Ute träning

Träna på vegavallen i torsdags med Mia, Erika och Sara. Grymt kul att variera träningen lite!! Och det bästa är väl ändå när man får umgås, skratta & träna på samma gång! Fina tjejer dedär :) blir absolut fler pass ute bland kottar och stenar må ni tro!


Det kommer aldrig vara över för mig


Jobbelijobb

Se på fan, nu rullar det in arbetsdagar här! Bra fint med pengar till sommaren känner jag. Planerna rullar in dom med!! Fast det ska bli skönt att få vara ledig imorgon ändå, mohaha.. Lazy girl.. Närå, har faktiskt varit duktig och varit ute och sprungit två dagar i rad. Gick förjävla bra idag också! Ganska kul när man känner att man orkar mer. Bara försöka hålla det här nu! (och jag cyklar fortfarande till jobbet även fast morsan erbjöd skjuts i morse, nä jag ska fan inte åka bil eller haha!)

Weekend

 
 
Oh så jävla fint de är när man kan le efter en helg. Skön känsla. Grilla och drack hos mig i fredags innan vi sen fortsatte vidare på galej. Roligt vare!! Lördagen sen vare dags å fira kusinerna på deras konfirmationsdag hos farmor med hela fina släkten. Åh vad jag älskar er!! Avsluta sen kvällen med grillat & ESC i månkis.

Mer av det goda

Inte mycket jobb här inte dom senaste dagarna. Förutom jobbcoach mötet då. Han tyckte jag skulle åka till new york ett halvår å leva livet, aaah men på vilka pengar då?! Hahah ibland är han bra skön. Gäller att hitta ett mål i livet nu vettni.. 
 
Annars så har jag stekt på altan med "skynda att älska" boken i min hand. Gudomligt bra bok och väder alltså! Så har faktiskt inte klagat på att jag fått vara hemma ändå hehe..  Varit till gymmet & kört skiten ur ma också. Bra fint!! Men imorgon Blire jobb, hårfix och marknad :) 

En bättre lördag!

Spontan jävla lördag! 
Gjorde ett ryck och åkte till Tierp Arena med Caroline där våra polare Johan och Marcus var. Hitta sen på Sara och Daniel som vi sen hängde med & drog en middag på brorsans med! Spela kubb och kasta prick i en livboj vid bergstäkten! Hahaha ni anar inte vilken träningsvärk jag hade dan efter. Kasta typ 200 stenar om inte mer, och låååångt! Galet kul. Älskar spontana dagar :) 

Grillkväll med gött sällskap!


Cykla är fan livet

Men dra åt helvete vilken lång dag haha. Vakna fyra och inser att jag ställt klockan fel men de löste sig fint och jag var sen på plats på jobbet före kl 6 som vanligt. Haft en lite seg dag må jag tycka, men vädret gjorde det ändå lite lättare att jobba. Ute hela dagarna vilket man inte kan klaga på! Bra fint att man cyklat 3,6 mil idag å. Fram & tillbaka mellan Tierp-kyrkbyn för att jag hade hål på 2,5 timme. Hahah skojar inte om mina knän å lår strejkar nu. Men de gick ju la fint de! Älskar att man alltid har motvind till jobbet och medvind hem... NOT. Hahah fiiiint sö.

Hann väl vara hemma sådär 40 min innan man drog vidare för träningsmatch mot "tanterna" som ska lira veteran SM. Åh vilken känsla att få spela en RIKTIG match igen. Vill bara spela mer. Så underbart! Grymt kul bruuuuds! Toppa väl det hela med en cykeltur med barro HAHA. Ja, jag älskar att cykla.


Förändringar

Have you ever just stopped and realized that if you hadn’t met a certain person in your life, your life would be completely different.


Gåvan du gav och lämna kvar

Skönt att det händer lite saker den här veckan. Jobb idag & imorgon och sen lite annat gött! Nä men vafan ser ut att bli bra väder med, sweet!


Road trip baby

Efter mycket trassel å skit så tog Caroline och jag och gjorde en redig jävla spontanare. Vi köpte med oss matsäck och drog sen vår kos till Dalarna! Var på rättviksmarknaden med joel sen drog vi till Leksand och överraskade min kusin Amanda! Åt middag på legends med några hockeybrudar vilket var riktigt trevligt! Busa runt lite innan vi sen styrde hemåt igen. Hur skönt som helst att komma bort lite. Älskar att åka iväg och skita fullkomligt i ALLT för en stund. Blir garanterat en resa upp snart igen! Puss på er fina människor!!


Ibland är livet lite motvind

Jahaja vilken jäla vecka de varit. Skapligt vilsen man blev om dagarna. En annan hade ju söndag i onsdags liksom haha. Men en glarre i solen och lite fotboll med barro & Rille fick avsluta det hela. Jobba torsdag å fredag sen. Cykla faktiskt till kyrkbyn i fredags så tänker fortsätta med det nu! Härligt att få vara med barnen känner jag, dom fick mig verkligen på humör dom små liven!


Valborg


RSS 2.0