Fredag

Jobba 11 h, hem, möte, häng hos Caroline och sen träning på det. Effektiv torsdag vaaa! Yep, mindre energi idag men den kommer nog snart fram. Tittade precis på sista vakna med NRJ någonsin på tv.. Så jävla tråkigt att det är slut, för har i princip tittat på det varje morgon i flera ååår men nu kommer det aldrig hända igen :( 
Näää nu ska jag göra en massa ärenden innan jag far till jobbet. Och ikväll vankas det utgång med brudarnaaa!! 

Bra jävla dagar

Blogg
Woop woop, i fredags efter jobbet begav sig jag, Caroline, Jenny och Emma oss neråt i landet! Mellanlanda i  Gislaved där vi checka in i stugan mitt i natten, haha klockrent! Sen åkte vi till Ullared på morgonen och shoppa järnet! Sjukt kul resa, skönt att komma bort lite med! Älskar verkligen att åka bort sådär, spelar ingen roll om det är över dagen eller en vecka. Bara känslan av att få komma bort och se nya saker är verkligen bra för själen!! 

Så igår hade jag en väldigt bra måndag. Jobbade först vilket jag kommer få göra hela veckan, score!! Kvällen sen spenderades i hallen. Underbara måndagskvällar. Önskar jag kunde få ha såna kvällar varje kväll. Då jävlar skulle jag må som en kung! Ojoj. 
Har kikat in matcherna för denna säsong också, snart är det igång och jag är så jävla taggad!!! Bah så jag har längtat. Kommer bli grymt! Och att dom sen har hemmamatch när jag fyller kändes jävligt nice med haha :)) 



Jobba jobba jooobbaa

Fick jobb hela veckan vilket känns jäkligt skönt faktiskt! Så denna vecka hänger jag i kyrkbyn med mina kära kollegor och barn! Träna vb igår i dryga tre timmar. Så fruktansvärt kul!! Nu jäklar börjar det kännas som vardag igen haha. Underbart 

Vi hade iallafall jävligt kul

När man har kul så går tiden mycket snabbare. Jajemen, en lugn fredag och en panglördag följt av en bakisdag. Det var den helgen de. Värmde upp lördagen med fotboll Karlholm-månkis (1-2) innan vi sen hade en grym förfest och avslutade det hela i Gävle! Woop woop








Ah men fredag igen då

Dagarna rullar vidare och helgen var mycket fin till att börja med. Skulle få jobba på Tierp arena för volleybollen men det strula så det blev aldrig av haha! Men ska inte klaga, kanonväder och så fick man ju titta på tävlingen! Och se prins Philip med, inte illa alls. Kvällen fortsatte sen till Gävle och det var kul med mina tjejer! 

I måndags fick jag äntligen spela volleyboll, med nya skorna dessutom! Sjukt härlig känsla, BAM va jag har saknat det! Drog en sväng till Gävle med Caroline i onsdags, sen körde jag ett pass med mia, svettig som faaaan men grymt kul! Nu är äntligen helgen här igen. Jobbar i Söderfors idag sen får vi la se vad dagen & helgen har att bjuda på.

Lättad

Var som sagt till Jenny igår och blev tjusig i håret. Helt sinnes vad nöjd jag blev med blonderingen!! Åååh så glad över att ha någon som är så duktig och vet hur man vill ha det :) dagen idag har jag strosat omkring och gjort en massa ärenden, morsat på polaren på jobbet och ikväll blev det träning med några brudar på hälsohuset som Mia höll i. Sjukt bra pass, och nästa gång ska inte benen svika haha. Tagga jobb imorgon och sen Blire nog helg för mig!


2 September

Helgen fick sig ett jävla åk. Herregud. Blev utgång i Gävle där jag lyckades lägga ifrån mig kort/id/busskort men hade världens jävla tur och fick tillbaka den, världens snällaste människor alltså!!! Sen visade jag polaren Joel interpool och heartan, som nu behöver besökas igen. Alltså damn, varför kan man inte hantera känslor för? Håll dom för sig själv är det ända rätta för mig. Men förutom det så hade jag det sköööj! Och som ett fint minne av den här kvällen så har jag ett svullet knä & fetaste blåmärket på röven, hahah sinnes vad blå skinkan är alltså.

Idag har jag jobbat i kyrkbyn med mina underbara barn. Så jävla fina dom är, och mina kollegor går det absolut inte att klaga på heller!! Sitter här och är lite besviken på att det inte blev någon vb idag heller. Liksom, vi har tid men sen då?? hoho brudar, nu äre väl ändå dags?! Men nästa vecka då jävlar lär det bli av!! Imorgon blire iaf ett besök hos Jenny för att fixa frippan. Så.jävla.skönt.


RSS 2.0