Tierp volley ♡♡♡

Jag vet egentligen inte hur jag skulle klara mig utan volleybollen. Utan den hade mitt liv varit helt annorlunda. Så mycket minnen, stunder och framförallt GLÄDJE. Blir känslomässigt rubbad, allt på en och samma gång. Saknar människor och allt man fått varit med om. Liksom, de är så himla rätt val. Om jag ändå kunde visa min tacksamhet till allt. Så glad. Ingen går glömd, ni finns alltid hos mig. 
KÄRLEK TILL ER ALLA.




WROOOM

Skön helg mina vänner. Skrattat så käken värker. Skulle beställa mat på en ny "take away" ställe. Antingen hade vi riktigt jävla otur eller så passa de helt enkelt inte oss... Vårrullarna var friterade och kom i godispåsar HAHA ni hörde rätt!! 

Lördagen spenderades i kungsberget med jennyyy! Ruligt värre att glida runt på skidorna. Kolla VM och glassa i solen. Så härligt! Blev sen mellohäng hos Carro med Madde. Söndagen bjöd på kanonväder, så en promenad innan volleybollen satt ju fint! Vinst för grabbarna. Baahaa, börjar redan få ångest att säsongen börjar närma sig sitt slut.. VILL INTE. Hatar det. Usch. Separationsångest och gråa dagar väntar sen.. 






I put a spell on you



Företagsfrukost

Torsdagen började som sagt med företagsfrukost som jag och Pernilla gick på. Intressant start på morgonen!! Kan inte göra annat än att skratta åt mig själv hur jag ser på vissa saker. Hur personer beter sig olika beroende på vem man är, hur man talar och fångar andras intressen. Hur man har gjort sin power point (HAHA ni vet hur noga jag är med ha en snygg pp, den ska vara snygg & intressant in i minsta detalj!!) så ointressant för vissa men jag tycker det är viktigt att fånga innehållet så att man förstår som publik också. Ajaa.. Blev iallafall sjukt inspirerad av en dels arbeten som dom delade med sig av. Unga & nytänkande idéer!! (Snygg chef med!)
 det är även vid sånna här tillfällen man inser vilken syn en del människor har på unga personer. Alltså fuck u, riktigt äcklig stil.. Att jag som ung tjej är sämre än den där damen med 30 år i skolan fick mig att vilja spy. Jag har faktiskt kommit långt på så kort tid. Skulle kunna fortsätta att skriva om de här med hur folk ser olika på en. Kommer nog några ord om det.. Men i vilket fall, älskar er som brinner för det ni jobbar med! 


Matchvärd volleyboll



& att jag sen fick vara matchvärd på volleybollen i torsdags tyckte jag var grymt roligt!! Att fixa och dona för att göra allt perfekt är ju bara så kul!! Tur att man har en syster som hjälpte mig med paketen, alltså Elise var grym på att slå in haha!!

Hade ångest i sekretariatet med Caroline under matchen för att jag inte visste vem som skulle få pris som bästa spelare hahaha.. Ville ju göra alla glada och ge nånting liksom! Men tillslut kom vi fram till två grabbar :) ett stort paket med handduk, deostick samt en fet jävla godispåse som pris gjorde pojkarna glada!! Och även mig :) 





Dream on

Nog gick veckan snabbt med tanke på alls som hanns med. Frisörbesöket var väl hur skönt som helst, blir alltid så ompysslad av Rose-Marie och nöjd framförallt!!! Och att få ha lite mer tid med mina kära systrar betyder så mycket. Mina lyckopiller i livet! Bara ladda om för veckan som kommer med ännu mer planer! Men först lite helg med skidor och volleyboll såklart! 






Wazuuup

En helg med glädjande besked. Att få höra från sin revisor att resultatrapporten visade vinst är ju bara huuur kul som helst! Det är nu jag inser hur värt alla jävla jobbtimmar har varit. Blir så glad att det rullar på. Fredagen fortsatte sen med middag och bio i Uppsala med Caroline och Louise. Mys!! Alla hjärtans dag gick åt att fundera över livet. Vill skicka en stor kram till alla fina människor där ute! 

Veckan som kommer nu är fasen full med planer. Hur nice?? Besöka frisören, jobba, gå på företagsfrukost, fixa priser till torsdagen, ta ut syrran på lite mys och en massa annat. Känns bra att ha så mycket att göra så att man inte hinner tänka på allt annat som kan tynga ens hjärta. Jag klarar mig bra ändå. Puh. 

1 år av obeskrivlig kärlek

Jag är så jävla glad att jag får vara storasyster åt dig. Att du alltid får mig att tänka på de fina i livet. Ingenting känns jobbig eller svårt i din närhet.  Finaste Ester 💖💖💖 


 

Tack för din tid

Glädjen jag känner är när jag ser tillbaka på tiden som varit. 

Hänger läpp på riktigt idag. Saknar så jag får ont i hela kroppen. Ni som alltid sprider glädje och kärlek omkring er och som fått en speciell plats i mitt hjärta. Utspridda över Sverige och världen nu. Jag vill ha er här i min vardag, jämt. 

Det är omöjligt att veta innan, men visst är det läskigt när du träffar en person som du trivs så jävla bra med. Som får dig att känna dig trygg i alla lägen. Någon du nu har svårt att se ditt liv utan? Någon så oförutsägbar att du gång på gång måste påminna dig själv om att du faktisk en dag måste lära dig att leva ändå, utan den vid din sida. För hur klarade man sig innan den här personen? Kommer jag någonsin våga lita på nån annan igen innan jag måste göra samma sak igen, börja om på nytt. 

Ba ba ba

Ännu en dag på salongen, mitt tredje hem efter Aspenhallen nu haha. Men jag klagar inte, gillar att vara där med alla fina människor. Kunderna har rullat in, och jag fick agera bebisvakt igen åt min kompis Berline. Haha och vet ni rå, skulle göra fint i skyltfönstret med ballonger, bara det att balkongen small i ögat på mig, asså ajj hahah... Lyckat va. 



Svaret är inte allt

Ler du för att du är glad, eller är du glad för att du ler? Så länge du befinner dig i det här härliga tillståndet, är svaret på den frågan oviktigt

Fredaglördagsöndag

Helgen blev en lugn sådan. Jobbat och träffat några gamla klasskompisar. Åt middag och prata strunt. Så kul när man lyckas hitta en dag då alla kan ses! Med tanke på villa olika vardagar vi har.  Det får mig att sakna gymnasietiden också. Strunta i allt plugg utan allt annat som var då. När man åkte till skolan kom hem och drog direkt till Aspenhallen för volleyboll. Mitt hjärna blöder, vill ha ett damlag igen. Tjatar lika mycket nu som jag gjort från den dagen då de inte blev nånting mer. Jag kan inte släppa det. Tur att man är involverad i de mesta i klubben nu ändå. Tråkigt med förlust för grabbarna i söndags, men de kommer vända! Tycker faktiskt det är grymt kul att se utvecklingen en del har gjort. Alltid kul att se människor växa. 

02.25

Oväntat att jag inte kan sova då.. Nej men det är kul att ligga vaken hela natten. Förstår verkligen inte varför jag inte kan somna. Wääääh. Fast å andra sidan så känner jag mig mest kreativ och pigg på kvällen/natten haha. 

Har insett att jag lär ta tag i mig själv nu. Så nu äre hårdkörning på kroppen och psyket som gäller. Slog upp körkortsboken idag också och börja läsa. Mitt mål är att ha klarat de till nästa år, så i sommar skulle de väl sitta fint med ett körkort? Bollar andra små idéer också. Ska vara matchvärd i mitten på februari på volleybollen och kom precis på bästa priset! Så nu ska jag glida runt och prata med lite företag så kommer det bli ett grymt roligt pris!! Haha woopwoop. Så jävla kul att hålla på och fixa en massa!! 

RSS 2.0