När tvärtom blev till nånting bra

Man vet varken in eller ut längre. Men fasen så glad man kan känna sig vissa stunder. Haft Madde & Vickis på besök som fick fina fransar, gullepluttarna!! Pratade och insåg ännu en gång hur liten världen är!! Haha sjukt. Spanjoren Felice fick också fina fransar, ska hinna med en dejt där är väl tanken innan hon reser tillbaka till värmen igen! Hängde med Caroline & Anton också, så fruktansvärt kul!! Åkte till Uppsala och hängde på saluhallen med ett gäng. Grabbarna höll definitivt för underhållningen! 

Och idag har jag flyttat min lilla firma till ett eget rum hos bästa Pia. Hon hade gjort det så fint!! Kommer bli så bra att få vara där i sommar :) början helvetesveckorna nu, jobb i kyrkbyn först sen hem och göra fransar. Jo men det gäller att ligga i!! Får lite smått ångest, saknar min lillasyster så jag vill gråta. På riktigt, världens bästa. När jag tänker på det så vill jag fan inte jobba. Men när fick man som men ville sist? Hehe 





När det man aldrig trodde skulle hända händer så går det bara inte att släppa det

Att det kan göra så förbannat ont att känna. Men ännu ondare att försöka glömma hur det känns. 

Tälta är kul

Haha jag är verkligen inte gjord för att var seriös. Flummar mig fram i livet.. Meeen, övernattning med fritids igår. Hur mysigt som helst. Barnen slog upp massa tält på skolgården och vi lekte lekar och åt gott. Så himla kul och se hur ungarna skiner upp av lycka. Då blir man glad i hjärtat! Blev inte många timmar sömn inatt ute i mitt tält men det var ju skitsamma, ungarna hade det kul iaf! Haha



Wäääh

Åkte och spela Beach i lördags hos Göran i Nääs. Alltså herre vilken gård han har!! Från hans stora hus åkte man drygt 100 m in i skogen och kom ner till världens mysigaste ställe. Vid vattnet har han alltså byggt en egen beachplan, bastu, grillplats och en brygga! Åååh det var så fruktansvärt fint så jag ville inte åka därifrån haha. Vi körde som en liten turnering två och två, riktigt kul! Sen grilla vi, fiska och prata massa strunt. Nej en riktigt fin start på lördagen fick man. Sen vart det en lugn kväll. Hängde med Caroline, rille, Jakob och Nathalie. Vi pratade läskiga upplevelser och spöken så jag höll ju på å dö hahah. Lovar att det spökade också, hahah den pulsen jag hade då alltså!! 






När man finner glädje i det lilla

Älskar folk som varje måndag börjar med att skriva "tillbaka till verkligheten" vafan lever ni i på helgerna då undra jag? Haha Midsommarhelgen var en fin sådan. Caroline & jag gjorde egna midsommarkransar i torsdags, som nu känns som en liten tradition att göra! För övrigt så har man hängt i Östhammar med ett gäng brudar, hade fem-kamp innan vi for vidare till Öregrund! Vädret var väl inte det bästa & inte så mycket folk heller men hade det trevligt med tjejerna iallafall. Och som alltid så vill man jämför med hur det var förr året. Hade mina förhoppningar men tur att man alltid bär med sig fina minnen säger jag :) 











Jag skulle ljuga om jag sa att du inte var anledningen till att jag ler idag





Aj

Humöret var på topp. Jag verkligen kände mig riktigt jävla glad. Den magkänslan alltså! Meeen som på två röda fall jag tillbaka igen, det minsta lilla fick mig att totalt såga alla bra känslor jag hade. Jag kände så stor saknad av att få ha det som förr. Inga konstigheter alls, bara ren glädje. Nu känns allt så fruktansvärt komplicerat. Allt jag gör och säger blir liksom fel. Hur orkar jag utsätta mig själv för denna känsla att inte räcka till. Att inte duga. Att hoppas så mycket att du tillslut blir helt knäckt när du inser att verkligheten springer ikapp dig. Hur räddar man sig själv från att falla? Hur länge ska du acceptera att folk bara spelar med dig? Vad gör man för fel?

-Kom du hit bara för det här

Hey vilken helg. Hade mer än gärna hängt på summerburst men så blev inte fallet.. Men till nästa gång blire fan en biljett! Lyckades ändå få till den där top notch känslan. Sthlm by night i fredags med Josefina och Rebecca. Hängde på magenta där Felix & Robin spelade, satans drag!! Hahaha kan inte sluta skratta åt när en kille raggar upp J och vänder sig om till mig och säger; ah och du måste vara ryss? Alltså HAHAH vafan.. Strosa sen runt lite och slagga på hotell. På hemresan fick man sällskap av en random snubbe, pratade som om vi hade känt varandra hela livet hahah. Inga konstigheter. Prata relationer och vi kom fram till att kärleken inte är lätt. Inte för fem öre. Lördagen blev det balkonghäng hemma hos caroline med syrran. Och söndagen bestod av solning & pappersarbete. 






Vad vet du egentligen?




Gör det bara

Helt sinnes. På riktigt alltså. Just nu lever jag i min kalender. På två timmar ikväll så blev jag fullbokad i tre veckor framåt. Sen börjar jag sommarjobba ute i kyrkbyn med bästa Catrin!! Woho!! Hahah men jag är helt i chock nu. Har så himla mycket att göra, fransar, jobb, volleyboll, vänner. Men det är jävligt kul när man ser att man faktiskt lyckas få ihop allting! Vissa saker får man prioritera bort för andra men så är det jämt. Har verkligen tagit tag i livet känns det som nu. Ba baaaam!! 


7 juni 2014

I lördags var det dop för lillasyster Ester. Vi var i Tolfta kyrka som i år fyller 700 år, ganska häftigt. När Elsie sen spelade en låt på följt så höll jag fan på att börja gråta haha. Jag vart så jävla stolt att hon vågade ställa sig i en kyrka med 45 personer i och spela helt felfritt. Oj så storasyster blev rörd, hon är mitt allt denna lilla tös. Sen åkte alla ut till farmor där pappa hade laga tre rätters middag. Och som alltid så blev det såklart 5-kamp. Haha så jävla kul! Älskar min släkt så jag får ont i hjärtat! Ännu roligare var det att Maries bror med familj kom från Sundsvall och hälsade på. Så himla kul att träffa sin "halv kusin" efter 1,5 år. Sluta väx unge!! Haha nej underbart fin dag med min älskade familj. 








4 juni 2014

Studentfirande, den stämningen är fan svårslagen. Så mycket glädje och lycka på samma gång! Tittade när högbergsskolan sprang ut i onsdags och saknade min student så sjukt mycket. Bästa klassen, skolan och ROLIGASTE flaket ever!!! Var så avundsjuk på alla fina studenter haha. Men lite kul fick jag också ha, åkte cab till hållnäs där vi firade fina Emma! Kvällen fortsatte sen till heartbreak med Madde. Allt blir så mycket roligare med rätt personer! En mycket fin dag blev det, stort grattis till er alla! 

















För eller senare, det kommer alltid fram tillslut

Jag har ingen aning. Hur vet man? Går det ens att veta egentligen? Lika förvirrad varje gång. Kanske är det därför jag alltid lyckas fucka upp det. Gör det svårare än vad det faktiskt är? Allt känns så komplicerat. Funderar och analyserar alldeles för mycket. Liksom ibland får du bara en chans. Varför ens fundera på att INTE ta den? Tänk på den nästa gång du tvekar. Det enda jag tvekar över är känslor. Ingen kan väl ändå känna nått om mig. Så vare bra med det..

Men nånting som jag tycker är oerhört jobbigt är när man inte får ett riktigt avslut på saker och ting. Visserligen HATAR jag alla slags slut. Det kan göra så fruktansvärt ont. Men det gör nästan ondare att inte veta hur saker ligger till? Den kan man grubbla på länge. Vart står vi varandra i våran "relation"? Nej helvete alltså. Orkar inte grubbla. Har du en gång kommit in i mitt liv så släpper jag dig bara inte, så äre. Du kommer alltid ha en plats hos mig. Ni som en gång fått mig att le, delat ett minne med eller upplevelse. Alla underbara människor som jag mött & fått lära känna. Er tänker jag på varenda jävla dag. Det är ni som får mig att orka tänka positivt. 

All the way

Baaam, känslan av att vara full av liv. Oslagbart. Firade Caroline i lördags, BJ med ett gäng och träffa på massa saknade människor! Åååh Vickis, vilken glädjespridare!! Saknar Thorén så det gör ont i hjärtat, hahah på riktigt.. Helt klart dom bästa tre åren i skolan! Men kvällen var lyckad och bästa Madde körde hem oss, love youuu!! 

När man vet att hela jävla veckan är uppbokad då är man ganska så taggad faktiskt. Full rulle äre som gäller! 







RSS 2.0