Just så är det
Vardagslyx

Släppte allt och gjorde nått spontant. Middag på churt street med min fina vän! Komma bort från alla tråkiga tankar för en stund. Big love to you my darling 


Ur boken jag en gång läst

Jag trodde inte att jag kunde känna igen. Ville helst tränga bort känslan av att tycka om någon. Håller det helst för mig själv, på avstånd. För ja, det är lättast att hantera det då. 

"Att känna glädjen i hela kroppen av att bara se en människa. Veta att den mår bra, och att den klarar sig så bra utan dig. När du själv går i tusen bitar utan den. Är du glad är jag glad. Men att jag inte är anledningen till de är nånting jag får leva med. Hårt. För de du gav var det finaste jag skådat. Underbar känsla. Känslan av att känna sig sedd. Känna att du kan vara dig själv i alla lägen. Ännu hårdare när det känns så jävla rätt att du inte vill släppa taget, men att du kanske borde för att orka gå vidare. " 

Res för att du kan

I skrivande stund känner jag så mycket. Jag inser att det finns tusen saker jag verkligen vill göra i livet. Nog för att jag har gjort mycket kul och oväntade saker redan, så är det inte ens i närheten av vad jag drömmer mig bort till. Ibland måste man släppa taget, ta steget och verkligen lägga ner energi för att vissa saker ska bli av. Och det är såå värt det i slutändan! Det gäller bara att bestämma sig när man ska börja.

Jag vill ut och resa, se världen och lära känna människor. Jag vill utvecklas som människa. Känna ro i själen. Finna lyckan i att vara någons. Känna att ingenting kan stoppa det JAG vill. 

Aldrig utan er


Börjar på riktigt att gråta när jag tittar på bilder på mina systrar. Jag är så in åt helvete stolt över er. Kärleken till er går inte att beskriva i ord. Att Madde är så duktig på typ allt, börjat plugga och samtidigt ta hand om sin storasyster (HAHA lillmorsan) Elise som får mig att tappa hakan för att hon är så duktig, omtänksam och helt underbar som människa. När jag ser dig så ser jag en liten mig i dig. Och så vårat minsta hjärta, Ester. Din resa har bara börjat, men du ger oss alla redan så mycket kärlek!!  Och jag är så grymt tacksam för att jag får vara eran storasyster. Jag ska göra allt jag kan för att ni ska få må bra och vara lyckliga. Mina älskade syster. ❤️❤️❤️❤️

Finito.

Nu känner jag för att skriva en hel jävla bok. Har så mycket tankar som dagligen snurrar i skallen. Vill egentligen bara förstå varför.. Varför får jag den känslan? Ni vet när ni trivs så himla bra med en människa, inga konstigheter. Du får vara den du är. Du öppnar upp dig utan att ens tänka på varför, just för att de känns så lätt. Och du vågar lita för en stund. Men så börjar man om igen, du tvivlar på dig själv och står tillslut där som ett fån. Nu ger jag upp igen. De är slut på att försöka mer. En gång för mycket sen sist. Fan, lär dig nån gång. Det gör mer ont för varje gång du misslyckas. 

Halloween baby

Wääääh, bästa halloween på länge!! Att Matti och jejje hade gjort det så himla sweet, pyntat hela huset och skapat värsta spökstämningen var bara så coolt!! Och ett stort tack till fina jejje som hjälpte oss med såren!!

Hade det så jävla kul hela kvällen, inte en tråkig stund. Tycker det är grymt kul med hemmafest, blir så skön stämning liksom. Klockren kväll med grymt jävla bra personer!! Pusss 

RSS 2.0