Ge mig glada sommardagar


surprise

When you want somebody so bad that you miss the point that he is already taken. You want something that makes you so damn happy everytime. But all you do is trying to forget that special feeling he’s giving you, because you know how sad you’ll be when you realize that it was only you who felt that way.
And at that point, you are giving up on everything

And yeah, at the end of the day all you want is someone who make you smile even when you’r feeling down.
Best friend
det är inte lätt

Dagarna rullar som sagt vidare.. försöker ta tag i livet men det känns så jävla tråkigt. Visst har man planer och så kallade drömmar men då lär ju nå under ske om det ska hända. Tog mig i kraken och köpte en körkortsbok i alla fall haha. Får man la se hur det går. Är mer sugen på att ut och resa nu. Se Sverige, se världen och alla dessa underbara ställen som finns. Ligga på en strand och invänta gänget för att spela en match på stranden. Alltså hur underbart?!

 Förra helgen besökte vi Halmstad för att heja på grabbarna, men dom föll även där med 3-0. Helt sjukt vad dåligt med folk det var och tittade. Typ 45 pers och jämför man med oss som har närmare 150-200 pers varje match så är det ganska pinsamt med tanke på att dom faktiskt hade en fin hall, bra speaker och bra musik. Fast vi har det då tamefan den mest välkomnande känslan av alla klubbar. Här är alla involverade och välkomna att se på världsklassig volleyboll.

 Vi strosa runt lite i centrum innan matchen och bara det var ju helt underbart. Att bara gå runt och se nånting nytt, ingen vet vem man är, man bara finns där. Jag skulle nog kunna flytta nån annanstans men jag vet hur mycket jag sen skulle sakna alla i min omgivning. Så då sitter man kvar här i en solstol på sin gård och känner sig värdelös. Jag vet själv att jag måste agera om det ska hända någonting men sen vet jag också att jag inte har någonting att erbjuda som är bättre än någon annan. Jag anser mig vara en jäkligt bra människa, men sen tänker jag på alla andra och inser att dom är bättre. Ey fuck, bo hemma och jobba som vikarie hela livet är väl det som gäller.  Positiv jepp.
1 & 2 Mars 2014

Min 21-års dag, herre så jävla sjukt. Mycket bra magkänsla hade jag efter den helgen. Åt middag på church street med ett fint gäng. Caroline, Felice, Rickard, Tobbe och Simon. Drack drinkar så jag blev snurrig i skallen redan under middagen hahah.. Men trevligt var det, och självklart god mat!! Drog sen vidare till Interpool där vi spelade biljard och hängde lite. Blev sen en runda på heartbreak, findrink vid tolvslaget och en jäkla massa grattiskramar fick man. Lugnade mig sen och insåg att jag faktiskt har tröttnat lite på hb. Nu vill man testa nånting nytt faktiskt.

Den stora dagen spenderades hemma med familjen, fick fina presenter och bjöd på smörgåstårta som jag, mormor & morfar hade gjort. Så förbannat jävla gott. Sen var det ner till Aspenhallen som gällde. Gratulationskramar vällde in och jag kände att jag inte kunde ha fått en bättre födelsedag. Fina Sara sjöng nationalsången så alla i hallen fick gåshud, såååå fint!! Sen var matchen igång, svajigt var det och Kyle gjorde illa sig så vi fick därmed se oss besegrade med 0-3 i set. Grymt tråkigt, men om jag känner oss väl så är vi bäst när det väl gäller så nu håller jag tummarna för det. Men herre så fina människor jag har i mitt liv. Blir helt rörd. Så tusen tack för alla gratulationer och för alla fina presenter jag fick. Ni är bäst.

RSS 2.0