håll mig hårt. en sista gång. säg mitt namn. älskling ljug, gör vad du kan.

full fart hela dagen idag kan man säga! åkte in till skolan och prata på som bara den och kirra hem ett mvg. kändes gött. därefter blidde det mys med flickorna och vidare hem sen för att vara barnvakt åt lillskruttan. sen blev jag bjuden på tårta hos bästa flickan eftersom det var hennes stora dag idag också :)

och imorgon ska jag titta när alla fina tar studenten i tierp! fira bästakusin mattias ska jag såklart göra också. ååh, jag ser verkligen fram emot det här. är så himla stolt över pojkn. må hoppas att vädret blir bättre än vad dom förutspott.. ja snälla gud, ge dom små liven en dag dom aldrig glömmer.

Like a fool I've trusted you

en tripp till gävle med barret, morsat på mia, blivit bjuden på lunch, pluggat satans mycket med barret.
och nu mina vänner sitter jag och funderar lite. måste tänka lite. bara en stund sådär. gå på magkänslan och se vart de leder. känna efter hur jag mår. för hur mår jag egentligen?


glädje för hela kroppen

fin helg. fira pappa med farmor & farfar i lördags. sedan drog jag och madde vidare till kusin johan och titta på när barca vann mot united, sköön! och idag åkte vi ut till barbo för att fira mors dag med hela tjocka släkten, lekte kock med farmor och körde på farmors special - buffé! sparka boll och kastade pil med finkusinerna :) bar sen vidare till mormor och softa. blidde också en mycket blåsig promenad med erika!!
Så grattis till min kära mamma, mormor och farmor på mors dag! ni är det bästa jag har ♥





hell yeah, från att typ ha missat tavelfan i princip hela tiden, till att sätta pilarna såhär jävla grymt i sista kastet. de tycker jag (& matte) är kuung av mig!

mitt hjärta blöder - veronica maggio


2011-05-26

ett stort grattis till min älskade pappa som fyller år idag! ♥

ikväll blire en "lag" promenad men tjejerna, prata om framtida planer och så :)

forever and ever



vad är egentligen rätt, om det inte finns några fel?

åhååja, idag blev det till att luncha ute med sp, sk och barret. satans gott! och dagen till ära, så måste jag ju bara säga att jag ääälskar min frisör. gick in med världens hängläpp för att luggen min inte ville sammarbeta längre, och tre minuter senare gick jag därifrån med världens leende igen. för nu känner jag mig som en ordentlig människa igen! höhö sommarblond och lugg. sen har jag bara chillat fett med caroline, skönt de med kan jag lööva.

2011-05-24

idag har min fina vän sp tagit körkort!
så himla glad för hennes skull, du är grym tjejen! ♥


hårt

What am I supposed to do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay
And I'm falling to pieces

skönheten och odjuret

en ren jävla förbannelse

dagen då jag kände mig som en domarjävel

idag på matchen fick jag både agera protokollskrivare och göra premiär som andre domare hahah! blev som lite smått kaos när madde och jag kom till hallen för att kolla på killarna. ingen andre domare kom så då fick erik e hoppa in och vara det först set, sen var det min tur. och satan i gatan vettni vad göteborgarna gnällde. shit mannen, lugna ner er förfan. haha men de gick ju vägen ändå! har nog aldrig varit så "blyg" med att blåsa i visselpipan som jag var då.. inte lätt de där eller. kändes verkligen som om allt gick emot. hade väl varit annat om jag hade gått nån kurs kanske? men vafann, tierpskillarna förlora tråkigt nog. och svenskavolleybollförbundet fick nog in sveriges klottrigaste protokoll - ever! skämdes fan när roland skulle lägga det i kuveret och skicka in hahah.. så det kan gå mina vänner.

vi skrev en rapp till rasmus

här är min talibanspelande polare ellis som jag spelade kubb med i lördags, fick oss ett gött jävla skratt när vi kolla igenom våra helt galna och roliga videosar. dom äre klass på ;) haha! sen har man även varit i kyrkbyn med barret och hälsat på ronja the man! cyklat och pratat gojja med sarah och barret, även tagit sig en skön promme! tur att man hade lampan med sa heheh (i)

wanting you happy was always more important then just wanting you

ut i solen och vidare mot hallen för att skriva protokoll till b-laget. ska bli kul att kolla på lite volleyboll nu igen efter ett uppehåll :)

fin söndag på er.

a true friend is someone who sees the pain in your eyes, while everyone else belives the smile on your face








tänk så mycket man har hunnit med i livet redan nu. alla upplevelser och minnen gör mig bara så hilma glad! och i år är det som sagt året då alla 93:or blir arton. hur galet är inte det? för det var inte längesen man satt och spekulera i hur detta år skulle bli, och nu är vi här. och födelsedagarna bara rullar in! kristin blev arton i torsdags och om tio dagar får vi äntligen fira caroline!! och erika, nu äre bara 18 ynka dagar kvar för dig med ;) nej sånt här tycker jag faktiskt är rätt kul. vissa av oss får vänta liiiite till, men sen så äre raka vägen ut på dansgolvet ;)

ida -  13 februari
jag & sarah - 2 mars
sofia sp - 29 april
kristin - 19 maj

caroline - 31 maj
erika - 8 juni
ronja - 1 juli
sofia sk - 13 augusti
felice - 27 november
amanda - 25 december


le på ett visst sätt

hujeda mig, de var riktigt kul och spela kubb, knivkastning och brännboll på idrotten idag. kände att jag verkligen kom igång där och körde på som bara fään ;) men kul vare! därefter blev den en härlig promenad/springtur i finvädret när man kom hem, dock gick de förjävla trögt men de är väl så det känns ibland antar jag. sedan drog ja ma ut ännu en gång för att cykla med fina caroline :) skönblåsigdag, hepphepp!

att inte berätta sanningen för dig ger mig ännu ett skäl till att inte behöva tänka på vad du kommer svara

nu jävlar gäller det att ligga i, sista rycket i skolan innan sommarlovet tar fart. uppgifterna bara ramlar in och kurser som ska avslutas. ja ni vet själva hur det är. men de är ba till att jobba de! man överlever ju liksom.

Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du.
Och kunna alla saker du försöker lära mig.
Och får jag välja en sak då vill jag precis som dig.

en renfösare behöver sina renar för att leva

then i was happy, for real.


I stupidly smile at my phone when I see your name on the screen

känner mig som en kossa som nyss fått kommit ut i hagen igen. sådär sprudlande glad, men ändå inte. blääuu. men nu ska jag ta mig ut och röra på fläsket med bästa caroline & sarah! det gillas, tusen gånger om :)

men ååh, vem är du själv? me no speak english. men jag heter erika!

bara för att den här tjejen kan allt & lite till. hon lägger ribban högt, och ger sig inte fören hon nått målet. hon är nästan allt på s också. snäll, snygg, smart, smidig, sssuperrolig, smethurtig, sexig, spontan, seriös, och stolpskott! en riktig pingla i sina allra bästa år (snart myndig och allt!) och nu har hon även uppgraderat sig till en iphone ;) me love you long time ellis

for every moment you are angry you loose 60 seconds of happiness

så därför har jag nu på kvällningen skrattat så tårarna har sprutat. kan inte annat säga det än att jag ääälskar att skratta! så nu jävlar har jag fått lite ny energi av att träna bort onödig energi i två timmar med nära och kära :) kul var det och träffa evsing och barret! fina tjejer de, var väl gött och träffa gubbarna med! ahah loliit välle.

I can tell you that I remember every single moment of this story

my power

you show me what life really is about

one day in your life,
and there's nothing more to say.

en dag i skogen

blidde fotboll och esc med erika och camilla igår. finfint de! och idag har jag spenderat min dag hos farmor och farfar med familjen. nu ska jag fortsätta att titta på vm-finalen mellan sverige - finland. står nu 1-3. balleee



i always expect to much

idag har jag och mormor namnsdag, så grattis till alla som heter linnea! hehe snart far jag iväg till farsan baloo. gött mos

beachpremiär med klassen och pojkarna

wiiiiiiihiiiiiiii! vad kul det var att spela beach på idrotten, heeelt galet. och nu får jag faktiskt ta och tacka gud för det fina vädret också! haha men klassen skötte sig riktig bra, och det var kul och se dom spela för de gick ju verkligen vägen ibland! :) och jag tog mig även mod till att fråga några pojkar om jag fick vara med och lira lite med dom ett tag. och de var ju jävla kul de med måste jag ju säga! ;) haha

här kommer lite bilder som fotografen madde har tagit! jag hoppas det är ok att jag tog dom hit :) kul att man själv ser ut som ett mongo, men resterande klassen är ju så söta så!






när guldet blev till sand

imorgon kommer min underbara caroline hem från erikas hemland, grekland ;) hahah och imorgon ska vi spela beach volleyboll på idrotten, gaaaah! taggad så jag spricker. äntligen ska man få känna sanden mellan tårna och vinden i håret igen. men helvete gud om du gör så att det regnar, då blir jag jätte ledseeen!

kom och ta mig hem igen, de var så längesen och det känns

what the fuck, de va la jävla skönt att ta sig en promenad/springtur såhär på kvällningen! och nu 7422 steg.. (lät kanske lite lite men eftersom man minst ska gå 10 000 steg på en dag så drog jag 7422 steg det på cirkus en timme nu. inte illa om jag får säga det själv!) ..senare sitter jag i soffan och ska titta på greys och off the map! me löööve

What are words, If you really don't mean them when you say them


(lite insperation från ellis blogg!)

hello, what do you up to?


dom två rosa skönheterna till höger införskaffade jag idag. jag bara älskar nagellack!

All I wanna do is find a way back into love

känslan jag har i kroppen går inte att beskriva. den är allt från världens ångest till överspidad tjej. konstigt.. men nu äre som sagt tisdag, solen skiner igen! halleluleja som tomas skulle säga ;) och igår blidde det lite nätshopping med syrran, och idag drog jag ner på stan med sp & sk och handla på mig lite mer!

hm.. ikväll skulle jag vilja ta mig en promenad med ellis, får la se om hon har tid och lust med de ;)

men först ska jag använda hjärnan lite till och mysa med judit och judit innan jag far hem!

en bra söndag

dagen till ära har jag hunnit med att chillaa i solen, städa lite i huset, blivit bjuden på god middag hos mormor & morfar, gått en superskön och rolig promenad med ellis! hahah shiiit, vilka tokiga saker det kan hända ibland. helt insane om jag får säga det själv! men vem tackar nej till att få sig ett riktigt gott skratt med en mycket fin vän? not me!


Take me for what I am



fläta i håret

hello sunshine. skapligt skönt att äntligen kunna ligga ute och steka i solen igen! ännu skönare var det sen att ta en promenad med doggen våran. efter det gick vi en snabbis till mormor & morfar också. nej nu ska jag ta mig i kragen och laga lite middag här snart. jobba jobba jooobbaaa... eller??

When you can live forever, what do you live for?


jag växer med åren

jävlar i min lilla låda alltså.. faaan, vad jag diggade twilight. tittade på första filmen ikväll med maddz och nu känner jag att jag verkligen vill se fortsättningen på den! och från att vara helt ointresserad av serien, då jag varken har läst eller ens haft tanken på att titta på filmen förut när den var som mest populär. så kände jag nu idag att det var rätt tillfälle. och den satt ju som en smäck!! 

men kul var det också att jag kände igen tre personer som varit/är med i andra serier, så som OC och off the map. (nikki reed, cam gigandet och rachelle lefevre)  haha niiiirdmarre...

jag är inte rädd för dig.
jag är bara rädd att förlora dig


hola amigo

igår bliddere en vända till kyrkbyn för att träffa ronja och kusinamanda! bra finte :) skönt med fredag nu också! nej nu jävlar äre dags att börja jobba lite här hemma för ikväll får vi middagsgäster min sann :)




försökte la göra en fläta i luggfan imorse, blev ju inte allt för snyggt men den dög för stunden!

please come back



feel the magic inside of you


RSS 2.0