Precis just nu

Inte nådigt vad fint väder de var igår, tacka fan för att man jobba dårå haha! men på nått sätt var det ändå skönt. lägga ifrån sig alla känslor för ett tag och bara koncentrera sig på jobb. Fina arbetskollegor som får en att skratta :) Idag äre fullspäckat schema. Påväg till jobbet nu och ikväll vankas det ön. Som jag har längtat!


Inte ett jävla dugg

Fyfan så tråkigt jag har det.. No life, jomenvisst! Tog mig ut på en promenad i solen tidigare idag men nu vettefan vad jag ska hitta på. Ingen som vill bada eller hitta på nått med mig. Hahah gud. Sämsta helgen på länge. Och inte är jag speciellt taggad på att jobba imorgon heller. Fuck it. Neeeej men ska man ta sig tid till att leta upp ett liv på blocket kanske?


Mellan raderna, en känsla av att vara hatad på båda sidorna.


OS beach Volley

Tittar på beach volley från OS nu. Fyfan vilken klass det är på spelarna. Skapligt mäktigt att få vara med och spela där.. Något sugen man blir på att spela själv då. Så himla kuuuul! Skapligt nice för dom som har sina kompisar med och spelar! Har sätt några gratulationer åså på Facebook vilket är himla kul! Hoppas att få se mycket bra matcher nu framöver :)


ögonblicket då allt faller på plats

jag faller isär. inuti mig själv är jag så ensam. så tom på ord. det går inte att förklara. man inser att människor inte vill veta av en. varför? varför blir jag så ointressant att folk fryser ut mig? ni säger ingenting till mig, utan jag får själv stå kvar där utan vetskapen om vad jag har gjort för fel. det felet som jag alltid gör? ska man då istället undvika det personer som faktiskt gör en glad? som får en på andra tankar och till och med får en att vilja leva. jag vet inte. när något betyder väldigt mycket för mig så vill jag inte förlora det. men allt verkar bara glida mellan mina fingrar och rinna ut i sanden. aldrig har jag väl känt mig så vilsen som jag gör nu.
 
så vad vill ni egentligen när ni staplar in i mitt liv, förändrar allt och gör mig så förbannat glad och sen bara ignorerar mig? vill ni krossa min själ, göra mig förvirrad och få mig att tro att allt jag gör är fel? i så fall, grattis. ni lyckades.

Svagare än någonsin

Alla håller väl med om att helgen är den bästa tiden på veckan? Alltid lika välkommen varje gång haha. Skönt att värmen håller i sig fortfarande, gudomligt :) så idag har jag solat och fördrivit tiden med att klippa gräsmattor, våran och mormor & morfars haha! Bra roligt de å. Nog för att jag var taggad på helgen men nu vettefan.. Några åker bort och andra jobbar. Jahaja, vad ska man då hitta på? Passande helg känner jag, för nästa helg äre min tur att jobba men tacka faan för att alla andra är hemma då! Haha nej nu blev jag deppig igen.. Ska till å duscha nu sen måla naglarna. Blir väl inte så mycket mer gjort sen... Men ni andra kan ju ha en trevlig helg :)


så enkelt som ett stenkast bort

salig var ordet. nu börjar man känna sommaren på riktigt. fint väder igår igen. gudars så man mår då alltså. har umgåtts med min fina mormor & morfar, badat och solat i bergstäckten, klippt gräs, ätit thai mat med madde och barro, haft altanhäng, skrattat nå kompiöst och varit på en cykeltur & träffat fina människor. jaa det är väl precis såhär en sommardag ska vara. full med aktiviteter och glädje. en resa hade dock inte skadat..
 
men så, fredag idag igen. veckorna bara springer iväg. huga. vill hitt på nå kul nu, skapligt festsugen haha.. så ska väl försöka hitta på mig några polers som jag kan dryga på i helgen :))

25 juli 2012

åh men du, vilken härlig dag det var i onsdags. riktig sommarvärme! åh de utnyttjade man väl. sola på gården innan det blev en snabbis in till stan. tände på grillen och drog sen å bada i bergstäkten. inte så jäla skönt men haha! njöt sen på altan hemma hos oss. första dagen för kvällsmys i sommar! eheh braaa fint
 
sen vare även morsans födelsedag. hela 40 bast fyllde min kära fina mor (äre nu åldersnojjan kommer ;) haha ) blir till att fira henne i helgen då hon och pia är och steker i magaluf.. inte ett dugg avundsjuk nejdååå!
tack mamma för att du alltid stället upp, du är det bästa som finns! jag älskar dig, oerhört mycket. min fina mamma. ♥

Tisdag 24 juli

I tisdags så styrde vi bilen hemåt Tierp igen. Men dagen bjöd på strålande sol och värme. Hängde på stranden och drog även ut med båten en sväng! Och självklart blev de till att plocka lite blåbär eftersom vi har blåbär över hela våran tomt där uppe hahah lite komiskt med tanke på alla bärplockare som de varit nu! Men de blev sig några riktigt fina dagar uppe i stugan med bästa familjen :) och satan vad man har skrattat då, så jävla roliga människor de finns!
Väl hemma blev det en kvällsjogg och prat med bästa barro. Å visst saknar man Sundsvall redan.. Förbannat fin plats de


Sundsvall i mitt hjärta

Blev en lugn söndag igår, hängde lite på stranden och spela minigolf som man vann dårå haha! Idag trodde vi det skulle regna hela dagen, men ack så fel vi hade. Drog en sväng till stan och blev några hundringar fattigare innan vi sen åkte hem och lag oss på stranden. Kanon väder rent ut sagt! Och det ät ju helt galet vad glad man blir av att träffa allt folk som är här. Så himla fina människor :) imorgon Blire en sväng med båten tror jag! Skepp å hoj


Känslan av glädje

Jävlar så trött jag var i morse, helt stört! Och bra stressad med när jag skulle hinna packa med, ja herregud.. Men till jobbet kom jag och där hände det inte så mycket. Solen drog till sig alla kunder så jaa då varte rätt lugnt :) dissa personalfesten också och åkte istället upp till stugan. Älskade fina Sundsvall, Guu va jag har saknat det! Har nyss ätit finmiddag med familjen och ikväll Blire en sväng ner på campingen. Så himla skönt att få komma bort lite och andas ut! Men trevlig lördag på er!


Jag behöver en klapp på axeln och några vänliga ord. Känna tryggheten igen. Känna livet. Leva livet

Ja men självklart så är det fint väder idag när jag jobbar... Standard! Blev inte många sovtimmar för mig inatt heller så jag känner mig lagom seg nu.. Haha fick iallafall sällskap på tåget imorse av Madde vilket var trevligt! Nu ska jag kriga på i fem timmar till innan jag får gå ut och vänta i en och en halv timme innan jag får komma hem. Värt!!!! Men ha det så bra i solen idag allihopa, njut förfan!


En dröm om sommaren

Jag vill också åka till Göteborg och hänga, spela Beach på stranden, vara med familjen, mysa med mina vänner, fiska, åka båt, badaaaa, bara göra nått spontant helt enkelt! Det bara kryper i kroppen när man ser vad alla hittar på under sommaren. Saknar verkligen dom där spontana kvällarna när man drog ihop ett gäng och åkte och spela Beach, eller de dagar man åkte till bergstäkten och bada och mös kvällarna långa. UTE. Har man kunnat göra nått av de i år?? Det är dumt och klaga, men man har ju längtat efter det här hela året så visst blir man lite besviken och ledsen över det hela. Jag hoppas det blir bättre bara


Vattenland

Herregud vilket kaos det var här på gatan igår. flera hus längre ner på gatan fick in vatten i huset efter hällregnet som man själv missa haha! Men vi längre upp på "höjden" klara oss som tur var! Sen slog blixten även ner i vattentornet så det blev helt knas, inget vatten på hela kvällen sen. Usch så det kan bli alltså.. Och regnet börjar ju bli en vana så att säga, trodde dock att jag skulle hinna undan det när jag var ute idag och sprang. Men fuck no, himlen öppna sig bara efter några kilometer och då blev jag bra jävla less haha! Nu på kvällen följde jag med mormor och morfar på bilbingo i Karlholm. Och jag har väl aldrig varit så nära att vinna så många gånger som jag var idag. Jävla kuknummer alltså haha..


Skratta är livet

Igår hade jag nog fan världens skönaste kund. En Karl från övik, och gud så jag skratta! Vilken glädjespridare! Det är sånt som gör jobbet lite lättare, att få känna glädje. Och fina arbetskollegor med förstås :)


Work

Haha jävlar vad taggad man blir på att jobba när solen hade lust att komma fram såhär på morgonen.. Vanliga turen de :) men 10-19 äre som gäller, hemma till nio.. Inte kuuuul. Haré


Var sak tar sin tid


Omaka par

Känner mig nere, krossad och glömd. Hårda ord från själen. Tacka fan för att det vart uppehåll mot kvällen så man kunde ut och röra lite på sig. Händer rätt ofta att jag snörar på mig skorna och går ut ett tag när jag känner att forever alone känslan dyker upp. Haha fyfan. Vilket jävla liv. Ska de alltid behöva kännas såhär?


Med handen på hjärtat, så ärlig som jag bara kan vara

Ja hejhej, lugna dagar må jag säga. Blev tyvärr ingen tripp till Sundsvall som de var tänkt, men de kommer. Och satan vad jag ska njuta då! Trotsa vädret nu på kvällen och var iväg och lite beach med vännerna. Flöt på bra satt säga. Så Inge alkohol den här helgen. Inget mig emot heller.. Jag kan ha det lika trevligt utan!


Långt uta helvete

När botten is nådd... Ja fyihelvete igår hade jag velat haft ett skott i pannan. Idag med för den delen.. Var så otaggad på att jobba och träffa folk så jag kunde spy. Men gårdagen flöt på och morsan, Perra och Madde kom sen å hämta mig. Och då muntra dom opp ma med lite taco bar. Blev inringd idag att jobba också, tur som fan då att de var dom bästa kollegorna man fick jobba med! Bra roliga dom. Och världens bästa mamma som kom och hämta mig idag igen <3


"Och fast jag inte saknar dig, så känns det som att världen skulle rasa, om du glömde mig"

Ligger och lyssnar till Melissa Horns sköna stämma. Bara blundar och tar in allt jag hör. Det känns så bra. Så lätt att andas, men så svårt att leva. Man börjar grubbla över livets händelser. När ska det lätta? När ska oron försvinna? När ska man våga chansa igen..


En kväll på stan

En kvällstripp till Gävle med några fina vänner. Vi åt gott på Interpool och titta sen på Sean banan och Molly sandén som stod för underhållningen på sommarkväll. Fin kväll med fina människor. Imorgon vankas det jobb fäään.


Vem ska jag tro på

Blev en rätt så spontan tripp till ön igår. Inte så mycket folk men jag tycker jag hade en trevlig stund iaf. Fick till buggandet rätt bra också, så det var kul haha! Fina töserna Erika och Emma, puss på er.


Rädd för känslan av att vara lycklig

I think i'm afraid to be happy because whenever I get to happy, something bad always happens.


Vart jag än går

Gårdagen blev faktiskt en rätt så lyckad dag må jag tycka! Fixa och dona lite på dagen innan vi brudar körde 5-kamp hemma hos mig som jag och Erika hade kommit på. Hahah så jävla kul, och självklart tog man hem segern ;) sen sluta dom andra på delad tvåa och tredje plats! Efter det fortsatte sedan kvällen hos mig och vi grilla, förtärde alkohol, spela kort och hade det riktigt trevligt! Sen bar det av till gudinge efter ett antal stopp. Dock en kort visit men de var trevligt att komma ut lite. Fina pojkar som ställde upp också, tusen tack!


Tack för idag

Jag tycker det känns så jävla knas att jag nu får jobba på riktigt. Att de tror på mig och ger mig så mycket ansvar. Inte trodde man att det skulle hända en själv.. :) efter jobbet i fredags så gick jag över till grannarna ett tag innan Erika den fina kom över till mig. En hjälpande hand fick sen rycka ut och avsluta kvällens bravader.


Berätta din historia

Jajemeeeen, igår fick jag jobba lite. Blev in ringd i sista sekund och hade då 20 min på mig att bli klar haha. Men de gick bra och dagen rulla på, synd bara att det var så fint väder men.. Hade "turen" att få jobba idag med, och jag har absolut inget emot att jobba de är bara det att jag blir så förbannat less på att jag måste vänta 1 och en halv timme innan jag får åka hem.. Så det blir rätt långa dagar när man åker in nio och kommer hem till nio. Bläää. Längtar redan tills jag får sätta mig på tåget hem nu.. :)

Hur ytan sakta börjar visa insidan

Fint att solen och värmen var framme idag. Blev till att hänga lite i solstolen de, fixat lite saker och nu på kvällen blev det kubbspel med barro. Vi krossa grabbarna med 3-0 idag, Hahah så jävla kul. Sen tog jag mig en kvällsrunda på 10.5 km, riktigt skönt. Behöver rensa mig själv på negativa tankar. Dock äre väldigt svårt att få in nått positivt nu känner jag. Värdelöst. Vill vara glad på riktigt

en sista helg i juni

jajemen, i fredags blev det som sagt en tripp till Uppsala för att umgås med fina vänner! bästa Sofia bjöd på mat och vi hade det trevligt hos henne innan vi begav oss ner på stan och tog oss några glas på terassen. hur gött som helst. love you girls! sedan fortsatte helgen med ett besök på gränby med familjen, födelsedagsfirande av faster med älskade släkten, dopp i bergstäkten, mys med systrarna. så ja en helt ok helg med andra ord. 
 
idag har det inte blivit mycket gjort eller.. funderat över livet och allt sånt där. tungt. inget som känns lätt precis. vill så mycket, men händer ingenting. så fucking less på mig själv. slänger upp lite pics från helgens bravader.
 

Lev livet helhjärtat

Texten här nedanför är tagen från en annan blogg som jag har följt under två års tid. det han skriver om nu är som taget ur mig själv, jag hade aldrig kunnat formulera det hela så bra som han gjort så därför visar kopierar jag det och låter er själva läsa det. så sjukt jävla bra. här är bloggen.

Vet du hur det känns när man flyger, högt ovan molnen? Man lever liksom på moln. Allt verkar glittra, och den lyckliga känslan i magen går liksom inte över?

Om du vet hur det känns så vet du också hur man faller. Handlöst, rakt ner. Du landar så hårt eller hur? Sen ligger du där på marken med ditt trasiga hjärta och svär för sig själv att du aldrig ska göra samma sak igen. "Aldrig mer ska jag falla så hårt"

Efter ett tag så reser du dig och borstar av smutsen från byxorna och plåstrar om ditt trasiga hjärta och din trasiga kropp.

Nästa gång någon ger dig ett tillfälle att flyga så flyger du inte lika högt. För du är rädd. Du är så rädd för att falla. Det gör så ont att ligga där på marken.

Du flyger lite lagom högt istället. Så att när du faller kan man bara borsta bort smutsen och försöka igen. Eller hur?

Du vågar inte ge din själ till någon annan. Du vågar inte lämna ditt hjärta i någon annans händer. Dom kanske tar sönder det.

Visst fungerar det. Du får ha kvar ditt hela hjärta och du slår dig inte när du trillar ner. 

Men lever du verkligen?

Flyger du verkligen?

För att se glittret, för att leva i solen, för att se guldet vid regnbågens slut, för att känna den där underbara lyckliga känslan i magen så måste du flyga över molnen, högt högt upp.       Man faller så jävla snabbt och landar så jävla hårt. Men när du väl flyger så är det tusen gånger ljuvligare. Tusen gånger vackrare. Du drömmer tusen gånger mer underbart än alla andra och när livet glimrar så skiner det finare och ljusare än för någon annan.

Jag lever mycket hellre helhjärtat och ärligt. Jag faller hellre tusen gånger mer än att leva en enda dag utan att ge mitt allt till andra människor. Jag kommer inte att nöja mig med "okej", jag vill ha någonting fantastiskt. Men för att hitta något fantastiskt så måste man falla många gånger.

Och jag faller hellre tusen gånger tusen (gånger tusen) gånger än att missa den där gången då det verkligen spelar roll.

Jag skulle vilja citera Mark Twain som en gång sa

"Dance like nobody's watching; love like you've never been hurt.

Sing like nobody's listening; live like its heaven on earth."

 

Vägra leva ditt liv halvdant. 

Lägg ditt hjärta i allting du gör. 

Först då kommer du att inse att himmeln finns här på jorden, just där du är, just nu.

Lev livet helhjärtat. Alltid!

 

//Alexandra I. I. Gillberg


RSS 2.0