Aj
SundsvallÄr det någon plats jag älskar så är det fan Sundsvall. Alla dessa fina minnen och stunder där uppe är tamefan de bästa.  Lugnet att komma dit och känna att här kan jag vara utan att någon ska behöva döma mig. Att få umgås med familjen, gå ner till stranden och vara där hela dagen. Kort sagt, för bra dagar i stugan. Har så mycket tankar och så mycket ord att dela med mig utav egentligen men just nu kommer ingenting fram. Jag behåller det som får mig att må bra utav idag. 

Roadtrip med darling

Att sätta sig i en bil, åka några mil och bara vara. Det är vi ganska bra på. Ta stunden som den kommer. Livet att inte ha några måsten i ens vardag 

Bang

Hahah tänk er ett barn på julafton, så glad blir jag av att vara på beachplan och spikea in en boll i sanden. Få umgås och skratta med så fina människor. Underbart!! Hade myskväll med Madde efter jobbet i fredags. God mat, kubb och snack. Var Övertaggad på turneringen i lördags, men helvete så kul jag hade!!! Dreamteam med och vi lyckades ta oss till semifinal. Grymt! Kvällen sen spenderade jag med pinglan, körde åsårå. Haha farligt hur man kan vända på dygnet! Lite jobb i söndags och måndagsångesten var nådig. Fyfan vilken dipp jag fick.. Not good. Men nu äre två resor inplanerat så det ser jag fram emot! 


RSS 2.0