50 års fest i Uppsala

I lördags vankades det 25+25 års fest för Mia och Jenny på flustret i Uppsala! Sara och jag börja först kvällen hos Berg där vi blev bjudna på massa gottigott innan vi for vidare ner på stan. Väl på flurran blev det buffé och efterrätt följt av en massa lekar. Och självklart vann mitt lag, standard de där med att vinna ;) men riktigt kul var de!! Sen fortsatte kvällen med mycket dans, prat och drinkar! Roligaste var väl att träffa på alla människor man kände igen och fick lära känna under kvällen :) kände väl dock mig vääääldigt ung där ett tag Hahah.. Men de gick ju bra ändå! Tog två tåget hem och traska sen hem själv.. :) måste verkligen tacka alla för en grymt skön kväll, speciellt Mia och Jenny som anordnade allt, grymt! :)


Fredag

Blev en riktig mysig dag i fredags, var barnvakt åt lillan först på dan. Åh vad jag älskar henne! Sen bar det av till uppsala med Caroline för att kika runt på gränby innan vi drog in till stan för Kina mat och bowling med tvillingarna Sara å Jenny! Bra fina tjejer de där :) en mycket rolig kväll!!


Lugna se

En lite bättre torsdag, städa och gjorde ärenden och som en bra avslutning på dagen så åt jag middag med min fina Caroline! Jävligt spontant och bra. Nu är det fullt schema hela dagen, massa som saker som ska fixas och bokas!


undvik de negativa och ta emot de positiva

tog helg igår vilket var förbaskat skönt! å i tisdags fick jag skjuts hem från jobbet och åkte då direkt ner till hallen för att lite volleyboll i över två timmar med skönt folk. och de spelar ingen roll hur trött man är det finns ALLTID energi till det. men igår skulle jag lätt kunnat strypt nån. nej men seriöst vilka tjuriga kunder det kom in.. vad är problemet liksom?! jag anser mig själv vara sjukt trevlig och hjälpsam men det verkar inte vissa tycka och ger istället ifrån sig nån spydig komentar eller bara tittar på en när man önskar dom en trevlig dag.. haha nej usch sånt blir man så less på. men så kom det in en räddare i nöden, en pojke på 11-12 år som var så söt och snäll att jag bara ville krama om honom!! han spred så mycket glädje och när han önska MIG en trevlig dag så blev jag så himla glad inombords. tack fina du!
 
och som plus i kanten så kom det in världens drygaste kund tio i sju (vi stänger sju) som ville köpa cykel, fine tänkte vi men när klockan sen slog kvart i åtta så var han äääntligen nöjd. hahaha ja herregud så kul det var, valde mellan fem cyklar och sen skulle han ha lås, lampor, stänkskärm å hela faderuttan som han skulle ha hjälp att skruva dit. så det blidde lite övertid på jobbet det!

En bra känsla

Förbaskat bra måndag! Vafan hände där? Hade en ovanligt skön dag på jobbet, hatar annars att jobba på måndagar.. Haha hade gjort sockerkaka till mina fina kollegor och det uppskattade dom. Fick till och med sluta tidigare vilket var sjukt skönt! Han lagom hem å andas lite innan man drog sig ner till hallen för att lira lite boll. Haha åh Gud så kul jag har det där alltså, bara busar runt! Så det här var en lite bättre måndag kan jag säga!


Lördag - fotboll - Gävle

Åkte ut å kika på fotboll med Caroline i ullfors och grabbarna vann matchen och blev då seriesegrare i år igen, kul! Fick världens sug av att få spela matcher å krossa själv, tänk så jävla kul det var att vinna 18 matcher på raken!! Obeskrivlig känsla de.. Kvällen fortsatte sen med fest igen, så det blev heartbreak x2 denna helg haha. Men bra trevligt hade jag å!


En kväll i Gävle


torsdag

jobba i torsdags och jävlar vilken dag det blev.. kom in en snattare som hade tagit på sig en fred perry jacka under sin jacka. han hade klippt bort larmet men det satt ett även ett mjuklarm gömt så det börja pipa när han gick igenom larmbågen. först var han lugn och följde med david och tobbe lugnt men sen börja han göra motstånd och sprang runt i butiken och härja. fyfan vilket svin. efter nån minut sen kom väktare och polis dit. men man blev liksom lite ställd när man stod där i kassan och tog emot kunder när allt det där hände bara nån meter från kassan haha... fifan, inte roligt!
 
tur att jag har så underbart snälla arbetskollegor. ville bara säga det.

Ullared med fina vänner

Tillbaka på känd mark igen. Och road trippen var riktigt kul! Vi hyrde en mysig stuga som vi sov två nätter i, och sen har vi shoppat nå kopiöst om dagarna! Haha Ullared gekås hade mycket att bjuda på och det var roligt att äntligen få åka dit :) blev några andra utflykter också bla Varberg å Gränna påvägen hem! Älskar verkligen det där spontana :) ett fint minne med mycket skratt!!


Vi rullar neråt landet

Hej hallå! Nu är vi on the road så att säga. Passerar snart Linköping efter att ha tagit ett " äta och sträcka på benen " stopp. Jag agerar kartläsare här bak, jävligt bra med gps på mobilen. Men man känner ju igen sig rätt bra med :) nu ska vi åka nån timme till innan vi är framme vid vår slutdestination som denna gång är Ullared!! :D följ ma på twitter så får ni lite uppdateringar under reans gång också @marinablom! Hare :)


Söndag

full rulle kan man säga. packar och planerar för fullt här! ska bege mig mot louise ikväll med barro för imorgon ska vi ut på en lite roadtrip! ska bli kul att ut å åka lite och komma bort nån dag sådär :) så resväskan är proppad nu kan jag säga, haha tar ju alltid med mig mer än vad jag behöver  när jag ska bort men hellre det en för lite. nåväl, trevlig söndag på er.

Ett gott ord

Spendera min fredag på jobbet igår. Bra roliga kunder de kommer in ibland alltså. Haha blev iaf erbjuden en gratis ansiktsbehandling! Niiiice. Men vissa är ju bara sjukt störda. Usch. Och jag är så himla glad över att jag har så bra och snälla arbetskamrater. Stöttar en alltid! Men det Blev iaf en hemmakväll för mig igår. Rätt skönt ändå.
Så idag vakna man klockan åtta pigg som en lärka. Så blev sig en sväng till älskade farmor & farfar och sen hann jag med en springtur i solen! Har mys nu hemma hos mig med Ronja, Amanda och Caroline! Bra fest sugen men de får vänta helt enkelt.


Två timmar av lycka

Jag kan inte tänka mig ett liv utan volleybollen. Så mycket gemenskap, glädje och kärlek för sporten! <3


Måndag 10 september

En mils PW i solen, klippt gräsmattan, haft ångest över livet, hälsat på mormor & morfar och sist men inte minst, tränat volleyboll!! Helt galet att man kan få tillbaka lite livslust efter ett träningspass! Vi var hela 24 st idag vilket jag tycker är grymt kul. Idag är det dessutom Jonas Svantesson's födelsedag, en "gammal" tränare för Tierp och oss ungdomar. Han har ett hjärta av guld, får alla att skratta och är grym på att lära ut saker! Åh ni anar inte hur mycket jag saknar han och hans familj! Fina Saga, Max och Helen! Så himla glad över att jag har fått lära känna er!


När allt man vill är att var lycklig

Blev en väldigt lugn helg. Fredagen bjöd på bio, Magic Micke och den var bra :) sen hare blivit lite Fotbollstittande, mys och så en redig spontanare till Karlholm för att spela bilbingo med mormor & morfar där jag även drog hem en vinst! Hahah fuck yeah, dock fick jag dela med en annan men Aah. Kul med vinst!


Jag kommer sakna dig idag, imorgon och i resten av mitt liv


Alla behöver vi vara lediga ibland

Ledig onsdag. Hur skönt som helst. Ännu skönare äre väl att bara strosa runt i Tierp och inte behöva vänta på nått jävla tåg! Haha usch så mycket tid jag får slösar på att vänta alltså.. Sjukt! Blev iaf en fika på roya idagl och de var gott värre det! Fixat och donat lite hemma har jag även hunnit med. Men imorgon vankas det jobb igen. Puh. Men sen såååå äre helg!!


När man ger allt och lite till utan att få nånting tillbaka

Så jävla besviken. Men faktiskt. Det ända jag går och längtar efter om dagarna är att få träna volleyboll, eller att få träna över huvudtaget. Man planerar och fixar bara för att kunna träna men så blir det ingenting av det. Blir inte så mycket tid över när man åker hemifrån nio och kommer hem nio dom dagarna man jobbar heller men jag gör fan allt för att få träna!! Så jag blir väldigt ledsen när allt bara skiter sig. När ändå allt annat känns förjävlig och träningen får mig att må bra så slocknar liksom Livslusten lite..


Fuck måndag

Skulle ha varit ledig idag, gjort massa ärenden och fått träna ett bollpass! Men nu sitter jag på tåget in till jobbet.. fan var hur jävla taggad som helst idag egentligen. Ledig & träning ikväll, vad mer kan jag begära i mitt liv? Men nejdå då måste jag jobba till sju och komma hem nio. Nej fan, min dagjävel är förstörd nu. suck


Två långa

Fredagen blev väldigt lång för mig, åkte och våldgästa några boys som skulle ha FIFA kväll med barro Hahah så himla roligt! Sen fick det bli sa ett nattdopp i grannens lilla gummipool. Förjävla skönt var det må ni tro, 38 grader! Innan jag gick hem sen vid tre tiden så hann jag skrämma brevbäraren också endast i bikini å badrock HAHA
Lördagen börja med en sväng till stan å sen blev det till att fira Simon litegrann. Hade det mysigt i månkis och fick bada tunna igen, älskare! Trevlig kväll.


RSS 2.0