För nu drar vi

Så jävla mycket att göra på så kort tid. Överbokat liv för tillfället. Men hey, inte klagar jag int. Får lite ångest bara av att jag inte hinner träffa familj och vänner då jag spenderar den mesta tiden på jobbet nu haha. Faaast idag sticker vi till Götet efter jag jobbat. Fuck så underbart det ska bli att komma bort lite och mååå! Hotell, fest, nya människor och kanske lite vb???  Nej hörrni, tur man har människor som får humöret på topp oavsett vad. 

Han har hittat någon annan

Trasig i själen. Orkar inte bry mig. Som
vanligt alldeles för mycket tankar som snurrar, och ja. Hur i helvete somnar man?? 
Tycker det är ganska kul att Mias kunder påpekar att jag är på jobbet ofta "nämen är du kvar än, och ska jobba längre??" Jorååå satte hahah. Fin måndag, diggar sönder mina kunder. 

Imorgon gör jag Uppsala, älskade stad. Shoppa till två resor, studentpresent och produkter till företaget. Få tjusiga naglar och jobba lite själv. Fira farsan baloo ska också hinnas med. 46 bast baaa. Älskade pappa ❤️

Blind för verkligheten

Jag vill egentligen inte predika en jävla gnäll novell men alltså dra mig baklänges. Känner hur jag verkligen får hålla inne på orden. Bahaaa, vilka äckliga människor de finns. Ursäkta mig men nej, inte okej.. De roliga är att jag verkligen känner hur bitchen i mig växer, oooh my god hahah. Här har du ingenting att hämta längre. Egoboost x1000 de bliiir 

Heroes

En lugn helg de blev. Fotbollstittande när Elise briljerade på plan! Bjöd över grannen och Amanda på ESC, lät som vi kollade på hockey när poängen rullade in till Sverige hahah! Bra jobbat mums Måns! En trevlig kväll minst sagt. Idag har jag jobbat och bokat ännu mer kunder. Booom! Så jävla gött. Även slagit in paket till min fina vän som fyller 22 Barre nästa söndag! 

Endast fyra dagars jobb den här veckan sen bär de av till götlabooorg baby. Helvete vad skönt att lämna allt för några dagar. 

Tisdag baby

Åh herre, blir så jävla glad över hur fina ni är som rekommenderar mig om fransar! Skrev ut idag att jag ska på semester en vecka i juni och BAM så blev jag så gott som fullbokad på tre timmar hahah. Så jävla sjukt!! Men åh vad jag vill hinna göra alla fina! 

Vad ute och övningskörde idag och så ser man Caroline, blev så glád hahah!! Går framåt med körningen, Jörgen skrev att jag var bäst hehe. Men de är himla kul faktiskt, många som peppar mig så snart äre jag som är chaufför! 01.41

Jo men då har man lyckas vända på dygnet igen.. Somna väl runt halv fem igår och upp åtta. De va inte nice. Men min måndag var bra, snälla kunder och ett fånigt leende på läpparna. Räknar ner dagarna tills vi draaar. 

Ulrik munther, alltså baby för hans nya album. Jävligt bra texter. Rätta mig om jag har fel, men tror Jonas Gardell också ska ha äran för dom. Tappat räkningen på gångerna jag spelat om låtarna iallafall. "Allt jag ville säga, alltid leva aldrig dö, jag vet inte hur man gör" sinnes jävla bra. 

Nu ska jag skratta mig vidare i våran värvningschatt, haha alltså Mange vilken klippa! Får mig alltid att skratta. My homie. 

Le mot världen och den vill le tillbaka mot dig

De finaste jag vet är när människor ler. När någon utstrålar sådan glädje att man tillslut inte kan göra annat än att le tillbaka. Och ja, vem som helst hade fallit för de där leendet. 
Du är inte ensam

Helgen tog slut för snabbt. Umgåtts med mina fina, firat kusin och hängt med släkten. Blev lite träning med, skönt som fän. Kvällen idag stod för värvningsprat, beställt produkter och planerat veckans planer. De liksom spritter i kroppen över vad som komma skall. Så jävla lyckligt lottad idag, att ni får mig att le varje dag trots dalarna i livet jag har ibland. 

Allt är över på en kort sekund

Jag vet jag klarar mig så bra ändå. Det är lättast att hantera allt på avstånd. 
Jag hade precis släppt allt som hade med det att göra, insätt att jag är den som kan gå ensam. Inga konstigheter. Och som där, när varken hoppet, orken eller lusten fanns kvar så kom den tillbaka, helt utan förvarning. Vem hade kunnat ana dessa känslor. Idag ler jag samtidigt som jag sväljer gråten i halsen. De är inte lätt att hantera. Men ännu svårare att inte förstå. 

Förklara varför de blev som de blev. Varför jag ännu en gång måste sluta tro på att det finns någon värdighet i det någon säger. 
Förklara för mig så jag förstår. Så jag kan lämna det bakom mig och gå tillbaka till där jag började, att jag inte längre orkar bry mig.  

Hair

Syrran fixar frippan. Blir så fint!! Från att inte kunna göra en vanlig fläta typ till att kunna göra hur snygga frisyrer som helst haha. Skam den som ger sig! Bortskämd blir man allt. 

Vackra ögon

Utan tvekan så måste jag stanna till ibland och inse vad jag är idag. Har så många att tacka som ställt upp & hjälpt mig under tiden. Men hey, det är faktiskt jag som står här och har startat ett eget företag. BOOM!!! Jag vågade chansa på nånting som egentligen kunde ha slutat för längesen. Ska jag vara ärlig trodde jag aldrig att det kunde gå så bra som det faktiskt gör idag. Jag har kunder varje dag och jobbar så pass mycket att jag går plus efter att bara ha jobbat med de här i 8 månader. Hur sjukt?? Jag älskar allt runt omkring mitt jobb, och att få göra människor fina med är så kul! Offrar många timmar, men se vad hårt arbete lönar sig i slutändan. Tänk att jag med kunde bli lite vuxen. Överväldigad av detta. Nu kör jag på så länge som de går. För vem vet till hösten kanske man har nått nytt på gång. Men tills dess kan jag stå här idag och vara lite stolt över vad jag åstadkommit. Bring it on biaaatch. 
Skapa minnen

Ni vet den här fuck yeah känslan man får ibland? Så underbar. Drar på en låt, diggar med i refrängen och tänker att det finns fan ingenting att klaga på. Livet är inte lätt sa dom, men gör de inte svårare än vad de är heller. Du påminns om de människor som en gång fått dig att skratta och tänker "precis såhär vill jag känna varje dag"

Längtar till vi sitter där i bilen bort från vardagen några dagar för att sen några dagar senare ta flyget och fly landet. SÅ JÄVLA TAGGAD! Vill bara bort och träffa nya människor, skapa nya minnen och leva livet. De är precis såhär de ska vara, fullbokad av planer. 

Jag ska skratta när du gråter

De är som att jag inte riktigt vet varför jag reagerar som jag gör. Varför pendlar jag från glad till helt förstörd av minsta lilla? 

Hade bästa Sara över på jobbet, alltså avgudar hennes energi och glädje hon alltid utstrålar! Hon är den som alltid kommer med dom självklara svaren till alla dessa jävla frågor man ställer sig själv. Och efter att vi båda delat våra tankar så insåg vi båda två att de inte är värt att må som en påse skit. Varför i hela helvete står vi här och väntar när livet är nu? Varför bokar man inte den där resan, byter jobb, berättar hur man känner eller tar sig tid för att göra det man verkligen vill? De må låta luddigt, men hon fick mig att inse så himla mycket saker. Så som att jag inte kan göra bättre än att vara mig själv. Fuck it, inte många som uppskattar det heller tyvärr. Jag orkar inte bry mig längre. De får vara som de är, jag har gjort mitt i det hela.. 

Fin lördag

Åh, vissa dagar vill man bara göra om och om igen. Eller stunder rättare sagt. Stunder som man fullständigt skiter i vad som varit. Luncha och grattade Tessan med Madde igår. Sen var vi bortbjuden till Viktor och Erika på grillkväll. Hahaha alltså på riktigt, skrattade så tårarna spruta där ett tag. De roliga är att jag knappt minns vad vi börja skratta åt. Men trevligt hade vi allt. Och jag uppskattar verkligen dessa små stunder. Hejdå april

Valborgsfirande var bra jävla trevligt. Grilla och hängde med ett skönt gäng, åkte till Uppsala med Caroline och träffa kusin Mattias med hans vänner. Drog en cykeltaxi från stationen till stora torget med, hahah så jävla kul! 
Hann mysa lite med Erika och Mio med innan ledigheten tog slut igen. 

RSS 2.0