You make me weak

En del dagar är bara jobbigare än andra.


Gömda och glömda känslor dyker plötsligt upp. Helt magiskt, men ändå så jävla skrämmande


Lååångfredag

Fin långfredag hade man väl. Påskmiddag hos farmor & farfar med världens underbaraste släkt! Älskar verkligen när alla är samlade, så jävla kul vi har det tillsammans haha! Rullade därifrån med ett redigt leende på läpparna! Kvällen fortsatte sen med ett gäng brudar och möbeln. Trevligt kväll!


Än är inte sista bollen slagen

Vilken jävla skräll det vart i torsdag! Var jobbigt för både hjärta och själ att sitta i seketariatet och inte få heja på boysen haha. Men Tierp vände och avgjorde i femte set med 15-12, 3-2 segeeeeer! Står nu 1-1 i matcher så håller tummarna för att det går vägen för dom borta på söndag! Sen hoppas jag vi ses på tisdag hemma för semifinal 4!! Gooo Tieeerp!

Avsluta sen en bra torsdag med att hänga med bästis. Hahah så jävla sköna vi är alltså. Helt sinnes!


En dag när vindarna bär

Men var man nå trött idag då?! Haha fyfaaaan, varken bra för kroppen eller själen att gå upp och jobba när man bara sovit i 3,5 timme. Gäspa mig igenom 9 timmar kan man säga haha!

Kvällen bjöd på Mary kay party med arbetskollegorna hos grannen. Haha så jävla sköna dom är! Himla kul man kan ha med en papegoja med haha, skratta satan gjorde man ju! Treeeevligt värre de sö. Kanske ska ha en kväll jag å, någon som är sugen?

Oh så taggad jag är på morgondagen!! Massa ärenden och grejs och så äre äntligen dags för semifinal 2 på kvällen. Så sjukt jävla laddad inför matchen, krossaaaaa Hylte!


Saknar att växla några ord med dig

Blev väl la väckt i morse när jobbet ringde, klar på 20 och ungarna fråga om jag var hes, "näää, men jag är nyvaken.." Haha hade kvalitetstid med bästa mormor och morfar när jag sen kom hem, fan skulle jag göra utan er?!

Slängde ihop en kaka med som kidzen ska få på avslutningen och sen lite motionsvolley på det. Tur att F har lika bra humor som mig haha åh, fick skratta idag med!! Näää men jobb imorgon då. Upp fem ba tja hejdå


Hur får man veta hur vad en annan människa tycker om en?

Denna lediga måndag bestämde jag mig för att göra till en bra dag, inga sura miner alltså. Gick väl rätt så bra haha. Gjort lite allt möjligt idag känner jag, gymmat, shoppat, besökt mormor, promenerat, städat och spelat volleyboll. (Bra jobbat girls!) Skojar inte om jag säger att jag har skrattat i två timmar alltså, shit pommes. Fick världens attack där ett tag hahah, åh så fina människor man har omkring sig. Förutom ni kukskallar som gjorde mig redigt less.. Tänker inte ens lägga energi på det för det är så patetiskt. Bete er som vuxna vafan. Amen då fick man de sagt också. Yeah nu äre glömt!

Känner att den här veckan kommer bli lååång. Vill bara ha torsdag och match nu!!


Du påverkar på alla sätt och vis

http://open.spotify.com/track/4CnlbrYFZTULe74Oj8SHLt


Lörre

Vilken lördag man hade då. Träna på morgonen innan man for in en sväng till stan och brände pengar. Fem kassar lycka säger jag bara haha! Sen blev ju kvällen ganska så spontan så att säga. Åkte till Gävle och bowla med tre par och jag ensam singel. Snacka om "forever alone" känslan där då Hahaha! Nejrå det gick fina fisken ändå de. Helt ovetande så hamnade vi tillslut på heartan. Och jag har väl då aldrig skämts så mycket någon gång för hur jag såg ut, inga partykläder för fem öre och så vinterskor på det HAHA så gott som nykter med. Ja herregud det var ju tur att man fick komma in. Hade det trevligt iaf och huvudsaken var väl det!


Fredag



Nej men tacka faaan för att jag fick vara ledig idag. Behövdes sova, träna och beställa lite kläder... Mohah så galet shoppingsugen så det är Sjukt. Suttit med Elisé och berättar allt jag vill ha/ska köpa då hon säger: men marina, du kan faktiskt inte köpa aaaallt det där! Hahah sötnosen min. Så imorgon blir det en snabbis till stan med farsan baloo. Och sen hoppas jag på att det händer nånting kul på kvällen. Så trökigt när folk inte vill hitta på något nu för tiden. Var andra bullar förr..


Det ljusa i livet

Jag vet precis varför jag är så deppig. Samma visa varje år så att säga.. Säsongen börjar närma sig sitt slut och då kommer den obligatoriska frågan upp; vafan händer nu då?! Ett stort jävla hål öppnas och helt plötsligt så får man en massa tid ÖVER. Så jävla värdelöst. Vill alltid ha volleyboll i min vardag. Oh vad man skulle må!! Längtar nå otroligt över att få sätta tårna i sanden och spela lite Beach nu. Alltså det är fan livet!! Saknar alla människor gör man också.. Föööör mycket. Vi volleybollare är som en enda stor familj, och alla är välkomna att joina den! Så nog saknar man folket alltid. Vardagen blir så förbannat tom helt enkelt..


Rätta till allting dom gjort mot dig

Sämst är bara förnamnet. Svävar mellan hat och helvete. Sjukt tankspridd.. Ständigt fel. Yeah men så glad man är. Fan vill inte vara neggo. Vill sprudla av glädje, skratta som fan och bara vara. Feelings OFF


Tierpvolley <3

Imorse ville jag typ hoppa från en bro, så jävla dåligt var ALLT. Fyfaaan. Men tog mig till jobbet, trött som ett jävla as.. Haha

Kvällen kunde nog inte ha fått en bättre avslutning. Kvartsfinal 4 är nu över och Tierp vann med 3-0 mot Örkelljunga - fucking SEMIFINAAAL baby!!! Åh vilket glädjerus man gick då!! Ganska kul att Felice och jag fick blommor av "bästa spelaren" i örkel också haha! ;) och så fick man träffa LM, lina och lilla Ludvig med. Vilken sötnos alltså!! Åååh puss på er!


18 mars

Amen hallå, varför kan man bara inte få vara glad en hel dag för?! Går inte. Hade en förbannat bra början på dagen, tåget var krångligt men vafan. Har blivit ompysslad av fina Mia hela förmiddagen och sitter nu med galet snygga naglar, kan inte sluta titta på dom så nöjd blev jag haha! Väl hemma styrde jag om och drog till gymmet, sen avsluta vi dagen lite fint med volleyboll. "Kompis" var snäll och skjutsa hem mig ocksåååå :)))

Nä men dra åt helvete vad less jag blir. Att en människa kan dra ner en totalt. Jag blir så frustrerad. Duger i ena sekunden och är luft i andra.. Äckel


Bättre dagar kommer

Haha dra åt helvete så less jag var igår. nog för att jag bara är vikarie men för det ska man väl ändå behandlas som vilken arbetstagare som helst. Fyfan. Tur att man har en del guldklimpar på jobbet ändå! Nej men det blev en heldag på jobbet igår, var träslöjdslärare också vilket gick bra ändå. Alla fingrar kvar på barnen hahah!

Fick iaf en bättre start idag, soooool och ett besök på gymmet med Caroline där vi träffa på en hel drös med bekanta på gymmet! Blev på riktigt bra humör efter det! Så jävla skönt att träna på helger egentligen. Erika och Sara tyckte jag hade blivit smalare också, fasen så glad jag blev. Haha Inte bara jag som märker skillnad :)) blev man bara mer motiverad efter dom orden! Ikväll vankas det middag med fina vänner och bästa kusin som är hemma :)


Skrattretande, hjärtekrossare, jääääla skiiit


Tieeeerp

Glädjen var total! Först fick man träffa bästa Jonas, alltså skojar inte om jag saknar han och övriga familjemedlemmarna. Fina Svantessons!! Sen att tierps boysen går och spöar Örkelljunga med 3-0 i set var ju bra jävla fint med! Så jäkla kul att se när allt verkligen flyter på. Så 2-0 i matcher till oss. Och blir man nå sugen på att åka ner och titta på söndag då?! Fasen alltså.


Utan som helst vetskap om vad allt detta skulle leda till

Kaos i huvudet. Känslorna spelar mig ett spratt.


I've been afraid through all my life, but I'm not afraid tonight


Onsdag

Jomen tjena. Känner att huvudet har jobbat på högvarv idag. Mycket att ta in med nya arbetsuppgifter. haha så jävla kul ungarna tyckte det var då! Men de gick bra så kör på lika imorgon. Blev tio timmar på jobbet och sen direkt vidare på vb med Mia! Trötter har sagt sitt.

Imorgon äre som sagt äääääntligen dags för hemmamatch, kvartsfinal 2!! Helt sinnes vad jag har längtat. Kommer nog bli en sjujävla match också så kom och titta. Kl 19.00 smäller det i aspenhallen må ni tro!


Plus i kanten gullet

Men du så dagar kan vända alltså. Blev några ärenden gjorda på dan innan jag drog iväg till jobbet. Gladare än någonsin faktiskt, vet inte varför. Fick bara en sån jävla bra magkänsla. Kanske var för att jag fick jobb hela veckan ut. Cash is king baby!

Fick fira världens bästa morfar när jag kom hem också som fyller 67 år idag, kanske världens finaste människa min morfar!! Avsluta sen dagen med volleyboll, skaaaapligt fint faktiskt! Sakna dock min skrattkompis som har ont i ryggen.. Men de flöt la på bra, och nu längtar jag tills på torsdag då det är hemmamatch!! Woop på den. Nej men ska vi säga såhär så hade jag en jävligt bra tisdag. Behövde man ju!


Vända blad

Alla borde få vara lediga någon måndag. Man behöver liksom en mjukstart ibland. Hade känningar på att det inte skulle bli en sådan bra dag men det vände helt och hållet. Och tack för det! Besökte gymmet på dan vilket var skapligt skönt! Sen hängde jag hos bästa mormor & morfar innan jag sen drog med Felice på Volley. Åh kärlek alltså. Jävla sport och få en att må bra, och alla fina människor!! Var väl i mitt riktiga skratt ess nu på kvällen kände jag haha. Övertrött tjej alltså. Jo men tacka fan för det när man inte får sova om nätterna! Baaaah det är så frustrerande så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill verkligen sova men det går inte.. Får väl se hur det går ikväll.


Vända blad

Alla borde få vara lediga någon måndag. Man behöver liksom en mjukstart ibland. Hade känningar på att det inte skulle bli en sådan bra dag men det vände helt och hållet. Och tack för det! Besökte gymmet på dan vilket var skapligt skönt! Sen hängde jag hos bästa mormor & morfar innan jag sen drog med Felice på Volley. Åh kärlek alltså. Jävla sport och få en att må bra, och alla fina människor!! Var väl i mitt riktiga skratt ess nu på kvällen kände jag haha. Övertrött tjej alltså. Jo men tacka fan för det när man inte får sova om nätterna! Baaaah det är så frustrerande så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill verkligen sova men det går inte.. Får väl se hur det går ikväll.


Varför sova när man ändå inte vill vakna?

Frågan är helt klart varför? Whyyyyy?!? 

Slut på det roliga

Hämtning från jobbet, Churt street och gó dricka i fredags. Mycket trevligt! Fast lite lame haha. Lördagen blev det mys med kompis och söndagen lika degig. Suttit och hejat på boysen från mobilen som var nere i örkelljunga och spela. alltså heeelvete vilken match, vänder och vinner med 2-3! Så jävla underbart! ska bli kul å heja på hemmaplan på torsdag nu! wohooo

Nej fyfan så deppig jag är. Allt blir bara fel. Dåliga vibbar hela tiden. Svårt att vara glad då. Vill bara göra alla glada men det funkar uppenbarligen inte jämt. Fick växla några ord med n nu vilket gav mig en redig klump i halsen. Fan vad du är saknad grabben. Åh.


Torsdag

Skrattar lite för mig själv så som jag oftast gör. Men nu alltså, haha! Sjukt sammanträffande. Men nog fan åkte väl mungipan upp en aning ändå..!

Dom 10,5 timmarna på jobbet idag flöt på bra ändå. Var och bada på morgonen och sen har det rullat på bara. Blir även jobb imorgon. Gött de.
Har även sjuuuuuk abstinens efter att få titta på en vb match! Hahah men seriöst, fjärde bortamatchen nu är inte okej.. Nästa torsdag får jag äääntligen se en match! Alltså låt dagjävlarna gå snabbt, får ju fan damp nu!!! Baaah haha


Days

Fasen, denna "tomma" vecka blev ju ganska så fullbokad så att säga. Jobb mån-tors och kanske på fredag med. Gött med pengar men sen hur själen mår är ju en annan femma. Sover som ett jävla arsle, om jag ens har sovit nånting? Vänder å vrider och vips så ringer klockanfan och då äre bara att kliva opp. Tur att man har fått banka lite boll på volleyn & skrattat med mina kära. Hahah jaa, jag och Felice iaf!

Annars så var inte den här onsdagen så mycket att hurra för. Känt mig redigt depp & slut som människa.. Men trots det så vare kul att åka skidor och glassa i solen med kidzen på jobbet. Hjälpte Mia att träna några barn nu på kvällen också å herre vilka sköningar alltså! Hahah snacka om att vi fick oss ett gott skratt!


Tiden tillsammans kommer alltid vara det dyrbaraste vi haft

Present från pappa, Marie & Elisé. Min nya kärlek kan man säga! T

Världens bästa födelsedag - 2 mars 2013


Heeelt sinnes vilken BRA födelsedag jag hade igår! Klockren från början till slut! Klart över förväntat! Besökte Systembolaget för första gången för att handla själv,  behövde man visa upp leget då? Nääää hahah morsan och jag var lika chockade båda två när vi klev ut utanför dörrarna ;) fira sen med mormor & morfar innan det var dags att fixa inför kvällen! Bjöd mina fina vänner på middag och sen ramla resten av folket in lite senare. Då blev det fem-kamp och ferren var igång! Bra jävla tråkigt bara att det var oinbjudna som kom och ville förstöra, alltså hur jävla pantad får man vara om man börjar riva i soptunnan bara för att man inte kan ta ett nej?! Shit. Hade världens bästa vänner som hjälpte till och städa sen!! Nej men jag hade det riktigt jävla kul och mysigt.. ;) hehe och vilka roliga presenter jag fick då!! Tio påsar ostbollar  var ju kanon kul hahah!! 
 
Så tusen tusen tack för alla uppvaktning  å fina presenter! Och till er fina som kom och fira mig!! Ni gav mig en minnesvärd dag och en riktig pangkväll!! Kärlek till er!! 
 

1 mars 2013

Yeah dagarna rullar på. Har hunnit med två gym pass med felice. Jälar så bra vi jobbar på alltså! Ätit på thai för första gånger i år, satt ju bra finte! Sen städat och donat inför morgondagen. Haha alltså helt sinnes ju. För typ tre- fyra år sedan satt man å prata: " åh jag fyller 20 på en lördag!" Och nu ba: jag fyller 20... på LÖRDAG imorgon alltså! Haha fattar de knappt själv. Stort steg att lämna ungdomen och bli vuxen. Hehe, amen de ska väl gå bra. Eller?


RSS 2.0