För fin ibland

Hello. Läget rå? Jorå de knallar.. Igår var jag barnvakt till lillan, sen blev det en snabb visit till Gävle för att hämta ut SHM biljetterna och shoppa litt. Blev sig en redig omväg på vägen hem haha gud. Men nu är jag barnvakt igen. Och ikväll vankas det middag i Uppsala med några fina flickor! Hejpa

Sanningen gör ont

Det är vid sånna här stunder jag inser hur mycket jag har vuxit inombords och som människa. Man ska lyssna till sitt hjärta och man ska ta vara på dem man älskar innan det är för sent. För du vet aldrig när den där plötsliga vändningen kommer. Allt kan ta slut på ett ögonblick. En sekund. 

Det verkligen skär i hjärtat på mig när jag tänker på alla jag saknar. Jag vet inte ens om ni saknar mig, men jag är helt säker på att utan er hade jag inte varit den jag är idag. Jag är så fascinerad av ödet, hur man kan möta personer från fjärran land och bara känna ren jävla lycka direkt. När man känner att valen man en gång gjort har fått en att komma dit man är idag. Obeskrivlig känsla. För om jag inte hade gjort "så" hade det "där" kanske aldrig hänt. Ja det kan fortsätta hur långt som helst. Men jag lever verkligen för det jag har fått varit med om. Fan. Fan vad jag saknar allt som hänt. Vrid tillbaka klockan, pausa livet där allt var som bäst. 

Ge aldrig upp

Yeeeah skam den som ger sig, men Caroline och jag lyckades få biljetter till SHM i november!! Så förbannat kul det ska bli, taggadebrudar! Efter de så fira vi med häng vid bergstäckten. Fint värre sö.

Sen kom forever alone känslan tillbaka... Haha fyfan så himla tråkigt man kan haaaaa. Drog mig dock ut på en 10.5 km runda vilket var jävligt skönt. Men sen då? Börjar nog bli jävligt sällskapssjuk alltså.. åh

Kubbkungar

Blev en fin avrundning på dagen. Spela revansch match mot grabbarna i kubb och jag och Caroline krossa med 3-1 i matcher! Mohaha så roligt de var! Och bittra som dom blev så drog vi en snabbis till bergstäkten och sen en rulle på det!

Jag hatar denna ovetande känslan som får en ner på botten

Blev sig en sväng till Gävle för att prata med the boss! Så nu vet jag vilka fasta dagar jag har, men de kan hända att jag får några strödagar! Så var tanken att jag skulle åka hem utan att handla nått, men så blev det ikke. Kom hem med tre kassar i min hand haha. Fiiiinte. Nu kom solen fram å, så nu får vi se hur dagen fortsätter..

Jag vill inte såra, för jag vet precis hur det känns

Satan i gatan vad det har regnat idag. Borde typ räcka för hela sommaren nu haha.. Så idag har det inte blivit så mycket gjort, städat lite och gjort nå ärenden åså. sen var jag bara tvungen att rensa tankarna och röra lite på mig så det blev en mils promenad i regnet. Heeelt själv. Mötte typ ingen människa ute heller haha. Så nu är jag ny duschad och sängen renbäddad. Himla skönt de. Lite avundsjuk på alla som ska till peace and love i veckan.. Fyfan så kul!!

I WANT YOU BACK

Vi diskuterade lite om livet igår. Och man blir nog fan lite klokare för varje gång man delar med sig av sina egna tankar till andra. Skön känsla faktiskt.
 
Vad du väljer att göra och inte göra är faktiskt din ensak. Valet är upp till dig. Det kan såra och de kan även stärka vilken människa som helst. 
 
Men när man får den där känslan; varför gör jag det här? Vad betyder det här för mig? Eller för dig? Vad vill jag göra egentligen? Frågorna blir fler än svaren. Man vet varken in eller ut, upp eller ner. Allt bara är.. 

Midsommar & Midsommardagen

att midsommaren bjöd på kanonväder var verkligen roligt! sen att dagen inte blev som planerat får man väl helt enkelt acceptera.. aldrig mer säger jag bara. men midsommardagen igår bjöd på en hel del skratt. åkte med fina mia till skärplinge på förfest där man fick lära känna lite nytt folk och även hänga med några volleybollare, med er har man alltid kul!! sen bar det av till lövsta, mycket folk vare och lite dans bliddere. en helt ok kväll! tackar tusan för att jag har så fina vänner, puss på er!
 

Hjälte

jag skrev om honom i ett tidigare inlägg som ni kan läsa om här.  tårarna kommer, man blir så rörd. killen är så stark och han vet precis vad han vill. en riktig hjälte

Med solen kommer glädjen

Men se på fan vilket väder de blev idag då! Legat ute och glassat i solen med tara sen klockan elva. Härligt må ni tro! Fick se en riktigt jävla rolig sak idag också att Daniel "DK" och Maria ska ha barn i november!! Åååh så glad jag blev när jag såg de! Två helt underbara människor de där, all lycka till er :)

Att agera utan att tänka

En härlig dag. Jajemen. En tripp till Valbo med bästis, kom hem med en skjorta och lite annat! Sen blev de sig en liten promenad i solen innan vi drog ett parti kubb med killarna! Trevligt värre :)

Nu på kvälla åkte jag och Erika till bergstäkten, och jaa herregud så kul jag hade! Blev första doppet för mig i år också! Men annars så Åkte vi båt, åblev uppraggad av en turk, åt chokladbollar, prata om livet och Erika trodde hon tappat sin cykelnyckeln vilket hon inte gjorde ;) Hahaha ja vilken dag! Tack för mig

Vill bara gå och inte komma tillbaka

Gud vad skönt de är att bara få vara själv med sina tankar ibland. Jag snöra på mig skorna och tog mig en runda på 13.4 km. Nöjd och en aning trött var jag efter de och som grädden på moussen så gick jag och klippte mig :) Fick sen fin besök på kvällen av fina Erika! Kolla på Svensson Svensson och fika lite. sen blev de en filmrulle till innan jag kröp ner i sängen. Min måndag

Försöker vara stark i alla lägen

Gud, varför känns allt så meningslöst för? Krafterna tynar bort..

Idag var jag iväg med mor till tärnsjö och kika när månkarbo vann med 4-3. Riktigt rolig pch spännande match faktiskt. Dutti min kusin. Sen tog jag mig en promenad i solen som ville dyka upp sådär på kvällen. Haha skönt var de


Forever alone

När jag verkligen känner för att göra något riktigt jävla kul men så händer ingenting. Satan vad rastlös, damp och ångest jag får då.. trååååkigt. haha
annars då? hängt med en hög bakfulla människor, krossat i frågefeud och tittat på big bang theory. Haha lite socialt iaf, när inte värmen har nått att komma med nu..

Sitter och tittar på summerburst på tvåan nu och typ dör. Fyihelvete vilken upplevelse! Skapligt avundsjuk nu på alla som är där, läste precis också att en polare stod längst fram vid scen. Hur fränt?? Åh dit skulle jag vilja åka nästa år!


En fredag i juni

Igår var jag barnvakt till Elise, dock vare hon som ville göra lunch och säger "jag är bara åtta år och kan redan steka mina egna korvar!" haha så himla kul! Inte fel att ha två systrar till kock inte ;) sen baka vi även en rabarberpaj!

Fotbollstittande och kubbspel i månkis fick bli min kväll sen. Lördagens planer är ännu oklara som klara. Vad händer folket?


Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken Som du sa Det är dags att dra

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nått, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig
Jag värjer mig


Finlunch i solen med bästis!


en hjälpande hand var vad du gav

image description

jag försöker dränka mina sorger. men inser lika snabbt att det inte funkar på det viset. minnet av dig förblir en del. en del av mitt liv. fan. skål då

Slemmigt men mättande

Haha åååh vad man mår när man får skratta alltså, Helt galet vad bra du är erika!!

Som sagt så har jag haft en bra dag idag med mitt hjärta, vi har glassat i solen och spelat kubb där hon även krossa mig som vanligt haha, sen bolla vi lite och gissa om de var kul!! Så nu ska vi till och lira Beach nån dag tror jag :)


Ögonblicket då man inser att allt man en gång hade inte lämgre finns där

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Riktig värme

Igår hade jag så mycket överskottsenergi så de var sjukt åt de. Fint väder vare å, så jag tog mig ut på en redig runda. De var skönt att komma ut men mindre skönt att man fick skavsår. Guuuud dör vad less. Och de är inte litet heller, typ hela hälen..

Kvällen sen blev till att fira Erika på hennes födelsedag! Middag på brorsans och sen vidare till heartbrek med ett härligt gäng :) kul kväll!

 


Studenten 5 juni 2012

En obeskrivlig dag som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat. Tusen tack för alla gratulationer och för er som kom och ville dela dagen med mig. Jag älskar er.


dagen innan studenten

imorgon smäller det. dagen man har kämpat för i tre (plus tio) år är nu här. det är även dagen då allt tar slut. fan alltså, det tar verkligen slut. 13 år i skolan ska nu firas på en enda dag. studenten. hur galet låter inte det? jag känner mig en aning gammal nu bara för det. och det jobbigaste är väl att behöva lämna världens bästa skola, lärare, elever och min älskade klass. utan min klass hade jag nog inte orkat med mig själv. ni gjorde dessa tre åren till något oerhört viktigt. gemenskapen! ååh vad jag hatar slut, ångesten stryper mig. och ni som känner mig vet hur stor separationsångest jag har. inte mänskligt alltså..

men jag har alltid förväntat mig att min studentdag ska bli perfekt. allt ska vara underbart och jag ska bara må hela dagen. en prinsessas dröm. lite så, och jag ska verkligen försöka sträva efter det! nu ska jag snart lägga mig och hålla tummarna för att jag inte försover mig. för då jävlar alltså...


Thorén bussines school in my heart

för tre år sedan gjorde jag mitt val. och på sommaren var det klart. jag skulle gå mina tre gymnasium år på thorén bussines school, i uppsala. alla mina tidigare planer om att kanske gå på rig i falköping eller på högbergs i tierp fanns nu längre inte på kartan. och precis den 24 augusti 2009 började äventyret. första dagen var jag huuur nervös som helst, allt var så nytt och overkligt. men efter någon dag så kändes det så förbannat rätt. och nu kan jag säga att jag ångrar mig inte en sekund att jag gjorde det här valet. snarare tvärtom, jag är så otroligt tacksam över det!

att sitta här och bara tänka tillbaka på allt som vi har fått gjort och upplevt tillsammans är helt underbart. det har varit så jävla kul, och fyfan vad vi har skrattat. eller vad JAG har skrattat! så otroligt mycket minnen det har blivit på dessa tre år! tänk första veckan då vi campa med ettorna och tvåorna från ce & cn, vi visste knappt vilka som gick med varandra men det spelade ingen roll. de vart till en kul grej ändå! och mycket mycket mer skulle det bli under årens gång! haha ja gud alltså :)

men att man nu måste börja intala sig själv att det här snart är slut inom några timmar är inte det lättaste. det som varit ens vardag och liv ska nu bara få ett slut. jag vill inte. jag vill verkligen inte lämna den där känslan av gemenskap och kärlek som vi har byggt upp. mina fina klassisar. alla otroligt fina människor på skolan. separationsångesten bara bubblar. för så mycket som jag har lärt mig, fått stöd och vuxit som människa går inte att beskriva. jag började som ett frö och har nu snart blommat upp. helt otroligt vad mycket man har givit och fått tillbaka. jag älskar er alla!

När man får höra sanningen

Satan vad mycket saker man har att göra nu för tiden. Men snart Blire la lugna gatan igen haha..
Sååå helgen var la gó den. Och efter att ha ränt runt som en tok på fredagen hela dagen så bjöd kvällen på thai mat med Madde och Caroline innan vi begav oss på mys i bergstäkten. Lördagen blev till att fira barret med hennes släkt åså. Mycket trevligt må ni tro! Och söndagen jaa, blev till en redig slappdag. Och de tackar vi vädret för..


När den dagen väl kommer

Har haft en riktigt rolig helg må jag säga! Jag orkar inte dra de nu för har alldeles för mycket i skallen satte. Och Imorgon har man en lång check lista som skall görs! Work it baby


RSS 2.0