marsa alam 2012

min första utlandsresa bjöd på både plus och minus kan man säga. flygresan till och från gick galant. hotellet var stort och saftigt. och jag förnekar inte att det var otroligt skönt att få komma bort från allt lite!
men klart som fan så ska jag ha otur, tredje dagen nere i egypten så hade jag bränt sönder hela ansiktet och lite på kroppen. så jag låg inne en hel dag och sen vare skuggan som gällde för mig.. hade sår och var torr i hela fejset vilket kändes så hemskt... men ändå så kunde jag ha kul :)

om man ska sammanfatta lite fint vad vi gjorde om dagarna så gjorde vi följande; bada, sola, vatten gympa med gästerna, åt gott, titta på shower, drack drinkar, skratta och hade det allmänt skönt!


det absolut bästa på hela resan var helt klart att få spela beach volley med alla fina människor!! de kom från världens alla håll, frankrike, polen, italien, åland och många fler. heeeelt jävla underbart! vi hade också roliga aktivitetsledare, fick smeknamn som "madonaaaa" och "the best volleyboll player" hahah vilka lirare alltså :) slänger in mobilbilder nu så får vi la se om de tillkommer några till sen!

image description
image description
image description
(utsikten från balkongen mina damer och herrar)
image description
image descriptionimage descriptionimage description
(en mycket mildare bild av hur jag såg ut.. haha)

(beachplan - mitt andra hem)

(nudelmannen, en riktig klippa i köket)


Vi är många, men vi räcknas alla som en hel

I måndags levde jag som i en bubbla. Allt kändes så himla konstigt. men dagen sprang iväg och det var praktik först, besök hos barro och sen ett bollpass.

Idag var jag lite mer levande. Känns rätt så skönt att vara på Intersport nu med alla fina människor. Nackdelen är de långa dagarna, åker 8.56 och är hemma 19.00 igen. Men bara 23 dagar kvar att nöta. Faan vad jag ska bli bra. Mina fina vänner håller på och förbereder inför min b-day också. Är dom nå bäst?


26-02-2012

äntligen är man hemma på svensk mark igen, har saknat mina fina sååå himla mycket!! och resan som varit kommer jag dra av imorgon. för just nu är jag bara så stressad och förvirrad på mig själv att jag knappt vet vart jag ska börja. ååååh så ledsen i ögat jag blir..

imorgon är det första dagen på praktiken också. och ja, vad ska jag säga? "snälla gud var med mig"

EGYPTEN

Yeeeah satans fint väder de är nu rå.. Haha sitter i månkis och ska snart bege oss till Arlanda. Mår som en säck potatis om sanningen ska fram.

Men ha det så fint nu allihopa! Bra fint hörs heeeej :)


Lördag baby

Sitter och tittar på melodifestivalen med Erika och äter grönsaker och dipp! Satans fint må jag säga :)

Väskan är packad, och jag känner mig cool lugn för tillfället. Om sex timmar ska vi bege oss till Arlanda, och sen vidare till Egypten! fattar de inte men sköööönt ska det bli!


Jag lag min lycka i dina händer

Fan vilken fin fredag. Solen sken och värmde det tråkiga. Har idag fixat klart en kurs som gått och skräpat, helt galet skönt!! En snabb visit till Gävle blidde de å där jag även hade sällskap av kristin!! Kvällen min har jag spenderat med Caroline. Köpte thai mat och hade det verrrrrrry fint! Mohah

Imorgon hoppas jag på trevligheter igen! Inte många timmar tills vi far nu heller.. Iiih så spännande


väx förbövelen!


8 grymma veckor

v.8 19-26 februari - EGYPTEN!!

v.9 2 mars - min födelsedag

från v.9 till v.13 praktik på INTERSPORT i gävle

v.14 2-3 april - studentkryssning & påsklov

v.16 16-20 april - BARCELONA med skolan

schemat är fullspäckat med grymma händelser. ooh fuck vad jag längtar!! och förutom allt detta härliga så ska det klämmas in en leksand resa & en annan massa göttiga saker. slutspelsresor kanske? är självklart öppen för flera förslag, så fram med dom bara!


Alla hjärtans dag

En dag med mycket kärlek.

Hade temadag i skolan vilket var helt okej faktiskt. Köpte med mig vaniljhjärtan hem till familjen vilket var uppskattat! Syrran flippa nästan ut sötan :) sen hade farsan baloo gjort tacos! Fick sen hjälp av barro inför provet imorgon, innan jag begav mig till hallen med Mia och Erika för att pumpa lite. Lite men roligt vart de!

Älskade fina dag. jag är så himla glad och tacksam över att få ha sådana underbara människor i mitt liv. Familj, vänner & ni andra. Jag älskar er!


More than a feeling

Det gick visst över förväntan på min planerade lektion idag. Tror dom flesta hade kul, vilket var skönt att se :) ännu skönare var det att få beröm av Fredrik. Behövde jag.

Längtar som en tok till söndag. Ge ma helg nuuuu


Alla lyckas utan att behöva göra något speciellt. Jag ger allt och lite till, och ändå så lyckas jag aldrig.

Lirat lite boll idag. Bra finte! Sen vare Tierp-Linköping som stod på tur. Förlust blev det tyvärr, och domarna dömde som kyss mig i röven också. Linköpings bögarna tror att dom är något. Så himla stöddiga bara för att dom vunnit alla deras matcher.. Fuck less. Fett less på publiken som inte hejar med...haha ååh, less dag.

Imorgon ska jag iallafall hålla lektionen på idrotten. Kommer säkert bli skit, precis som allt annat är.


Lördag

Var in till Gävle en snabbis och fika med pappa, Marie och Elise. Hälsa på på Intersport och prata med Philip och Christoffer. Åh vad jag längtat att komma dit!! Åkte sen till bästa farmor & farfar, vad skulle jag göra utan er?

Kvällen har jag spenderat med bästa Erika. Skrattat så tårarna har runnit och nu är det film som gäller. Tack för en bra lördag.


Det var en gång, för länge sen. En längtan större än nått annat

Nu sitter jag hemma på blomstergatan och tittar på QX galan. Fått en riktig pang middag av farsan ikväll, han är ju bara för bra! En lugn fredag med andra ord.

Sitter också och tänker på alla underbara och roliga resor min far har tagit med oss ut på. Dessa veckor i fjällen, i stugan, Rättvik, hotellen och alla de andra underbara ställena i Sverige. Jag saknar de stunder då vi satt och prata om saker pappa varit med om när han var liten. När vi var små. Och allt prat där i mellan.

Jag saknar att vara liten, och inte behöva känna alla dessa jävla måsten...
Ta mig tillbaka bara


Meningslöst

Jag vet inte vad det är för fel egentligen. Jag bara känner mig nere. Oroad för vad som komma skall. Stressen trycker på. måste prestera bra. bli perfekt.

Jag vill kunna känna den där lättande känslan i kroppen som får livet att kännas sådär enkelt och harmoniskt. Igen.

Boken nedanför var bland det känslomässigaste jag någon sin läst. Tack för dina ord


Wednesday

Så himla mycket och göra i skolan nu.. Shajjses. Men tillsammans blir det lite lättare. Chompis!

Var hur gullig som helst nu på kvällen också och baka miniscones till bästa mamma & syster som kände sig lite rasslig! Sen titta jag på wipeout och fick skratta av mig lite, hahah så jävla kul!


Våran egna PT

Ni anar inte vad bortskämd man blir när man har en PT. Hon fixar ihop ett nytt program varje gång och hon pushar en att orka göra mer. Ja hon är tamefan grym på att hjälpa oss! En riktig förebild att det faktiskt ger resultat efter hårt slit. Mia du är bäst! Och till råga på allt så ger hon oss ett varsitt presentkort på en massage för att vi har jobbat på så bra! Hur underbar är hon inte då?

Vi är så satans grymma så vi borde alla få en medalj! Slimmad kropp.. Here we come!!!


Träna träna träna

Måndagen min var inte så händelserik. Men väldigt rolig! Börja med lite lätt Fys med syrran, fortsatte sen till Uppsala där det vankades Fys lekar. Hem till mormor & morfar på mat innan man sen drog ett redigt pass Fys med brudarna innan man sen avsluta med lite boll!

De tar sa sö. Och idag har vi valt "klassens" till våran skiva, sen spåra små b ut haha.. Har även nu ikväll kört ett Fys och ett bollpass! Pain in my ass, men fan så grymma vi är!!


Pics från helgen

Hej


när vi två blir en

Så var denna helgen slut. Bröllopet i fredags var helt underbart. Så mycket kärlek och glädje på en och samma plats. Och vi servitörer fick även mycket beröm under kvällens gång! :) fick tre väldigt fina presenter som tack för hjälpen också! Igår titta jag med Caroline på melinacupen i princip hela dagen. Lite käk och plump fick sen avsluta dagen. Idag har jag haft Erika på besök. Vi slog på en rulle och hade det gott. Hade sen turen att äta från bröllopstårtan idag igen, förjävla god var den! Men nu sö väntar en lång vecka med massa saker å göra. & bilder kommer, bara de att dom inte ville sammarbeta nu...

Sexy fucking hot

Jääävlar vilken stressig dag de blev igår. Och tala inte om vad det kommer bli idag.. Men igår var jag överallt och ingenstans. Ärenden på köpingen, häng med Caroline, häng hos mormor, kidz träning, plugg och ett redigt jävla Fys pass med brudarna!! Satan vad vi kötta & skratta!

Idag var jag trött som en grisjävel. Men till skolan kom jag & barro och drog en frulle. Har äckelmatte nu och sen ska jag raka vägen hem och fixa ma för att sen åka på bröllop! Våra grannar camilla och Niklas ska gifta sa nämligen :) ska även servera med några andra! Fint hörs heeej


RSS 2.0