31 januari 2013

Sista januari.
Vilken jäkla månad. Börja det bra eller dåligt tänker jag? Varit mer taggad på livet än vanligt men ändå haft sjukt mycket funderingar. Tankarna bara snurrar. Hatar när folk använder sig av ord som dom inte ens menar. What's the deal whit that? Fått jobba mycket vilket känns grymt med tanke på att jag bara är vikarie. Nej men äsch. Nu taggar vi februari och en massa träning!

- No feelings for me


Tjugofyra timmar

Det känns som att den här Toradagen har hållit på i tre dagar. Shit alltså. Blev inte många timmars sömn den natten. Upp vid sex och vidare på volleyboll med några filurer. alltså hur kul är det inte att ha en tränare som ger en tips och beröm?! bäst!! Sen bar det hem och fixa lite innan man drog till frissan och sen vettni blev det till att besöka gymmet med Caroline! Göööött! Hem igen och sen hämta syrran från skolan & vidare på kidzvolley. Hahah fyfan så jag har farit fram och tillbaka. Helt slut. Sen att man gått och varit arg/ledsen hela dagen har ju också tagit på krafterna.. Dock har man ju världens finaste vänner, Felice & barro som alltid ställer upp. <3
Men Jävlar nu om jag inte får sova lite för imorgon blir det lite jobb.. Vilseeen


Ett steg för mycket

Haha finns de nå värre än att bli väckt när man sover som skönast då? Guuud, hundjäveln våran bara hoppa upp i sängen och röjde runt så då vare bara att kliva upp där vid halv åtta... Trodde jag skulle få vara ledig idag med men det blev till att jobba några timmar istället.

Träningen idag gjorde mig bara så förbannat less. Vet egentligen inte riktigt varför men jag kände bara världens jävla suuuuck på allt. Blä så tråkigt. Blir iallafall jobb i kyrkbyn imorgon och sen fira Marie på kvällen.


Hey ho måndag

Det där med shoppingen gick ju inte som förväntat. Haha jäla dåligt faktiskt. Så Caroline och jag drog en lunch innan vi sen begav oss hem. Ikväll har jag svettats som ett djur. Damn vad länge vi spela haha jag och felice börja där vid sextiden och sluta halv elva,  satan i gatan alltså, grymt spelat!!

Dock blev jag jävligt pigg nu såhär på "kvällen". Så vi får väl la se när man behagas somna haha.. Åh ska det vara så svårt att somna egentligen? Fan sjukt jobbigt faktiskt!! F vet ju precis hur det är... Näää men räkna lite får nu kanske?


Har totalt ändrat inställning

Det där lilla gjorde så mycket. Nu kan jag avsluta och starta om med ett leende på läpparna.


Tack helgen

Som alltid så springer dessa helger förbi som i ett sus. Men jag hade det riktigt kul i lördags. Kika på fotboll och skratta till klockan tre på natten och sen när jag väl gick hem själv i mörkret så slog det mig; fan jag är spiknykter och är ute å går nu med ett leende på läpparna? Ey de var fan inte igår eller. Haha

Trött som ett djur sen begav jag mig till hallen kl nio på morgonen för att kika på svenska cupen. Snäll som man är så ställde man upp som domare med tuben, klockrent team! Haha nej men de var la skoj. A-lags boysen bjöd sen på en grym match på kvällen och vann med 3-1 mot Vingåker! Alltså Felice darling, hur kan man vara sådär jävla snygg?! Joooobbbigt läge ;) hehe

Övertaggad på måndagen faktiskt. Shopping & träning står på schemat. Yeah man, ska träna som ett jävla djur nu!!


Lörre

Hoj, ska snart iväg och äta middag med en väninna! Sen blir det till att kika fotboll kvällen lång. Haha ja men trevligt blire nog! Så trevlig lördag på er!


Yolo

Kaos med alla dessa tankar. Jag måste fan sluta inbilla mig saker. Jag tror alltid att folk har nånting emot mig fast det sen kan visa sig vara tvärtemot! Herregud... Inte undra på att man blir tankspridd så mycket som jag tänker.. Rätt skönt då att man har fått jobba i två dagar och även imorgon med. Upp kl 5 igen ba!

Över till nånting helt annat då, känner att motivationen är på topp nu! Sjukt jävla taggad och den här gången tror jag verkligen på mig själv! Nu ska träningen komma i första hand, så mina vänner. Vem hänkar med till gymmet?!


Ingenting är som i sagorna.. Lyckliga

Försöker förstå mig själv hur jag känner. Tolka mina känslor på ett sätt som man kan beskriva det på. Obegripligt. Det är så svårt att sätta ord till det jag känner just nu. Jag vill känna närhet. Flyga på moln. Men vågar inte släppa in någon. Ändå så vill jag ha det där jag aldrig kommer få. Kanske därför det lockar så mycket? Strävan efter att få kalla någon för sin. Men så tar rädslan över och man ramlar ner på jorden igen. Fan skärp te ra.


Vänner som ni kommer alltid finnas i mitt hjärta. LOVE


This is how a heart breaks

Några timmars jobb och så lite boll på det. Precis så har min dag sett ut.

Helt seriöst så måste ju folk tro att jag inte har nått liv. Funderar själv om jag har det.. Hänger i hallen och tränar/tittar/"jobbar" volleyboll nästan varenda dag. Absolut inget jag klagar över direkt eftersom jag älskar sporten. Men kom igen, vafan har jag för liv utanför volleybollen? Så förbannat less. Får nästintill panik när jag börjar tänka på det.. Vad gör jag egentligen med mitt liv?


Måndag

Bio i lördags med Caroline & sp, planera även lite grejer så det var kul! Söndagen spenderades hela dagen i hallen. Upp kl nio och spela nordupplands cupen vilket var bra jävla kul! Sen vare grabbarnas tur att spela mot Södertälje. Alltså helvete vilken match, dom hämtar upp ett 14-22 underläge till 22-23 och lyckas sen vinna med 25-23! Heeelt slet så snyggt det var! Matchen sluta 3-1 i sett till oss iaf! Riktigt bra volleydag.

En ledig måndag var precis vad jag behövde. Sooooova och tänka lite.. Så ikväll tänker jag ta ut all min negativa energi på träningen!! Blir som förra måndagen, "dam" träning - styrka - motions Volley. Tagga satan


Power fredag

Puuuh kändes i morse att man gick upp kl 5 igår.. Elva timmar på jobbet blev det och sen vidare på kidzvolley träning. Haha så jävla sjukt när strömmen gick.

Fredagen började iaf bra, ben & mage med Mia på gymmet! Hon är ju världens snällaste som orkar visa och har tålamod med en! Grym PT :) nu kommer det hända grejer här! Skönt med en ledig fredag men nu är planerna slut.. Vill göra nått spontant, fiesta eller bara hänga lite. Så vi får väl se hur dagen slutar!


16/1-2013

Rätt så lugn dag på jobbet, ungarna fick sig en tankeställare igår så nuså! Åkte skridskor med barnen och Gud så kul det är. Helt sinnes att man inte åker mer!! Men blir nog några åk imorgon antar jag haha. Efter jobbet så drog jag och fina barro och simma/basta på Aspenbadet. Skapligt skönt det var då!! Nu ligger jag i sängen sen kl 22. Ööööh när hände det sist?!? Haha men måste ju ställa upp å börja jobba kl 6 imorgon.


Let Her Go - Passenger (Acoustic)


Med hela mitt hjärta

Känslorna är blandade. Man går ner på botten men lika fort upp på toppen. Man tänker, analyserar och funderar. Ibland orkar man inte bry sig bara.
Ändå vill man tro på dom där slitna orden, våga tro att dom faktiskt har en mening. För vad är egentligen äkta nu för tiden? Hur långt kan man spela utan att bli sårad? Hur vågar man ha förväntningar utan att bryta ihop totalt om det inte blir som man hoppats?

Alltid denna ständiga rädsla. När ska nästa gång bli mer annorlunda än den förra? Låt mig bara få känna den där trygga känslan igen.


Two days

Måndagen bjöd på spralliga barn på jobbet sen en helkväll i hallen. Damträning - styrka - motionsvolley. Yeeeah love it alltså!! Tisdag kändes mer som lördag när jag vakna haha, helvete så trött. Men upp och jobba å sen motionsvolley på det. Kände verkligen att psyket fick jobba idag.. Baaah. Men dagarna rullar på iaf.

Känner mig något osocial just nu. Vill åka och hälsa på mina nära och kära som bor en bit bort. Leksand, Lindesberg, Gislaved?! Skulle sitta bra fint med en roadtrip nu!!


Laddar om

Haha helvete vad paff jag blev när jag var ute och rörde på mig idag. Helt plötsligt kom det en älg springandes emot mig! Hahah fatta paniken jag hade. Men den stackarn blev nog räddare att se mig för den sprang snabbt in i skogen igen efter att ha stått och glott på mig en stund. Haha sinnes. Känner mig jävligt taggad på veckan som kommer. Jobb och en massa träning!! Sjukt jävla taggad. Satan vad svetten ska rinna!!


Freeedag

Det har gått bra att jobba nu. Börja som sagt kl 6 i går och då blev det till att göra i ordning frukost till barnen och sen var det jag och sex st pojkar hela dagen. Eftersom dom går i förskolan så är dom lediga på fredagar- fritids hela dagen. Nej men vi hade det kul å lekte hela dagen. Kvällen sen bjöd på middag och några glas innan vi for vidare till uppsala och spela bowling. Rolig kväll minsann! Mina fina pinglor


Onsdag

Time for work. Jajemen, det kändes verkligen att det var första dagen efter jullovet. Men det gick bra och knoddarna fick sig en riktig mjukstart med mig som lärare. Knutit sjukt mycket skridskor idag och fler lär det bli imorgon också! Haha helt sjukt hur mycket dom åker.

Har verkligen blivit omhändertagen av alla små liv idag när jag känt mig lite hängig, dom får mig verkligen på bra humör! Skrattar mest hela dagarna med barnen och kollegorna. Härlig känsla :) speciellt när dom nu kommer ihåg mitt "svåra" namn haha. Imorgon vankas det 7-17 och fredag 6-12 innan man går på helg! Fredagen är uppbokad men sen Blire nog en lugn helg igen. Vad hände där liksom?!


Monday

Skön måndag. Barnvakt åt Elisé på dagen och sen fortsatte kvällen i aspenhallen som vanligt haha! Två Volley pass satt finte! Haha helt galet vad rolig jag kan vara ibland, hahah. Bra dag helt enkelt!!


När man minst anar det, så händer det

Ey yo, lever ni? Jag har iallafall haft en lugn men mysig helg med familj & kära vänner. Känt mig en aning förkyld, hehe och vad kan de bero på då.. Nej men har vilat mig ordentligt, känner mig konstigt nog taggad på måndag!! Haha galet. Bra söndag har jag haft också, varit till farmor med kusinerna och ätit mat innan det var dags för vb match. Baaah, så jävla synd med en förlust mot Linköping bara..

Det har även varit Grand Prix i helgen vilket hade varit grymt kul att åka på. Hade det ju förbannat kul förra året med Jenny & Mia! Haha skrattar så tårarna rinner. Volleyboll, hotell, fel rum, skratt, glädje och ett jävla gott minne! Ja herre så kul man kan ha det!


Hej 2013

Har inte varit många rader skrivna här på ett tag. Känner att det inte är samma känsla att skriva från mobilen som det är att skiva från datorn, och där sitter man ju inte så ofta längre. Menmen, nya tag nu istället. Kul att de att det har varit några inne och kikat ändå.

Några som undrar vart jag jobbar med och just nu är jag bara vikarie på skolor i tierps kommun. Har för mesta delen varit i förskolan och på fritids. Och har nu även fått veta att jag ska få jobba för en lärare som ska utomlands. Så en veckas jobb kirrat vilket känns bra! Är lite svårt å planera saker när man kan bli inringd när som helst annars. Men nu så, ska jag få ha mina sötisar en hel vecka :)


Nyårsafton

Gott nytt jävla år på er! Ja herre sikken bra nyårsafton jag hade. Börja dagen med slalom i Kungsberget med Caroline, Rickard och Henke! Och några andra bekanta. Riktigt jävla härligt vare att få åka igen, var som sagt några år sen sist. Baaah vill bara dra en tur igen känner jag nu!! Kvällen sen bjöd på trerätters middag med några brudar och ja sen blev de lite andra planer för mig.. Tur att man har fina vänner som alltid finns där för en! Så det blev en bra avslutning på första dagen av 2013 :) skapligt less på mig själv som inte knäppte fler kort!! Bjussar på de få jag knäppte iaf.


RSS 2.0