förstår. strosa sen runt lite och snacka massa gojja. väl hemma fick man besöök av två fina polare som då bestämde att det får bli sa en tripp till gävle imorgon på dan.
lär ju gratta kristin & anniken till SM - guldet i beachn idag också! helt gaaalet vad roligt att ni vann! så stolt och glad för eran skull tjejer :) ni är bäääst!

1111 - awesome tjejen, de är jag de!

starta tisdagen med lite korsord med mormor. fyfan vad jävla grymma vi är på´t, helt galet! mot kvällningen blev det grillning och lite fotbollsspel innan vi drog vidare till ön för lite rajtan tajtan. helt värd kväll, eftersom jag först tveka på att åka dit ens. och träffa på en massa skönt folk gjorde vi också! nej kan absolut inte klaga egentligen :) och idag blidde det en tripp till rullsand med stenmarck. jenny, fia och co var också där så det var kul! nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig vidare för att bjuda min fina vän på tårta. hihihi


lilla söta bosse!

balla erik!

snygga evelina och söta ragna!

bosse och erik efter en hård fotbollsmatch mot moi! mohaha

andreas och jag.. höhö

ronny och evelina!
yees, lite pics från kvällen där rå. de får duga.

Det värsta med livet är att de inte sänder några repriser av de bästa ögonblicken.

hur är läget då? jo, det rullar på satt säga.. blivit en omgång beach och kortspel med fina människor. men aj som fan så ont i knät jag fick, glömde knäskyddet hemma. pain :( haft lite mys och go´fika vid bergstäckten med erika och emma! och för att avrunda veckan så blev det lite kubb och en promenad med erika, samt lite dassboks läsning å film på det! galant. and today har jag varit och shoppat lite på milis och umgåtts med barro the man. återstår och ser hur resterande dagar i veckan kommer att bli tycker jag.

idag är det även min fina mammas födelsedag, så ett stort grattis till henne! ♥

Every day I think about you and I know why. In this world there are no words for me to explain my feelings for you

i tisdags fick jag äntligen se mitt älskade lasse stefanz på ön! åkte dit alone och träffa på josefina som jag glatt hängde med under kvällen. tack mamma och per för att ni skjutsade mig, ni är bäst! och igår blidde det en tripp till sommarkväll med caroline och rickard. vi drog en drink på interpool innan vi gick och såg the moniker och e-type på scen. sen begav jag mig vidare till söderhielmska och stanna umgick med fina flickor och gossar. (bbaaah, min fotbollskille...) hahah och jenny är ju bara för söööt, tack för kvälla ;) kvällens minus var ju helt klart att jag hade skavsår på båda lilltårna och på hälen. hatar´t!
mina fina friends, och så jag och the moniker!!! (mohaha så grym jag kände mig efteråt alltså)

I'd hoped you'd see my face. And that you'd be reminded, that for me. It isn't over


Adele - someone like you
helt kär i människan. så otroligt fina låtar hon sjunger!

sporten är en slags livsstil - en stil som jag älskar

sikken rolig söndag det blev då! åkte in till gävle stad med caroline för att träffa på joel som skulle gå på Gefle - AIK. hela grejjen slutade sen med att jag och barro sen står i AIKs hejjarklack och ser våran första allsvenska fotbollsmatch! de va la roligt må jag säga, kändes kanske lite fel att stå med AIK men de gick ju de å ;) och glädjen när aik gjorde 0-3 målet gjorde att jag och caroline lyckades göra en snygg vurpa! hahah och min klocka gick sönder.. bahah


Eloise är vi mer än bara vänner, så visa vad du känner, och sen får känslorna bestämma ELOISE

bojaaa, hade en mycket bra kväll på ön i tisdags med mitt grymma sällskap!! bra musik och mycket dans bliddere! fick till en riktigt bra bild på en av medlemarna i date också. hahah åh gud så nöjd jag kände mig efteråt alltså.. men dagarna rullar på dom, och jag har spenderat några dagar vid stugan i snatra nu. och igår bliddere lite beach när man kom hem och de är ju bara för gött de! nu ska jag iväg och ckecka av lite arbete och därefter blire ett dopp på aspenbadet med fin polarna!


i wounder what goes through your mind when you hear my name

kan inte klaga det minsta på min helg faktiskt. fredagen vart till att umgås och lyssna på lite live musik. och lördagen vart till att fira pappa och maries giftemål. åt smarrig mat, hade fem kamp, mys och kasta pil. en helt underbar dag i solen med världens finaste människor. fram åt kvällningen begav jag mig en hem en snabbis och sen vidare mot gudinge. där träffa man på några kända ansikten vilket var väldigt trevligt! sen en börjare på det och sen slockna man fint i sänga.
helt galet vad jag älskar mina vänner. va i hela friden skulle jag annars få all denna livs kraft ifrån? ni gör mitt liv så mycket bättre ska ni veta

nu hade jag tänkt läsa ut bingo rimes bok 'en flickfotografs bekännelser', bara för att det är så grymt bra! sen lär jag sätta mig ner och planera lite tror jag. och troligtvis blire en promme med ellis och sen ett ryck till stugan i snatra kanaria.

little lion man

alltid fint när man får välkomna helgen såhär efter vardagens dagar. fast å andra sidan känns det som att man har fredag hela veckan ändå ;) och helgen min ska firas på stort och så känner jag för att göra något spontant. mm jaa vad det skulle sitta fint med något sånt. men imorgon så skall min far firas då han har gått gift sig i smyg med marie! sikken buse, och för detta så blire till att samla släkten i barbo och fira det hela tillsammans :) resten av tiden får man se vad man gör med.


nä men se på faan, nu kom de en såndär spontan grej helt plötsligt!!! löööve it,  hare gött!

1100

gamla tider, de är livet.

Me, weird? Bitch, I´m limited edition

det är varje människas förbannade plikt att förbli ett original - albert engström

men ändå så kan inte folk acceptera en för den man är.

RSS 2.0