.

När det enda man begär är en förklaring till varför de är som de är.

Vackra ögon

Snacka om att december blev en riktig jävla gria månad att jobba. Hade aldrig i min vildaste fantasi trott att det skulle gå så "bra" för mig och mitt företag. Tappat hakan varje dag över alla som vill komma till mig. Över hur fina arbetskamrater jag har. Över att människor får mig att våga fortsätta. Inte fören nu jag har inset vilket jävla stort steg jag faktiskt har tagit. Helvete alltså. Långa dagar blir det. Men sliter jag på nu så får jag ut min belöning sen. Det gäller att inte bryta ihop på vägen dit. 

#mh14

Musikhjälpen i mitt hjärta. Så fruktansvärt bra vecka. Levererade varje minut. Har nog aldrig varit så glad som när jag stod utanför glasburen på kärlekens torg och bara njöt av känslan och musiken. UNDERBART. 
Petter, kodjo och Linnea. Vilket otroligt bra jobb ni gjorde!! Kärlek till alla som engagerade sig och visade att tillsammans kan vi göra nånting lite bättre. 30 miljoner slutade de på. Helt sjukt. Finns då fan inget bättre än musikhjälpen. Hade velat ha de på dvd. Eller att bara få höra er i radio. Stå utanför buren och skratta. Åh, lika sorgligt när det tar slut. Tack för i år!! 
Ikke nöjd

Så in åt helvete less över en sak som hände för två helger sen.. Var alltså en random kille som inte tyckte jag skulle dricka mer, var på jag ska ta en klunk i en glasflaska då han trycker in flaskan i käften och min tand går sönder.... Visserligen har jag en lagning där sen förr som jag var så nöjd med och har funkat fint i 7 år nu. Den hade nog suttit kvar i 10 år till om de inte hade hänt..  Iallafall så var jag och lagade den, men är nog inte nöjd ändå. Bara för att den var så fin förut så stör jag mig som fan nu..kanske ringer och gör om den till nästa år. Så jävla jobbigt när det inte känns bra :/ 
är alltså den högra framtanden de gäller... Wääääh

Lev för idag

Klockren söndag ändå. Gick på "En skam" med Soran Ismail & Magnus Bertner på UKK. Skratta så tåtarna rann, men så grymma dom äääär!! Helt klockrena. De fick mig på humör. 

Sen att musikhjälpen är den här veckan, jag bara ääälskar de. Ska bli så coolt att åka in och få se de live efter alla år man har fått kollat på tv och lyssnat på radio. Men nuså!!! Hänga lite där, göra fransar och shoppa de blir imorgon. Yees. Åker nog in på fredag och lördag med bara för att få känna den riktiga känslan 😍 5 december

Tänkte dra en eller två rader imorgon om det som händer i livet. Liksom dagarna bara springer iväg. Men just nu tänker jag bara ta in den känslan av en riktigt jävla bra dag. När man fullkomlit skiter i allt och bara tar vara på just det som händer just precis nu. Det som får mig att skratta och le som en jävla idiot. Åh så fina människor ni är!! 

RSS 2.0