Min arbetsplats

Här spenderar jag den mesta tiden på dygnet. Litet å mysigt! Men alldeles perfekt för mig! 

Berätta vad de är

Sväljer sanningen. Det må göra ont. Samma som alltid. Det blev inte som man tänkt sig.
Vem fan sa att det är lätt att falla? Har du någonsin behövt försöka att glömma det som en gång fått dig att le? Det mina vänner, det är äckligt jävla jobbigt. Vet inte om det är orden eller handlingen i de hela som gör mest ont. Att ännu en gång vara den som står kvar för att ja, du dög inte. 

Längtar

Jag må älska spontana saker. Men hey, vem gillar inte att planera in saker? Att ha något att se fram emot. Ååååh sprudlar i kroppen när jag tänker på vad som komma skall. Ska bli så fucking skönt att lämna terpan för en stund, bara latcha runt i en stad där i princip ingen vet vem du är. Bara glida runt på stan och känna glädjen i livet med sina vänner. 

Mitt tredje hem

Fick mig en riktig spark i röven när jag fyllde år, sagt och gjort så har jag haft min första körlektion med the one and only Jörgen! Haha sikken gó människa han är!! Gick bättre än förväntat, så nu nöter man på tills det är dags igen. Lär ju göra farmor och farsan nöjd innan de här året är slut :) haha 

Annars så drunknar jag i jobb. Blir så glad, ni är fantastiska!! Vill hinna med alla på en gång så nu är kalendern full!! Blir rörd av er som delar/gillar/sprider vidare att jag gör fransar. Det betyder mycket fast jag kanske inte nämner det. Tack!! Haha och mitt upp i allt jobb så håller jag på att planera avslutning för kidsen, spelare tills nästa säsong å en massa annat. Svårt å säga nej?
Är man med i leken får man leken tåla

Det ska inte finnas några ursäkter för att dölja sina känslor. Ibland mår man toppen och ibland mår man åt helvete dåligt. Anledningen behöver inte vara stor, men kan istället betyda mycket. Förklara då hur man hanterar dessa jävla frågetecken som dyker upp. Min vardag kan kännas sjukt vrickad, och det av anledningen att jag faktiskt inte förstår vad som händer. 
Så jag är så glad över er som står ut med mig, som står på min sida och som alltid får mig att le. 

Måndagen spenderades efter jobbet med att städa ur en lägenhet, hahah alltså att det ens kan vara kul?? Rätt människor säger jag. Skrattade, städade och prata skit. Skinande rent blev det, och efter det blev det till att prata framtid och gamla minnen, underbart! 

Kan ju inte påstå att jag har varit en glad lärka i veckan, vilka svackor jag haft.. Men en sväng till Uppsala har de blivit, bokat tid för brum brum, haft möte, och jobbat som vanligt. 

Vardagslyx

Bättre vecka. Vem pallar vara bitter i dessa tider? Nä nu jävlar äre jag som rycker upp mig. "Upp med hakan nu Karlsson, förfan!!" 
Åkte och luncha hemma hos familjen Johansson/Boström med Madde och Elise i veckan. Alltså den ungen, sååå söt!! Somnade i famnen på mig. Så himla uppskattande de är att hänga med dom, blir så mycket skratt! Finaste familjen! Har även frilansat på skolan den här veckan. Hade hemkunskap med två klasser i 8:an. Hahah alltså vilka charmtroll. Lätt roligaste klasserna. Skrattade igenom hela dagen. Och satan så fina bullar dom fick till! Blir varm i hjärtat när dom hjälpte mig städa sen utan att jag sa nånting, gullisar!! Minst lika kul att spendera arbetsdagen med min kära farmor, nu vet jag vart alla svordomar kommer ifrån hahah!! 

Sen dååå, varit på två invigningar. Mys med polarna, skrattat i Uppsala med mina vapendragare och städat lite. Funderar nu på hur man ska lägga upp veckans planer. Mer taggad faktiskt, älskar när det är fullt upp!! 
Känslor i tusen bitar

Den här veckan ville jag bara bryta ihop. Så in åt helvete mycket känslor som spökat. Grabbarna åkte hem till USA och att säga hejdå är aldrig lätt. Separationsångest delux. Och när man får höra hur uppskattad man varit och inse att nu vet jag inte när jag får träffa den här människan igen. Den gör riktigt ont. De sprider så mycket glädje i vardagen, så ja det blir alldeles för tomt nu. De blir liksom en vana att ha dom här, att dom frågar hur man mår och dela glädje tillsammans. Finaste grabbarna.  

När man inser vad det är som får en att gå i tusen bitar, du vill ha en förklaring. Det är saknaden som gör ont. Du försöker dölja det men så rinner allting över för att det blir för jobbigt. Helvete, så fuckade du upp det igen. 

Men firat påsken har vi väl hunnit med. Påskmat och massa påskägg, fint sö. Myst med mina underbara syskon! Varit ut på bj med Caroline & Amanda vilket var grymt kul!! Lär göras om. Var även en sväng till Gävle på inflyttningsfest! Så ja, nu hoppas jag på en vecka då jag kan få reda ut lite saker på. Andas marina. Vårmix

Förra helgen var bara sååå kul! Bowla på lördagen med mitt lilla gäng. Söndagen sen bjöd på volleyboll heeela dagen i Uppsala!! Så fruktansvärt jävla kul! Vi körde vår-mixen så vi var killar och tjejer som körde några matcher. Började svajigt och bestämde att jag sen skulle gå passare. Ännu mer förvirrande men det gick mycket bättre för allihopa, och hur kul var det inte att spela passare???? Svettig som en gris blev jag men herre så kul mitt lag hade!! Vi gjorde en grym insatts tycker jag! Offrade två naglar med för en seger, hahah blodet rann och där stod jag med mina för långa naglar och ba; hehe domaren, måste plåstra om nageln hahahah!" 

Ännu bättre avslut på en grym dag var att vi åt på chop chop sen, sinnes jävla god mat!! Satt så jävla bra mina vänner! Hahah nej men herre, underbar dag!! RSS 2.0