försök och stoppa mig nu

sikken jäkla bra start jag fick på min fredag, gaulet. vad som hände får ni höra imorgon för nu ska jag dra ut med mina brudar på de la krogaaa och dans med våra vänneeeer.




person i should have been

satan i gatan, skapligt skönt jag har det just nu. sitter i soffhörnan på skolan och har håltimme. mina kära klasskompisar sitter nu med en annan klass och har lektion bredvid mig. dom jobbar flitigt medan jag sitter här och tar igen mig lite. har precis målat mina naglar, så nu är dom rosa och görsnygga haha.. så jävla sprallig idag, helt galet. men roligt äre. och efter skolan äre dags att trimma frillan. faaan så skööönt.

min fina misse

maggan kom och ville ha en godnattpuss! den tokan


en del av mitt hjärta

eeey, det märks ju att man har snickeriet i blodet. står snart en ny garderob i mitt rum! snyggggt. mot kvällskvisten blidde det lite träning med goá gänget så arbetet får fortsätta imorgon! haha skapligt kul och hålla på grejsa sådär för sig själv :)

mmm. vill ni veta? jag älskar volleyboll.

I still get butterflies even though I've seen you a hundred times

sikken mysipysi helg det blidde. i lördags åkte jag, madde och elise på en shoppingrunda i gävle. åt gott och hade en mysig stund tillsammans. elise var så duktig ska ni veta :) sen på kvällen blev vi bortbjudna på mat hos familjen jansson. mycket gott och trevligt! hanns även med lite kortspel med barro och rille innan sängen kalla. jääävligt skönt.

idag har skallebanken varit på besök, konstigt nog.. så har inte hänt allt för mycket. bara umgåts med mina fina syskon :) sen bjöd mormor på middag innan man satt sig bänkad framför tv för att titta på gustavsson 3 tr, time out och partajj. åååh så roligt, de är riktig jävla humor!

dags för lite pappa tid

syster ♥




I have a weakness for you

det är tur att man har fina kompisar som hjälper till.
blidde en kortis dag på skolan idag, skönt som fan. vart sen ett bankbesök hos rille där jag blev både rik och fattig på samma gång haha. for vidare på en gó fika hos mormos innan jag gick hem och lagade middag. jajemen idag fick jag agera kock. annars brukar ju madde göra all mat när inte morsan är hemma haha ;) nu ligger jag i soffan och degar som jag vet inte vad... ikväll ska jag titta på sista avsnittet av the killing och gråta en skvätt.


hej iLa :)




så jävla äckligt glad man får vara ibland

fyfan så jävla less man blir ibland. vill bara spy på allting. men så kommer dom där små solstrålarna som lyser upp hela tillvaron, hur jävla pissig man än mår. underbart! så dagen har bjudits på massa ++++ (och en mindre plånbok) ändå;

+ sp den sötfian bjöd på lunch, åh du är för gó du min fina flicka!
+ studentkryssningen är beställd och jag tror jag är övertaggad
+ praktiken är fixad för hösten, hur skönt som helt
+ religionshelvetet är inlämnat (inte så roligt men otroligt skönt!)
+ haft en avslutande kubbkvällturnering med erika. blev 2-3 i matcherna och jag lär väl känna mig besegrad av kungen.. men kul var väl det ändå ;) fira sen det hela med gófika och en massa galenskap!

Look at her go on the dancefloor She's amazing on the dancefloor When she moves god I want more Keep it going girl You got me saying


Go little bad girl
vitt nagellack är ju inte så dumt ändå. lite fränt sådär må jag tycka! ikväll tänker jag faksiskt skippa träningen. känner att min kanelbulle till knä måste vila efter gårdagens händelse. haha fyfan, inte speciellt skönt. stel och äckligt äre. fast ska nog pallra mig ner och kika ändå :) men nu ska jag rappa ihop några ord på en filmanalys. gött

men jag reste mig, så som jag reste mig förut

satan i gatan så det har pissregnat idag. men då har det hunnits med lite annat trök som man helt enkelt bara skjuter upp. bla haft utvecklingsamtal med sirN, gick bra som vanligt. sen har jag ääääntligen skickat in idrottsuppsatsen, score!
nu på kvällen har jag spenderat min tid i aspenhallen och lirat volleyboll men mina fina vänner. så jävla underbart bra det är! allt flöt på riktigt bra tills jag råka överbelasta mitt vänstra knä, och pang poff så var det slut tränat för den här gången. så nu sitter jag med ett ont svullet knä. inte roligt. skäll från farsgubben fick jag med.. så nu äre jag som börjar träna upp det bättre, om det inte redan är försent?

men trots det så hade jag ändå ett bra fin stund i hallen. glad som en tok, så trodde dom att jag nästan gick på nånting haha. LOVE

summerbreeze - johnossi

så var helgen förbi. fredagen blev en lugn kväll med idol och film mys hos sarah med barro. och igår vart de bastu mys, skapligt jävla skönt! idag har jag pluggat och vart hos mormor en sväng. kul att jag tappat bort cykelnyckeln ocksååå. brukar alltid lägga den i plånboken, men så vart inte fallet igår så nu vette tusan vart den ligger. jobbigt :( nej på med musik nu så ska idrottsuppsatsen fan skrivas klar.

If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel
but if you do then sure I´d be flattered
in my mind it´s all different anyhow



fem stjärnor

nu är jag hemma på känd mark igen. fick värsta sämsta starten på morgonen när jag inte fick ta med mig min cykel på tåget. haha fyfan vad arg jag blev.. tur då att jag har en mamma som är en ängel som skjutsar in cykeln till stan, bara för min skull. taaaack! vid tolvtiden sen tog vi vårat pick och pack och drog iväg på våra hojjar ut i skogen. börja med att tävlade om vem som kunde sätta upp tältet först, och tjejerna vann lätt. sen fortsatte vi med, orientering, tipsrunda, utrustning i skogen, svamp plockning och hur man tänder en eld.

börja sakta men säkert komma in i gruppen vilket kändes riktigt skönt. vid grillningen sen gjorde pojkarna en specialare också, doppade kantareller i cola stekta i beasås hahah. galet!
kvällen spenderades sen vid elden där vi prata massa skit, grilla marshmallow, skratta och killarna ringde heta linjen (till killar för de är ju gratis) och försökte låta som en tjej. gissa om vi skratta! satt nog ända fram mot halv ett innan vi gick till tältet. yeah kul då att det hade regnat in på mina grejer..  sarah och lisa tyckte då att vi skulle byta tält och sova med pojkarna. men om jag sov nånting var ju en annan femma. helt galet vad kallt det blev! fick nog inte sova så jävla mycket om man säger så. men upp före åtta och plocka ner tältet sen begav vi oss till stan igen. jag gick och räkna lite matte, fresh som jag var innan jag äntligen åkte hem och landade i soffan.




hur hanterar jag detta egentligen?

sådärjaaa, då var man redo för en övernattning i tält. cykeln är laddad, väskan är fullproppad och jag liknar nu mera en packåsna. det lär ju vara en jävla fin syn. piiiiinsamt är väl bara att jag måste ta med cykeln på tåget nu haha.. men det ska väl gå det med. fast det som känns mest jobbigt nu är väl att alla andra i gruppen känner varandra mer eller mindre, medan jag knappt vet vad alla heter.. men det hoppas jag att det blir ändring på nu när vi ska vara tillsammans torsdag till fredag. ute i skogen nånstans. och jag mitt smarthuvud har fortfarande ingen övning att visa för gruppen. hjaaaalp. lär ju säkert göra bort mig också, det är lite av min grej känner jag. hahah!

men hare gött i stugan. - skogsmullen

onsdag

oh lalalaa, idag hare varit full rulle. sov som ett arsle inatt med, bläääou. och skolan hade inget nytt att komma med. bara en massa ångest för att man känner sig otroligt osmart ibland. haha tror faktiskt att min hjärnan har lagt av lite smått! "s t a m.. vafan är de"? hahah gillar alfapet på mobilen

väl hemma hade syrran dratt ihop världens middag. fint med egen kock! sen har jag varit och fixat hoj, sovsäck och liggunderlag inför morgondagen. då ni, ska jag leka skogsmulle. följde även med madde och morfar på ullfors-iron, vilken var en väldigt händelserik match! 4-1 slutade den iaf :) nä nu ska jag packa fan!

Best thing i never had


det var vad jag trodde.

and he has the cutest smile

när man väl får en ledig dag från skolan, och sovmorgon. tror ni inte fan att morsan kommer ner och väcker mig och frågar om jag försovit mig? "neeeej, jag är leeedig..." efter en stund sen hör jag hög musik och någon som sjunger.  ah men tack madde för den fiiiina morgonsången. väldigt uppskattande! idol nästa? haha men gullan trodde ju hon var ensam hemma ;)

har idag försökt och betat av alla dessa fucking uppgifter till skolan. hur gick de rå? njaaa, sådär. datorn ville inte sammarbeta med laddningssladden i början så ni hajjar mitt problem där. (då gick jag till mormor och fika istället... haha) seen förstår ni, ska jag skriva en uppsats om friluftsliv till idrott b. hej baberiba liksom, tror ni den ville sammarbeta med mig då? nej inte ett jävla dugg. kul att jag inte vågar fråga någon annan hur dom har tänkt lägga upp den heller eftersom jag har den kursen med en annan klass.. kanske hinner sammla på mig lite mod till att fråga om den sen när vi ska ut och leka skogsmulle på torsdag.

åh gud vilken ångest jag haft över allt skolarbete idag. galet jobbigt. men nu ska jag sova snart och få ännu mer att göra imorgon. stressad tjej.

som svart på vitt

mina förväntningar imorse på dagen var ett enda stort BLÄ. trött, äcklig och stressig kände jag mig. så jag bara flöt igenom första lektionen. kände mig verkligen astaggad sen på att ha mitt underbara hål på 4h + ett möte med syven, eeeller inte. men så fick jag reda på att det var eget arbete på idrotten och drog mig hem på dirren! tyckte väl det var ett plus för dagen iaf, men sen så hör jenny av sig och säger att det kanske blir motionsvolley ikväll. oh yesss. OH YES! lyckan är gjord för dagen känner jag!

förtrollad av känslan försöker jag förstå varför jag inte kan lämna det bakom mig

kyss mig

moves like jagger - maroon 5

tja lördag. solen skiner och de steker lite skönt. nu ska jag hjälpa perra att riva garaget vårat. senså får jag la se vad jag gör.  hare gött


Står i din port står bara still. För en minut sen var du min

funderar lite.. min. hur bra låter inte det? min.

suget sitter i. vill ut och träffa människor. ha roligt som fan. dansa arslet av mig med mina vänner. göra nått spontant. eller planera nånting stort. bara gå helt jävla crazy. all in. vankar av och an. hoppar upp och ner.
här behöver det hända grejer känner jag, eller behövs det göra det verkligen?

neeej, men vad ska ni göra för kult i helgen rå?

i gult och blått

tänker på den tragiska flygkraschen som inträffade igår. det är så fruktansvärt hemskt, att det är svårt att finna ord till det hela. att läsa och se allas hyllningar till han ger en själv en klump i halsen fast man inte ens kände han. nej fyfaan, varför ska det behöva hända sånt här?

blå vilken osköndag, varför vet jag inte riktigt. haft den känslan hela dan bara. men innan jag for hem till tajerp så köpte jag med mig lite nya träningskläder iaf. woho. pricken över i:et hade ju varit om man fått använda dom på en volleyboll träning med mina fina tjejor. ÅH så värdelöst.. men i vilket fall så kom jag, barro och madde iväg på simmning nu på kvälla. simma så vi fick spagettiben. sweet! nej nu ska jag se parlamentet innan jag sätter mina ögon i en mattebok. kul. jätte kul.


R.I.P Stefan Liv


kom änglar

hur ont jag än har så kan jag fan inte avstå från att röra mig. och igår var en sånhär dag då jag verkligen sket i hur ont jag hade och bara bet ihop. höften och ljumsken ville inte sammarbeta , det kändes som om att det låste sig när jag skulle gå. inte skönt nånstans kan jag säga. men ut kom jag på en promenad, och en springrunda på det. ont som satan gjorde det. men jag gjorde det enbart för min egen skull. för jag måste vara bra på coopertestet seeen!
men idag är det faktiskt bättre, släppte nog när jag var ute igår vilket var jääävligt skönt.

skolan idag var mer än chill med mina fina brudar. sofia har tittat på resor hela dagen, "för det var ju sååå billigt" haha har även tittat på filmen "älska dig för evigt" och lyssnat på  kung henry. haha så jävla ball kille de är! tänkte att jag skulle ut och springa idag med, men gick istället på fotboll med rille :) satans kallt vare så nu är vi hemma hos barro och ska titta på tv.

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut somliga ljus brinner aldrig ut

en helg i klass må jag säga! lördagen bjöd på en tjejkväll med mina pärlor sedan for vi vidare ut till munga för att spela rundpingis och skratta galet! haha satan så speedad jag var underkvällen, men galet kul hade jag! och i söndags fira vi mormor gunvor som blev hela 85 år :) fira med hela tjocka släkten på farsan baloos sida. den bara växer och växer kan man säga haha! fick sen skjuts av fredriks snälla flicka till tajerp, för då vare fotboll på schemat. sarah och jag åkte och titta på karlholm-månkarbo, 1-2 mycket bra jobbat där :)

för stunden kan jag må som en riktig jävla kung. men där emellan kan allt bara slå till och jag blir helt jävla förstörd som människa.

:)


1 september

sådär ja. ny månad, helt galet ju! blidde iaf en pratsam promenad med erika nu på kvälla. eller aaah, hon stod för snacket och jag stod för skrattet ;) mohah jogga hem och körde lite fys med! känner fan att det är lika bra att börja i tid om jag ska få en bra tid på cooper testet om någon vecka hahah.. känns skapligt skönt att det är fredag imorgon också. fuck yeah

 

hej flickor, ska vi mysa nån dag tillsammans?

RSS 2.0