Monday baby

Igår blev det julklappshandel med mor. Så nu är jag så gott som klar, några små paket till skadar ju inte!

Kvällen sen spenderades i hallen. Grymt kul träning! Alla kämpa på bra och jääälar så svettig man blev haha. Snacka om att skrattmusklerna får jobba också ;)


Tredje advent

Allt går verkligen upp & ner nu. Herre hur orkar man? Jobba i fredags, jag och tre busfrön vare haha. Men oj så populär man blev.. ;) helgen fortsatte sen med kidz volleyboll i Gävle med mina små kids. Kul att se hur dom utvecklas och blir bättre! Och idag vare herrmatch, Tierp-Örkelljunga. Fick träffa bästa Jonas och se en redigt bra match!! 3-0 och jälar så mungiporna åkte upp, ja man blir så jäkla glad! Haha

Har spenderat mycket tid den här veckan på att lyssna och titta på musikhjälpen. Så himla braaaa det varit. Vilka eldsjälar det finns där ute! Över 23 miljoner samlade dom ihop! Nej det kunde absolut inte bli bättre än vad det varit, ååh så tråkigt att det är slut nu..

 


13 december

Shit vad mycket jag hunnit med idag. Blev inringd för jobb och då fick jag även se ett fint lucia tåg! Jag tycker det är så himla fint & mysigt med lucia. Fina sånger och härlig stämning! Efter jobbet bar det vidare till aspenhallen för att träna kidzen, laddar inför match på lördag! Och när jag sen äääntligen kom hem så satte jag igång med att baka. Helvete, vart kom den energin ifrån? Haha vankas jobb imorgon med, leka runt med mina gosisar. Sen får vi se hur min fredag slutar. Hörs fan


12-12-12

Att inse hur mycket en dag kan betyda är mäktigt. Från en dag till en annan. Ingen kommer vara som igår. Alla är det speciella på sitt sätt.
Och det kommer alltid finnas dagar som aldrig lämnar våra hjärtan, och dagar vi helst bara vill glömma.

Det är svårt att glömma dagar då man skrattat, älskat & gråtit igenom. Dagar man mött människor och upplevt minnen man sent kommer glömma. 365 dagar om året, en dag, som aldrig kommer åter.


Laddar om och bygger upp

Har inte haft något bra flow här direkt. Men dagarna fortsätter ändå. Har bakat pepparkakor med Elisé, bastat och skrattat gott, varit på julmarknad med mamma och dragit en sväng till stan. Och självklart så avslutade vi helgen med v-boll match mot Hylte. Hård match och vi föll ganska rejält med1-3.

Jobb i måndags och träning på kvällen. Alltså BAM vad kul de är att spela på damhöjd med brudarna! Bara flyyyter på. Och gårdagen var det häng med barro & träning igen. Ska nog tamefan skaffa mig ett gymkort nu. (Eller tigga ett av farsan haha) för man börjar inse nu vad lite man tränar jämfört med föregående år då man spela matcher med. Grymt taggad iaf!!


När ska man någonsin våga hoppas igen?

Jobb igår & idag. Träning igår & idag. Flöt väl på rätt bra. Snacka om att man får rediga kickar när man gör något bra på träningen. Älskar när det verkligen går som man vill.

Men ack så man funderar nu för tiden. Analyserar precis allt.. Och saknar det som varit. Ja jag säger det fan jämt, men det är precis de jag gör. saknar det gamla. Det var där tryggheten fanns. Nu för tiden vet man knappt hur morgondagen ser ut.. Skrämmande.


Bakom all denna längtan så finner man faktiskt glädje

Helgen fortsatte sen med buller å brak! Mös med lillsyrran på dan innan det var dags att snöra om för kvällens planer. Börja med middag på stations restaurangen i Uppsala med Sofia p, Caroline, Jonna & Louise. Riktigt gott å mysigt, sen styrde vi mot bowlaget och körde en omgång! Sen blev kvällen bara bättre å bättre. Så jävla spontant drog vi till Gävle. Älskare. En riktigt klockren kväll med fina människor!! Grym lördag rakt igenom! Pulsa mig sen hem i snökaos med några snubbar och somna halv sex! Haha de var inte igår de. 
 
Söndagen bjöd på riktig julstämning när syrran och jag gick på skyltsöndag. Fick ju som sagt vinter i onsdags! Haha stört vad mycket snö vi faktiskt har fått på så kort tid. Men bra mysigt äre, och kyligt :) haha. Nej december månad började ju för bra må jag säga! 
 

Sista december

Fina brudar som alltid får mig att skratta. Banga på krogen men gjorde ändå sällskap med tjejerna innan dom for vidare och jag åkte ut på annat sköj! Men nästa gång då jälar ;) haha kvällens roligaste var helt klart när vi stod vid Bennys och ser en buss komma och helt plötsligt så stannar busschauffören mitt på vägen och springer in å köper en hamburgare! Hahaha bussjäveln blockera verkligen hela vägen!

 


RSS 2.0