Helvetesjävlaskit

Det är nog meningen att jag ska jobba så mycket att jag inte hinner med att ha en vardag. För varför skulle de göra mig lyckligare när jag ändå inte får/kan göra det jag vill? Eller okej, jag kan göra det men just nu skulle mina drömmar och val fucka upp det för en massa andra. Givande situation mina vänner.. Ännu tråkigare när det man trodde skulle bli bra blev så fel istället. Och att jag nu istället börjar ledsna på det jag jobbar med. Tyvärr. Både kropp & psyke börjar ge upp och det skrämmer mig rejält. Att ha ont i bla ryggen, vara stressad och inte kunna säga nej är ingen bra kombination. Jag brukar inte ge upp i första hand men nu tror jag att jag gör det snart. Det slår mig att det här kanske var det dummaste valet jag någonsin kunnat gjort. 

Sportig helg

Sportig helg med innebandy både i Östhammar och Uppsala. Samt en heldag i Sthlm med volleyboll. Alltså nu lever jag igen. Nu börjar min vardag på riktigt. Äntligen är det fullt upp med volleybollen! Var så jävla kul att titta och hälsa på alla bekanta i lördags. Riktiga fanater haha.. Men så fruktansvärt kul! Ser fram emot seriepremiären på söndag borta mot Södertälje! Och imorgon kör jag igång med ungdomsträningarna, sååå kul!!! Blev även en shoppingrunda med bästis idag. Och Madde övade på flätor haha, lyxigt värre. 





Minns vad du sa


Gosiii!! Jobbat på skolan idag, alltså helvete vad jag saknar det.. Så fina ungar de finns! Menmen, man kan inte få allt här i livet. Blev en tripp till Madde ikväll och javisst, drömde mig bort där ett tag. Bara för att liksom. Nu ska jag fortsätta bocka av alla saker som skall göras, listan tar då fan aldrig slut.. 

Dansa för att du är bättre än bäst

Ursäkta, men hur skönt var det inte att åka bort i helgen och bara må? Drog iväg i fredags med Caroline, Sofia och Jonna. Har typ gjort det vi är bäst på, umgåtts och festat. Haha men lite shopping blev det, och även brunch på Scandic vilket var bland det góaste jag ätit!!  Testat på två krogar vilket jag fullkomligt blivit förälskad i en av dom. Det var så epic kul från början till slut!! Stor maffig lokal, dj, dansöser, eldslukare ja men allt fanns verkligen där. Stämningen var så jävla underbar!! Skrattade och bara njöt av kvällen!! Bäst att få spendera tid med sina vänner. Och hatten ni ser, helvete vad jag kämpade efter den må ni tro HAHA! Kastades ut i publiken sen var den min hela kvällen tills en brud försökte ta den och jag drog henne i håret så fick tillbaka den på dirren hahahah. Så fick jag lämna tillbaka den till klubben efter stängningen, förstå min besvikelse.... Hahaha 
Och tro på fan så var jag i telefonperiod denna fylla med, men den här gången lag jag på med ett leende på läpparna. Haha så himla kul.  Träffat på en massa sköna människor med. Skulle kunna nämna hur mycket som helst utöver de här men de får la bli en rolig berättelse att höra sen! 










Don't give up

Det är läskigt hur lätt det är att vilja ge upp allting. Varför ens försöka? Men så får man nån snilleblixt och bara känner; vad har jag att förlora på att försöka en gång till? Lättare sagt än gjort. Men så värt det,  istället för att tänka "varför gav jag det inte en till chans för?" 

Blev en lugn helg med biobesök och träning. Nu inväntar jag en sjuhelvetes arbetsvecka samt en körlektion också haha. Till helgen blire en roadtrip med brudarna! Kanske dags att planera inför nästa resa redan nu? 

Kämpa för er som kämpat hårdare

Det är omöjligt att hålla tårarna inne ikväll. Ett år sedan beachlegenden Stefan "steffe" gick bort i cancer.. Som sagt så "kände" jag inte honom men att se han spela & skratta glatt för livet var en sån jävla mäktig känsla.
Vad är det då för mening med livet att en sån älskad människa på 41 år ska få lida så och lämna alla i stor sorg och saknad. Så in åt helvete stark resa han gjorde sista tiden att starta en egen insamling som än idag drar in pengar!!

Man gör det bästa man kan för att visa sitt stöd, ger pengar och hoppas på att det en dag ska gå att bota denna vidriga sjukdom. Bär nu mera alltid mina "fuck cancer" armband för att hedra alla er som kämpar dagligen. Ni är dom starkaste människorna. 

I detta fall, och många fler så känner jag att; varför klarar jag mig? Varför kunde inte jag få byta plats och istället låta en älskad människa få fortsätta leva sitt liv? Hur kan jag klaga på att jag haft en "dålig dag" när jag egentligen borde vara sjukt tacksam över att jag lever och är frisk. Så jävla vidrigt. När man vissa dagar till och med känner att det inte ens är värt att gå upp ur sängen för att allt känns jobbigt. Medan ni som drabbats vaknar upp starkare och gladare än alla andra för att ni faktiskt fick spendera en dag till i livet. Jag skäms över att vara den människan som ger upp så fort det blir jobbigt.. Nej ge mitt liv till den som behöver det bättre än mig. 







Fem av fem

Mmm den här helgen, klockren rakt igenom! Spel och chillkväll inleddes med fina pojkar och flickor! Sen var det äntligen dags för utbildning hos bästa Hanna i Uppsala. Lärorikt och grymt kul, så nu kan man göra volymfransar också!! Yeeey!

Som spontan man är så drog jag med mig Sara till plock efter utbildningen i lördags. Vi drack och åt gott innan vi drog vidare till Interpool med bästis och ett glatt gäng. Alltså älskar Uppsala. En riktigt rolig kväll ute!! Drog sen en taxi och slaggade kvar i stan. Grymt lyxigt att sen vakna upp till framdukad frukost och få skjuts till utbildningen med. 😍 Vadå bortskämd av fina människor??? Nej ett leende på läpparna sitter i och jag skrattar lite åt mig själv hur klantig jag kan vara ibland.. Haha men visst räddar man upp det ganska snabbt ändå. Haha! Puss till er alla för en awesome helg! 💖 

Får inte glömma att man gjorde ett till hål i örat igår också hahah. Precis innan jag ska åka hem så ba; men vafan Hanna, vi tar ett hål nu??? Sagt och gjort. Nu sitter de där! 









Skål

Lite för bra magkänsla. Kanske var för att idag behövde jag inte stressa ihjäl mig på jobbet. Jag hann liksom träna, göra ärenden, och ÄTA haha... Men alltså wow, vill känna såhär varje dag. 

Ska fortsätta leva i min egna lilla dröm värld. För visst blir det lättast så? 



Vad vinner jag på det

Mer oklart än vanligt. What do you mean? Varför känns det som det gör. Bah, det blir kaos i skallen. Är det så konstigt att man stannar i det som varit när man trivdes så in åt helvete bra där?  Allt kändes så lätt då. Varför blev allt så svårt nu? Nej det är inte värt att gå med tusen frågor i skallen jämt. Haha överanalyserar hela tiden. Livet mina vänner, typ det svåraste som finns 

Sis

Jag kan inte med ord beskriva hur stolt och glad jag är över mina systrar. Tre fantastiska människor som jag fått äran att vara stora syster till. Utan er skulle jag inte vilja gå upp på morgonen. På riktigt. Jag vill göra allt och lite till för er. Men känslan av att inte räcka till gör jävligt ont. Men ni vet att jag älskar er över allt annat på jorden. Världens bästa systrar, aldrig utan er. ❤️❤️❤️






1 september 2015

Jag må vara tjatig, men hey. Jag har varit egen företagare i ett helt jävla år nu. 1 år av slit, glädje och tårar. Haha bland det lättaste och svåraste jag någonsin gjort. Sååå mycket tid jag lagt ner är sjukt. Ingen big deal egentligen men med tanke på hur "bra" det gått på så kort tid så är jag lite stolt. Ingenting är genomtänkt men jag kör på så länge som det går. 

Vill tacka alla fina människor, vänner som bekanta som ställt upp och ställer upp för mig. Ni är bäst. ❤️❤️❤️





RSS 2.0