Ai Se Eu Te Pego

sådärja, nu känns det att man lever igen. men på´t ikväll igen ba, med mina fina brudar :) satan vad trimmade vi kommer bli! annars då.. jo sover som ett jävla arsle för att jag drömmer så ända in i helvete. mardrömmar också. riktigt deprimerande att vakna trött och nedstämd sådär. nej fifan, nu ska jag fortsätta tisdagsmysandet här med gullehjärtat mitt. julmust & macka från personalrummet! ;)

Laddar om

Buhuu grabbarna torska med 0-3 mot falken. Finns egentligen ingenting och säga om matchen. Den vanns rättvist helt enkelt! Kul vare som vanligt att träffa alla volleyboll älskare på ett och samma ställe! Gamla som nya :)

Nu ligger jag i sängen och ska ladda om inför måndagen. Som för mig blivit en riktig träningsdag! 7.45-9.00 specialidrott med Madde, 14.35-15.35 idrott B, 19.30-21.00 fys, 21.00-22.30 volleyboll. Hare gött


Härliga söndag

Satans fin söndag de här. Sola skiner perfekt och nu ska jag iväg och äta lite tårta innan det är dags att traska ner till aspenhallen för att skåda Tierp-Falkenberg! Ryktas om att det kommer komma många "gamla" kändisar dit ikväll, vilket ska bli jäkla skoj!

Fin söndag på er! Och glöm för guds skull inte matchen kl fem, Woop Woop!


ett nytt kapitel

gårdagskvällen bjöd på en massa göttiga saker! vi dansa satan och drack en hel del smarria grejer vettni. extra kul vare att både amanda och evelina drog sin första krogrunda igår! skapligt trevligt. fick sen med mig två sovsällskap hem och de somnade ovaggat i sängen här hemma. jag däremot har en förmåga att bli jäävlig pigg fasten jag har hållit igång hela kvällen. kan fan inte sova. måste vara så att jag inte vill sluta när det är som roligast helt enkelt ;) men tack så jefla mycket för kvällen, det där gjorde vi bra! ♥

sitter för övrigt och leker lite med mitt nya liv... jajemeen, nu är jag också ägare till en iphone!! hade sån tur att mina proffs barro och rille hjälpte mig nu på kvällen och starta uppn. så himla glad nu hihi :D


I've got life Just give me time to find Whatever it is it will be allright Forever by your side





rockar loss med syskona johansson, madde & jennifer. nu jeeflar ska evelina få åkaa.
jag är stark. otroligt stark. fuck yeeah

25 januari

satan i gatan, det kändes verkligen att man hade varit igång hela måndagen. för igår hade en skön träningsvärk. men de sket man ju fullständigt i. åkte istället till aspenhallen och körde ett fys pass med madde och våran PT mia ;) vi kämpa verkligen på bra och skratta en heel del! och sen blidde det ett lätt bollpass.

idag var man däremot inte så taggad på livet. men nu har jag inte många minuter kvar i skolan innan jag får åka hem igen. har även hunnit kirrat med lite småsaker såhär på dagen. skön känsla. ännu skönare är väl att man har fått sin studentmössa!!

oändligt mycket kärlek

igår mådde man bra. jävligt bra. glädjen bara sprudla inombords! först går världens bästa kusin och vinner junior OS-Guld. så obeskrivligt stolt & glad för din skull, du är BÄST AMANDA!! sen var det tierps grabbarnas tur att vinna mot vingåker. ingen mördarmatch direkt, men det var kul och se båda lagen spela :) så 3-0 sluta matchen. nästa söndag gästar vi falkenberg där det kan bli jäävligt spännande istället!

dagen idag är rätt full men ändå inte. var med madde och fysa lite på hennes specialidrott sådär 7.45 imorse! sen har jag precis sagt hejdå efter en 20 min lång undersökning via telefon. ska dra mig till skolan sen och ha badminton! och som en skön avslutning på denna måndag så blire förhoppningsvis fys och volleyboll ikväll :) hejpa

Lördag

pappa vet precis hur han ska uppmuntra sin förkylda dotter. ikväll går familjen till nya sportbaren och äter oss en bit :) sen hoppas jag det blir gladiatorerna å mys ikväll!

ledsen tjej

jo men visst var det skönt att sluta vid elva idag. mindre skönt äre att man åkt på nån jävla förkylning. täppt i näsa, feber, halsont och ibland vill inte ens skallen hänga med. jag som kände mig på topp i går men inte då. pang poff sa det bara! tur att man har en syster som pysslar om en lite. nu har hon precis ställt in plåten med scones på. gött värre

write it all down for you

igår var det en tyckasyndomossdagen, så jag och caroline drog en välbehövlig kinabuffé. gott må ni tro. sen på kvällen var det mia som fick agera coach när hon, jenny k, erika och jag körde lite fys innan bollpasset! jobbigt vare, men kul som satan :) taggad till på måndag då det blir ett pass till!

idag har jag varit och simmat på fyrishov! sen har jag varit nå sjukligt trött.. helt galet. ska försöka få ihop några ord nu innan jag sen tar mig i friheten till att vila lite.

glädjen som aldrig tar slut

kan inte med ord beskriva hur stolt jag är över min kusin amanda. hon har nu spelat vm där tjejerna kom på en tredje plats och nu är hon nera i österriket och spelar OS. hennes pappa och min farfar (hennes morfar) är också på plats för att stötta henne. det fanns möjlighet att följa med, men nu sitter jag här hemma och följer hennes framgångar. de går bra för tjejerna. 11-0 seger mot tyskland och en 3-0 seger idag mot självaste österriket där amanda gör första målet! nu väntas semifinal.
jag låter bilderna ovan tala för sig själv. jag blir rörd. världens bästa människa. love you ♥

turen har vänt mig ryggen

ja de va tamefaan mig en svängig måndag idag. börja redan på morgonen, byxjävlarna spricker och de nymålade naglarna lika så. tappar bort en vante på tåget. har 35 min planering med min "andra klass" av idrott b innan jag sen tar mitt pick och pack och far hem igen. lämna in skorna på lagning och sen fick jag ett glädjande mejl av telia också att jag kommer att på min telefon (tack!) när jag kom hem sen så kände jag mig skapligt glad. taggad på att få svettas lite men nejdå. fys en timme med bästa brudarna innan vi lira lite boll. och jag säger å de, karljävlar som tror att dom är bättre än alla andra. det gör mig så himla matt...

men imorgon ska jag in till gävle en sväng och äntligen få hem min tröja! sen lutar det åt att det blir fys före bollen imorgon med. fan gillar´t!

krossa! ♥

jag är övertygad

min söndag har spenderats nere i aspenhallen där det har spelats lite volleyboll. det var helt okej, med tanken på att jag hade lite skön träningsvärk sådär haha. efter några timmar sen skrev jag protokoll när tierpskillarna mötte  södertälje. och grabbarna kunde lätt vinna med 3-1. satans duktiga dom är! men det var en stackare i södertälje som gjorde illa knät och fick åka med ambulans. verkligen led med han, fyfan! sen vare kul att få träffa jocke igen och se han lira! och han höjde verkligen laget må jag säga :)

Det finns inte mycket i livet som är lika vackert som vänskapen

bästa vän ♥

en fredag med både glädje och otur

jag är en sån person som tror på skrocker. tex så lägger aldrig nycklarna på bordet eller går på a-brunnar. så självklart så tror jag att fredagen den 13 ger en otur. och se på fan att den gav mig otur. nu kanske jag inte kommer att få min iphone ändå.. ska ringa telia i nästa vecka och höra vad det är för fel. sen så gick mina vinterskor sönder. alltså hallååå, de var ju inga budget skor jag köpte direkt? fett less

men igår blev det även en spontanträning med uppsala volley. följde med erika som har tränat där några gånger, och visst var det kul att få träna ordentligt med tränare å riktiga övningar! tränaren var en bekant sen i somras vilket var fint :) min insatt under träningen var helt ok, bättre än förväntat. och om jag får säga såhär så har uppsala en heeel del att träna på. inget jävla å annama där inte. men de kommer väl! kul vare iaf och jag får se om jag får träna där någon mer gång :) på kvällen sen hade jag och erika mys hemma hos mig. vilket kändes helt rätt!

nu jävlar har syster agerat kock igen. denna gång har hon gjort inbakad fläskfile med klyftpotatis och en hemlig effterätt. gött värre!

Flirt är ett försök att leka med elden utan att brinna upp - Maria Perschy

heeelvete vilken lång och äcklig onsdag. och till dig som vill slösa bort tre timmar av ditt liv eller har svårt att sova, så kan jag rekomendera teatern romeo och julia. rena rama sovpillret.

men idag fick jag mig en redig sovmorgon. sen har jag varit på studiebesök på UNT med mina klassisar. de var väldigt intressant och roligt, massa teknikgrejor! vi tävlade även mot varandra och då kammade jag hem andra plats. när jag kom hem sen åkte jag och tränade kidzen. nu ska jag mysa med systra mi

Måndagar är ett jäkla sätt att använda en sjundedel av sitt liv på.

köpt på mig vigo tugummin. focus, active och beauty. lite ballt, för jag kände faktiskt att de hjälpte lite!

Alla djur, utom människan, vet att livets huvudsakliga mening är att man ska njuta av det.

de dagar som gått har varit rätt lugna. men gjorts en hel del ändå;
varit hos farmor & farfar
varit på bio med systrarna
fikat med amada och ronja, då vi även planera lite inför leksandsresan
tränat volleyboll i dryga 2 timmar + 1,5 idag!
klippt håret
badat med elise
bra avslutning på lovet. tack mina nära och kära för att jag har er.

känner mig inte så jävla taggad på morgondagen om jag får säga så. skola 8.30-17.00 teater 18.30-22.00. lång dag, men gör det bästa av de. ska bli kul å se vad romeo och julia erbjuder för kvalité.

2 dagars i katrineholm

jajemen, Grand Prix dagarna levererade i år igen! att vara sådär samlad bland massa volleybollfantaster är mäktigt. jävligt mäktigt. fick se mycket grymma matcher, och tierps killarna kämpa på bra och fick brons. lika så var det en het bronsmatch mellan evelinorna vilket var kul att se! men frankies lag vann tillslut bronset :) har hejjat som en tok med och vem fan behöver en tuta om man heter marina, jäla fin stämma jag har! haha sen blev de till att fara runt på lite äventyr. skratta så jag fick ont i magen när jag blev blåst på fel hotellnr.. men kul vare :D

följde såklart vm-finalen där på fredag morgon och när målet kom efter förlängningen så skrek jag bara rätt ut: JAAA! jenny var "typ" vaken medan stackars mia sov och vakna till av mitt glädjetjut. hahah guuud så det kan blii. men hotellet var gött, och tala inte om frullen! kul att sova med eliten ;)




taskiga bilder. men jag summerar de hela med ett ord: awesome!

Grand Prix

nu bär det av till katrineholm! ska bli jäla gött och komma bort lite, samt att få titta på sjuukt mycket volleyboll! blir sa en övernattare där också. hotellfrulle in my heart. nej, dags å värma upp rösten lite så man kan heja fram tierpsgrabbarna till seger.

kronjuvelerna

igår var jag på bio, som jag inte har varit på.. jaa minst två år! haha såg iaf the stig helmer story, och den var bra! fint sällskap fick jag med mig å :) idag blev det till att mysa med mormor, morfar & madde. löste korsord och fika lit. sen har jag spenderat min kvällen hos camilla med erika! blev lite filmmys och en redig kopp med skratt. slängde ihop en kladdkaka åt flickan min för att hon inte mådde så bra i skallen. och jag tror den gick hem faktiskt!

nu är jag nöjd för dagen. och imorgon vid nio tiden så far jag, jenny k , mia & jenny g till katrineholm för att titta på GP! ska bli mycket roligt tycker jag

JVM

dom gör det igen! vilken match, vilka grabbar. jag ryser!! ÅH helt galet bra!
tv3 fick inte riktigt till de där ett tag, så då fick man glatt följa matchen på annat sätt. som en tok satt jag och tröck mig runt på aftonbladet och andra sidor som strema matchen. men tillslut så kom bilden tillbaka, lagomt till sista perioden. förlängningen bara sprang iväg, och sen var det bara för sverige och visa vart puckarna skulle sitta i straffarna. det går bara inte att älska dom, vilka kämpar! FINAL NÄSTA!!

aftonbladet

"Marcus Leifby:
TV3 vek ner sig – och samtidigt lyckades Små Knotten på nytt vända ett knepigt underläge. Men jävlar vad det satt långt inne. Det behövdes en vansinnesutflykt från den finske målvakten Aittokallio och ett straffavgörande där Finlands störste stjärna, Granlund, glömde pucken någonstans bland alla dragningar. Gustafsson behövde inte ens ingripa och Sverige är, på nytt, i en VM-final där Kanada eller Ryssland (fjolårsvinnarna) väntar.

Tänk om... tänk om... tänk om Sverige skulle lyckas vinna en JVM-turnering, den första sedan 1981. Vad gör vi då? Bokar Rålis? Eskorterar med JAS-plan? Dammar av Glennmark? Klart är i alla fall att chansen finns, finalen spelas på Trettondagsafton och det finns ingenting som kan hindra mig från att se den. Det kan storma, det kan snöa, TAIF kan spela, VM-krönikan -94 kan gå på SVT 24, det kan rasa ett världskrig på min tomt – jag ska se den här finalen.

Under stunder i förlängningen var ni över 90 000 pers här inne och det är något slags rekord, med tanke på tiden, och jag är oerhört glad att jag fick ge er den här rafflande avslutningen.

Kram för helvete – KRAM!

Over and out.
/Leifb"

ÅH vad jag älskar er pojkar!

2011 i korta drag

nej nu smäller vi av en summering av 2011 tycker jag!

personligen så kan jag tycka att jag har varit en riktig bitter brud ibland. prestationsångesten och alla dessa tankar har varit väldigt jobbigt. och tala inte om tidsbristen. att den där jävla tiden aldrig räcker till.. men jag har också sprudlat av lycka, och glädje över saker som hänt!
iallafall så kunde inte året börja bättre, en resa ner til grand prix gjorde mig bara ännu mer taggad på att spela i allsvenskan som skulle bli en sjuhelvetes upplevelse! alla bilresor upp & ner i det avlånga landet, matcherna, gemenskapen och allt det där roliga imellan. nej det var en grym tid mina vänner. vi sluta sen på en tredjeplats och resan kunde blivit längre men den fick där tyvärr ett långt slut för tierps damer. under denna hektiska period så fanns det inte mycket annat i min vardag än skola, träning och matcher. visst, det var verkligen awesome! men på nått sätt så fanns inte tiden där till annat..

sen blev det en och annan supporterresa också för att heja på våra volleybollgrabbar! Linköping x2 & Falkenberg x2. inte varje dag man tar sådana resor inte, men kul vare må ni tro! sen hade jag även en av mina bästa helger på Swedish beach tour som ägde rum i uppsala i juni månad. perfekt väder, underbara människor och sjukt bra beach matcher. nej där levde & andades jag verkligen beach i tre dagar! love och tack till alla.

2 mars vare äntligen min tur att få kalla mig "vuxen". inte så peppad på livet och vad det då erbjöd. men fram åt sommaren så börja man uppskatta det lite mer när ens vänner också hade åldern inne! krogen har man väl hunnit med och avvecklat några gånger detta år, vilket har varit både ris och ros. men dansen har väl varit toppen all the time! sommaren kom sen och bjöd på en hel del roliga äventyr. ön blev det varje tisdag med olika sällskap & händelser varje gång. bergstäckten utnyttjades väl, och även beach har det spelats en hel del! kommit in i ett nytt kompisgäng och träffat på en massa nya människor. och ännu en gång insett hur lite världen faktiskt är ibland! även spenderat några dagar i snatra vid stugan. dock har det inte blivit någon resa upp till sundsvall i år. myyycket tråkigt faktiskt.. men en tripp till leksand har det blivit! och sen har det firats en hel del i år också, pappas nya giftemål som firades med hela släkten, mattias & torbjörns student, farfar 70, morfar 65 och en hel del drös till! har även tittat på min första allsvenska fotbollsmatch live haha!

hösten kom och vintern lika så. eller? ingen snö har väl varit ett jävla minus i år. usch. och skolan har väl aldrig känts så jobbig och svår som nu. skulle jag verkligen klara av allting? tur då att man har klasskamrater som ställer upp! när det inte blev något seriöst med volleybollen så har tiden bara poffat upp från ingenstans! trots sena träningskvällar så har man haft mer tid. men inte gjort något vettigt av den? joovars, erika och jag har varit hurtiga som få och traskat många mil detta år! hade tom kakförbud en månad om jag inte minns helt fel ;)

min familj & mina vänner har och kommer alltid vara prio ett i mitt liv. och jag kan känna att jag har kommit alla lite närmare faktiskt! och kära hjärtanes vad många fina själar jag lärt känna detta år. :) men även många som jag trodde jag hade förlorat, men som har funnits där för mig hela tiden. det gäller det där att bara våga. för har du en gång kommit in i mitt liv, så finns det alltid en bit kvar. 

jag skulle kunna fortsätta skriva i oändlighet men nöjer mig med detta. finns säkert saker som inte nämnts här som jag fått varit med om. men allt finns kvar. hos mig. föralltid.























SPARKLY


matchen är inte slut fören den verkligen är slut!

jag är så jävla glad att jag stanna uppe och kolla klart. FYFAN vilken match!! ryser och hoppar av glädje! ligger under med 0-3 vänder och gör 3-3. spelar förlängning sen och vinner med 4-3. JVM gabbarna var mer än grymma. sååå snyggt! in your faaacee ryssland mohaha

hoppas det går lika bra för kusin amanda som också är på plats och spelar JVM! fast med tjejerna då. har inte hört något men tror nog att det har gått lika bra för dom. heja amanda!!!

2012-01-01 - hockeymys

nu är jag mätt i magen, men inte ett dugg trött. jäla bra då att det är jvm på tv så man har nått omväxlande att titta på! just nu äre canada - usa som spelar där det står 3-0 i tredje perioden. och om några minuter spelar sverige mot ryssland så det lär man ju se när man ändå är vaken. en ganska så soft start på det nya året.

följer lite lätt från aftonbladet sida med där dom kan ställa frågor och komentera om matchen. skapligt kul och läsa vissa komentarer må jag säga hahah!



RSS 2.0