Beachpremiär

Måndag morgon. Hahah äre ett skämt eller?? Totalt borta i skallen och kroppen. Åkte till jobbet utan röst, och låter fortfarande som en kråka haha.. Tur att jag har mina guldklimpar till kunder. Ni är fan riktiga bröder en del utav er. Blir så glad av att träffa er och prata lite!! Plus min fina kollega Mia, åh vad jag gillar dig!! 

Iallafall så körde jag 8-16 idag, när hände det sist?? Så ikväll blev det Beachpremiär i Tierp med ett skönt gäng. Så fruktansvärt kul!! Kvällssolen lös och det blåste knappt nånting. PERFEKT KVÄLL. Mår aldrig så bra som när jag har en boll i handen och får umgås med så fina människor. Kärlek! Kung för en dag

Haha åh helgen. Konstaterar ännu en gång att  spontant är bäst. Blev bjuden på middag hos Lindbergs i fredag efter jobbet, gött värre. Lördagen fortsatte och vi börjad kvällen i Furuvik där kungen uggla spelade. Publikrekord med! Sedan styrde vi mot Uppsala och bj. Hamna sen på efterfest med några snubbar. Haha klockren lördag! Så jävla kul att Caroline och jag oftast kör Gävle-Uppsala eller tvärtom. Kan liksom inte stanna i en stad under en kväll haha. Och söndagen då, vare nån som missade det vädret eller?? Underfuckingbart! Tog mig en promenad och fick cp stora skavsår som värker som fan idag.. Byebye på dom skorna. 
Vi satt på din säng, vi drack massor av té Prata om drömmar, och fick dig att le
Värdesätt livets stund

Idag slog det mig, det är inte mitt jobb jag är så bedrövad över. Det är tiden jag får ångest över. Dessa 24 h om dygnet räcker inte till, till de jag vill hinna med. Jobb, familj, vänner, träning.. Pluuus att man ska hinna med att vara aktiv i klubben och försöka ta körkort hahah my god.. Prioritering kallas det, men när inte ens de klickar??  De kanske vänder nu efter ett beslut som jag har tagit. Men fasen, när körkortet är ur vägen så jävlar haha. De rullar ju framåt iallafall. 

Fast man inser ju ganska snabbt att tiden är betydligt mer värdefullare än alla pengar i världen. 


På egna ben var det ja

Total misär i min skalle just nu. Byta karriär innan det är för sent? En fråga jag ställer mig dagligen nu.. Jag vet verkligen inte vad jag vill. 

Hahah alltså Sara Bergh, den kvinnan får mig alltid att inse saker jag tidigare försökt glömma.. "Men vänta lite, nu berättade du inte allt!! Och vadå inte ragga?? Nu blir jag ju besviken. Inte trodde jag de här om dig Marre!!" Jag får liksom svälja sanningen en och två gånger, har jag verkligen blivit såhär reserverad?? Oh my hur man gick på förut, men just nu finner jag verkligen inte tjusningen i att försöka ändra mig så folk ska tycka om mig. För uppenbarligen duger man ej annars. Haha ja herre, tur man har er människor som får en ner på jorden igen säger jag 

Tre jobbdagar kvar och en så gott som planerad helg väntar. 


För djup för mitt eget bästa

Fascineras utav vad en del människor har åstadkommit och givit till oss andra i världen. Jag blir seriöst gråtfärdig av att tänka på att den fina trion Magnus, Brasse & Eva nu är tillsammans i himmelen och har alfabetslekar med varandra.  Men tänk, fem myror är fler än fyra elefanter lär ju vara ett av dom bästa barnprogram som gjorts! Så mycket glädje och lärorika timmar dom givit oss alla. Så att komma till himlen nu måste ju vara som att vara med i deras program, ellerhur?? Haha nej men förstå mig rätt, jag vill också kunna göra ett avtryck här i livet som kan bidra till något sånt här! Tittade på filmen "Jobs" igår och tänkte; tack Steven. Tack för att du inte gav upp din idé & vilja!! För vi alla älskar dina appel produkter. Speciellt mobilen som dom flesta ej kan leva utan!! Hahah på riktigt så sjukt tacksam för så himla mycket. Jag skulle kunna fortsätta såhär hur länge som helst, (glöm för guds skull inte Astrid Lindgren, mamma, pappa..!!) men jag vill också bli någon som alltid försökte och aldrig gav upp. Hur gjorde dom? Hur orkade dom alla motgångar?? Antar att målet sen vägde upp allt slit, men ändå.. Jag vill också. 

En midsommarnattsdröm

Jag är omgiven av så fina människor. Förstår inte hur ni pallar med mig ibland haha. Midsommarfirande blev kanske lugnare än vanligt, men jag hade det minst lika trevligt. Grill, kubb och fina människor. Sopslut efter veckans jobb.. Hann med en sväng till fågelsundet med ett gäng för att svänga om i en bugg. Alltså livet vid vattnet. Underbart. Svårslaget att åka till   en stuga och bara må. Speciellt när vädret levererade sol för en gång skull! Tack för en fin helg pepz. 


Bli din egen boss


Satans lång dag på jobbet. Tur att en del människor har lite förståelse säger jag bara! Men som sagt, det är superkul att få göra alla fina men förstå att detta är mitt JOBB. Bah. Jag ska inte ta ut ilskan här, men nu har ni jiddrat för mycket. Bitch, the game is on! 

Om livet kunde vara en fest

Tar på saxofuckingfon och inväntar droppet. Hur i helvete kunde jag längta hem? För hur kul hade vi inte på solsidan i torsdags? Dj:n lyfte taket, bartendern serverade drinkar på löpande band, shot hit & dit och vi träffa på skönaste brudarna & snubbarna. Bara körde som aldrig förr. Glädjen vad maxad. Tänk att få glömma allt för en kväll. Jag vill inte åka hem. Jag vill ha såhär kul varje dag, dansa som fan och sen skratta i kapp till en dålig raggningsreplik. Stämningen mina vänner, fullkomligt lysande. 

Det finns ingen väg tillbaka


Bägaren av känslor rann över. Total misär i kropp och själ. Helvete så pinsamt. Är det verkligen så illa att känna? Det är illa att gå runt på känslor och tankar utan att berätta. Men ännu värre att ta ut dig så hårt att du tillslut bryter ihop. Jag bröt ihop i fel tid, med den mest oväntade bredvid mig. Så jävla tacksam för att ni bar mig upp då, att ni lyssnade och brydde er. Chockad av händelsen, men alkoholen hjälpte ju bra.. Nu vet jag egentligen ingenting, men de hjälpte mig att inse vad jag ska se och vad jag inte borde se. Blunda,blunda,blunda. Du får inte känna. Känslorna på hyllan. Du vet precis hur det kommer sluta.

 Fast ändå står du kvar där och väntar, men med stängda ögon. 

Hard work

Helt jävla sinnes vad jag får jobba. Men idag slog de mig varför jag dränker mig med jobb. Dels är det för att jag vet att jag gör folk glada genom att ge dom fransar, och att jag är bra på det. För det finns inget bättre än att göra andra glada. Nästan 12 h på jobbet idag, lika många timmar blir det dom andra dagarna plus att man ska klämma in två möten också. Tuuur att mina kunder är dom bästa. Utan er hade jag inte stått där jag står idag. Semester 7-14 juni

Rhodos - kallithea. Vilken resa det blev! Hahah förstår inte hur jävla liten världen kan vara ibland. Fine, resan var som vilken semester som helst. Bad, sol och fiesta. Badade i havet vilket var hur skönt som helst! Gled för de mesta runt i taxi för att göra gamla och nya stan. Klockrena kvällar på bargatan! Vi träffade på sååå mycket folk, bra folk. Snyggt folk. Skönt folk. Känt folk. BEKANT folk. Helt sinnes. Hängde med snygg Niklas, HERREGUD VILKEN MAN. Solsidan får 10/10, lätt! Nu när jag tänker efter så ägde fan hela gatan, alla barer och folk som jobbade där. Roligaste festen på länge. Skönt att komma bort men kändes nice å sova i sin egna säng. Sick störd men rolig vecka, vi ses snart igen Rhodos! 


5 juni 2015

Studentfirande för finaste Madeleine. Så himla stolt över min underbara vän, på alla sätt & vis. Love u.
Strålande sol, fina människor och en stor saknad över ens egna student. Tre jävla år sen den dagen. Vilken glädje. Går inte en dag utan att jag saknar tbs, lärarna och eleverna. Tre lärorika och roliga år fick vi tillsammans. Och nu tre år senare.. Helvete, vad hände? 
Min helg

Studentfirande  ~ mys med syrran ~ fira Caroline ~ RHODOS BABY 

Summerburst 2015

Görlaborg. Goá Götet. Göteborg är namnet. Finaste jävla staden. Underbara dagar de blev. Staden som alltid bjuder på de bästa. Bytte upp oss på hotellet och hamnade 300 m från Ullevi. Damer & herrar vad sinnes kul de var, fest i varje hörn. Vi strosa runt på stan, hoppade högre än någonsin och levde livet på summerburst. HELVETE så grymt de var!! Känslan att träffa nya människor och dela minnen är så kul! Musiken var top notch hela helgen. Bästa ever. Den festen hade gärna fått fortsätta lite till. Glömma vardagen och dras med i stämningen. Plus att få hänga med mina vackra vänner, love you long time! Men Göteborg, vi ses snart igen! 
RSS 2.0