känslan du ger mig

helgen brassa iväg med en jävla fart. började fredagen med att jobba och fortsatte sen kvällen ut till gimo för middag och mys med tjejerna!
lördagen bjöd på pangväder och beachturnering i mededeby med härligt folk! hur kul som helst, skratta och spelade hela dagen. fast att vinnarskallen kom fram där ett tag när det inte gick som jag ville.. haha så kan det bli. hade högre förväntningar på kvällen sen men den blev ju bara pannkaka av alltihopa. på tio min bestämde jag mig iaf för att följa med till gudinge, och jag hade lika bra kunnat stanna hemma.. nykter är inte kul alla gånger. har fan tappat lusten att gå ut nu för tiden, känns bara som att man är ivägen för alla andra.. hemskt tråkigt. blev medbjuden till rullsand för söndagshäng men det hela slutade med att vi hamna i bergstäkten isället. haha jaja, bättre lycka nästa gång.
 
jobba veckan ut nu också. längtar tills pengarna sitter där på kontot i augusti hehe. inget ön i går heller. prioriterade jobbet och spelade istället beach med polarna, helt klart värt det!! två jobbdagar kvar till helg, helt ok.
 
 

Heeey

Oj vilka veckor man har haft! Förra veckan bjöd på bergstäkten häng och beach, ett besök till rullsand, tre dagars jobb, bilbingo, fotboll och gó dricka med gött sällskap! Riktigt fint må jag säga!!

Den här veckan började jag mitt schema ute i kyrkbyn. Har jobbat 6-14 varje dag. Och heeelvete så sliten man blir av att gå upp före fem varje dag och cykla nästan 9 km. Hahah men nu börjar jag bli van! Fyra bra kvällar har man haft också. Beach i mehede, stan med Caroline, AW & sommarkväll med Caroline,Amanda, Henke och Rikard. Och idag blev det en myskväll med syrran :) sååå jaa, nog lever jag gott folk. Upp och ner går det men man överlever!


Studentfirande i Leksand

 
 
 
 

Götlaborg

 
 
 Några bilder som säger tusen saker!
Grymt rolig resa med mina girls! puss
 
 

RSS 2.0