28 november

Världens bästa lillasyster fyller hela 9 år idag! Helt sinnes vad tiden går fort. Det känns som att de var igår vi gungade tillsammans och hon skratta så hon nästan tappade luften. Nu skrattat vi tillsammans istället. Åh, hon sprider verkligen så mycket kärlek den ungen. Tänk så mycket vi gjort redan nu, och allt vi kommer att få vara med om! Kan knappt vänta. Jag älskar dig min älskade Elisé.


Tänk vad världens skulle rasa, om du lämnade mig nu

Blev till att rycka in å jobba några timmar idag, kanoners! Å imorgon vankas de jobb med. Hade satans tur att känna en av föräldrarna som hämta så fick skjuts hem, inte illa de!!

Kvällen har sen som i vanlig ordning består utan volleyboll. Satan i gatan. Fick skratta av mig ordentligt idag vilket var skönt för själen. Kul sen att proffsen stanna upp oss alla mitt i spelet å vi börja sjunga "Happy birthday" för Felicé som fyllde år! Sött värre!!


Tänk vad världens skulle rasa, om du lämnade mig nu

Blev till att rycka in å jobba några timmar idag, kanoners! Å imorgon vankas de jobb med. Hade satans tur att känna en av föräldrarna som hämta så fick skjuts hem, inte illa de!!

Kvällen har sen som i vanlig ordning består utan volleyboll. Satan i gatan. Fick skratta av mig ordentligt idag vilket var skönt för själen. Kul sen att proffsen stanna upp oss alla mitt i spelet å vi börja sjunga "Happy birthday" för Felicé som fyllde år! Sött värre!!


Människor lämnar och människor välkomnar

Chillmode hela helgen. Satans huvudvärk. Men i fredags blev det iallafall en tripp till Gävle för att fira Josefina med några girls. Mat och dryck på O'Learys innan dom andra styrde vidare mot krogen så åkte jag hem. Haha japp, så tråkig var jag!

Och jag måste ju bara gratta världens bästa Daniel (fd. DK) och Maria som i lördags fick en liten dotter!! Så himla söt! All lycka till er :)


22 november 2012

Saaatan vilken grym dag! Åkte in till Stockholm och käka med vännerna innan vi drog oss vidare i taxi till friends arena! Jävligt snygg arena. Kvällen sen var ju magiskt jävla bra. Stod nära scen och bara körde! Och man måste verkligen uppleva detta på plats för att förstå hur mäktigt det var!! Riktigt jävla stört. kul att Steve fyllde år med. Nej ett oförglömligt minne, verkligen!!

Tack swedish house mafia!


Onsdag

Ändrade planer för dagens planer, blev en jobbdag i kyrkbyn. Så jäkla roliga ungar, ojoj! Sen blev det lite shopping och mys hos mormor & morfar.

Imorgon är det äntligen dagen med stort D. 148 dagars väntan är nu äntligen över. BaaaaaaM, SHM here we come!!


20 november 2012

Jag tycker det är rätt roligt att ha koll på namnsdagar. Brukar ju faktiskt fråga vad folk heter haha! Och lite koll har jag nog, som idag äre Pontus och Marina och det är några stycken som har gratta mig faktiskt :) fick alltid nån present av farmor när man var liten, nu Blire väl mer nå gó fika eller liknande. Men ibland blir man ju lite snopen när inte vissa namn finns, riktigt vanliga alltså!


Härlig dag

Hunnit med mycket denna tisdag. Städat och donat lite hemma. Sen åkte jag och jobba någon timme, gjorde hänga gubbe och titta på lejonkungen 2 haha mysigt! Men helt seriöst, hur jävla fina är inte Disney filmerna egentligen? Man lär ju aldrig tröttna på dom!
Fick mig en riktig överraskning ikväll när Evelina satt i hallen, åååh så glad jag blev! Så den träningen var riktigt rolig. Skratta så jag vet inte vad. "Det är som en stor jävla björnstam där framme" hahah asså vad får jag allt ifrån?!


Här kommer natten

Ja men du, så har helgen redan passerat. Och lite har man väl hunnit med ändå. Barnvakt, vb match som verkligen spåra. Gult kort, 38-36 i siffror och bollar på ballen haha ja gud! Stackars Vingåker åkte hem med en förlust och magsjuka. Sen blev de lite häng med Erika, Sara, Emma och Alex innan man for hem!

Soft lördag, hundvakt å mr bean marathon. Hämta i Gävle å herre jävlar så trött jag var i söndags när det var dags för lite vb, skratta åt oss alla för vi fick verkligen inte upp nått ordentligt spel nån gång! Men så Blire ibland, nya tag imorgon! Fick sen skåda en grym match av grabbarna mot Habo! Riktigt kul att se dom spela idag, kände verkligen glädjen inom laget! Go känsla de


Jobbvecka

Blev inringd till jobb i måndags och hade turen att få jobba tis,ons och torsdag med! :) har gått väldigt bra må jag tycka. Känner ju fröknarna bra så det var inget problem alls, och nu kan jag nog alla barnens namn också. Så himla glad man blev när äldre barnen kände igen mig sen tidigare :)

Agerade lärare för förskolan och fritids dom här dagarna iaf! Och man känner sig verkligen "stor" när man får ta hand om en hel klass själv. Skön vecka och ännu skönare att få vara ledig såhär på fredagen! Fullt schema idag, barnvakt å volleyboll match! Bam


Nya erfarenheter

Oh så kul jag hade det med barnen idag! Var dock jävligt nervös före men efter ett tag släppte det och man börja lära känna barnen lite :) bra sköna kommentarer dom drar ibland haha. "Är du kär eller singel?" Pluttisar! Och förhoppningsvis Blire flera dagar ute där i kyrkbyn!

Avsluta kvällen lite fint med volleyboll. Går fan inte att få för mycket av det. Dock kände jag idag hur frustrerande det är när folk inte förstår sig på spelet och man försöker ge "tips" för att få upp lite spel men blir istället dum förklarad tillbaka?! Fuck you man, jag vet precis vad jag pratar om.. Gud! (Diggar bilden nå kopiöst!!)


Dagens absolut dummaste kommentar!

Alltså kom igen... Barack OBAMA heter Karl hahahahaha så jävla blåst man får bli!


5 november 2012

Varit duktig idag å kirrat lite med jobb. och tur som jag hade så börjar jag redan imorgon, spännande! :)

och fan så kul de var att träna idag med brudarna! Bam så vi jobbar på bra! Hängde sen kvar i hallen tills det var dags för nästa pass. Haha gud så mycket tid man spenderar där egentligen, men ack så jag älskar det. Japp fint liv de vettni! Haha


Grym dag

Inte ett dugg dålig idag, snarare piggare! Haha men satans ont under fötterna, gud.. Börja dagen på bästa sätt med att lira volleyboll i tre timmar med sköna människor. Så jävla kul det var, och jag kände mig bra också. Alltid kul att känna så! Var några stycken som fråga om jag var bakis vilket jag tyckte var lite roligt haha. Sen var det match, Tierp-Sollentuna och den var då bra lång och svajig, men Tierp kunde ändå vinna med 3-2! Göööött.
Känner att jag har så himla mycket energi nu!! Men ändå så finns det nånting som tynger än.. Man över analyserar allt föööör mycket ibland känner jag.


Halloween baby

Lördagen blev lite av en spontan & skrattdag. Hade lite å göra på dagen men kvällen sen var ledig. Så Sara kom hit och vi styrde om och for till månkis på halloween fest. Fint värre!! Var dock väldigt tråkig med min outfit, men som sagt de dög fint till tjuv.. ;) Sen blev det en standard, vi gick till bempas å där träffa jag på Mange & Åsa å herre vad jag skratta, dom får mig jämt på så bra humör hahaha! Sen traska jag hem till mig själv i mörkret. Bra kväll!


Freeedag

Blev en sväng till Gävle på dan för shopping med familjen å barro! sen spendera jag kvällen i gimo med Caroline och Louise! Vi blev bjudna på mat och massa annat gött. Fin kväll med fina flickor :)


Första november 2012

Dagarna bara flyger förbi nu. Och utan arbete så kommer man i lite obalans, ingen riktig vardag så att säga.. Saknar verkligen att åka till skolan och träffa alla fina själar! Åh..

Umgåtts med bästa Erika idag iaf! Hänka med till gränby & ikea en sväng å shoppa litt :) sen var hon snäll å skjutsa till kidzvolley träningen, vilken pärla hon är!


RSS 2.0