sista jävla dagen i november någonsin - 2011

satan i gatan vilken händelserik dag jag har fått varit med om! från att vara lite halv slött nu i två dagar så, pang poff händer allt på samma gång. men faaan så less man blir på en del människor alltså.. hoja boja, imorgon vankas det mässa i stockholm sen kidzvolley träning. nått roligt får ni höra om sen, när jag har lust. tjiiing

28 november 2011

idag fyller världens bästaste lillasyster hela 8 år! grattis mitt hjärtegull. jag älskar dig ♥


Första advent

svårslagen helg mina kära. och ni anar inte vilken sjukt bra och rolig helg jag har haft. underbart är ordet.

i fredags fira vi vårat hjärta fillan som fyllde 18 år! blev bjudna på mat och så innan vi drog iväg ut på heartan för att dansa satan och ha det bra. tack så himla mycket för en fin kväll tjejer! love you all ♥
i lördags blev de sa en promenad i solen innan farsan baloo sen bjöd på mat här hemma för farmor, farfar & mormor gunvor myyyys. sen bar det vidare för en spontan bowling i uppsala med caroline och louise, himla roligt!!

idag har jag, madde, jenny och felicia varit ute och promotat för att killarna skulle ha match ikväll. vi for runt på tierp och träffa på en massa folk. drog även en adventsfika på royal med stenmarck som var på besök :) matchen sen som dom spelade mot habo var väääldigt spännande, men svajjig.. och tierpskillarna åkte på däng med 2-3.. och habo vann för första gången borta mot tierp.

men glädjen återkom snabbare än någonsin då man visste att de snöa ute och att mina vänner simon och elias från habo kom ihåg mig haha! bytte några ord innan dom sprang in i duscha. men ni anar inte hur spidad och glad jag var efteråt. reeen glädje. så nu kommer jag sova gott. så jääävla gott. tack för den här helgen allesammans. LOVE

sometimes people write the things that they can't say

helt sick att det är en månad kvar till julafton. men ack så mysig tid :) idag har det kommit in en massa kändisar, och det gillar vi!! hade turen med mig så jag fick träffa emma, fredrik och lilla teja en stund! åååh gud så sjukt jävla gullig hundvalp dom gått och skaffat sig. måste tjata lite mer på matte att jag vill åka och hälsa på dom nu :) hihi ska även gratulera min vän niclas som tog körkort idag, så himla glad för din skull ponken!

schemat för imorgon känns rätt så packat. först ska man hinna med och dona lite innan man far på praktik igen mellan 10-18, sen blire raka vägen hem till fröken alm där vi ska fira stumpan som fyller år! ska bli himla kul och träffa brudarna känner jag! men nu är det största frågetecknet vad fan jag ska ha på mig?? tog hem en tröja som jag trodde skulle vara bra, men den var rena rama pannkakan. håller tummarna för att jag kan hitta nått imorgon. annars är jag kööööörd. hejpaa

lånad bild av emma. men titta så söööt vovve! teja gullet.

Dreams


If you ask me how I'm doin
I would say I'm doin just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out
And I sit down
At a table set for two
And finally I'm forced to face the truth
No matter what I say
I'm, not over you

2011-11-23

så var denna onsdag slut för i år. praktiken idag flöt på rätt så bra, massa förberedelser inför julskyltningen och annat julpynt i butiken. himla roligt kan jag tycka! fast ibland kör dom nog liiite för mycket med praktikanten ;) hehe blev iaf bjuden på smörgåstårta, och den smaka ljuvligt! mot kvällen var det dags att åka in till uppsala för att stå med vårat UF-företag i skolan på öppet hus. var himla mysigt faktiskt! alla var så trevliga och fina så :) hann precis hem till älskade greys. absolut en av dom bästa serierna som finns. big love!

hörs amigos

praktikdag number one

första praktikdagen bjöd på en massa skratt och roligheter. kommer nog gå fort dom här fyra veckorna känner jag. har spenderat lite tid i aspenhallen såhär på kvällningen där det vart sa ett träningspass. kändes inget i kroppen efter gårdagen som det gjorde för jenny ;) haha men igår hade jag sjuukt ont, morsan sa att det var ischias tyyp. oskönt. men ändå så känner jag för att dra ett förjävla fyspass före bollen imorgon! om någon är sugen så häänka me fan.

hahah ser helt ihop tryck ut (och morsan är ju en hejare att ta kort med). men ville bara påpeka att jag efter träningen kunde gå därifrån enbart i tofflor och tights. 21 november, liksom hallååå snön vart är du??

2011-11-20

ska börja med och gratta mig själv på namnsdagen och tacka alla som grattat ma :)

haft fullt upp i helgen kan man säga. i fredags stod jag och caroline på gränbymarknaden och sålde för vårat UF. det var roligt men även kul att få så mycket komplimanger för våra smycken! hann även med och vara sällskap för ronja som skulle hämta grappen sin som varit på fest! och igår var det finalerna i svenska cupen i uppsala som man var och titta på. lindesberga slog hylte/halmstad med 3-0 och vi fick även träffa våran fina evelina!! efter det bjöd sollentuna-falkenberg på en jäävligt bra match! skjukt spännande var det, tråkigt nog föll falken i sista och sollentuna kunde ta hem vinsten med 3-2. drog mig sen hem och fortsatte vidare till foppa där vi spela lite kort!

idag har jag varit och spelat höstmixen i uppsala. gick sådär för oss om man säger så, men kul var det att få banka lite boll igen.. :) nu ska jag ladda upp för tvkvällen innan jag ska dö lite i sängen. imorgon vankas det första dagen på praktiken!

Baby you light up my world like nobody else








härlig är jorden

ja ni, kära som okära. idag på religionen hade vi en präst på besök. har absolut inget emot präster annars, men den här människan gav verkligen konstiga vibbar. hon var inte så som jag hade tänkt mig att hon skulle vara vilket gjorde att det bara kändes fel för mig.. saknade min konfirmationspräst harry & martina i det läget. dom hade förstått mig direkt! haha men så äre..

ikväll har jag hunnit med och varit på en helt underbar helkropps massage hos söta mia! ni anar inte hur skönt det var att bli ompysslad sådär. hon var så duktig så min lilla pingla! som tack köpte jag lite choklad till na, vilket hon verkligen var värd! :)

imorgon vankas det nationella i svenska b. fem timmars skrivning, ba hej kom och hjälp mig! får hoppas att hjärncellerna gör sitt bästa imorgon. godernatter fläskläppar

Love is hard

så sitter jag här igen med en fet håla. älskade måndag! dock har jag en massa trevligt folk runt omkring som gör mig sällskap :) försöker laddar inför sista idrottslektionen på fyra veckor också. känns gött, fast ändå lite boring. efter skolan ska jag vidare till rose-marie för att färga och klippa håret, underbart skönt! och ikväll vankas det träning. muy bien!

Fars dag

igår kväll hade jag turen och fick träffa kristin som var hemma på besök! Vi var hemma hos mig och hade det supertrevligt :) idag har jag varit hos mormor och morfar och firat fars dag, där bjöds det på en smarrig smörgåstårta och en fika på de! satt ju fint i magen de. farsan får sitt nån annan dag, när det är inhandlat haha! vilken dålig dotter jag är.. men så blire när allt annat tar tid. nästa vecka kommer bli en mördarvecka. (som om att det inte är mördarveckor annars då?) så himla mycket som ska göras innan praktiken. fuck

Grattis på fars dag pappa, morfar & farfar! vad skulle man göra utan er grabbar? LOVE ♥

11-11-11

"Det var en magisk natt och den kommer aldrig åter, liksom denna natt aldrig kommer åter, liksom inga nätter kommer åter."

tyvärr kommer inga dagar heller åter, vilket man ibland önskar att dem gjorde. men visst är det lite ballt när siffrorna blir såhär lika? brukar alltid annars sitta och tänka på siffror när det blir nått coolt sammanhang mellan dem. haha har blivit en liten tvångstanke för mig. men det här är lite mer speciellt kan jag tycka!

och det kommer aldrig mera åter.

here we stand somewhere in between this moment and the end

off, har helt klart haft en grym dag idag. vardagens små lyckorus. trots att man var mer död en levande i morse haha, helvete så trött och less jag var alltså. men efter ett tag så gick det över till en mer skönare humör. skratta så tårarna rann. åh ni är så fina klassen!! väl hemma så åkte solbrillsen och träningsskorna på. erika och jag gick oss en redig promenad på lite över en mil. satt ju bra fint de må jag säga!

kvällen har sen spenderats i aspenhallen där derby matchen mellan tierp-sollentuna stod på spel. det blev verkligen en publik rysare. satans så bra dom var i dom två första setten, sen tappa dom och vann tillslut femte avgörande (3-2)! så jävla underbart. ogillar sollentuna väääldigt mycket för er som inte vet. hehe men jenny g och jag hade ett mycket bra sammarbete under matchens gång iaf, fin flicka de :) men good work guys!! och en stooor tumme upp för den här dagen!

hjärtegöllet

9 - ta inte alls så ordagrant

Babyface
Sonny hade raggat upp en tjej. När dom kom hem sa han:
- Jag har en snopp som en baby.
- Det gör inget, sa flickan, och drog av honom brallorna.
Men så svimmar hon nästan.
- Sa du inte som en baby?
- Jo, 50 centimeter och 3000 gram

det är så lätt att falla när ingen ser på


jag kan se alla stjärnor. men för mig, är du den största.

ibland känns allt bara sådär extra jobbigt. ingenting vill fungera. och hjärnan har alldeles för många bolla i luften. och alla dessa "måsten".. så fruktansvärt äcklig känsla.

men så när jag sitter och tittar på greys så kände jag mig en aning bättre. och ännu bättre mådde jag efter att ännu en gång insett vilka jävla stjärnor jag har i mitt liv! att evelina som just idag fick spela en match inför 500 pers och dessutom vinna med 3-0, hur underbart hade inte det varit att få se den matchen? eller få spela själv! drömma kan man få göra ibland.. och min älskade kusin amanda, som imorgon åker till ryssland och lirar med landslaget. när jag tänker på det så blir jag helt till mig, kan inte sitta still. hon är så jävla grym den kvinnan!! det är ett rent nöje att följa allt detta. jag blir så stolt! älskar ordet. stolt.


lånar lite snällt bilden av caroline.


working out

oh yes. drog ut på en powerwalk med erika the man innan vi gick till hallen för att lira lite volleyboll. de har varit lite tomt utan na, så de var kul som satan när hon var med idag :) felice den filuran kom hem från USA idag också, hoppas man får höra hur hon haft det där borta! sjukt nyfiken hihi

äckligt skönt att man har fått sovmorgon imorgon med. så nu mina vänner ska jag sova. som en stock. adjö

stay calm

igår åkte jag skridskor på studenternas, och satan så kul det var! gjorde lite övningar och tävlade mot varandra. har ju skridskor i blodet så kan inte säga annat än att jag var grym, haha. men ack så himla sköna människor jag har fått lära känna alltså. så fina :)  och när man kom hem vända man upp och ner på rummet. flytta runt lite möbler och plocka med en jäävla massa grejer. helt sjukt. sen blev de sa en sväng ner till hallen för att lira boll. de var min måndag de.

dagen idag har rullat på helt ok. trött som en gris bara, men de får man ta. varit och shoppat mig en tröja och nagellack med barro iaf. så nu ska jag sätta fart och göra nå. sen får vi se om de blir sa en promme innan träningen ikväll! hejpa

jag är så svag. ger dig en kram


hej i mörkret

kvällen igår var bra fin den. killarna bjöd på en svajig match och vände ett 0-2 underläge, men förlora tyvärr sista settet.. surt med 2-3 sådär. efter matchen var det kick off, så några fina själar hade dukat upp för en tacobuffé. så där satt vi och götta i oss mat, dricka och spela lite spel med fina människor. så himla skönt gäng! vissa drog sen till uppsala och jag blev tvingad att stanna hemma ;) så då drog vi oss vidare mot andy för att sen avsluta kvällen där i gott sällskap! gick sen hem med madde och shanti. hahah så roliga

idag har jag varit ute och gått en redig höst promenad. blidde sa ungefär 1 mil. skönt väder att komma ut lite i! nu ska jag gå över till älskade mormor och morfar innan jag intar soffan för kvällen.

femte november

gårdagen bjöd på en bastukväll hemma hos mig men fina människor.

idag har jag varit till kyrkogården med morfar. så himla fint att se alla ljus vid gravarna, och att få känna den där speciella känslan som råder runt hörnen. men ändå så himla trist och se de gravar som inte har nått ljus alls..
nu är full rulle hos familjen blom. morsan ska på ferre medan jag och madde får agera stylist åt na. haha

ikväll äre kick off med tierp volley efter semifinalen i svenska cupen. satan vad jag hoppas på att gubbarna kommer döda boll ikväll. mmm. och till er lite mer sportintresserade, så syns vi i hallen kl 19.00 för att heja fram killarna till en vinst mot sollentuna. death

dra mig baklänges

jag hade så himla kul i tisdags på träningen att jag gick därifrån med ett leende på läpparna. himla skön känsla faktiskt.

nu ska jag byta om och dra mig mot hallen igen. vaccination skall också hinnas med sen. ööööh.

..känner en stark saknad av massa människor. så himla jobbigt. vad hände där egentligen? och erakja om du läser det här, så vill jag boka en dejt med dig och emma, ok?

har han rätt?

"Det var ditt gamla jag marina. Glöm de okej?"

1/11 -11

1 november, heeelt galet. riktigt skönt höstväder idag också!

träningen igår var helt gaulen. eller jag var galen. överskottsenergi gånger tusen! haha men kul var det, och ännu roligare vare att få träffa kristin! så ikväll kör vi järnet igen! men först ska jag mysa till det lite med systrarna mina.

RSS 2.0