Det kommer alltid finnas där

Yep, vi fortsätter väl firandet liiiite till tycker jag. Efter att ha spenderat lite tid i Leksand så vare bara att styra om på lördag kväll och åka till mehedeby för att Evelina tagit studenten! Erika & Sara hänkade på dom med men åkte sen vidare. Kvällen fortsatte riktigt bra och jag hade det trevligt!! Mindre bra slut dock, jäääla alkohol hehe. Typ dog inombords men Alex hjälpte mig upp direkt med hans fina ord. Fan vilken bra grabb du är gosse!! Skapligt nice fyllesamtal Caroline fick av mig också mohahah!


På resande fot

Hur man är ute å flänger. I fredags åkte jag upp till Leksand med farmor, farfar, Hannah & Viktoria för att fira kusin Amanda på hennes student! Riktigt mysigt var det. Titta på utspringet, flaket, åt mat och prata innan vi sen styrde om för kvällen då det vankades utgång! Hur kul som helst, ännu roligare vare att träffa på polarna därifrån :) så nu läre bli en tripp upp igen snart! Och en annan fick ju för sig att man skulle gå och köpa sig en korv mitt i natten. Så efter kl 2 gick jag helt själv igenom hela Leksand och köpte ma en körv. Blev smått uppraggad i kön också, sjuuuukt kul. Skratta så tårarna rann när jag kom hem igen! Haha bra jävla skön alltså


Caroline 20 år!

 
 
 
 

Göteborg fem år tillbaka

Helt galet vilka underbara minnen jag har ifrån Göteborg. SM med alla mina fina vänner & tränare. Det var som att vrida tillbaka tiden fem år och bara må. Man gick där på samma gata och bara tänkte tillbaka på första gången man gick där. Första gången jag träffade dig. Alla volleyboll människor som man träffat & spelade mot. Dom galna kvällarna där vi nästan lyckades få en gratis biljett till Håkan Hellström som då spelade på Scandinavium. Luftmadrassen som jag delade med fru svantesson. Eller den gången när vi gick förbi idol kön och en vakt frågade oss vi inte sålde knark hahah. Listan kan göras lång. Men så mycket kärlek, skratt alltså. Lovar att jag kommer leva på dom där dagarna tills jag dör. För något sånt här kommer jag nog aldrig att få uppleva igen.


Minisemester

I lördags morse styrde jag, Caroline, Sofia & Louise bilen ner till Göteborg för en liten minisemester! Hyrde stuga på Lisebergs byn som var hur mysig som helst. Sjukt bra läge också. Tog vara på hela dagen och var uppe 24 h. Hahah hann med att åka till en strand, äta middag, åka till avenyn för en drink, hem och så in till avenyn igen med några boys. Åkte gratis spårvagn hela tiden med hahah yolo liksom. Men kul som fan vare & trötta blev vi! Hade en sen en slapp söndag, åkte till stan å strosa där ett tag sen hade vi mys hemma i stugan. Måndagen sen drog vi vidare till Ullared där vi spenderade några timmar innan vi sen styrde hemåt! Såg Boris där men ingen Ola-Conny eller Morgan haha. Nej men sjukt skönt att få komma bort lite, borde man göra oftare!! Himla kul resa var det :) Och pics kommer även här å.


Minnesvärda dagar

Fast man inte har så mycket till liv så rullar dagarna på ändå. Fick jobba två veckor i slutet av maj, både i tierp & kyrkbyn. Vilket kändes jävligt gött faktiskt. Sen har det blivit mycket firande på sistone. Caroline som fyllt 20 barre, firades med mat, femkamp och en redig runda på krogen! Göööött. Sen har min kära syster tagit studenten! Åh herre vad man ville göra om sin egna student när man stod där på sidan och tittade på. Sjukt jävla avundsjuk blev jag! Men fasen vilken bra dag det var, titta på alla studenter i Tierp, fira hemma med nära & kära, fira kusin Tobbe & åkte sen till Gävle för att avsluta kvällen där! Riktigt bra dag/kväll må jag säga! :) pics kommer


RSS 2.0