Let it all go

Hela veckan har varit fullbokad. Från jobbet till träningar till möten osv osv. Men det är väl lika bra det, planerar så ända in åt bängen nu. Helgen vart bra mina vänner. En lugn fredag resulterade i en hektiskt lördag. Börja med julskyltning och sen vidare till Gävle med Madde och Robin för att gå på Tessans baby shower. Helt sjukt att hon snart har en liten prick att gosa med. En trevlig tillställning vare, och middag ute med gänget. Bytte sen stad till Uppsala för att dansa loss nykter med Caroline och Sofia. Alltid lika kul!! Skönt att vara nykter faktiskt.. Haha slagga kvar i u-Sala då jag ändå skulle till bästa Hanna och fixar fransarna idag och prata affärer. Wünderfull, har så jävla snygga lashes nu! Sen bar de hem och julstäda. Känner att den här veckan inte kommer bli nå lugnare heller. Men hey, i like it that way.Vad hade du på hjärtat då?

Hahah kan inte sluta skratta, förstår verkligen inte hur jag lyckas med allt.. Skulle fira Josefina i Uppsala i lördags, hoppar på stadsbussen och hinner tänka; vafan åker den här åt för håll? Men sitter ändå kvar och väntar... Så säger busschauffören tillslut att vi är på slutstationen. Say what?? Mitt ute i skogen nånstans i Gottsunda HAHA asså pulver... Kom iaf tillslut fram och hade en trevlig förfest. Gick till stan och hamna på terassen där min laddare till mobilen försvinner.. Och som vanligt så ska de fucka upp för mig så jag går å tjatar om de hela kvällen.. Vart så jävla less så jag till och med ringde en bror vid halv fem på morgonen för att jag behövde någon som förstod mig HAHAHA... Fick mig ett gott skratt tillbaka iaf. Skönt. Förstår verkligen inte att jag ska hålla på å ringa, snapa som tusan när jag fått i mig lite alkohol haha... Ni får ta det med en nypa salt, bara kärlek i slutändan. 
Blev en sväng om på bj med innan vi hamna på efterfest. Haha jag måste få skratta för var verkligen sjukt lost. 

Blev alldeles för få sovtimmar, så en promenad ner på stan för att kika innebandy med brudarna. Såg bokstavligen ut som ett vider och lukta sprit. Inte okej nånstans haha. En redig dagen efter helt enkelt. Shake it

Haha alltså min lördag. Holy fuck säger jag bara. Vi tar det imorgon! Inväntar en full måndag med jobb, körlektion, träning för både mig och ungarna. 


.

Jag är så jävla skön i jämförelse med dig. Känn på dig din jävel. Hehe 

När sagan tackar för sig

Oavsett hur jävla arg och less jag  är så får du mig att le. Helvete så svag. Vet att det inte är något. Vill inte veta vad det kan få mig att göra. Typ släppa allt och lämna allt.. Bara för att få ha det så jävla bra. Jag vill inte dränka mig själv men svårt att inte göra det. Går och väntar på att det ska vända. Men det är en läxa, du fick känna på hur det känns att vara glad. Nu är de dagarna slut. Finito. End of the story. Det finns inget som kan få dig att le så stort igen 

Du vet att jag backar dig min broder


Flyger bort i tankarna. Vill sååå jävla mycket men håller det för mig själv för att inte bli besviken. En lång arbetsdag som gick från sämst till bra. Tackar er fina mänskliga människor! Hemmakväll de blev och inväntar nu resten av helgen. Wopa  

En dag vill jag känna glädjen i att gå upp på morgonen och vara stolt över mig själv för vem jag är


Tiden som varit. Den tiden som nu förblir världens bästa minnen. Det är totalt omöjligt att inte tänka tillbaka och le som en jävla idiot. Påminns dagligen om hur bra det var förr. Jag har världens bästa familj och vänner nu. Men ändå saknas nånting, den där känslan av att vara nöjd med sig själv finns inte där längre. Det är tungt. Vill inte sjunka längre nu. 

3 segrar

Orkar inte ens bli besviken längre. Tänker jag ett steg längre så inser jag faktiskt att jag redan visste att det skulle bli såhär. Tönt.

Helgen drog förbi i ett svep, hann liksom inte tänka på det som hände utan lät mig själv fundera ännu en gång varför man är som man är?? Jobbade i kyrkbyn i fredags, huuur kul!! Verkligen saknat alla där. Sedan blev det fredagsmys i Uppsala. Matchlördag med både volleyboll & fotboll! Spelar ingen roll vilket humör du är på, får du vara med alla dessa fina människor så skiner solen igen. Blev även tacomiddag med min vapendragare och sen en tidig kväll.. Iväg på 3 snabba matcher i Stockholm med mina girls. Tre enkla segrar, grym Coach man är haha! Alltid kul att se dom spela! Nu längtar jag redan till träningen på måndag hihi 
Zatan

Happhapp, tänk att världens minsta grej kan dra ner precis allt. Wäh. 
Idag ler jag. Jobbat, varit hos mormor, tränat ungarna, pratat strunt med Sara och insåg sen att jag är faktiskt inte ensam om att tycka så som jag gör. Det var helt klart en grej att reagera på. Lova förfan inget du inte kan hålla. 

Drömmer mig bort nu. Kolla några avsnitt av Böda camping och ba; Eeey dit vill jag åka med värsta gänget!! Förstå så jävla kul! Haha har ju redan bokat in en tripp till Götet i vår för festligheter. Bra framförhållning mina vänner. Mer förslag någon??

Sanningen svider idag


Äckliga jävla val man har gjort. Det är inte fören nu jag inser att jag inte gjorde det för min skull, utan för någon annans. Jag såg det först som en prövning att utvecklas i livet, våga göra något jag aldrig gjort förut. Det var kul i början, jag älskade att gå till jobbet. Träffa mina kollegor och göra folk fina och glada. Nu känns allt bara åt helvete, rent ut sagt. Ångest att gå upp på morgonen och ännu mer att gå och lägga sig. Vart tog glädjen & gemenskapen vägen? Vart tog jag vägen? 

Står där framför spegel och sväljer hårt. Blir rädd av att se på mig själv. Vafan hände? Hur kunde jag vara så blind för verkligheten? Jag har jobbat så in åt helvete, lagt ner så jävla mycket tid på det här. Till vilken glädje? Skatteverket? Er som stack? Till er människor som pratar om mig och sänker mitt rykte samt mig som person? Eller till alla er som inte ens sagt tack när jag fullkomligt struntat i mig själv & familjen för att ge er en fucking jävla tid. Det är inte kul. Jag trodde aldrig jag skulle sjunka såhär långt ner, men jag orkar snart inte. Jag är inte starkare än så att jag är till och med rädd att sluta. För vem är jag att tro att jag kunde klara av de här och sedan ge upp? Det är så uppenbart att jag måste bort härifrån, börja om på nytt. Lämna det som varit och gå vidare. Fan att jag ens gjorde det här valet från början. 

Familjen före allt annat

Nä men dra åt skogen, en nykter helg var ju inte igår haha. Behövligt kanske. Besökte familjen Johansson/Boström och hade bebismys i fredags. Sen drog jag till Uppsala till Sofia K och hängde med henne & caroline. Sedan har det blivit lite jobb och ännu mer häng, haha känner verkligen att jag är laddad inför kommande vecka med sjukt mycket jobb, träningar, matcher och andra ärenden som ska hinnas med.

Träffat lite släktingar idag också och alltså hahaha på riktigt, min farmor. Så skön. Börjar klämma på min arm och ba: men SHIT vad hård arm, har du tränat??? Jag ba; haha ja men de vet du väl? Hon: jo, men gymmar du också? Min arm är ju inte lika hård??? Jag; ja lite, när jag hinner iallafall. Så viker farfar in å ba; farmor har ju inte gjort några armhävningar på några år vettu... Hahaha bästa släkten som alltid får mig att skratta! Tur man har dom i alla lägen ❤️

Gå bakåt och glöm nutiden

Svårt att se en framtid i detta läge. Vad hände med allt som varit? Raderat, det har aldrig hänt. Ey fuck på riktigt, det är så uppenbart hur bra jag mådde förr. Men å andra sidan så ska jag inte klaga. Då har jag iallafall något att tänka tillbaka på och le åt. 

För visst får man känslan av att man bara får ett visst antal bra dagar här i livet? Utnyttja dom väl, och med personer du tycker om. För nu är nog mina dagar slut. Jag klagar inte och vill inte heller ha något medlidande, utan jag har bara insett att det verkligen är så. Jag kommer aldrig få det jag vill ha. Ångesten sjunker för nu orkar jag inte ha några måsten eller förväntningar. Har det inte kommit förut vill jag inte ha det sen heller. Spela oberörd, och va glad för andras glädje och framgång. Mycket mycket lättare att hantera det så.

Halloween 2015Halloweenfirndet blev i Uppsala i år. Typiskt att allt kul händer på samma gång. Men med två pangbrudar vid min sida så hade vi det kul på dansgolvet. Aldrig fått så många kommentarer om Att man såg äcklig ut, fast på ett bra sätt?? Hahah. Vakna upp med pinglorna och det vart en bra helg med innebandytittande två matcher med! Sporten kommer man då inte undan. 

RSS 2.0