Jag klarar mig, jag vet hur man faller och aldrig vågar resa sig igen.

Oh, den kändes ju faktiskt.
Som ett brev på posten kom det. Rakt i magen. Jo men den sved.
Ändå känner jag mig lättad över det. Andas gamla erfarenheter. Jag hade det på känn. Visste att nånting var påväg att rasa. Man är lika oförberedd varje gång. Vill inte erkänna att man en gång fastnat och nu måste försöka glömma det igen. Men jag är faktiskt glad för din skull också. Huvudsaken du är lycklig nu buddy.

Lördaaag

Jo men en trevlig lördag hade man väl! Börja med att göra lite ärenden och sen bar det av till Gävle med brudarna för att lira lite Beachvolley. Satans kul var det! Nu äre ju helt sinnes vad man längtar till att få spela igen!! Sen fortsatte kvällen med middag och dricka. Blev taxi in till Gävle och sen heartan. Ok runda och inget mer faktiskt. Hemgången sen var roligare, efterferre hos Mia med några grabbar å helvete så jag skratta. Massagekurs, tacos, varma tofflor och en chipsslukare! Hahaha rulla sen hem vid sex tiden och mötte upp två av grabbsen som inte hade kommit längre än till central var av en av dom satt fast på ett tak HAHA dog lite där ett tag, men tillslut kom han ner ponken. Och jag pigg som satan tvingade mig själv att slå ihop ögonen där vid kl åtta i morse. Hehe dom tyckte jag blev dryg där på slutet, hallååå. Ingen som gillar min humor tror jag :(


Days

Herre så dagarna flyger i väg. Inte jobbat på hela förra veckan (suuuuger) så då har man fått sysselsätta sig med annat. Gym, jobbcoach, övningskört, promenader, glassat i solen och lite så. Madde och jag hjälpte till och städa ur grabbarnas lägenhet i tisdags och herre så vi skratta, hahah vilka lirare alltså. Men snyggt blev det!


Du fucka upp hela min vardag

 

Glöm inte bort mig

Sikket jäla pangväder helgen bjöd på då. OM vi har njutit, ojoj! Hunnit med en hel del också. Gymmat, Fotbollstittande, hälsat på farmor & farfar, ätit premiär glassen, tacomys och en redig spontanare till grabbarna i Uppsala med barro som slutade med saluhallen! Haha japp, trippel helg i Uppsala. Bra gött faktiskt! 
Söndagen blev det balkonghäng hos Caroline. Planera in en massa göttigt så nu får man längta lite igen!

Var och titta/planerade/diskutera där nya beachanläggningen ska byggas, alltså jävlar i min låda var fränt det kommer bli!! Längtar som en tok tills man kan åka och spela där. Sammanlagt ska det bli sex banor men vi börjar bygga tre. Baaah så taggad jag är! Känns som att det kommer bli galet bra alltså :) 

Längtar

Yeah igår fick jag äntligen jobba. Visst har man saknat kollegorna och barnen alltid! Kvällen bjöd sen på 15-års firande i månkis hos familjen Eriksson!

Mötet i onsdags gav mig lite saker att längta till. Vi ska nämligen bygga en beachanläggning i Tierp och det kommer verkligen bli awesomeee!!


Tisdag

Vill skriva något men vet inte riktigt vad. Tankspridd kanske.

Riktig rastlös dag har det varit. gjort lite ärenden och tagit en promenad. Fick två timmar glädje såhär på kvällen också när vi hade turen att få banka lite boll. Fan så underbart de är! Man glömmer allt för stunden och bara fokuserar på bollen. Men nu får man allt vänta till Beach säsongen.. Blä låt de gå fort!!


Monday

Det är ju nu man får göra det bästa ut av dagarna liksom. Så idag fick det bli en träningsdag. Besökte gymmet i morse och sen blev det en kvällspromenad med Caroline. Känns riktigt jävla surt att man inte har fått banka någon boll ikväll, när man har gjort det dom senaste måndagarna & tisdagarna i typ ett halvår.. Sjukt konstigt blir det. Vad gör man nu liksom? Haha


Saturday night

Hade en riktig trevlig lördag må jag säga. Blev bjuden på middag hos Louise med brudarna. Supergött! Prata och hade det trevligt. Sen for Caroline och jag vidare till Uppsala. Förferre hos några boys innan vi sen traska till saluhallen! Bra jävla kul att man träffa så många bekanta! Det är nu man saknar att åka in till Uppsala om dagarna.. Snart ett år sedan nu. Åh vad jag saknar skolan. Haha men faktiskt. Så jävla bra man hade det då!


Jag är inte redo än

Inte jobbat på tre dagar, ajaj inte bra alltså.. Lär ju förfan styra upp de här snart. Är jag verkligen så dålig att det inte finns nått jobb som skulle passa mig?! Fy satan så depp man blir..
Tur som fan säger jag då att man har världens bästa kompisar runt omkring sig. Som alltid finns där och stöttar! Bra fina är ni ska ni veta <3

Annars då, varit till gymmet och samtidigt sagt hejdå till Eric som var sista proffset att åka hem. Vilka grabbar alltså, ni kommer vara saknade ska ni veta! Och att få så mycket beröm och uppskattning för det jag gör fick mig verkligen att bli glad i själen. TACK!! Hängt med Sara å Erika såhär på kvällen. Trevligt jovisst! Laddar inför gymmet nu och en fullspäckad kväll. Blir la Uppsala igen och denna gång hoppas jag på att få komma in

Gårdagen

Efter jobbet igår gick jag över till min kära väninna Erika som nyligen kommit hem från Thailand! Gu så jag har saknat henne :) hon bjöd på gó fika och en redig pratstund, behövligt!! Avsluta sen tisdagen med motionsvolleyboll, 15 grabbar och jag. Haha vart är ni nånstans brudar?! Var typ sista träningspasset för den här säsongen också, hur tråkigt som helst. Liksom vafan ska jag göra nu om kvällarna? Blä så tråkigt. Nu längtar jag som faaaan efter att vi ska börja gräva/bygga beachplanerna, kommer bli så jävla awesome!!!


Dream baby

Det jag drömde inatt var bara helt sjukt. Det var som taget direkt ur mitt liv - JUST NU. Platsen, människorna, händelsen, ja fan allt stämde så jävla bra. Helt jävla sinnes när det blir så. heeeeelt sinnes

You

Ey fyfan vilken äcklig måndag. Ingenting kändes bra. Men efter ett pass på gymmet med Caroline och motionsvolley med Felice så var man genast mycket gladare. Behövde prata & skratta lite. Åh mina solstrålar i livet!!

Påväg mot jobbet nu iallafall. Lång dag med. Känns ju skönt när man inte fått sovit nånting inatt.. Omöjligt att somna alltså. Hårt liv haha


Party like a rockstar

Inflyttningsfest i uppsala vare ja. Åt middag och drack drinkar med Sara och Fia innan vi begav oss vidare till jennys place. Riktigt mysigt bodde hon! Och sikken kväll då, hade det hur kul som helst! Spela spel, prata, skratta & dansa (så jag till och med vricka foten typ HAHA) så sköna människor alltså :) sen att jag inte kunde följa med vidare gjorde mig sjukt jävla less.. Tur att man har änglar till kompisar då som ställer upp, bäst!! <3 tack annars för en grym kväll :)


I'd rather be weird as shit than be boring as hell.

Nä men vafan nu äre jag som rycker upp mig. Vankas ju inflyttningsfest ikväll och förferre i Uppsala! Har så jävla mycket att göra innan att jag typ inte orkar börja med nått.. Soffläge jappjapp. Haha hejpaaa


Tankar som tar över

Hade glömt hur det kändes att vara nere på botten. Allt faller. Leendet på läpparna och fjärilarna i magen har försvunnit. Glädjen har fått bytts ut till något annat. Känner inga känslor alls. Allt är bara tomt.

Vardagen är så skrämmande tyst. Hur fan ser min framtid ut? Vart vill jag? Vad vill jag göra? Ställer dagligen dessa frågor till mig själv. Inget svar. "Det kommer" tänker jag ibland. Men ska man behöva må så dåligt där emellan då? Försöker verkligen att hitta tillbaka till den där tjejen som var glad och hade drömmar. Åh, ni mår tro vad jag saknar det som varit. Fan så mycket bättre det var förr


Laget i hjärtat

För det första så skäms jag nå otroligt, mår riktigt jävla dåligt över att jag inte åkte ner och titta på matchen.. Jobbstrul. Fan alltså.

Inte fan har humöret varit det bästa nu direkt. Nervös och less. Och att titta på matchen från datorn och verkligen se hur hårt killarna jobbade och kämpade fick mig att bli tårögd sen när sista bollen studsade i golvet. 30-32 i tredje set var bara sjukt. Hela matchen var sjuk. Så mycket vilja! Tråkigt också att man kan skylla på domaren efter en sån här match. Men 3-2 i en förjävlig match alltså. Jag är så ledsen och ordlös att det är slut nu också. mest för att jag vet hur mycket killarna ville vinna, och vi alla andra ville att dom skulle vinna. Så sjukt bra dom har kämpat under hela säsongen, och nu till slutspelet har dom varit helt fantastiska!! Krossat lagen och visat vilka som är bäst när det väl gäller! Visst det höll inte ända fram, men för mig har dom redan vunnit guldet.

Och man kan ju inte annat än bli glad över att vi jämt får lära känna och se riktiga toppenkillar komma och spela för Tierp. Man blir så jävla stolt i hjärtat. Har man en gång varit här, så finns man alltid kvar här. Och till alla oss som jobbar runt omkring föreningen, under och efter matcherna. ingenting skulle funka utan oss heller. Bästa familjen <3


Ta vara på de stunder som faktiskt gjort dig glad.

Börjar förstå ännu en gång varför jag från början lagt detta bakom mig. Det som får en knäsvag en gång, men nerslagen tusen gånger. Så jävla svårt att hantera det. Håller det bäst på avstånd, i mina drömmar. För i verkligheten vet jag inte hur det fungerar. Det bara skrämmer mig hur snabbt det går. Från början till slut.


Forza Tierp!!

Men hur dom gör det, så jävla snyggt. vilken match, dra åt helvete! Jag är helt uppe i varv. Att se killarna spela sådär jävla bra får en verkligen att bli glad! Vinst med 3-1 i set och Hylte fick allt åka hem med en smäll på käften dom heheh. Skapligt att en del väljer att ta ut sin ilska på mig också, Haha fyfan så paff jag blev. Tur då att man fick massa beröm efter det som vägde upp det där, fina människor!!

Skapligt sugen på att åka ner och titta på avgörande matchen nu på torsdag.. Får vi la se hur det blir med det :)


Vill bara ha mer


Hello april

April månad. Herre så fort dagarna går. Allt springer förbi, men själen har liksom stannat ändå och lever i de där som varit. Det som en gång fick en att le och vara glad en hel dagjävel.

Jo men visst var väl påsken fin. Älskade familj & vänner. Varit ute och sprungit två gånger å, härligt när snön börjar försvinna och solen dyker upp. Spenderat tid med kära kusin och spelat volleyboll. Imorgon vankas semifinal 4 Tierp-Hylte/Halmstad kl 19 i aspenhallen. Kan vara den sista för den här gången, men om vi fyller hallen och hejar ordentligt så tror jag att killarna ska klara det här! Goo tieeeerp


RSS 2.0