Aldrig utan mina systrar

Hur kul är det inte när andra kommenterar att Elise är precis som mig när jag var liten?? Det är som att se sig själv för 10 år sedan. Lika sprallig, flummig och glad. Hahah tycker det är så kul!! Att vi och andra kan finna så mycket likheter mellan oss fyra.
Jag är så grymt tacksam över mina systrar. Dom vackraste och godhjärtade systrarna. Ni får mig alltid att skratta och må bra. Även fast det ibland kan bli andra världskriget oss i mellan. Syskonkärlek säger dom.. 

Men det är riktigt svårt att sätta sätta ord för hur stolt jag är över er. Varje dag förundras jag över det ni lär er & kan. Snart gråter jag också för att jag tänker på hur jävla mycket jag älskar er, obeskrivlig kärlek. Jag kan vilja ge upp hoppet ibland, men vänder man blad och inser vad man har så finns det inget som trycker ner en. Mina älskade systrar, jag ska göra allt och lite till för er. Love you De kommer aldrig hända igen

Jag måste utstråla en helt annan personlighet än vad jag själv tycker att jag har? Jag försöker alltid hjälpa och tar på mig hundra saker samtidigt för att underlätta för andra. Vill verkligen att alla ska vara nöjda och glada. Men just nu börjar jag seriöst fundera på om de är värt de? Är de min tid jag ska slösa bort för att ingen annan orkar göra det och sen inte ens få ett jävla tack för det?? Jag kanske bryr mig om folk lite för mycket ibland. Kan man säga så? Ärligt talat så är jag så fruktansvärt jävla less. Känner ingen som helst glädje i de jag gör. Djup jävla svacka har jag hamnat i. Det är som att livet gav mig en käftsmäll och påminde mig om att inte bryta ihop utåt. Blanda inte in andra i dina problem som du själv har skapat. Allt sitter i mitt huvud. De är liksom förstört för längesen. Att se sig själv ge upp hoppet är bland de tragiska jag någonsin har yttrat mig om. Hatar att säga det, men jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli eller kännas annorlunda. 

Och aldrig har känslan av att lämna allting här varit större. 

Fiesta

50-års firande för Carolines mamma Susanne! Trevlig kväll med live band! Puss


januari månad


Salong 4 beauty

Jobbet rullar på och jag kan knappt fatta att jag lyckas med de här. Jag  liksom, startat eget??? Meeen jag är otroligt tacksam för alla kunder och mina fina arbetskollegor. Vi är en sån skön blandning, en grym kombination mellan oss fyra!! Vi hade AW hos Pernilla en helg och de förde oss bara närmare varandra. Hur kul som helst!! Bara köra på så får vi se hur de här slutar :) 

Juste, var på Kundkväll för hår & sånt samt bee free, då vi fick lyssna och pröva olika produkter. Superkul! Lyckades fan dra hem en vinst på lotteri också, tror det var första gången ever hahah!! Men en påse med smycken tackar man ju inte nej till! Samma fotspår

I mellan allt jobb & planering så finner jag de lilla som verkligen förgyller min vardag och tillvaro. Fikat med Erika och Kristin som var hemma från USA. Helt sjukt hur olika våra liv ser ut nu, ganska så oväntat men jag är så glad för dom tjejerna. Ni är så grymma!! Och snart får vi äntligen bebismysa med Erikas filur! Längtar ihjäl mig!! 

Har även varit iväg till Sollentuna och coachat fem tjejer i volley2000, vilket dom vann alla sina matcher!! Alltså snacka om nostalgi, spela i samma hall man själv spelat i och fått så många minnen ifrån!! Underbart. Och fascinerande att jag efter alla år står på sidan och coachar. Men så mycket beröm vi fick av andra ledare, så jävla stolt!! Ännu mer stolt är jag att få se min syster utvecklas, att hon också älskar volleyboll lika mycket som jag! 


En gång, två gånger, tre gånger. Alla gånger

Jag bläddrar tamefan igenom mitt album på mobilen dagligen. Blir så glad av att se alla bilder, alla människor & minnen jag fått. Skrattar för mig själv och inser hur ofta jag faktiskt tittar bakåt istället för framåt. Framtiden skrämmer mig, så det är liksom lättare att titta tillbaka och minnas hur allting ha varit istället. Magiskt jävla bra. Är det nu man ska slå till sig själv och tilltala sig att ta tag i livet, fylla ens dagar med mer kärlek, glädje och fler minnen. 

Lalala

Herre vad man drömmer sig bort om dagarna. Vill åka till fjällen, hyra en stuga med mina vänner, åka slalom och bara mysa runt i snön. Sen vill jag packa resväskan och åka mot varmare breddgrader. Njuta av värmen, bada och spela Beach dagarna långa. Åka runt i världen och besöka en massa ställen. Fara runt i Sverige skulle också vara kul!! Åh, att man kan må så bra utav att resa. Vill inget hellre just nu. 

OhTyp det bästa smset jag någonsin fått. 

2014 kärlek


Januari nu och jag vill liksom inte lämna 2014 bakom mig på nått sätt. Det är utan tvekan de mest oförutsägbara året eveeer. Hände så mycket saker som jag aldrig trodde skulle hända. Jag liksom hann inte tänka utan bara gjorde de. Att jag ännu en gång fått lära känna så fantastiskt fina människor gör mig rörd. Går inte en dag utan att jag tänker på er. Så jävla fina minnen jag fått lägga på hjärtat. KÄRLEK. Att jag ännu ett år fått vara med i Tierp volley, åkt på matcher, tränat & umgåtts med underbart fina människor! Fått en LILLASYSTER, Startat eget företag, känt på livets jobbigaste känsla, väntat på Erikas unge ska ploppa ut, sett mina vänners framgångar & lycka i livet. Skrattat mer än någonsin. Fan utan er eldsjälar vore livet värdelöst. Alla minnen, mina vänner & familj. LOVE YOU ALL 

December 2014

December drog förbi lika snabbt som snön kom lagom till jul. Var så sjukt stressigt hela tiden.. Spenderade mer tid på jobbet än hemma. Så när vi satt hemma hos Carro och rille å spela Bingo på uppesittarkvällen så lyckades jag spela helt jävla fel hahah... Ingen vinst där eller! Julafton var lika mysig som vanligt. Snön låg så fint på marken. Vi myste hemma hos pappa innan vi åkte till farmor & farfar med kusinerna. Ester firade sin första jul med, så kul att se hennes min när tomten kom haha! Underbara julafton. Alla samlade och så mycket kärlek. Kvällen fortsatte sen hos mormor & morfar. Så det har blivit till att ta igen lite tid med familjen nu i mellandagarna. 

Blev myskväll hemma hos Lindbergs och sen en snabbis på möbeln också hehe. Nyår vart lugnt med ett skönt gäng. Så tack å hej december!! RSS 2.0