Soppan

Spelar ingen roll om det är vardag eller helg, det ska kännas bra varje dag. Och känns det inte bra i magen så är det inte ok. Jag får svälja en del saker och låta det vara som dom är, men allt annars känns grymt. Har ju trots allt världens bästa kollegor nu!! 

Helgerna har bjudit på en massa roliga saker. Älskar spontana saker! Som nu i helgen så drog vi ihop ett gäng och åkte å spela innebandy, huuur kul!! En utgång på det så var den helgen slut! Riktigt kul att släppa loss på dansgolvet. Och ännu mer taggad till kommande helg som bjuder på halloween party!! 
Work Hard play Hard

Från de ena till de andra. Jobbet glider på, tycker det är grymt ballt att jag överhuvudtaget har starta eget. Namn har det varit funderingar på men det blev tillslut "vackra ögon". Klassiskt och enkelt. Invigningen av våran "salong 4 beauty" var kanonbra! Så himla kul att de kom folk och mingla med oss, tusen tack för alla blommor & presenter också! Allt kändes så jävla bra, fått det hur fint som helst i salongen men så knacka de ihop och nu står vi där med ett rum ledig. Jävligt löjligt hur man kan bete sig som vuxen. Men vi kämpar på och fixar till det så fort vi kan! Har ni nå tips får ni gärna höra av er. 
Smile bitch

Jag bryr mig alldeles för mycket för att kunna släppa taget. Det får mig att både vilja skratta och gråta samtidigt.. 

Helg

Middag på brända bocken och sen häng i Thereses lya med Madde bjöd min lördag på. Underbart god mat med mina fina vänner! Söndagen spenderade jag med Caroline och några pojkar i Aspenhallen för att kolla på innebandy! Nästa söndag byter vi sport och går in på säsongens första match i volleyboll! Äntligen liksom! 
Mina nya arbetskollegor

Ibland är det tur att man har arbetskamrater som ställer upp! Alltså vissa människor vill jag bara spy på för att dom vräker ut sig en massa skit. Otroligt tråkigt att höra bara. Hade en liten mini träff med mina kollegor idag. Knäppte kort och bollade idéer. Hahah alltid lika kul när man försöker få till ett bra kort på många i en och samma bild! Men nått bra blev det och det tänker jag lägga ut senare. Annars en lugn kväll med min bästis. Tacka gudarna för mina vänner alltså. 


Bye

Det som lockar allra mest just nu skulle vara en resa långt bort, vara borta på obestämd tid, besöka nya platser och lära känna nya människor. Bryta den där vardagen som ibland får mig att vilja sjunka till golvet. Fine, jag har precis ändrat min vardag med ett nytt jobb. Men hallå. Har då fan ingenting som egentligen håller mig kvar här. Får helt enkelt köra på det här ett tag och sen sticker jag, lämnar tryggheten och gör nånting annat. 

Låt de bara vara

Börjar sakta men säkert förstå varför jag reagerar som jag gör. Tar åt mig så in i helvete med saker så jag slipper tänka på vad det är som får mig att vilja ge upp. Du inbillar dig själv till en början att det får dig att må bra, men när det i själva verket får dig att må åt helvete dåligt. Nice va?

Försöker fylla mina dagar med så mycket som möjligt så jag inte hinner tänka på annat. Jobbar och sen hänger jag i Aspenhallen. Ohja, nu närmar det sig seriestart för grabbarna. Mycket som ska fixas och ungdomsträningar som ska planeras. Känner att engagemanget hos vissa skulle behövas höjas. Har nog aldrig haft så mycket åsikter om saker som jag har nu. Blir uppriktigt sagt förbannad på så mycket som jag förut inte orkat lägga energi på. Men nu kokar de. Helvete eller att folk ska få köra med mig. 

L O V E
PicsBränn dina broar

Helt sinnes att man inte har koll på vad det är för dagjävel, allt börjar gå på rutin haha . Långa dagar på salongen har det blivit. Mycket planering och fix, samt en hel drös med nya kunder. Ruligt ju! Tagga jobb hela helgen med för typ sista gången. Sen jäklar blire andra bullar. 

Längtar som en tok till nästa måndag då volleybollen äntligen drar igång. Så taggad på att få banka boll och träffa människor!! Haha alltså kan inte låta bli att skratta åt mitt liv just nu. Helt vrickat. Hade då aldrig trott att jag skulle stå här idag med allt som hänt. Vilket jävla år, herre. Lätt det mest oväntade året på länge. Ska bli kul å se hur den här resan fortsätter. Bahaaaa

RSS 2.0