Från sagoland

Alla dessa grodor vi en gång kysst i hopp om att det ska förvandlas och bli en prins. Tänk er alla dessa gånger. Vilka höga förväntningar ni haft, och sedan blivit så besviken när det efter kyssen fortfarande var en groda. Inget fel med grodor, men när du väl tror dig hittat prinsen och det går från saga till mardröm så ångrar du dig lite. Eller gör du verkligen det? Kan man verkligen blunda så hårt för verkligheten att man lever på hoppet fortfarande? Absurt tänker du och försöker glömma, radera allt som en gång funnits där. Så blir du påmind om hur sagan började och du faller dit igen. Din jävla groda, varför får du mig fortfarande att le efter allt de här 

En bättre måndag på jobbet





Vinner kubb på 8 pinnar

Den här veckan har bjudit på mycket bra dagar och en rastlös själ. Allt ska hinnas med och vädret ger så mycket energi! Jobb, övningsköra, titta på hockey i Gävle, träffat min fina vän Oskar från Leksand och även ätit middag i Uppsala med pinglorna som avslutades på båthuset med några glas. Lördagen blev det kräftskiva och en spontan utgång. Ibland gillar jag den där känslan av att vara lite borta i alkoholen men sen när hjärnan slutar fungera blir jag bara besviken på mig själv såhär dagen efter.. Annars en grymt trevlig kväll med fina människor! Så idag har man laddat om inför en ny vecka med mycket jobb och massa annat som ska hinnas med. 




Du är värdefull

Vardagarna kanske inte varierar så mycket när man jobbar så mycket som jag gör nu. Helt sjukt faktiskt. Men Beach har man hunnit med någon kväll samt en nykter helg! Liten kräftskiva, bad och solning i Rullsand. Alltså 14 augusti och första dagen på rullsand hahah sinnes. Men det var en skön dag, hänka som chaufför sen på kvällen. Och på söndagen var det dop för finaste lilla Mio, så fint och mäktigt!! Tänk att min fina vän Erika och Viktor stod där framme i kyrkan för att döpa deras barn, den känslan var fan stor!!! Man blir så glad av att bara se alla tre, bästa familjen ❤️ 







Grand hotell

Fy i helvete vad jag älskar sommaren. Värmen och allt man kan göra för att fylla ut dagarna med. Det är ingen rast eller ro alls. Jobbet rullar på och helgerna levererar otroligt bra! 

Båtveckan besöktes tre kvällar, och som dom var bra. Älskade Öregrund. Dansa, prata och hade det allmänt trevligt! Vädret gjorde det bara bättre när man på söndagen vaknade upp i en båt och sen fick sig en båttur till Gräsö. Grymt härligt! Skratta så tårarna spruta, med de bjuder vi la pååå. 







Gör det bästa utav det

Födelsedagsfirande för min älskade mamma & mormor, spontan tripp till ön, utgångar, myskvällar, svampplockning och en tripp till Öregrund är lite vad som har hänt. Jag skiter i, nu tar vi en dag i taget och njuter av det vi faktiskt har i vår vardag. Människor som alltid finns där och som jag älskar lite för mycket. 





Tack å hej


Du lever ut dagarna så gott det går. Tänker för mycket och agerar för lite. Vill vara överallt och ingenstans på samma gång. Och tanken slog mig precis att jag har haft riktigt bra stunder, stunder då jag sprudlat av adrenalin och glädje. Men nu orkar jag inte bry mig längre, jag tänker inte lägga ner mer tid på nån hjärntvättad jävel. Det gick för långt. Men glädjen att inte längre behöva bry sig är fan ganska skön ändå. Så goodbye motherfucker :) 

RSS 2.0