Forever alone

Hahah ååååh, älskar mina fina ungar på jobbet. Ni gör mig så jävla glad, lika så mina fina arbetskollegor. 

Ibland säger dom mer kloka ord än vad jag själv skulle kunna komma på. Så jäkla läskigt hur man kan klicka så bra med vissa personer. Att alltid få en kram av någon när man kommer till jobbet, det är kärlek!! Liksom, ungarna är 6-11 år och man kan nästan säg vafan som helst och dom säger precis vad dom tycker. Önskar jag kunde göra desamma. Men så mycket komplimanger dom ger har jag aldrig fått i hela mitt liv som jag får av ungarna. Dom är bäst. Och idag fick jag skratta igen, som jag alltid får göra med er. Jobba hårt sa dom, det lönar sig

Tjatjenagoodbye. Att det ska vara så jobbigt att inte veta hur ens vardag ser ut. Har fått så mycket förslag på sistone att jag blir helt snurrig. Dock inget bestämt, men kan ju bolla lite ändå. Extra på fritids, samarbete med en god vän, och senaste tillskottet att få möjlighet att jobba på salong i Gävle. Den chocken, hon hade blivit tipsad av någon att höra av sig till mig för att jag är fransstylist. WOW, det trodde man ju inte! Jag vill att det ska kännas rätt i alla frågor innan jag bestämmer mig. Just nu vill jag kunna vara jävligt flexibel. Mer tid åt mig, måste få ur tummen i röven och ta tag i andra saker i livet också. Allt på samma gång ba. ANDAS, det löser sig på nått vis. 

Wroooom

Haha se på fan, en nykter helg var inte igår. Hehehe. Men det gjorde mig ingenting. Chilla lite med livet. Spelade lite rundpingis, vilket var jääävligt kul!! Blev en heldag på arenan också. Stod i entrén och skrattade mig igenom hela tiden med några från volleybollen. Så jäkla roliga människor man stötte på. Tur med vädret hade vi också. Men roligaste var ju garanterat när jag stod och vinkade hejdå till alla bilar, hahah. Marina 10 år ba hejhej!! 


Svag på insidan

Det är så logiskt alla fattar utom jag. Känner mig som ett frågetecken. Helt jävla tom. Tom på precis allt. Jag trodde mig kunna stå emot men fan så fel jag hade. Visste jag redan från början att jag skulle förlora så mycket hade jag inte ens öppnat käften från början. Dra tillbaka tiden och låt det vara som det var då. Vänner. 

Måndag

Veckan fortsätter och det blev lite tjejmys igår hos Caroline med Jenny efter jag gjort fransar på Therese! Pirrva, idol och PH. Sleepover på det och den måndagen var slut. Kräftis

Liten kräftskiva med Madde och Therese hemma hos familjen Lindberg fick avsluta veckan. Gött som fan och trevligt! 
Hahah borde titulera mig själv till bästa skrämmaren! Det kan ju bara sluta med ett gott skratt! Bra helg, leende på läpparna. Oh. 

Örebrooo

Örebro by night. Ja herre så kul vi hade! Strosa runt på stan, åt god mat, bada bubbelpool, bekanta oss med några sköna snubbar & hamna på förfest. Drog ut och hamna på en bar. Förstår ni hur gott det var med hotellfrukost dagen efter? Nej klockren lördag. Grymt kul att bara kunna hänga med människor och prata om allt mellan himmel och jord. Lyckades snacka till oss ett hotellrum till summerburst + gratis biljetter! Hahah halva grejen med att åka bort är ju lätt att träffa nya människor! Nej spontant ska de vaaaa 

Ba KÖÖÖR

Imorgon släpper vi alla måsten igen. Bilen rullar mot Örebro med min bästis! Shopping, spa, mys & kanske en utgång väntar. Mer spontan kan man inte bli just nu känner jag. Och på söndag vankas det kräftskiva!! Woop woop på den här helgen alltså Jobb hit jobb dit

Så jävla mycket att ta in. Ska man satsa eller inte? Käppar i hjulet har man ju haft förut men när det kommer till att sköta sin egna bussines så får man fan inte vara dum eller. Tro inte att ni kan lura på mig vad som helst. Vägen dit känns jävligt lång, jobbig och tråkig just nu. Låt mig hitta en grym lokal, ett bra namn med kanske en arbetskamrat eller två. Hur bra? Nej många frågor just nu, men tillsammans blir vi starka. 


Vilken väg är rätt?

Det är så mycket som händer just nu. Precis blivit klar med utbildningen. Kunderna bara ramlar in, erbjudanden hit & dit, spelare som kommer hit, massa fix och trix inom klubben, ska även planera lite festligheter-woho!! Ja herre, kalendern är full. Man vill ju hinna med precis allt också. Men inte fan hinner man tänka så mycket där i mellan allt annat eller. Eller så är det de ända man gör, tänker och funderar. Tänker på hur fan man ska bete sig för att få det man tror sig vilja ha och behöva. Märklig känsla. Du fick ju ändå mig att må så bra, men du får mig också att tvivla så jävla hårt.

Blir så glad över alla som vill hjälpa mig på fötter, ni som verkligen tror på mig!! Funderar och letar efter kurser och utbildningar som skulle vara roliga att gå. Sen ska jag ta tag i tuttut-kortet med. Måste fasen få de gjort nu!! Ska vi sätta nästa sommar som ett mål?! Vem vet, vem vet. 

I made it!!

Men vänta lite.. Har jag äntligen lyckas med nånting? Har jag krigat mig igenom massa skit och övat som en idiot för att tillslut bli DIPLOMERAD FRANSSTYLIST!!! Baaah, jag är bara så glad! Äntligen var det min tur. Jag är så grymt tacksam över alla som stöttat mig och ställt upp som modeller under mina övningsveckor, tusentusen tack till er alla!!! Och ett speciellt tack till Hanna som hjälper mig vad som än händer, det är guld värt!! Blir alldeles rörd av hur underbara ni är. Jag var sjukt skeptiskt till de här i början, men nu känns det så himla roligt när man gör så många glada och fina i sina fransar! Snart kommer jag lägga upp allt på en speciell sida så man lättare kan se på det jag gör och boka, askalas! 


Minns det som igår

Haha livet må vara jävligt komiskt  ibland. Ena dagen åt helvete och andra dagen tipptopp. Funderar så mycket över livet så jag blir snurrig. Vill besöka massa ställen, dra en roadtrip till USA, åka på solsemester, leva livet och glömma alla bekymmer. Känner jag mig rätt så kommer det en dag för det å. Men tills dess får man fortsätta drömma. 

Sjuk på riktigt som ens tänker tanken

BAAAAAAH, hejdå säger jag bara. Fucking hejdå. Äckliga bacill. Äckliga känsla. Fyfan 

Så nära men så långt bort

Försöker förstå. Försöker finna ord till det. Ni vet den där känslan som från ingenstans plötsligt kan dyka upp och vänder upp & ner på precis allt. Du ler åt så små saker att du tillslut måste skratta åt dig själv. Ta vara på den stunden, och kom ihåg hur det känns när man går från nedstämd till glad på två sekunder. När mungipan åker upp och du inte kan  sluta le. Glöm inte bort de stunder som fått dig att känna glädje. 


Sjung för mig i natt

Helgen, världsklass så kul man kan ha. Öregrund levererade så mycket kul!! Träffa massa kändisar och hängde med eliten. Skratta så tårarna sprutade, hängde i en båt och dansa så man fick skavsår. Ringde och sjöng; ja må du leva och fick till svar; "men nu har du kommit fel, jag fyller ju inte idag??" Chilla med DJ:n och blev uppraggad av en snubbe. Aldrig skrattat eller dissat någon så hårt förut. Grabben:"får jag ställa 3 frågor. Jag"haha do it.." Är du singel? Är jag snygg? Ska vi strula?" HAHAHA avlider, han fick då fan inte nå napp här eller! Nej att få umgås med så fina människor gör en ju helt klart glad i magen. Att bara kunna sitta på en klippa med sin kompis och känna ren jävla glädje. De ni. Och "run bitch" har aldrig varit så fruktansvärt kul som då. TACK ALLA Värd mer än nått annat

Jag var verkligen nere på botten. Så nere att jag inte visste vart jag skulle ta vägen nånstans. Att erkänna sånt är sjukt svårt. Men jag tackar mina underbara vänner för att ni alltid finns där för mig. Fan vad jag älskar er!! 

Från botten till toppen. Den vändningen kom så jävla lägligt. Jobbat ännu en vecka i kyrkbyn, bakat, skrattar och gjort badutflykt med kidsen. Alltså världens bästa kollegor som förstår och hjälper mig när jag förökade pyssla ihop det med alla tider mellan jobben. Ni är bäst!! Sen att jag fått bada och umgåtts med mina fina vänner efter alla jobb gjorde att humöret höjdes ännu mer! Sen har vi haft möte med elit/sportkommitten om våra nya spelare, så taggad på kommande säsong!! Men saknar våra glädjespridare som nu kommer spela i andra klubbar runt om i världen. Kan inte annat än vara sjukt glad för eran skull, ni är så värda det!! Ännu en sjukt stressig vecka, men sen lugnar det ner sig lite. Men tills dess, kämpaaa!! 

RSS 2.0